اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از ۵۰ درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از ۹۰۰۰ زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً ۳ برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

دکتر محمد جباری متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر,من پسری ۱۸ ساله هستم من چند تا سوال دلشتم:
    ۱-نعوظ یعنی چه؟
    ۲-من خیلی در خواب ارضا میشوم,خواستم بدونم دلیلی دارد؟خوب است یا بد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      1- نعوظ یعنی سفت و بزرگ شدن آلت که در اصطلاح عامیانه به آن شق گفتن می گویند.
      2- این امر طبیعی است و در همه جوان های هم سن و سال تو رخ می دهد لذا نشانه خوبی است یعینی اینکه شما سیستم بدنت خوب کار می کند
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    سلام.بنده دچار اختلال نعوظ هستم به چند پزشک هم مراجعه کردم جواب آزمایشانم هم خوب بوده و مشکل اعصاب و روان هم ندارم.ولی آلتم در اثر تماس با مواد شیمیایی دچار سوختگی شده و کمی چروک دارد.آیا مشکل میتواند از این باشد؟چه کنم؟ممنون.درضمن 30 سال دارم .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      ممکن است البته من اطلاعی از میل جنسی شما، نتیجه سونوگرافی کالر داپلر عروق آلت و نیز ریجی اسکن شما ندارم لذا می توانم نظری بدهم
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 284 مشاهده پرسش
    باسلام
    من 16 سالمه وحدود55کیلووزن دارم واسه من چند تاسوال مهم پیش اومده که تاالآن هیشکی جواب خوبی بهم نداده
    1-آلت تناسلیم بین 10 تا11 است.آیاکوتاهه؟
    2-آیاخودارضایی آلت تناسلی وکوچیک میکنه؟
    3-اگه ازدواج کنم میتونم باآلت تناسلی (بین10 تا11)رابطه ی خوبی باهمسرم داشته باشم واونوخوب ارضاکنم وازم راضی باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      1- خیر
      2- خیر
      3- نمی توان در این مورد نظر قطعی داد چون فقط سایز آلت تو این مسئله دخیل نیست و عوامل متعددی اثرگذارند
  • تصویر کاربر بهزاد دوشنبه ۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 252 مشاهده پرسش
    ایا اندازه الت تناسلی را می شود بزرگتر کرد؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اندازه آلت تناسلی تابع ژنتیک و ارث می باشد و کمتر تحت تاثیر عوامل محیطی می باشد . موضوعی که می تواند در روابط جنسی تاثیر بگذارد سایز آلت در حالت نعوظ می باشد اگر چه برخی از مردان تمایل دارند که حتی در حالت شل نیز آلت تناسلی بزرگی داشته باشند اما به دلیل جمع شدن آلت یا زیاد بودن چربی زیر شکم (ناحیه شرمگاهی) آلت کوچک به نظر می رسد اگر چه در واقع اینطور نبوده و این دسته از افراد بیشتر آلت پنهان دارند. اندازه گیری طول آلت در حالت کشیده شده با دست یا در حالت نعوظ و از محل اتصال آلت به استخوان شرمگاهی لگن (به نام سمفیز پوبیس) و در حالی که چربی را به عقب می رانید تا سر آلت تناسلی می باشد. محیط آلت در حالت نعوظ و از قسمت میانی آن اندازه گیری می شود.
      حداقل اندازه طول آلت در حالت کشیده 9 سانتیمتر گزارش شده است و حداقل محیط آلت در حالت نعوظ 8 سانتیمتر می باشد. البته این اعداد تقریبی بوده و بدیهی است در جوامع و نژادهای گوناگون می تواند متغیر باشد.
      وقتی صحبت از افزایش سایز آلت می شود سه روش کلی به ذهن می رسد:
      1. داروها اعم از قرص، کپسول، کرم ها و انواع آمپول ها که در شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی و هر از چندگاهی با اسامی جدید و بسته بندی های اغوا کننده تبلیغ می شود و بر تاثیر پذیری صد در صدی آن تاکید می کنند. بایستی گفت تا کنون هیچ دارویی که قادر باشد سایز آلت را افزایش دهند شناخته نشده و در مراکز علمی و آکادمیک و به دور از تبلیغات تجاری هنوز دارویی ساخته نشده تا بتواند باعث افزایش سایز آلت تناسلی بوسیله دارو شود.
      2. روش های کششی مثل استفاده از اکستندرها و کشنده هایی مثل لارجرباکس، استفاده از وکیوم و استفاده از تمرینات پنیمور. در مورد تاثیر روش های کششی و میزان این تاثیر و ماندگاری آن اختلاف نظر وجود دارد بعضی مقلات بر اثر بخشی آن و برخی بر بی اثر بودنش گزارشاتی ارائه داده اند اما به نظر می رسد که این روش ها اگر هم موثر باشند در نهایت رضایت فرد را فراهم نمی کند ضمن اینکه استفاده افراطی و نادرست از این روش ها می تواند مضر و آسیب رسان به بافت های اسفنجی آلت و عروق و اعصاب آن باشد.
      3. روش های جراحی. هنوز روش استانداردی که مورد قبول و پذیرش همه جراحان باشد وجود ندارد و علت آن عوارض زیاد جراحی و اثربخشی کم آن است. در حال حاضر شایع ترین و کم عارضه ترین روش برای افزایش طول آلت تناسلی قطع لیگمان ساسپنسوری است. در این روش حدود 2 سانت به سایز آلت افزوده می شود و عوارض آن شامل احتمال آسیب به عروق و اعصاب آلت و در نتیجه اختلال در سفتی و نعوظ و همچنین بد شکل شدن محل جراحی در بالای آلت می باشد. برای افزایش قطر آلت هم از تزریق چربی یا آلوگرافت استفاده می شود که به دلیل عوارض زیاد تقریبا مترود شده و کمتر جراحی حاضر است خطرات آنرا بپذیرد و عوارض آن بقدری است که خیلی اوقات منجر به جراحی مجدد وتخلیه مواد کاشته شده در اطراف آلت می شود.
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۶ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    3 تا سوال خدمتتون داشتم.
    1.من 23 سالمه.اندازه الت تناسلیم 3 سال پیش قبل نعوظ 4-5 سانت و هنگام نعوظ 23سانت بود اما الان حداکثرقبل نعوظ 4-5 سانت و هنگام نعوظ 16-17 سانت میشه و به نعوظ کامل نمیرسه التم حالت خمیری داره سفت نیست.که به این علت در هنگام دخول چون التم نرمه نمیتونم و التم از وسط خم میشه؟
    2.در حین برقراری عمل دخول سایز التم کاهش میابه و خیلی نرم میشه.در حدی که به اندازه قبل نعوظ میرسه.؟(این اتفاق زمانی بیشتر تکرار میشه که به پشت دراز میکشم)
    3.اخیران در شروع عمل نعوظ نیمه پایینی التم سفت و متورم میشه ولی نیمه ی بالایی نه که با فشار دادن قسمت پایینی التم یه دست میشه ولی همون مشکل اول که التم سفت نمیشه هرکار میکنم از بین نمیره؟

    (از هیچ قرصی هم استفاده نکردم)(بیماری خاصی هم ندارم)
    پیشاپیش متشکرم از پاسختون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      الان سوالش کجاش بود؟
    2. تصویر کاربر حمید سه شنبه ۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام دکتر

      من دیگه نمیتونم رابطه داشته باشم.
      تمامی این مشکلاتی که گفتم جلویه رابطه داشتن منو میگیرن از خیر مورد اول گذشتم مورد 2.3 خیلی منو اذیت میکنه باید چیکار کنم الان همینکه التم نعوظ از دست میده رو چیکار کنم؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۶ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      می توانید قرص تادلافیل 10 میلی 5 ساعت قبل از نزدیکی استفاده کنید البته اگر بیماری قلبی ندارد.
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

021-91301782

نوبت دهی اینترنتی