آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از 50 درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از 9000 زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً 3 برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر محمدرضانوری چهارشنبه ۲۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    با ترک خودارضایی بعد از حدود شش ماه اثرات اون کاملا از بین میره؟
    بعد از شش ماه با معاینه بیضه ها میشه فهمید که من خودارضایی میکردم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بله از بین می رود
  • تصویر کاربر ماني چهارشنبه ۲۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 379 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    فردي 40 ساله و ساكن هستم. حدود دوسال پيش ازدواج كردم. ميدانم دير زن گرفتم اما دلايل شخصي و خانوادگي دارد. زنم ساكن شهر ديگري بود و ما همانروز ديدار بدنبال عقد رفتيم.از همان ابتدا علاقه زيادي به ازدواج نداشتم اما بخاطر نياز و تنهايي و مسائلي كه هر انساني لازم ميداند ازدواج كردم.البته او بسيار علاقمند بود و اين بيشتر مرا رنج ميدهد چراكه احساس قصور ميكنم. پس از حدود 10 يا 11 ماه ميل به مقاربت با همسرم در من كم مي شد. اما زنم تمايل دارد. بنده خدا حق دارد به اندازه طبيعي رابطه زناشويي داشته باشيم. اما حس ميكنم او جذابيت لازم را براي تحريك و ميل جنسي در من را ندارد. در اين اواخر حتي پيش آمده كه شروع به انجام عمل كرديم اما اصلا نعوظ در من ايجاد نشده! يا كم بوده و در حين عمل خوابيده. بنده خدا عصبي شده و من هم رنج مي برم. ناگفته نماند ايشان در دوهفته اخير كيست تخمدان عمل كردند. لاپراسكوپي و هيستروسكپي. دكترش گفته براي بچه دار شدن بايد زودتر اقدام كنيم وگرنه ممكن است دوباره لوله رحم چسبندگي پيدا كند. من هم مشكل واريكوسل دارم و تحرك اسپرمم كم است كه دكتر ارولوژ قرص داده.
    خيلي ناراحتم و براي همسرم رنج ميبرم. او خانه دار است و بخاطر فاصله زياد با خانواده خود و اختلاف با خانواده من تقريبا تنهاست تا من از سركار برگردم. دلم برايش مي سوزد و دوست دارم او خوشحال باشد. خيلي بچه دوست دارد و معتقد است سرش اينجوري گرم مي شود هم او و هم مقداري عصبي هستيم. لطفا راهنمايي كنيد چه كنيم. آيا بايد به پزشك مراجعه كنم يا به روانشناس. به چه پزشك و چه روانشناسي مراجعه كنم؟ لطفا با نام معرفي كنيد. ايا با اغذيه و دارو قابل حل است؟
    سپاسگزار ميشوم توضيح كامل بفرماييد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      عدم تمایلات جنسی هم می تواند علل جسمی و هم علل روانی داشته باشد ابتدا بایستی با مراجعه به ارولوژیست از نظر جسمی و هورمونی بررسی شوید و اگر سالم بودید سپس به روانشناس مراجعه کنید
  • تصویر کاربر مهرداد چهارشنبه ۲۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2475 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    این سوالات ذهن من را چندین سال است که به خود مشغول کرده و وقت زیادی را از من میگیرد. لطفا در صورت امکان جواب دقیق دهید
    1- آیا آهنربای موجود در لارجر باکس و میدان مغناطیسی تاثیر منفی روی بیضه ها دارد؟
    2- آیا دستگاه لارجر باکس تاثیری روی بزرگ کردن دارد (طبق تجربیات و مشاهدات شما)؟
    3- غده پروستات من متورم شده (بنا بر گفته ی دکتر) و موجب زود انزالی میشود آیا راه درمانی وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      1- آیا آهنربای موجود در لارجر باکس و میدان مغناطیسی تاثیر منفی روی بیضه ها دارد؟ ....احتمالش هست
      2- آیا دستگاه لارجر باکس تاثیری روی بزرگ کردن دارد (طبق تجربیات و مشاهدات شما)؟...خیر
      3- غده پروستات من متورم شده (بنا بر گفته ی دکتر) و موجب زود انزالی میشود آیا راه درمانی وجود دارد؟..بله
  • تصویر کاربر karim چهارشنبه ۲۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید.خواستم بدونم چرا بیضه ها ی من هم اندازه نیستن.نمی دونم یکی از بیضه هام بزرگ تر از اون یکی یا کوچک تره لطفا کمکم کنید مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بهتره حضوری به ارولوژیست مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 638 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت جنب اقی دکتر جباری
    اقای دکتر نظرتون نسبت به روغن بیگر چیه؟
    ایا تاثییر داره روی الت تناسلی؟
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بی تاثیر است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط