اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از ۵۰ درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از ۹۰۰۰ زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً ۳ برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

دکتر محمد جباری متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 174 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من چیزی شبیه به زگیل تناسلی داشتم که با معاینه خودتون گفتین زگیل نیست و خودش بعد شبش ماه خوب میشه و اینکه برای درمان سریع تر برام پماد الدارا تجویز کردین و گفتین به هیچ وجه از ژیلت استفاده نکنم . الان من برای اصلاح از چه روشی باید استفاده کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر سعیدفلاحتی جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 173 مشاهده پرسش
    پوست آلت قرمزبعدازچندروزخشک وترک می خوره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      احتمالا اگزما و آلرژی پوستی است. شب ها بمدت ۲ تا ۳ هفته پماد هیدروکورتیزون بزنید و مادام العمر از شامپو بچه برای شستن تناسلی در حمام استفاده کنید و هیمشه بعد از استحمام نیز لوسیون بدن بچه روی ناحیه تناسلی بزنید.
  • تصویر کاربر آرین جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 159 مشاهده پرسش
    با سلام
    میخواستم بدونم‌ شما جراحی خاصی برای درمان کجی آلت تناسلی (انحراف به سمت چپ دارد) انجام میدین که طول آلت بعده عمل کوتاه نشه؟!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر سلمان جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 186 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    بنده 33 سالم هست
    آلت بنده خمیدگی به سمت پایین دارد و همین موضوع باعث شده اندازه آلتم تا حدودی کوچک شود
    آیا با جراحی میشه خمیدگی رو درست کرد و در نتیچه طول آلت بزرگتر بشه؟!!!
    هیچ مشکلی در نعوظ و غیره ندارم فقط میخوام صاف و بلندتر بشه
    این خمیدگی از وقتی یادم هست بوده. نمیدونم ولی خودم فکر میکنم مربوط به بد ختنه کردن باشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر B جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 164 مشاهده پرسش
    سلام روی التم به صورت برفک های سفید رنگ نمیدونم قارچ یا .... به نظرتون برای درمانش از چه چیزی استفاده کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی