اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انحنای مادرزادی آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

این عارضه، یک گسترش نامتقارن albuginea (پوشش اطراف اطراف cavernous bodies) در طول رشد جنینی است که منجر به انحنای آلت تناسلی می شود. توجه زیادی به این بیماری نمی شود؛ زیرا بسیاری از مردان از مراجعه به پزشک گریزانند یا فکر می کنند هیچ راهی برای درمان ناتوانی جنسی آن ها وجود ندارد. تا کنون هیچ دلیل واضح و ریسک فاکتوری برای انحنای مادرزادی آلت تناسلی یافت نشده است.

انحنای مادرزادی آلت، بیماری نادری است و در یک مطالعه میزان وقوع آن را کمتر از 1% ذکر کرده اند. در حالی که در مطالعه دیگری آن را شایع تر دانسته و میزان شیوع آن را در غیاب هیپوسپادیاس 4 تا 10 درصد بیان کرده اند. 

آیا داشتن آلت تناسلی خمیده طبیعی است؟

علت مشخصی برای انحنای مادرزادی آلت تناسلی وجود ندارد. در بیماران با انحنای مادرزادی آلت، انحنای آلت می تواند به سمت پائین، طرفین ( که غالبا به سمت چپ آست)، یا به طور غیر معمولی به سمت بالا باشد. این بیماران اکثرا مردان جوان بین 18 تا 30 سال می باشند که از دیگر جهات سالم هستند. غالب این بیماران قبل از شروع بلوغ، متوجه انحنای آلت خود می شوند اما ابتدا فکر می کنند که نرمال است ولیکن بعد از بلوغ و یا زمانی که فعالیت جنسی شان شروع شد، متوجه می شوند که این انحنا غیر طبیعی است و مانع مقاربت می شود.

انحراف آلت

 

اگر آلت تناسلی کمی خمیدگی داشته باشد و این خمیدگی سبب ایجاد ناراحتی نشود، یعنی بیمار احساس درد نکند، دچار عواقب روانی نگردد یا در زندگی جنسی خود مشکلی نداشته باشد، آن وقت انحنای موجود، یک بیماری در نظر گرفته نمی شود، بلکه یک وضعیت فیزیولوژیک است و نیازی به نگرانی در مورد ابتلا به بیماری Peyronie نیست. انحنا یا تغییر شکل آلت تناسلی در موارد دیگر، می تواند نشانه یک ناهنجاری یا بیماری باشد و “تاثیر روانی و اجتماعی قابل توجهی بر فرد باقی بگذارد. در این زمان بهتر است که به یک متخصص اورولوژی مراجعه نمایید. دو نوع بیماری وجود دارد که می تواند عامل انحنای آلت تناسلی باشد:

دلایل ایجاد انحنا در آلت تناسلی

هیچ دلیل واضحی برای ایجاد انحنای مادرزادی آلت تناسلی وجود ندارد. مکانیسم‌ های خاصی برای این عارضه ذکر شده‌اند که غالبا شامل رشد جنینی آلت تناسلی و تستوسترون می گردند. در مورد بیماری Peyronie، فرضیه ریزتروما های مکرر (ضربه های کوچک تکرار شونده) که در حین رابطه جنسی ایجاد می شوند، نقش مهمی در بروز آن دارند.

چه زمانی باید نگران انحنای آلت تناسلی باشیم؟

هنگامی که انحنای آلت تناسلی سبب ایجاد یک نقص جنسی گردد و منجر به از دست دادن اعتماد به نفس، به دلیل تغییر تصویر بدن شود، و نیز، زمانی که این انحنا می‌تواند سبب ایجاد اضطراب در عملکرد جنسی و ترس از عدم رضایت شریک جنسی گردد، نگران کننده است.

چه اتفاقی بعد از رابطه جنسی برای مردان و زنان رخ می دهد؟

چه زمانی باید به بیماری Peyronie مشکوک باشیم؟

بیماری Peyronie، می تواند در هر سنی بروز یابد و طبق گفته انجمن اورولوژی فرانسه، 3.4 تا 9 درصد از جمعیت مردان بالغ را تحت تاثیر قرار می دهد. این عارضه، با ایجاد یک پلاک فیبری سفت و سخت بر روی albuginea شناسایی می شود (پوشش اطراف اطراف cavernous bodies). در موارد زیر باید به بیماری Peyronie مشکوک باشیم:

  • تغییر شکل اکتسابی آلت تناسلی که ممکن است شامل انحنا باشد.
  • انقباض آلت تناسلی که ظاهری شبیه به ساعت شنی دارد.
  • باریک شدن قطر یا کوتاه شدن طول آلت تناسلی: این پدیده به دلیل از دست دادن قابلیت ارتجاعی بافت آلت تناسلی رخ می دهد.

این تغییر شکل، در ماه های اول اغلب با درد آلت تناسلی همراه است و می تواند سبب ناتوانی جنسی گردد.

چه زمانی باید با پزشک مشورت کنیم؟

مردانی که دارای انحنای مادرزادی آلت تناسلی هستند، باید زمانی که می‌خواهند فعالیت جنسی (معمولاً در سنین نوجوانی) خود را آغاز کنند، یا هنگامی که متوجه تأثیر روانی قابل‌ توجه این عارضه می شوند، با پزشک خود در این رابطه مشورت کنند.

تشخیص انحنای مادرزادی آلت

گرفتن شرح حال وتاریخچه پزشکی و فعالیت جنسی بیمار معمولا برای تشخیص انحنای مادرزادی آلت تناسلی کافی است. معاینه آلت تناسلی حین نعوظ و رد دیگر بیماری های احتمالی برای اثبات انحنا لازم است البته عکس از آلت در حالت نعوظ هم به تشخیص کمک می کند. عملکرد نعوظی آلت در این بیماران طبیعی است اما در انحناهای شدید ممکن است دچار مشکل شود.

در صورت وجود انحنا در آلت تناسلی، چه آزمایشاتی باید انجام داد؟

برای بررسی این عارضه، می توان معاینات مختلفی را انجام داد:

  • عکس‌ برداری نعوظ آلت تناسلی، از جلو، پهلو و بالا. این عکس ها، امکان تشخیص و ارزیابی میزان انحنا و شدت آن را فراهم می‌کنند.
  • سونوگرافی آلت تناسلی با تزریق دارویی که باعث ایجاد نعوظ می شود. این امر، در برخی موارد، به یافتن یک اختلال نعوظ مرتبط کمک می کند.
مراجعه به پزشک برای مشکل انحنای آلت تناسلی

درمان کجی آلات تناسلی

روش های مختلفی برای درمان عوارض ناشی از انحنای آلت تناسلی وجود دارد که شامل موارد زیر است:

اگر درمان های قبلی در بهبود این شرایط موثر نباشند، می توان در موارد مختلف، جراحی را نیز برای بهبود این عارضه در نظر گرفت:

  • اگر انحنای آلت تناسلی بر دخول تأثیر داشته باشد.
  • اگر انحنا به اندازه کافی بزرگ باشد (بیشتر از 30 درجه).
  • اگر اختلال نعوظ مرتبط با درمان دارویی و مقاوم به آن وجود داشته باشد.
  • سه نوع جراحی برای بهبود این عارضه وجود دارد:
  • برداشتن albuginea (بافتی که cavernous bodies را می‌پوشاند، مخازن نعوظ آلت تناسلی) برای انحنای نسبتاً ضعیف، که جراح زاویه آلت تناسلی را مجددا تنظیم می‌کند.
  • بریدن صفحه فیبری و سفتی که باعث ایجاد انحنا می شود، و سپس قرار دادن بافت پیوندی برای انحناهای قابل توجه، یعنی بیشتر از 60 درجه.
  • ایمپلنت آلت تناسلی، در مواردی که اختلال نعوظ مرتبط و مقاوم به درمان وجود داشته باشد، ایمپلنت در داخل corpora cavernosa قرار می گیرد که می تواند سفتی آن را در حین نعوظ و دخول، ایجاد نماید.

برای درمان این بیماری  صرفا از تکنیک های Plication یا همان تا زدن (چین زدن) برای تصحیح انحنا استفاده می شود که میزان تصحیح انحنا بالا و در مطالعات مختلف بین 67 تا 97 درصد ذکر شده است. نتایج استفاده از بافت های پیوندی برای اصلاح انحنای مادرزادی آلت تناسلی جداگانه آنقدر محدود است که نمی توان از آن نتیجه گیری معنی داری کرد.

جراحی پروستات

تمرینات مناسب برای صاف شدن آلت تناسلی

تمریناتی برای این منظور وجود دارد که بیمار می تواند با استفاده از ابزارهای خاص و در منزل انجام دهد:

کشش آلت تناسلی:

بیماری پیرونی با کجی آلت مادرزادی چه تفاوتی دارد؟

بیماری پیرونی که با کجی الت همراه می باشد، به علت ناشناخته با ایجاد نسج یا بافت غیرطبیعی در یکی از لایه های پوشاننده آلت، باعث کجی آلت می گردد. این بیماری بعد از سن ۴۰ سالگی بعلت نامعلومی که تاکنون مشخص نشده بوجود می آید، اکثر اوقات آلت به طرف پایین کج و خمیده می گردد. این بیماری با گذشت زمان روند پیشرونده ای دارد و در معاینه بالینی بیمار یک نسج سفت (SCAR TISSUE) در یک قسمت از آلت قابل لمس می باشد. در کجی مادرزادی آلت هرگز پلاک غیر طبیعی وجود ندارد و نیز روند پیشرونده هم ندارد و آلت معمولا به طرف پایین و گاهی به طرف چپ و راست ممکن است کج شود.

بیماری بیضه

آیا می توان از انحنای آلت تناسلی جلوگیری کرد؟

هیچ روش شناخته شده ای برای پیشگیری از انحنای آلت تناسلی وجود ندارد؛ این موضوع هم در مورد انحنای مادرزادی و هم در مورد بیماری Peyronie صادق است.


دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
2.8/5 - (26 امتیاز)
  • تصویر کاربر کامران دوشنبه ۱۴ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1462 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز
    پدر بنده ۵۴ سالشونه و یک کیست کورتیکال ساده در کلیه سمت چپشون هست. اندازه کیست تقریبا ۲ در ۱.۷ سانتیمتر هستش. خاستم بدونم که ایا این کیست خطرناک هست یا خیر؟
    از طرف دیگر اینکه شاخص ESR 1 hrs در ازمایش خون برابر ۲۵ هست و شاخص‌های RDW-CV ۱۵.۲ و MCH نیز ۲۵.۳ هست. فایل ازمایش خون در پیوست ارسال شده است.
    با توجه به نکاتی که عرض شد مشکل خونی پدرم چی هست؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۴ تیر ۰( 4 سال پیش)

      سلام
      خدمت دکتر عزیز
      پدر بنده ۵۴ سالشونه و یک کیست کورتیکال ساده در کلیه سمت چپشون هست. اندازه کیست تقریبا ۲ در ۱.۷ سانتیمتر هستش. خاستم بدونم که ایا این کیست خطرناک هست یا خیر؟................کیست های ساده خطری ندارند و درمان نمی خواهند
      از طرف دیگر اینکه شاخص ESR 1 hrs در ازمایش خون برابر ۲۵ هست و شاخص‌های RDW-CV ۱۵.۲ و MCH نیز ۲۵.۳ هست. فایل ازمایش خون در پیوست ارسال شده است.
      با توجه به نکاتی که عرض شد مشکل خونی پدرم چی هست؟؟...............در این خصوص با متخصص داخلی مشورت کنید

  • تصویر کاربر mjh دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 732 مشاهده پرسش
    سلام،بعد از مبتلا شدن به کرنا و استفاده از کرتن ها در بیمارستان تکرر ادرار داشتم ،و کمر درد دردی در ناحیه کلیه ها نبود و خونی هم مشاهده نکردم ،یه سونو گرافی کلیه و کبد دادم که در جواب سونو سنگ ۹ میلیمتر در پل تحتانی کلیه راست و دو سنگ ۵ میلیمتری د رکالیس تحتانی کلیه چپ و ۷ میلیمتری در کالیس میانی کالیس میانی راست دیده می شود ،اصلا خدا رو شکر دردی ندارم فعلا ،به نظر شما چیکار کنم ،با دارو حل می شه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      با دارو حل نمیشه ولی اگر دردی ندارید فعلا می توانید با سونوگرافی هر 6 ماه پیگیری کنید. اگر بخواهید درمان کنید من روش جراحی بسته بنام PCN را توصیه می کنم 

  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۲۰ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 15249 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر َوقت بخیر
    با توچه به اینکه در مورد امکان دفع سنگ به قطر 8میل در کالیس تحتانی فرمودید تنها از طریق جراحی ویا صرف آب فراوان و تحرک امکان دفع سنگ هست ولی دکتر معالج من در شهرستان دستور سنگ شکن ESWL داده و رادیو گرفی Kub هم انجام شده لیکن ترجیح داده شد انجام آن به بعد از مشورت با جنابعالی موکول گردد.
    لذا لطفا" بفرمایید آیا امکان دارد در مواردی خاص برای دفع سنگ در کالیس تحتانی دستور انجام سنگ شکن ازطرف دکتر معالج داده شود؟
    ضمنا" آقای دکتر اگر چه شرایط فیزیکی اینجانب در هفتادسالگی برای تحرک وورزش روزانه مناسب بوده و هیچ مشکلی ندارم آیا اين سنگ بدون کوچک شدن ازمجرای ادرار قابل دفع خواهدبود؟
    باامتنان فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۰ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      از نظر علمی و آکادمی ، تجویز همکارم کاملا درست می باشد و اگر چه با ESWL امکان خرد شدن و دفع سنگ وجود دارد ولی درصد دفع سنگ با توجه به جایگاه سنگ در کلیه و تبعیت از قانون جاذبه که باعث نشست سنگ در بخش تحتانی کلیه می شود خیلی بالا نیست. ولی خوب خرد کردن سنگ و بعد هم فعالیت هایی که گفتم میتونه دفع سنگ را با قطعات ریزتر ممکن تر کند. اینجا بیشتر اختلاف سلیقه و نظر مطرح هست و اینکه نظر کدام پزشک برای شما مقبول تر باشد، چون به نظر من سنگ 8 میلی در یک فرد 70 ساله اگر با مشکلاتی چون درد، انسداد و عفونت همراه نباشد اصولا نیازی به درمان ندارد.

    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۰ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      از نظر علمی و آکادمی ، تجویز همکارم کاملا درست می باشد و اگر چه با ESWL امکان خرد شدن و دفع سنگ وجود دارد ولی درصد دفع سنگ با توجه به جایگاه سنگ در کلیه و تبعیت از قانون جاذبه که باعث نشست سنگ در بخش تحتانی کلیه می شود خیلی بالا نیست. ولی خوب خرد کردن سنگ و بعد هم فعالیت هایی که گفتم میتونه دفع سنگ را با قطعات ریزتر ممکن تر کند. اینجا بیشتر اختلاف سلیقه و نظر مطرح هست و اینکه نظر کدام پزشک برای شما مقبول تر باشد، چون به نظر من سنگ 8 میلی در یک فرد 70 ساله اگر با مشکلاتی چون درد، انسداد و عفونت همراه نباشد اصولا نیازی به درمان ندارد.

    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۰ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      از نظر علمی و آکادمی ، تجویز همکارم کاملا درست می باشد و اگر چه با ESWL امکان خرد شدن و دفع سنگ وجود دارد ولی درصد دفع سنگ با توجه به جایگاه سنگ در کلیه و تبعیت از قانون جاذبه که باعث نشست سنگ در بخش تحتانی کلیه می شود خیلی بالا نیست. ولی خوب خرد کردن سنگ و بعد هم فعالیت هایی که گفتم میتونه دفع سنگ را با قطعات ریزتر ممکن تر کند. اینجا بیشتر اختلاف سلیقه و نظر مطرح هست و اینکه نظر کدام پزشک برای شما مقبول تر باشد، چون به نظر من سنگ 8 میلی در یک فرد 70 ساله اگر با مشکلاتی چون درد، انسداد و عفونت همراه نباشد اصولا نیازی به درمان ندارد.

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 761 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب . خسته نباشید .
    چند روزی میشه که در ادرار خودن دیده میشه .
    به رنگ تیره یا همون رنگ کولا . امروز صبح هم با درد کلیه از خواب بیدار شدم ...
    لازم به ذکرست ، که چند شبانه روز به مقدار زیادی آب لیمو ترش و عسل استفاده کردم . حتی شب قبل از خوابیدن و دراز کشیدن هم مصرف کردم . آیا این باعث میشود که خون در ادرار باشد ؟

    آقای دکتر ، من همین یوال را در سایت پرسیدم و مبلغ ده هزار تومن هم واریز کردم .

    كاربر گرامي پرسش شما با موفقيت در سيستم ثبت شد. كد رهگيري شما: TzDK5215078
    با تشكر دكتر محمد جباری


    این هم مدرک☝


    اما جواب دریافت نکردم .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۷ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      من این سوال را یکبار پایشخ دادم اگر هنوز پاسخی دریافت نگرده اید بفرمائید

  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۴ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 2987 مشاهده پرسش
    سلام.
    خسته نباشید، دخترم 10سالش هست و تکرر ادرار گاهی همراه با درد
    تقریبا نزدیک به 5ماه هستش ک این مشکل رو داره
    2بار دکتر بردمش ک آزمایش و سونوگرافی انجام دادم مشکلی نداشت و فقط ویتامین D واسش نوشت
    بار دوم هم این داروهارو تجویز کردن سفلکس، ایمی پرامین، زینک پلاس، ارجیتال، استئوکار ک باز هم نتیجه نگرفتم
    در روز نزدیک ب 30بار دسشویی میره ک شبها بیشتر میشه
    گاهی کامل تخلیه میشه گاهی هم قطره ای فایل ازمایش هارو ارسال میکنم براتون فقط ما از وضعیت مالی خوبی برخوردار نیستم اگه امکانش هست از همین طریق بهمون مشاوره بدین خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۴ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      نیاز به بررسی بیشتری برای پیدا کردن علت این مشکل می باشد. برای اینکه هزینه تان کمتر شود می توانید به بیمارستان های دولتی مراجعه کنید. اگر تهران هستید بیمارستان هاشمی نژاد را پیشنهاد می کنم. دخترتان بایستی هم تست نوار مثانه و هم احتمالا عکس رنگی مثانه بگیرند تا علتش مشخص شود.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر آریا جمعه ۱۷ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    حلقه‌ای زایده‌گونه دور آلتم، پایین‌تر از کلاهک، وجود دارد که نمی‌دانم به‌دلیل ختنه است یا چه!
    «««البته مشکل تنها بحث ظاهری است»»»

    آیا قابل رفع است؟
    اگر بله، سرپایی یا عمل مفصل‌تری لازم است؟
    دوران نقاهت و منع رابطه هم دارد؟
    و سوال آخر این‌که این عمل، تاثیری بر حس آلت یا تحریک آن نمی‌گذارد؟ یعنی ریسکی ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۷ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

  • تصویر کاربر Hadi چهارشنبه ۱۱ تیر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 2648 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر .بنده ۳۰ ساله هستم آلت تناسلی من در حالت نعوظ به سمت راست انحنا پیدا کرده و همچنین زود انزال و حساس شده .لطفا راهنمایی بفرمائید که نیاز به جراحی دارد یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۱ تیر ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      انحنا خیلی ناچیز هست و نیازی به جراحی نیست. زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۶ تیر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    دکتر بیشتر از یک ماه ک درد آلت تناسلی و انحنا دارم . پیش دو دکتر رفتم گفتن پیرونی نیست! ولی برای دردم هم چیزی تجویز نکردن! از اون موقع احساس نعوظ ناخواسته هم زیاد دارم ، کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۶ تیر ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      من معمولا ویتامین E و پابا تجویز می کنم و برای درد هم کپسول سلکسیب 200 هر 12 ساعت برای یک تا 3 ماه استفاده کنید. برای نعوظ ناخواسته تان کاری نمیشه کرد.

  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    باعرض سلام
    يكسري برامدگي ها و لكه ها در كلاهك الت من بوجود امده ميخواستم بدونم راه حل چيست خطرناك هست يا نه
    سرطان هست يا نه؟!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      برخی از برجستگی ها رو میشه با لیزر نسبتا مسطح کرد. برای لکه ها هم کرم های سفید کننده وجود دارد مثل Armpit and groin lightener servina یا Whitening body lotion placentor که میشه به مدت 3 ماه استفاده کرد که تا حدی موثر است ولی نه خیلی زیاد

  • تصویر کاربر حیدری شنبه ۳ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید، دکتر من ترجیح میدم خودم اندازه گیری نکنم چون وسواس فکری پیدا کردم انگار طبق روشی که در سایت هست اندازه میگیرم با وجود اینکه چربی در زیر شکم ندارم و لاغر هستم 70 کیلو،اما در ان صورت 10،،،10.5 سانت در حال نعوظ میشود اما واقعا خود آلت نیست و انگار در رابطه جنسی اصلا استفاده نمیشود اون دو سانت آلت، انگار دیگه زیرپوسته و خود آلت که دیده میشود و در رابطه جنسی شاید استفاده شود 8.5 سانت....خواستم بدونم از عکس میتونید تشخیص بدید که نرماله اندازه در حالت نعوظ یا نه؟ و بگید میتونم ازدواج کنم ؟ آِیا میکروپنیس و اون حالت نادره اس که 6 نفر از 1000 نفر میگیرن؟
    سوالامو ممنون میشم به ترتیب جواب بدید لطف میکنید حقیقتو بگید کنار بیام
    5 تا عکس فرستادم در سفتی کامل
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      این سایز نرماله ولی قبول دارم که چندان بزرگ نیست ولی منعی برای ازدواج‌نیست  البته زن هیکلی و چاق اختیار نکنید

    2. تصویر کاربر حیدری شنبه ۳ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      ممنون. دکتر اون وضعیت میکروپنیسه که 6 نفر از هر 1000 مرد میگیرن و نادره؟! یا اینکه جزو دسته ای هست که خیلیا دارن همچین اندازه ای!؟
    3. تصویر کاربر حیدری شنبه ۳ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      و همچنین اینکه من به همسر آیندم باید بگم همچین موضوعی رو!؟ یا الکی حساسیت و بهونه ایجاد نکنم براش!؟
    4. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      میکروپنیس‌نیست خیلیا اینطورند

      به نظر‌من نیازی نیست حساسیت بی مورد نشان دهید 

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط