اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علائم سنگ مثانه و شن | سنگ کلیه که در مثانه گیر کرده

در این مقاله مطالعه می کنید:

سنگ مثانه حدود 5% سنگ های ادراری را تشکیل می دهد. سنگ مثانه معمولا در مردان مسن تر از 50 سال رخ می دهد و در اثر انسداد نسبی در خروجی مثانه مانند بزرگی پروستات و تنگی مجرای ادراری و مثانه های با اختلال عصبی بوجود می آید. گاهی سنگ مثانه به دلیل وجود جسم خارجی در مثانه ایجاد می شود. بر خلاف سنگ های کلیوی، جنس سنگ های مثانه در موارد ادرار غیر عفونی اسید اوریک و در موارد ادرار عفونی سنگ های فسفات آمونیوم منیزیوم می باشد.

سنگ در مثانه

علائم سنگ مثانه

بعضی از افرادی که در مثانه آنها سنگ وجود دارد، هیچ‌گونه مشکلی ندارند، حتی زمانیکه سنگ‌های آنها بزرگ است. اما اگر سنگ، دیواره مثانه را خراش داده آن را آزرده کند یا مسیر جریان ادرار را مسدود نماید، می‌تواند موجب ایجاد علائم و نشانه‌های این بیماری گردد. نشانه های سنگ مثانه عبارتند از:

•    درد ناحیه پایین شکم
•    ادرار دردناک یا سوزش ادرار
•    تکرر ادرار
•    مشکل در دفع ادرار یا قطع شدن و ایجاد وقفه در جریان ادرار
•    وجود خون در ادرار
•    ادرار تیره‌ رنگ یا ادرار با رنگ تیره غیرطبیعی

در آمریکا تقریبا 50% موارد سنگ های مثانه از جنس اسید اوریک می باشند. این بیماران غالبا به دلیل انسداد نسبی خروجی مثانه، مایعات کمتر مصرف کرده که منجر به غلیظ شدن و اسیدی شدن ادرار می شود. سنگ های مثانه که جنس آن اگزالات کلسیم یا سیستین می باشد منشا کلیوی داشته که از حالب عبور کرده و در مثانه گیر افتاده اند. سنگ های مثانه معمولا منفرد هستند اما در مواردی که ادرار در مثانه می ماند و به طور کامل تخلیه نمی شود ممکن است متعدد و بزرگ هم باشند. نشانه های بارز سنگ مثانه شامل ادرار کردن همراه با درد و منقطع و تکه تکه ادرار کردن و ادرار خونی در انتهای ادرار می باشد.

گاه درد تیز یا مبهم با ورزش یا حرکات ناگهانی ایجاد می شود. درد شدید معمولا در انتهای ادرار یعنی زمانی که سنگ در گردن مثانه قرار می گیرد رخ می دهد. درد ممکن است با خوابیدن در حالت دراز کشیدن به پشت برطرف شود. درد ممکن است به نوک آلت تناسلی، کیسه بیضه، نشیمنگاه (پرینه) و گاه به کمر یا ران تیر بکشد.

علت بوجود آمدن سنگ مثانه

سنگ مثانه هنگامی تشکیل می شود که ادرار در مثانه باقی مانده باشد. این امر همچنین می تواند به علت مصرف داروهایی که از تخلیه کامل ادرار جلوگیری می کنند به وجود آید.

عواملی که می توانند مانع تخلیه کامل ادرار شوند عبارتند از:

  • مثانه نوروژنیک: در صورتی که عصب هایی که به مثانه منتهی می شوند و سیستم عصبی دچار آسیب شده باشند، ادرار موجود در مثانه کاملاً تخلیه نمی شود.
  • بزرگ شدن پروستات: در صورتی که پروستات بزرگ شود، به مثانه فشار وارد می آورد و در جریان ادرار اختلال ایجاد می کند و مقداری ادرار در مثانه باقی می ماند.
  • وسایل پزشکی: سنگ مثانه می تواند به علت کاتتر و سایر وسایل پزشکی که ممکن است به مثانه برخورد کرده باشند ایجاد شود.
  • التهاب مثانه: عفونت مجاری ادراری یا رادیو تراپی می تواند باعث التهاب مثانه شود.
  • سنگ کلیه: سنگ مثانه می تواند به پایین مجرای ادرار حرکت کرده و اگر به اندازه ای بزرگ باشد که نتواند خود به خود دفع شود، در مثانه باقی مانده و جریان ادرار را مسدود می کند. سنگ های کلیوی بسیار رایج تر از سنگ های مثانه هستند.
  • دیورتیکول مثانه: کیست ها می توانند درون مثانه تشکیل شوند. اگر کیست ها به اندازه زیادی رشد کنند ، می توانند ادرار را نگه داشته و از تخلیه کامل مثانه جلوگیری کنند.
  • سیستوسل: در زنان، دیواره مثانه ضعیف شده و به سمت واژن می رود. این می تواند بر جریان ادرار از مثانه تأثیر بگذارد.

اندازه سنگ مثانه

اندازه سنگ های مثانه ، غالباً ۲ تا ۲۰ میلی متر قطر دارند ولی سنگ های بزرگتر از این اندازه هم دیده شده است. آقایان ۳ برابر بیشتر از خانم ها مبتلا به سنگ مثانه می شوند و این سنگ ها در افراد بالای ۴۵ سال شایع تر هستند.

سنگ مثانه در کودکان

در بعضی مناطق دنیا سنگ مثانه بصورت بومی و آندمیک در بچه ها رخ می دهد که در این مناطق، علت بروز سنگ مثانه، نامناسب بودن رژیم های غذایی و فاکتورهای اجتماعی اقتصادی می باشد. این مناطق بومی بصورت کمربندی در آفریقای جنوبی، خاورمیانه و منطقه بالکان، هند، ژاپن، تایلند و اندونزی واقع شده اند. این سنگ ها در بچه های زیر 10 سال بویژه در سن 2 تا 4 سال دیده می شود. در پسرها شایع تر از دختر ها می باشد.

این سنگ ها معمولا منفرد بوده و بعد از برداشتن سنگ ندرتا عود می کند. جنس سنگ مثانه در بچه ها غالبا اورات اسید آمونیوم، اگزالات کلسیم، اسید اوریک و فسفات کلسیم می باشد. علت تشکیل سنگ در بچه ها در این مناطق نوع رژیم های غذایی است که غالبا از غلات تشکیل شده و فاقد پروتئین حیوانی بوده و حاوی فسفات کمی می باشند. از آنجایی که جنس سنگ معمولا اسید اوریکی می باشد لذا خیلی اوقات در عکس های ساده رادیولوژی دیده نمی شوند. ولی در عکس های رنگی بصورت نقص پرشدگی دیده می شوند. سونوگرافی در تشخیص این سنگ ها مفید است. مطمئن ترین روش تشخیص سنگ مثانه سیستوسکوپی است.

سنگ های مثانه

تشخیص سنگ مثانه

مراحل تشخیصی سنگ‌های مثانه می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

معاینه بدنی

پزشکتان احتمالاً ناحیه پایین شکم شما را معاینه خواهدکرد، تا ببیند آیا مثانه شما بزرگ شده یا خیر(ورم مثانه) و در بعضی موارد آزمایش مربوط به مقعد نیز انجام خواهد داد. برای تصمیم‌گیری در مورد اینکه آیا پروستات در شما بزرگ شده است یا خیر. همچنین باید هرگونه علائم و نشانه‌های ادراری که دارید را مطرح نمایید.

آنالیز ادرار(تجزیه شیمیایی ادرار)

ممکن است یک نمونه از ادرار شما جهت شمارش مقادیر میکروسکوپی خون، باکتری و املاح بلوری شده، جمع‌آوری گردد و مورد آزمایش قرار گیرد. همچنین تجزیه شیمیایی ادرار به تصمیم‌گیری در مورد اینکه آیا عفونت دستگاه ادراری دارید کمک می‌کند، که می‌تواند در نتیجه ایجاد  سنگ‌های ادراری باشد.

