آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از 50 درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از 9000 زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً 3 برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

دکتر محمد جباری متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۵ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ،من 30 سالم هست. به صورت اتفاقی با موضوع عدم نزول بیضه آشنا شدم و ممنون میشم اگه سوال زیر رو بیان کنید.
    1.من بیضه چپم بالا قرار گرفته و با دست تا کنار آلت تناسلیم هم میاد و بصورت عادی هم که جلو اینه قرار میگیرم طرف چپم کنار آلت یه ذره بالاتر معلوم هست که یه چیزی زیر پوست قرار گرفته که همان بیضه هست ولی پایین نمیاد ولی کاملا با دست میشه اندازه اش رو تقریبا فهمید ،تقریبا شبیه و یه خورده کوچکتر از اندازه بیضه سمت راستم هست .خواستم ببینم آیا من لازم است عمل کنم و آیا خطری دارد.؟
    2.من یه مشکل دیگه هم برام اتفاق افتاده و اون اینه که یه توده کنار گوشم پیدا شده و به جراح مغز و اعصاب مراجعه کردم 3 بار ام ار ای هم گرفتم و سی تی اسکن هم گرفتم و سی تی آنژیو و آنژیوگرافی هم شدم که در آنژیوگرافی دکترها گفتند هیچ رگی به توده متصل نیست و توده عروقی نیز نیست و در ام ار ای هم دکتر گفت احتمال شوانوما هست(البته نتونستن تشخیص قطعی بدن) ولی الان از ام ار ای اولیه 1 سال گذشته و توده رشد قابل توجهی نداشته سوالم اینجاست آیا امکان دارد این مربوط به بیضه سمت چپ باشد که بالا قرار گرفته؟ در ضمن من از لحاظ روحی هم استرس دارم و هم افسردگی و اضطراب البته نه به خاطر این موضوع بلکه به خاطر یه سری افکار منفی سالهاست که افسردگی و اضطراب و استرس دارم که دقیقا جای همین توده که رو عصب شنواییم قرار گرفته درد می گرفت و تیر میکشید ،دقیقا به صورت یه خطی از بالای چشمم تا پشت سرم در قسمت چپ نیمکره مغزم تیر میکشید و الان جای همین تیر کشیدن های پشت سرم (در قسمت مخچه سمت چپ)این توده پیدا شده است.آیا این موضوع به سرطان بیضه ربط دارد ؟
    شرمنده که زیاد نوشتم.سپاس از همکاری شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۵ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      1-اگر بیضه اکثرا داخل کیسه بیضه هست نیازی به عمل نیست ولی داخل کیسه نیست نیاز به عمل دارد با هر سایزی
      2- این موضوع ربطی به بالا بودن بیضه نداد و ربطی هم به سرطانبیضه ندارد
  • تصویر کاربر یوسف چهارشنبه ۲۵ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.
    آقای دکتر در تاریخ 94/12/23 در بیمارستان مدرس هر دو کلیه خود را tul نمودم سنگ کلیه چپ 14 میلی متر و سنگ کلیه راست 12 میلی متر بود که سنگ کلیه چپ خرد شده و خارج گردید اما سنگ کلیه راست بدلیل push back شدن به کلیه برگشت.دو سوند dj نیز تعبیه گردید.در تاریخ 95/1/21در همان بیمارستان برای کلیه راست eswl تجویز گردید که انجام شد.همچنان سوندها باقی مانده اند.سوال بنده این است که معمولا چه مدت بعد از سنگ شکن سنگها شروع به دفع می شوند؟؟؟ سه روز گذشته هنوز سنگی دفع نشده علیرغم نوشیدن مایعات زیاد و تحرک.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۵ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      زمان دقیقی را نمی توان گفت معمولا بین ۲ تا ۴ هفته ولی به خیلی از عوامل مثل میزان خرد شدن سنگ و محل سنگ ها و قطر حدودی حالب بستگی دارد
  • تصویر کاربر وحید چهارشنبه ۲۵ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من آزمایش خون دادم ومیزان کراتینم 1/13 بود آیا این رقم خیلی بالاست من چیکار کنم؟ومیزان قند هم 110 بود؟
    1. تصویر کاربر وحید دوشنبه ۲۳ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      در ضمن من 23 سالم هست
    2. تصویر کاربر وحید سه شنبه ۲۴ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      وbun هم 13/4 هست و حدود 10 روز قبل از ازمایش دادن در روز حدود 5 کیلومتر ورزش دو رو انجام میدادم
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۵ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      کراتی نین طبیعی است و قند لب مرز است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سارا چهارشنبه ۲۵ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    با سلام ،قصد ازدواج با پسر29ساله ای دارم که دچار بیضه نزول نکرده بوده سال پیش بیضه و عمل کرد و مشکل سرطان نداشت فقط بارورییش صفر بود،سوالم از محضر شما اینه با وجود علاقه ای ک بین ما هست می خوام بدونم خطر ابتلا ب سرطان در ایشان چقدر جدی و تعیین کننده است ،خواهش می کنم منو راهنمایی کنید خیلی ب کمکتان نیازمندم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۵ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگرچه احتمال سرطان در بیضه های نزول نکرده نسبت به بیضه های نزول کرده بالاتر است ولی درکل این احتمال زیاد بالا نیست و در کل جای نگرانی جدی نیست
  • تصویر کاربر ب چهارشنبه ۲۵ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر . ممنون از پاسخهاي شما و پشتيباني شما. من ديروز اتفاقي برايم افتاد به اينصورت كه روي تخت نشستم اما متوجه نبودم كه در زير نشيمنگاهم شيء فلزي( رخت آويز و جالباسي فلزي) قرار داشت ومقداري به ناحيه نشيمنگاهي فشار وارد شد و مقداري احساس درد و ناراحتي كردم . آيا ممكن است اين موضوع به مجرايم فشار وارد آمده باشد كه بعدا منجر به آسيب و تنگي بشود ؟ ممنون ميشوم از راهنمايي شما.زنده باشيد.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۵ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      واقعیتش اینه که ممکنه اما در کل جای نگرانی جدیی نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط