آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از 50 درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از 9000 زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً 3 برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

دکتر محمد جباری متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    درود
    ضمن تشکر از مطلب مفیدتون سوال داشتم
    فرد 15 ساله که الان حداقل سه ساله این بیماریو داره چقد شانس وجود داره برای خوب شدنش و برگشتن به روال عادی زندگیش؟
    اگه سرطان درمان شد ایا فرد نابارور میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      بعنوان یه قاعده ی کلی پاسخ به درمان در این بیماری خیلی خوب هست و اکثر افراد که به موقع درمان می شوند عمر عادی دارند و باروری هم با یک بیضه سالم امکانپذیر هست

  • تصویر کاربر سحر دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید خدمت پزشک محترم و گرامی ،من خانمی ۴۷ساله هستم ، روی لابیای بزرگ ناحیه تناسلیم وتقریبا روبروی هم واطراف لابیای کوچک ،تعدادی نقاط تیره وسیاه رنگ شبیه خال که اطراف آنها عروق ورگهای خونی وجوددارددیده میشود،حدودا هفت ماه است که این ضایعات ایجادشده ومن تاکنون به دودکتر زنان مراجعه کردم وگفتندزگیل تناسلی نیست .ولی خیلی نگرانم که تشخیص درست نداده باشندچون بابزرگنمایی ندیدند.من تصویرآنهاراارسال میکنم،البته این ضایعات خیلی بسختی دیده میشوندوبایدپوست آن نواحی راکاملا بادست بکشم تا دیده شوندوهرکارکردم نتوانستم تصویرواضحتری بگیرم .باتوجه به توضیحاتی که دادم وعکس ارسالی ،ضایعات مشخص شده درتصویر،ممکنست زگیل تناسلی یا عارضه خطرناک دیگری باشدونیازبه پیگیری ودرمان واقدام خاصی هست؟!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      این ضایعات آنژیوکراتوم هستند و بی ضرر و بی خطر

  • تصویر کاربر امید دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 237 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 17 سالمه اندازه آلت تناسلیم در حالت کشیده 14 سانته می خاستم ببینم طبیعیه و تا چه زمانی رشد می‌کند؟
    آیا خود ارضایی تاثیری روی اندازه آلت دارد؟
    1. تصویر کاربر امید پنجشنبه ۱۵ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      .
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام آقای دکتر

      من 17 سالمه اندازه آلت تناسلیم در حالت کشیده 14 سانته می خاستم ببینم طبیعیه؟....................بله

      و تا چه زمانی رشد می‌کند؟...................تا 17 سالگی

      آیا خود ارضایی تاثیری روی اندازه آلت دارد؟....................خیر

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    من هیپوس پادیاس دارم اگه بچه دار بشم او هم دچار این مشکل می‌شود یا ن
    1. تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۱۵ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      پاسخ نیومد
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      امکانش هست ولی قطعی و حتمی نیست

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر هامون دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید
    بنده دچار انزال زود رس هستم چگونه میتوانم زود انزال نشوم .
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با دارومی توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد  اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط