اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از 50 درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از 9000 زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً 3 برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

[patient_portal_form]

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

دکتر محمد جباری متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۲۶ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    سلام. دکتر من سه روزه که شبا پهلوهام بدجور درد میکنه. فقط شبا. اینم بگم که چند یار با موتور رفتم بیرون هواهم سرد بود. روزها مشکلی ندارم. خواستم بپرسم مشکلم چیه. درد پهلوهام باعث نشده زیاد دستشویی برم.ولی شبا دردش زیاده. چکار کنم؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۶ آذر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر ریحانه شنبه ۲۴ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    کانون اکوژن 38*38در کورتکس پل میانی که مطرح کننده انژیومیولیپتوم 
    میخاستم ببینم علت درد مال چیه واین که درازمایش خونم ادرارهم بود
    ببخشیدبرااین سوالم گفتین توده خوش خیم وبایدهر6ماه چک کنم ولی من دردخیلی بدی دارم میشه راهنمایی کنین چکارکنم reyhaneh:
    کانون اکوژن 38*38در کورتکس پل میانی که مطرح کننده انژیومیولیپتوم 
    میخاستم ببینم علت درد مال چیه واین که درازمایش خونم ادرارهم بود
    ببخشیدبرااین سوالم گفتین توده خوش خیم وبایدهر6ماه چک کنم ولی من دردخیلی بدی دارم میشه راهنمایی کنین چکارکنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۴ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      توسط ارولوژیست معاینه شوید اگر تشخیص داده شود که منشا درد این توده هست یا بابستی جراحی کنید یا آنژیوآمبولیزاسیون
  • تصویر کاربر م.سرمدی جمعه ۲۳ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    درد گاهی در پهلوی چپ و گاهی در پهلوی راست.تشخیص سونوگرافی سنگریزه حدود 4 میل در دو کلیه وقتی در دو کلیه سنگ مشاهده شده میتواند نگران کننده باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۳ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر رسول پنجشنبه ۲۲ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید دکتر به من گفته در کلیه ها خون دیده شده وظاهرا سنگ داره میگع باید بستری بشم خواستم ببینم با دارو درمان نمیشم منظورش از اینکه کلیه ها رو خون گرفته یعنی چی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۲ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر ریحانه چهارشنبه ۲۱ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    ببخشید الان براین این مساله بایدچکارکنم عادی, هست یانه, من درمشهدهستم, انژیولیبوم خطری, داره؟ با مسکن خوب میشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط