آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از 50 درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از 9000 زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً 3 برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

دکتر محمد جباری متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر بهنام یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 970 مشاهده پرسش
    با سلام
    جناب آقای دکتر
    من مردی 43 ساله هستم که حدود شش سال است شبها حتما برای اردار کردن بیدار میشوم ، در طول روز هم هر سه تا حداکثر چهار ساعت یک بار حتما باید ستشویی بروم در صورتی که ادرار زیادی نداشته ام
    در واقع هر سه چهار ساعت یکبار احساس نیاز به تخلیه ادرار دارم ، مانند کسی شده ام که مثانه اش کوچک شده است و زود به زود باید تخلیه کند
    در طول این مدت آزمایشهای متعددی داده ام و سونوگرافی کرده ام ولی همه چیز طبیعی است
    اندازه پروستات ، در دو سه نوبت که سونوگرافی کرده ام طبیعی بوده است
    تخلیه بطور کامل انجام می شود و حجم ادراری که در مثانه جمع و تخلیه می شود طبیعی است
    هنگام ادرار سوزش و یا درد خاصی ندارم فقط احساس نگهداشتن ادرا آزار دهنده است
    آزمایش کامل ادرار داده ام ولی موردی نداشته است و همه چیز نرمال بوده است
    اخیرا آزمایش psa داده ام ولی در حد نرمال است
    تاکنون نزدیکی از راه مقعدی انجام نداده ام و فقط با همسرم رابطه داشته ام
    تنها موردی که در مورد رابطه جنسی بوده است که نمی دانم تاثیری بر این موضوع دارد یا نه این است که حدود شش هفت سال پیش که همسرم باردار بود ، من نیاز شدیدی به رابطه جنسی داشتم ولی او از نظر روحی و جسمی آمادگی لازم را نداشت و در آن مدت من بسیار بسیار اذیت شدم (یعنی در چنین مواقعی الات به حالت نعوظ در می آمد و مایع بدون رنگ و بویی که همیشه قبل از انزال بطور طبیعی خارج می شود ، از آن خارج می شد ولی چون امکان نزدیکی نبود پس از مدتی از حالت نعوظ خارج می شد و هر سه تا چهار بار ، یکبار اماکن نزدیکی و انزال رخ می داد و این از نظر روانی نیز برایم ازار دهنده بود )
    هم اکنون موضوعی که ازار دهنده است این است که شبها پس از سه تا چهار ساعت خواب ، در حالی از خواب بیدار می شوم که دندانهایم را بر روی هم فشار داده ام تا از خواب بیدار نشوم و همچنین آلات به حالت نعوظ کامل در آمده است ، احساس شدید نیاز به تخلیه ادرار دارم ، که پس از تخلیه راحت می شوم ، این در حالی است که ادرار کمی داشته ام
    خوردن گردو ، پیاز و بخصوص پیاز داغ ، فلفل ، حتی به مقدار کم هم ، این حالت را بسیار شدید و آزار دهنده می کند یعنی شب در حالی که دندانهایم را بر روی هم فشرده ام از خواب بیدار می شوم
    جناب آقای دکتر
    این حالت باعث شده خواب عمیق و کاملی نداشته باشم و در طول روز خسته ام و فعالیت موثری ندارم
    همچنین عادت کرده ام برای کم تر رفتن به دستشویی کمتر مایعات و آب بخورم و می ترسم بر روی کلیه اثر سوء بگذارد
    من مهندس هستم و شغلم به گونه ی است که از طرف محل کارم ماموریت روزانه می روم ولی چون احتیاج به دستشویی دارم سعی می کنم کمتر ماموریت بروم

    جناب اقای دکتر
    اگر راهنایی کامل بفرمایید لطف بزرگی در حقم کرده اید
    behresan@gmail.com
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      با دارو می توان شب ادراری تان را کنترل کرد ولی هر 3 یا 4 ساعت در روز ادرار کردن طبیعی است
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده چند روزیست از سایت شما پیگیر بیماریه خود که فکر میکنم واریکوسل می باشد هستم و فردا وقت گرفتم که حضور شما بیام ولی یک سوال غیر از بیماریه خود و خارج از تخصص این سایت داشتم واین هم از رو عتماد به شما میخواهم بپرسم
    از شما خواهش دارم که یک پزشک متخصص خوب برای درد کف پا و دست معرفی کنید اگر مغدور ا لطفا شماره تلفن و نام دکتر........................بسیار متشکرم.............
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      ممنون از اعتماد شما ولی متاسفانه من پزشکی را در این زیمنه نمی شناسم. متاسفم که نتوانستم کمکی در این خصوصو به شما بکنم
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۹ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2238 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید به شما .
    ببخشید اقای دکتر من جوانی 22 ساله مجرد اهل خراسان رضوی هستم .
    من الت تناسلی ام کوچک است حدودا در حالت شل 4 سانتی متر است اما درحالت سفت 10سانتی متر .اگه امکان دارد راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۹ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اندازه آلت تناسلی تابع ژنتیک و ارث می باشد و کمتر تحت تاثیر عوامل محیطی می باشد . موضوعی که می تواند در روابط جنسی تاثیر بگذارد سایز آلت در حالت نعوظ می باشد اگر چه برخی از مردان تمایل دارند که حتی در حالت شل نیز آلت تناسلی بزرگی داشته باشند اما به دلیل جمع شدن آلت یا زیاد بودن چربی زیر شکم (ناحیه شرمگاهی) آلت کوچک به نظر می رسد اگر چه در واقع اینطور نبوده و این دسته از افراد بیشتر آلت پنهان دارند. اندازه گیری طول آلت در حالت کشیده شده با دست یا در حالت نعوظ و از محل اتصال آلت به استخوان شرمگاهی لگن (به نام سمفیز پوبیس) و در حالی که چربی را به عقب می رانید تا سر آلت تناسلی می باشد. محیط آلت در حالت نعوظ و از قسمت میانی آن اندازه گیری می شود.
      حداقل اندازه طول آلت در حالت کشیده 9 سانتیمتر گزارش شده است و حداقل محیط آلت در حالت نعوظ 8 سانتیمتر می باشد. البته این اعداد تقریبی بوده و بدیهی است در جوامع و نژادهای گوناگون می تواند متغیر باشد.
      وقتی صحبت از افزایش سایز آلت می شود سه روش کلی به ذهن می رسد:
      1. داروها اعم از قرص، کپسول، کرم ها و انواع آمپول ها که در شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی و هر از چندگاهی با اسامی جدید و بسته بندی های اغوا کننده تبلیغ می شود و بر تاثیر پذیری صد در صدی آن تاکید می کنند. بایستی گفت تا کنون هیچ دارویی که قادر باشد سایز آلت را افزایش دهند شناخته نشده و در مراکز علمی و آکادمیک و به دور از تبلیغات تجاری هنوز دارویی ساخته نشده تا بتواند باعث افزایش سایز آلت تناسلی بوسیله دارو شود.
      2. روش های کششی مثل استفاده از اکستندرها و کشنده هایی مثل لارجرباکس، استفاده از وکیوم و استفاده از تمرینات پنیمور. در مورد تاثیر روش های کششی و میزان این تاثیر و ماندگاری آن اختلاف نظر وجود دارد بعضی مقلات بر اثر بخشی آن و برخی بر بی اثر بودنش گزارشاتی ارائه داده اند اما به نظر می رسد که این روش ها اگر هم موثر باشند در نهایت رضایت فرد را فراهم نمی کند ضمن اینکه استفاده افراطی و نادرست از این روش ها می تواند مضر و آسیب رسان به بافت های اسفنجی آلت و عروق و اعصاب آن باشد.
      3. روش های جراحی. هنوز روش استانداردی که مورد قبول و پذیرش همه جراحان باشد وجود ندارد و علت آن عوارض زیاد جراحی و اثربخشی کم آن است. در حال حاضر شایع ترین و کم عارضه ترین روش برای افزایش طول آلت تناسلی قطع لیگمان ساسپنسوری است. در این روش حدود 2 سانت به سایز آلت افزوده می شود و عوارض آن شامل احتمال آسیب به عروق و اعصاب آلت و در نتیجه اختلال در سفتی و نعوظ و همچنین بد شکل شدن محل جراحی در بالای آلت می باشد. برای افزایش قطر آلت هم از تزریق چربی یا آلوگرافت استفاده می شود که به دلیل عوارض زیاد تقریبا مترود شده و کمتر جراحی حاضر است خطرات آنرا بپذیرد و عوارض آن بقدری است که خیلی اوقات منجر به جراحی مجدد وتخلیه مواد کاشته شده در اطراف آلت می شود.
  • تصویر کاربر ehsan چهارشنبه ۹ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    با سلام . جناب دکتر بنده 2 سوال داشتم
    سوال اول : آلت تناسلی بنده 12 سانتی متر میباشد و این مرا بسیار آزار میدهد زیرا همسرم از طول آن ناراضی بوده و شکل زشتی به خود گرفته آیا عمل جراحی میتواند به من کمکی کند ؟ اگر جواب بلی میباشد لطفا راهنماییم کنید
    سوال دوم : رنگ آلت تناسلیم بسیار تیره است آیا راه حلی برای روشن شدن آلت وجود دارد یا خیر ؟
    سپاس گذارم اگر من را راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۹ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اندازه آلت تناسلی تابع ژنتیک و ارث می باشد و کمتر تحت تاثیر عوامل محیطی می باشد . موضوعی که می تواند در روابط جنسی تاثیر بگذارد سایز آلت در حالت نعوظ می باشد اگر چه برخی از مردان تمایل دارند که حتی در حالت شل نیز آلت تناسلی بزرگی داشته باشند اما به دلیل جمع شدن آلت یا زیاد بودن چربی زیر شکم (ناحیه شرمگاهی) آلت کوچک به نظر می رسد اگر چه در واقع اینطور نبوده و این دسته از افراد بیشتر آلت پنهان دارند. اندازه گیری طول آلت در حالت کشیده شده با دست یا در حالت نعوظ و از محل اتصال آلت به استخوان شرمگاهی لگن (به نام سمفیز پوبیس) و در حالی که چربی را به عقب می رانید تا سر آلت تناسلی می باشد. محیط آلت در حالت نعوظ و از قسمت میانی آن اندازه گیری می شود.
      حداقل اندازه طول آلت در حالت کشیده 9 سانتیمتر گزارش شده است و حداقل محیط آلت در حالت نعوظ 8 سانتیمتر می باشد. البته این اعداد تقریبی بوده و بدیهی است در جوامع و نژادهای گوناگون می تواند متغیر باشد.
      وقتی صحبت از افزایش سایز آلت می شود سه روش کلی به ذهن می رسد:
      1. داروها اعم از قرص، کپسول، کرم ها و انواع آمپول ها که در شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی و هر از چندگاهی با اسامی جدید و بسته بندی های اغوا کننده تبلیغ می شود و بر تاثیر پذیری صد در صدی آن تاکید می کنند. بایستی گفت تا کنون هیچ دارویی که قادر باشد سایز آلت را افزایش دهند شناخته نشده و در مراکز علمی و آکادمیک و به دور از تبلیغات تجاری هنوز دارویی ساخته نشده تا بتواند باعث افزایش سایز آلت تناسلی بوسیله دارو شود.
      2. روش های کششی مثل استفاده از اکستندرها و کشنده هایی مثل لارجرباکس، استفاده از وکیوم و استفاده از تمرینات پنیمور. در مورد تاثیر روش های کششی و میزان این تاثیر و ماندگاری آن اختلاف نظر وجود دارد بعضی مقلات بر اثر بخشی آن و برخی بر بی اثر بودنش گزارشاتی ارائه داده اند اما به نظر می رسد که این روش ها اگر هم موثر باشند در نهایت رضایت فرد را فراهم نمی کند ضمن اینکه استفاده افراطی و نادرست از این روش ها می تواند مضر و آسیب رسان به بافت های اسفنجی آلت و عروق و اعصاب آن باشد.
      3. روش های جراحی. هنوز روش استانداردی که مورد قبول و پذیرش همه جراحان باشد وجود ندارد و علت آن عوارض زیاد جراحی و اثربخشی کم آن است. در حال حاضر شایع ترین و کم عارضه ترین روش برای افزایش طول آلت تناسلی قطع لیگمان ساسپنسوری است. در این روش حدود 2 سانت به سایز آلت افزوده می شود و عوارض آن شامل احتمال آسیب به عروق و اعصاب آلت و در نتیجه اختلال در سفتی و نعوظ و همچنین بد شکل شدن محل جراحی در بالای آلت می باشد. برای افزایش قطر آلت هم از تزریق چربی یا آلوگرافت استفاده می شود که به دلیل عوارض زیاد تقریبا مترود شده و کمتر جراحی حاضر است خطرات آنرا بپذیرد و عوارض آن بقدری است که خیلی اوقات منجر به جراحی مجدد وتخلیه مواد کاشته شده در اطراف آلت می شود.

      بابت رنگ تیره آلت هم نمی توان کاری کرد
  • تصویر کاربر متی چهارشنبه ۹ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    با سلام دختری 22 ساله و متاهل هستم 2ماهیه متوجه زگیل در اطراف مقعد شدم یک جلسه لیزر کردم ولی جای ان مونده و کمی خارش دارم.
    میخاستم بدونم جای زگیلهای لیزر شده میره ؟
    .سمت دیگر مقعدم ک برای سه هفته دیگر نوبت لیزر دارم زگیل ها کوچکترو کمتر شدن ایا این نشونه خوبیه ؟ .
    و الان ک در زمان پریود هستم احتمال بزرگ شدنشون هست ؟
    و ایا بعد از بهبودیه کامل ضایعات میتونم اورال سکس و سکس بدون کاندوم داشته باشم ؟ ممنونتون میشم اگر کامل به سوالاتم پاسخ بدید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      جای لیزر میره
      بله نشانه خوبی است
      خیر پریود شدن تاثیری روی رشد زگیل ندارد
      بله می توان ولی بهتره مدتی صبر کنید
    2. تصویر کاربر متی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سپاسگذارم اقای دکتر
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۹ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      موفق باشید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط