اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از ۵۰ درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از ۹۰۰۰ زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً ۳ برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

دکتر محمد جباری متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر یاسر سه شنبه ۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 263 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشید جوانی هستم 27 ساله که الت تناسلی ام کوچک است ورنج می برم ونمیدانم چه بکنم میخواستم ببینم که راهی یاعملی دارد یانه عمل برای بزرگ سدن وجود دارد یانه منتظر جواب هستم باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      اندازه آلت تناسلی تابع ژنتیک و ارث می باشد و کمتر تحت تاثیر عوامل محیطی می باشد . موضوعی که می تواند در روابط جنسی تاثیر بگذارد سایز آلت در حالت نعوظ می باشد اگر چه برخی از مردان تمایل دارند که حتی در حالت شل نیز آلت تناسلی بزرگی داشته باشند اما به دلیل جمع شدن آلت یا زیاد بودن چربی زیر شکم (ناحیه شرمگاهی) آلت کوچک به نظر می رسد اگر چه در واقع اینطور نبوده و این دسته از افراد بیشتر آلت پنهان دارند. اندازه گیری طول آلت در حالت کشیده شده با دست یا در حالت نعوظ و از محل اتصال آلت به استخوان شرمگاهی لگن (به نام سمفیز پوبیس) و در حالی که چربی را به عقب می رانید تا سر آلت تناسلی می باشد. محیط آلت در حالت نعوظ و از قسمت میانی آن اندازه گیری می شود.
      حداقل اندازه طول آلت در حالت کشیده 9 سانتیمتر گزارش شده است و حداقل محیط آلت در حالت نعوظ 8 سانتیمتر می باشد. البته این اعداد تقریبی بوده و بدیهی است در جوامع و نژادهای گوناگون می تواند متغیر باشد.
      وقتی صحبت از افزایش سایز آلت می شود سه روش کلی به ذهن می رسد:
      1. داروها اعم از قرص، کپسول، کرم ها و انواع آمپول ها که در شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی و هر از چندگاهی با اسامی جدید و بسته بندی های اغوا کننده تبلیغ می شود و بر تاثیر پذیری صد در صدی آن تاکید می کنند. بایستی گفت تا کنون هیچ دارویی که قادر باشد سایز آلت را افزایش دهند شناخته نشده و در مراکز علمی و آکادمیک و به دور از تبلیغات تجاری هنوز دارویی ساخته نشده تا بتواند باعث افزایش سایز آلت تناسلی بوسیله دارو شود.
      2. روش های کششی مثل استفاده از اکستندرها و کشنده هایی مثل لارجرباکس، استفاده از وکیوم و استفاده از تمرینات پنیمور. در مورد تاثیر روش های کششی و میزان این تاثیر و ماندگاری آن اختلاف نظر وجود دارد بعضی مقلات بر اثر بخشی آن و برخی بر بی اثر بودنش گزارشاتی ارائه داده اند اما به نظر می رسد که این روش ها اگر هم موثر باشند در نهایت رضایت فرد را فراهم نمی کند ضمن اینکه استفاده افراطی و نادرست از این روش ها می تواند مضر و آسیب رسان به بافت های اسفنجی آلت و عروق و اعصاب آن باشد.
      3. روش های جراحی. هنوز روش استانداردی که مورد قبول و پذیرش همه جراحان باشد وجود ندارد و علت آن عوارض زیاد جراحی و اثربخشی کم آن است. در حال حاضر شایع ترین و کم عارضه ترین روش برای افزایش طول آلت تناسلی قطع لیگمان ساسپنسوری است. در این روش حدود 2 سانت به سایز آلت افزوده می شود و عوارض آن شامل احتمال آسیب به عروق و اعصاب آلت و در نتیجه اختلال در سفتی و نعوظ و همچنین بد شکل شدن محل جراحی در بالای آلت می باشد. برای افزایش قطر آلت هم از تزریق چربی یا آلوگرافت استفاده می شود که به دلیل عوارض زیاد تقریبا مترود شده و کمتر جراحی حاضر است خطرات آنرا بپذیرد و عوارض آن بقدری است که خیلی اوقات منجر به جراحی مجدد وتخلیه مواد کاشته شده در اطراف آلت می شود.
  • تصویر کاربر آرش سه شنبه ۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    آقای دکتر من 16 سال سا دارم و آلتم 15 سانت است.
    1-آیا اندازه آن طبیعیست؟
    2-اکثر وقت هت دست خودم نیست و خود شروع به سفت شدن میشود.از این قضیه رنج میبرم.آیا این حالت طبیعیست یا اگر نه درمانش چیست؟
    3-خیلی کم اتفاق می افتد که یکی از بیضه هایم درد می گیرد (اکثرا سمت چپی) و بعد مدتی در حد 15 مین خوب می شود.علت آن چیست و درمانی دارد یا خیر؟
    4-من در بابلسر زندگی میکنم.دکتر خوبی در بابل میشناسید؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام

      1-آیا اندازه آن طبیعیست؟...............بله
      2-اکثر وقت هت دست خودم نیست و خود شروع به سفت شدن میشود.از این قضیه رنج میبرم.آیا این حالت طبیعیست یا اگر نه درمانش چیست؟................طبیعی است
      3-خیلی کم اتفاق می افتد که یکی از بیضه هایم درد می گیرد (اکثرا سمت چپی) و بعد مدتی در حد 15 مین خوب می شود.علت آن چیست و درمانی دارد یا خیر؟.......................علت خاصی ندارد و در خیلی از جوانان رخ می دهد و نیاز به درمانی ندارد
      4-من در بابلسر زندگی میکنم.دکتر خوبی در بابل میشناسید؟........................نه متاسفانه
    2. تصویر کاربر آرش سه شنبه ۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      متشکرم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ایرج چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    مدت حدود یکسال است که در شروع سکس یک لحظه تحریک میشم و از حالت تحریک خارج شده و شل شده و به هیچ عنوان سفت نمیشود و فقط با خوابیدن روی باسن و عقب جلو کردن پس از دقایقی انزال صورت میگیرد بدون هیچ لذتی.من تمایل جنسی خیلی بالایی دارم و فقط شده حسرت.من سنم ۵۲ سال و هیچ بیماری ندارم جز تنگی کانال نخاع که نمیدونم تاثیر گذار هست یا نه؟ سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      تنگی کانال نخاعی هم می تواند موثر باشد اگر بیماری قلبی ندارید از قرص سیلدنافیل 50 میلی می توانید استفاده کنید
    2. تصویر کاربر ایرج چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      بابا سلام وسپاس فراوان .از قرص cialise ....tiafill استفاده کردم ولی موثر واقع نشد ولی از فرموده شما هم استفاده خواهم کرد .به امید بهبودی.
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر mehdi سه شنبه ۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید

    20 سال سن دارم قد 178 وزن 74

    مشکلی که دارم اینه که آلت تناسلیم ب مرور کوچیک شده من در سال دوم راهنماییم آلتم 17 سانت بود

    ب جوریکه من فکر میکردم ب 20 سالگی برسم بالای 20 رو رد میکنه آلتم

    ولی به مرور کوچیک شد که الان 12 شده

    به استاد تنظیم خانواده گفتم مشکلم رو که گفت تا حالا همچین چیزی نشنیده

    من تو سن 13 سالگی نسبت به هم سن هام التی بزرگی داشتم ولی الان کمتر شده

    مشکل کبد هم دارم
    ایا با وزن کم کردن به سایز قبلی برمیگرده
    بیضه ام هم پرده هست و با عمل و برداشتن پرده بیضه چند سانت اضافه میشه
    عمل پروتز الت به سایز طول و قطر اضافه میشه چند سانت
    هزینه عمل پروتز چقدر میباشد
    نیاز به بستری هم هست یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      البته سایز الت کوچک نمی شود ولی چاقی باعث پنهان شدن بخشی از آلت می شود پروتز برای افزایش سایز نیست بلکه برای ناتوانی جنسی بکار می رود.
    2. تصویر کاربر mehdi سه شنبه ۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      ممنون دکتر
      ولی اگر امکان داره به باقی سوالاتم پاسخ بدین
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 231 مشاهده پرسش
    سلام 19 سالمه التم رو توی شلوار به سمته پایین خم میکنم همیشه بر اثر خوابیدن روی شکم و فشار به الت در مدت چند سال به سمته پایین انحراف پیدا کرده ولی مطمعنم شکستگی نیس.گفتین عکس بفرستم. باتوجه به عکس ایا نیاز به عمل دارم؟ اگر نیاز به عمل نیس ایا راهی هس بدون عمل به حالت اول برگرده؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      میزان انحنا خیلی کم است و نیاز به عمل نیست
    2. تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مرسی ممنون از سایت خوبتون به خدا خیلی وقت بود این قضیه ذهنمو مشغول کرده بود.بازم تشکر فقط خواهشا به همین روال کارتون رو ادامه بدین و سایت رو نبندین...
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

021-91301782

نوبت دهی اینترنتی