سی‌تی‌اسکن کامپیوتر اسپیرال (چرخشی)

انجام یک سی‌تی‌اسکن مرسوم و متداول، همراه با پرتونگاری‌های متعدد، با دانش و تکنولوژی کامپیوتری، برای ایجاد و خلق تصاویر بدن در یک مقطع زمانی. انجام یک سی‌تی‌اسکن اسپیرال(چرخشی) به فرایند کار سرعت می‌بخشد، اسکنی سریعتر با دقت بالاتر و مشخصات بیشتری از ساختار داخلی بدن. سی‌تی‌اسکن اسپیرال(چرخشی) می‌تواند حتی کوچکترین سنگ‌ها را نمایان کند و به عنوان یکی از حساس‌ترین آزمایش‌ها  جهت تشخیص انواع سنگ‌های ادراری در نظر گرفته می‌شود.

امواج اولتراسوند(ماوراء صوت)

روش اولتراسوند، روشی است که امواج صوتی را به سمت اندام‌ها و ساختار داخلی بدن شما پرتاب می‌کند تا تصاویری را ایجاد کند، که این روش نیز به پزشک در شناسایی سنگ‌های ادراری کمک می‌کند.

عکسبرداری به روش اشعه ایکس

عکسبرداری به روش اشعه ایکس از کلیه‌ها، حالب‌ها و مثانه شما، به پزشک در تشخیص وجود سنگ ‌در سیستم ادراری کمک می‌کند. اما بعضی از انواع سنگ‌ها با این  روش‌های متداول قابل رویت نیستند.

 تصویربرداری اختصاصی از دستگاه ادراری (پیلوگرام درون وریدی)

 پیلوگرام درون‌وریدی آزمایشی است که در آن از یک ماده حاجب جهت پررنگ کردن و مشخص نمودن اندام‌ها و اعضاء دستگاه ادراری به کار می‌رود. یک ماده حاجب به داخل سیاهرگی از بازو تزریق می‌شود و به سمت کلیه‌ها، حالب‌ها و مثانه شما جریان پیدا می‌کند و هرکدام از این اندام‌ها را مشخص می‌نماید. با عکسبرداری به روش اشعه ایکس، در طول انجام فرایند تصاویری در زمانهای مشخص و جهت بررسی وجود سنگ‌ها گرفته می‌شود.عموماً سی‌تی‌اسکن‌های چرخشی به جای پیلوگرام درون‌وریدی، انجام می‌شود.

درمان سنگ مثانه

درمان سنگ مثانه

درمان سنگ مثانه غالبا کم عارضه و بی خطر است و معمولا یک شب نیاز به بستری داردو با بی حسی موضعی از کمر قابل انجام است زیرا اکثر سنگ های مثانه را می توان به روش های بسته و از داخل مجرای ادراری یا سوراخی کوچک بر روی شکم (روش های آندوسکوپیک) خارج کرد.اصلی ترین راه برای پیشگیری از عود سنگ مثانه برطرف کردن انسداد خروجی مثانه مثل جراحی پروستات یا رفع تنگی مجرای ادراری و در بچه ها تغییر رژیم غذایی می باشد.

عموماً سنگ‌های مثانه باید بیرون آورده شده و از بین بروند. اگرسنگ کوچک باشد، ممکن است پزشک به شما توصیه کند هر روز مقادیر زیادی آب، جهت کمک به دفع سنگ از بدن بنوشید. هرچند، چون اغلب سنگ‌های مثانه به علت عدم توانایی مثانه در تخلیه کامل ادرار به وجود می‌آیند، عبور و دفع خود به خودی سنگ‌ها بعید به نظر می‌رسد. تقریباً در تمامی موارد نیاز به خارج کردن سنگ‌ها از بدن می‌باشد.

خرد کردن و شکستن سنگ‌ها

سنگ‌های مثانه اغلب در طول فرایندی و روشی که سیستو‌لایتو‌‌‌ لاپاکسی‌ نامیده می‌شود، بیرون آورده می‌شوند. لوله کوچکی به همراه دوربینی در انتهای آن(سیستوسکوپ)، برای دیدن سنگ، از میان مجرای ادراری وارد مثانه می‌شود، پزشک سپس از لیزر، اولتراسوند، یا یک وسیله مکانیکی برای خرد کردن سنگ به قطعات کوچکتر استفاده می‌کند و آنها را از مثانه شما شستشو می‌دهد. قبل از انجام این روش، احتمالاً به شما داروی بیهوشی، جهت بی‌حس کردن قسمت پایینی بدن( بیهوشی ناحیه‌ای و موضعی) تزریق می‌کنند یا دارویی که شما را بیهوش سازد و قادر به احساس درد نباشید(بیهوشی عمومی). عوارض ناشی از سیستولایتولاپاکسی، شایع نمی‌باشد، اما ممکن است عفونت‌های دستگاه ادراری، تب، پارگی مثانه و خونریزی رخ دهد.

ممکن است پزشک برای کاهش احتمال خطر انواع عفونت،‌ قبل از انجام عمل، برای شما آنتی‌بیوتیک تجویز نماید. پس از گذشت یک ماه از انجام سیستولایتولاپاکسی، احتمالاً پزشک برای اینکه اطمینان پیدا کند هیچ خرده سنگی در مثانه شما باقی نمانده باشد، بررسی های لازم را انجام خواهد داد.

برداشت سنگ از طریق انجام عمل جراحی

بعضی از اوقات، سنگ‌های مثانه‌ای که بزرگ هستند یا آنقدر سخت هستند که نمی‌توان آنها را خرد کرد، از طریق انجام عمل جراحی باز خارج می‌گردند. در این چنین مواردی، پزشک شکاف و بریدگی در مثانه شما ایجاد می‌کند و سنگ‌ها را مستقیماً خارج می‌نماید. ممکن است هر عاملی که علت به‌وجود آورنده سنگ‌ها بوده، در همین زمان اصلاح گردد.

شن مثانه

شن مثانه رسوباتی از مواد شیمیایی (معمولاً نمک های معدنی) هستند که اگر چه معمولاً در ادرار حل می شوند، اما می توانند در مثانه تجمع یافته و باعث ایجاد آنچه ما به عنوان شن می شناسیم، باعث مشکل شوند. این شن ها به طور طبیعی از طریق ادرار دفع می شوند، اما اگر اندازه آنها افزایش یابد، تشکیل شن مثانه می دهند. دو راه مهم برای، جلوگیری از تشکیل شن مثانه، رعایت رژیم غذایی متعادل و افزایش مصرف آب و دفع مایعات است. دفع حجم بیشتری از ادرار در روز باعث کاهش غلظت نمک و اطمینان از دفع شن می شود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.4/5 - (209 امتیاز)
  • تصویر کاربر با چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    مشکل نعوظ دارم.در همبستری با همسرم اصلا برانگیختگی ندارم.نعوظ صبحگاهی بعضی از مواقع دارم.در صورت خود ارضای در صورت دیدن فیلم های پورن و بازی کردن با الت نعوظ دارم.به معض رها کردن بازی با الت شل میشود.قرص های سیلندافیل 20 مصرف کردم در ابتدای معاشقه نعوظ دارم اما به محض دراز کشیدن به پشت نعوظ از بین میرود
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      متاسفانه عادت جنسي شما بدليل بي مبالاتي جنسي در زمينه خودارضايي و ديدن فيلم هاي پورنرتغيير كرده است و در واقع شما بيشتر با لمس آلت تناسلي تان و تخيلات جنسي تحريك مي شويد تا يك سكس واقعي و نرمال. شايد ترك مواردي كه گفتم بتواند به بهبود وضعيت شما كمك كند
    2. تصویر کاربر با چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      با تشکر علاوه بر ترک موارد فوق در صورت داشتن معالجه دارویی و یا غیره بفرمایید .همچنین چه مدت لازم هست که به نتیجه برسم.
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      داروهايي مثل سيلدنافيل و تادالافيل تنها داروهاي پيشنهادي است
      نمي توان زمان خاصي را پيش بيني كرد هرچه زمان بيشتري بگذرد شرايط بهتر خواهد شد.
    4. تصویر کاربر با چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      با تشکر.
      اینکه در هنگام نزدیکی اگر انگشت شست و اشاره را در انتهای الت بگیرم التم متورم و نعوظ پیدا میکند.این نشانه بیماری در دستگاه تناسلی نمی باشد .؟به این کار ادامه بدم یا اینکه با مصرف قرص هایی که اشاره کردین کلا دستم را هیج وقت در نزدیکی به انتهای التم نگیرم.
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      با اينكار از تخليه خون و كاهش نعوظ جلوگيري مي كنيد انجام اينكار ايرادي ندارد و بيانگر بيماري نيست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر نسیم چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 222 مشاهده پرسش
    با سلام،پسرم سه سال و هشت ماهشه،هیدروسل خفیف بیضه سمت چپ داره،دکتر گفته باید عمل بشه،میخواستم بدونم این عمل واجبه؟ اگر عمل نشه چه اتفاقی می افتد
    خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      اگر حجم هيدروسل در طول شبانه روز ثابت باشد و با گريه و .... حجم آن كم و زياد نشود نياز به درمان نيست ولي اگر حجم هيدروسل در طول شبانه روز كم و زياد مي شود توصيه به درمان مي شود.
  • تصویر کاربر حبیب چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 248 مشاهده پرسش
    باسلام و احترام ببخشید آقای دکتر ، آلت من در حالت نعوظ یک انحنای منظمی به صورت کمان به سمت پایین داره ، حدودا 30 و نهایت تا 45 درجه ، درحالت نعوظ مشکل سفت بودن آلت رو ندارم ، یک عکس خدمتتون میفرستم در حالت نیمه نعوظ ، ولی انحنا در حالت نعوظ هم تقریبا به همین صورت هستش ، و البته در حالت نعوظ آلتم به صورت عمود به بدنم میایسته ولی خب انحنا داره و طوری که میشه بادست فشار وارد کرد و حتی این انحنارو از قسمت میانی آلت به 90 درجه یا بیشتر هم رسوند ، خواستم بدونم درمانی داره ؟ البته وقتی پوست قسمت انتهایی آلت را از قسمت فوقانی یا رویه آلت کمی به سمت شکمم میکشم ، آلتم حالت انحناش ازبین میره ، ولی خب درحالت طبیعی انحنا داره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      در اين عكس كه البته زاويه اش مناسب نيست انحنا قابل توجه نيست. و به نظرم نيازي به درمان نيست.
  • تصویر کاربر عطا سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    در ادامه سوال w64ni229488 ممنون دكتر از جوابتون. يعني اگه مشكلي برام پيش اومده بود و ويروس تبخال بهم منتقل شده بود طي چند روز علايم پوستي بروز ميكرد؟ و اينكه الان ضايعه پوستي ندارم خيللم راحت باشه؟ حدودا ٣ روز شده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      تا حدود ١٢ روز بعد از در معرض قرار گرفتن به ويروس احتمال بروز علايم هست
  • تصویر کاربر عطا چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    سلام دكتر.من خيلي روي بيماريهاي جنسي حساسم و وسواس دارم. هفته ي پيش با دوست دخترم رابطه داشتم(رابطه دهاني هم داشتيم) و اون روز يه مقدار ايشون مشكوك بود كه لبش تبخال داره ميزنه ولي زخم خاصي نداشت و هنوز التهابي ايجاد نشده بود تو روزهاي بعد هم موردي ديده نشد ولي چون يه شوك عصبي بهش وارد شده بود اين حس رو داشت حالا من شديدا استرس دارم كه نكنه موردي بوده و به من منتقل شده باشه. الان ٣ روز ميگذره و من نشونه ي خاصي مبني بر تبخال نداشتم. خيلي نگران شديم،تا به حال هم اصلا تبخال نزدم (٣٠ سالمه). خواستم ببينم راهي هست كه خيالم راحت بشه. با ازمايش ميشه مطمين شد از سلامتم؟يا اصلا تبخال تناسلي با تبخال لب ايجاد نميشه، ممنون ميشم راهنمايي كنيد..با آزمايش خون ميشه مطمين شد از سلامت؟ كه اگه ميشه بيام خدمتتون برام بنويسيد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      تبخال دهاني هم ممكن است باعث تبخال در ناحيه تناسلي شود. با آزمايش خون مي توان متوجه اين قضيه شد ولي چون علايمي نداريد نيازي به آزمايش نيست.
    2. تصویر کاربر عطا سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      ممنون دكتر از جوابتون. يعني اگه مشكلي برام پيش اومده بود و ويروس بهم منتقل شده بود طي چند روز علاقم پوستي بروز ميكرد؟ و اينكه الان ضايعه پوستي ندارم خيللم راحت باشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      دوره نهفته اين بيماري بين ٢ تا ١٢ روز هست لذا در صورت آلودگي احتمالي هنوز احتمال بروز علايم هست.
    4. تصویر کاربر عطا سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      خيلي خيلي ممنون
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      موفق باشيد
    6. تصویر کاربر عطا سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      دكتر ببخشيد باز مزاحم ميشم. يكمي تحمل اين دو هفته سخته?? من الان بعد ٣ روز اگه آزمايش خون بدم آيا صحيحه؟ يا آزمايش هم بعد از ١٢ روز از ورود ويروس قابل استناده؟
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      شما خودتان به تبخال دهاني ميتلا هستيد.
    8. تصویر کاربر عطا چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      من نه. تا حالا نزدم تبخال
    9. تصویر کاربر عطا چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      ٢ هفته منظورم اين بود كه سخته صبر كنم تا ببينم نشونه پوستي ميبينم يا نه.
    10. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      هرجور كه صلاح مي دانيد آزمايش HSV type 1-2 IgG and IgM مي باشد.
    11. نمایش سایر 9 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر Hamidreza جمعه ۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2154 مشاهده پرسش
    سلام علیکم جناب آقای دکتر جباری
    بنده بیماری هستم که عمل جراحی بیوپسی را در بیمارستان پارسیان در روز چهارشنبه مورخ 1392/11/30 انجام داده ام. خیلی ممنون از زحمات ارزنده حضرتعالی و تیم همکارتان. می خواستم بدانم که نخ بخیه بیضه را چه زمانی و کجا می توانم بکشم. متشکرم از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      بخیه ها جذبی هستند دوشنبه 12 اسفنده برای ویزیت و دیدن جواب آزمایش به مطب مراجعه کنید
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۴ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 495 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر جباری .من پیام فرستاده بودم اما فکر میکنم که نرسیده باشه،آقای جباری من یک پسر 17 ساله ای هستم که حدود 1 سال است که ورزش بدنسازی رو انجام میدهم اما گاهی اوقات به هنگام تمرین مثلا پرس پا مقداری آب(مایع سفید) از مجاری ادرارم خارج میشود که چسبناک هست و من نگران هستم که آیا مشکلی هست یا نه؟با توجه به اینکه هورمون های مردانه برای رشد در ورزش بدنسازی مهم است و من نگران هستم که نکنه این هورمون ها از بدن دارن بیهوده خارج میشون.خواستم بپرسم که این باید خارج شود یا مشکلی در مجاری ادراری وجود دارد؟ممنون از پیگیری های شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۴ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      مشکلی نیست با زور زدن های زیاد این حالت ایجاد می شود وطبیعی است
  • تصویر کاربر افسانه یکشنبه ۴ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید.
    دختری20 ساله هستم.چند روز پیش مقدار ناچیزی خون در ادرار دیدم و زیاد توجهی نکردم،تا اینکه امروز تمام ادرارم خون بود،خون قهوه ای رنگ با کمی لخته های خون به شکل کرم و سوزش شدید هنگام دفع ادرار.خواهش میکنم راهنماییم کنید خیلی میترسم،علاوه بر این عادت ماهانه م نیز 8روزه که عقب افتاده که تا به حال سابقه نداشته،ممکنه ناشی از همین بیماری باشه؟
    از راهنمایی هاتون سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۴ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      علائم شما به عفونت ادراری یا سنگ سیستم ادرار یم یخورد که البته بدون معاینه ، آزمایش ادرار و سونوگرافی نمی توان نظر قطعی داد لذا حتما به پزشک بصورت حضوری مراجعه کنید. احتمال ارتباط ان با تاخیر در عادت ماهانه بعید است
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط