آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از 50 درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از 9000 زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً 3 برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۸ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    سلام من دوماهه ازدواج کردم الان سی وپنج سال سن دارم مشکلی که بنده دارم موقع عمل دخول آلتم شل میشه داخل نمیرود یدفعه پرت میشود هنوز عمل زناشویی انجام نداده ام زندگیم درحال نابودی است لطفا راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۸ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما آقای دکتر جباری
    من ۳۶ سالمه.۱۵ روز پیش عمل وازوازستومی انجام دادم بعد از مرخصی از بیمارستان بیضه سمت راستم شدیدا سفت و به طرف کشاله ران سمت راست کشیده شده و درد شدیدی را هنگام سر پا ایستادن و قدم زدن تحمل میکنم.
    لازم ب توضیحه که آنتی بیوتیک برام سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت ۱ عدد تجویز شده.
    1. تصویر کاربر رضا شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      با سلام خدمت شما آقای دکتر جباری
      من ۳۶ سالمه.۱۵ روز پیش عمل وازوازستومی انجام دادم بعد از مرخصی از بیمارستان بیضه سمت راستم شدیدا سفت و به طرف کشاله ران سمت راست کشیده شده و درد شدیدی را هنگام سر پا ایستادن و قدم زدن تحمل میکنم.
      لازم ب توضیحه که آنتی بیوتیک برام سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت ۱ عدد تجویز شده.
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید جمعه ۲۸ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    برای انجام عمل چه کنم ؟
    هزینه عمل چقدر است ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۸ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      ابتدا باید با همسرتان و اصل شناسنامه و کارت ملی مشوره شوید
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۸ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    سلام
    من یه جا حوندم خودارضایی باعث سرطان آلت میشه، من حدود 1 سال خودارضایی زیادی داشتم میخواستم بدونم آیا باعثش میشه یا خیر
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۸ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      خیر
  • تصویر کاربر جاوید جمعه ۲۸ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 237 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید من چندوقتی روی پوست آلتم زیر کلاهک ابتدای تنه آلت حالت خشکی و ترک ترک شده بود که سوزش هم داشتند بعد از چند وقت خشک میشدن و ترک ها تقریبا خوب میشدن بلافاصله با اولین نزدیک حتی با کاندوم بازهم به حالت اول برمیگشت و ترک همراه با سوزش میشد و قرمز رنگ طی مشاوره ای که به من دادین با پماد هیدروکورتیزون و تتراسیکلین درمان کردم از شامپو بچه و لوسیون هم استفاده کرم الان زخم ها خشک شدن و درد و سوزش هم ندارند طبق2 تصویر اول اما میخواستم که حالا این زخم ها خوب بشن باید چکار کنم و خواستم ببینم2تا عکس دوم به نظر شما زگیل هست یا خال دست که بهش میزنم هیچگونه درد و یا خونریزی هم ندارم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۸ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      با توجه به کیفیت نامناسب عکس، قابل قضاوت نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط