آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از 50 درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از 9000 زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً 3 برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

دکتر محمد جباری متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر سارا جمعه ۱۹ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    خون به اندازه ی ++++همیشه در ادرارم معلوم میشود مشکل چیست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۹ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر Mostafa جمعه ۱۹ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    سلام من سونوگرافی کردم ۲تا سنگ دارم یکی به ابعاد۴در۳ درUVjچپ دارم ویکی درکالیس میانی چپ به ویامتر ۳/۵.چطور بدون درد دفع کنم.چیکارباید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۹ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمود جمعه ۱۹ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر
    دکتر من تنگی مجرای ادراری داشتم دکترم منو عمل کرده و یه سوند شکمی گزاشتن گفتن باید بری واسه عمل باز میخواستم بگم که این نخی که سوند و به پوست متصل کرده و پوسیده شده باید برم دوباره بخیه بزنم یا اینکه اشکال نداره اگه قراره به مدت طولانی این سوند بمونه باید همیشه بخیه بزنم و اینکه میخواستم توسط شما عمل بشم و دفترچه بیمم روستاییه کدوم بیمارستان که شما در اون عمل میکنید از بیمه روستایی استفاده میکنه لطفا توضیح بدید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۹ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر الی جمعه ۱۹ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 295 مشاهده پرسش
    سلام من ضایعاتی داشتم که دکتر م گفتن احتمالا زگیله تناسلی ه نمونه برداری کردن و اون ضایعات رو لیزر و کرایو کردن بسیییاااار درد و سوزش شدیدی داشت .متاسفانه آزمایش م خراب شد باید دوباره تکرار شه. تازگی خوندم قارچ ماشیمیکس و شیتاکه hpvرو قاطعا درمان میکنه.آیا درسته؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۹ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر عادل جمعه ۱۹ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض ادب:باتوجه به اینکه من درنوجوانی وجوانی به شدت دچارمشکل خودارضایی بوده ام والآن حدود چندسالی است که بیضه هایم کوچک شده ودچار نعوض ناقص وزودانزالی شده ام لذاخواهشمندم جهت درمان اینجانب را راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۹ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط