آنچه جوان تر ها بایستی در مورد ورم و التهاب پروستات بدانند

در این مقاله مطالعه می کنید:

التهاب پروستات یا پروستاتیت عبارت است از تورم غده پروستات، غده ای به اندازه گردو که درست در زیر مثانه و اطراف مجرای ادراری در مردان قرار دارد. غده پروستات مایعی (مایع منی) تولید می کند که در تغذیه و انتقال اسپرم نقش دارد. پروستاتیت منجر به درد در کشاله ران، ادرار دردناک، مشکل در ادرار کردن و سایر علائم می شود. پروستاتیت حاد باکتریایی، اغلب توسط سویه های رایج باکتری ایجاد می شود. عفونت پروستات می تواند زمانی شروع شود که باکتری های موجود در ادرار، به پروستات شما نشت کنند.

تعریف التهاب پروستات

پروستاتیت یا التهاب پروستات اغلب باعث ادرار کردن دردناک و یا مشکل می شود. سایر علائم التهاب پروستات شامل درد در کشاله ران، ناحیه لگن یا اندام تناسلی و گاهی اوقات علائم شبه آنفولانزا ایجاد می کند. پروستاتیت در هر سنی می تواند رخ دهد ولی در مردان زیر ۵۰ سال شایع تر است. پروستاتیت توسط عوامل متعددی ایجاد می شود. اگر پروستاتیت ناشی از عفونت باکتریایی باشد، معمولا می توان آن را با آنتی بیوتیک درمان کرد. با این حال، گاهی اوقات پروستاتیت توسط یک عفونت باکتریایی ایجاد نشده است و یا علت دقیق آن هرگز شناخته نمی شود.

بسته به علت بوجود آورنده آن، علائم پروستاتیت ممکن است به تدریج یا به طور ناگهانی بروز کند. علائم ممکن است به خودی خود و یا با درمان مناسب به سرعت بهتر شوند. در برخی از انواع پروستاتیت، علائم برای ماه ها باقی می ماند یا اینکه مجددا عود می کند که در این حالت به آن پروستاتیت مزمن می گویند.

بزرگی خوش خیم پروستات

پروستاتیت عصبی یا سایکوتیک

عوامل عصبی و روانی نقش مهمی در بروز یا بدتر شدن درد های مزمن لگنی و پروستاتیت دارند. برخی محققین این مشکل را در گروه اختلالات روان تنی یا سایکوسوماتیک در نظر گرفته اند. در یک مطالعه ی بزرگ نشان داده شد که افسردگی و اختلالات پانیک در مردان با دردهای مزمن لگنی شایعتر است. مطالعات جدید نشان می دهند که پروستاتیت با بیماری های عصبی و روانی مثل افسردگی، استرس، اضطراب ارتباط دارد.

همچنین افرادی که از حمایت اجتماعی ضعیفی برخوردار هستند و نیز افرادی که اصولا تجربیات دردناک خود را با بزرگنمایی و بصورت تشدید یافته تر از معمول بیان می کنند یا احساس می کنند که کسی نیست تا در مورد دردشان آن ها را کمک کند و تصور می کنند که هیچگاه قرار نیست بهتر شوند، این افراد نیز بیشتر پروستاتیت و درهای مزمن لگنی را تجربه می کنند.

علائم التهاب پروستات

علائم پروستاتیت بسته به علت آن ممکن است شامل یک یا تعدادی از موارد زیر باشد:

✔️ درد یا حس سوزش هنگام دفع ادرار (سوزش ادرار)

✔️ مشکل در ادرار کردن، مانند قطره قطره ادرار کردن یا تاخیر در شروع ادرار

✔️ تکرر ادرار، به خصوص در شب (شب ادراری)

✔️ نیاز فوری به ادرار کردن

✔️ درد در شکم، کشاله ران و یا کمر

✔️ درد در ناحیه بین کیسه بیضه و مقعد (کف لگن)

✔️ ناراحتی و درد در آلت تناسلی و یا بیضه ها

✔️ ارگاسم یا انزال دردناک

✔️ علائم آنفولانزا مانند (که در پروستاتیت ناشی از عفونت باکتریایی)

اگر شما تجربه درد لگن، ادرار کردن سخت یا دردناک، یا ارگاسم و انزال دردناک دارید، حتما به دکتر خود مراجعه کنید. بعضی از انواع التهاب پروستات اگر درمان نشوند، می تواند منجر بدتر شدن عفونت یا دیگر مشکلات سلامتی شود. التهاب پروستات نباید با بزرگی پروستات اشتباه گرفته شود.

علل بوجود آورنده پروستاتیت

درمان سوزش ادرار بعد از جراحی پروستات

پروستاتیت باکتریایی حاد اغلب به وسیله گونه های رایجی از باکتری ها بویژه باکتری هایی که در روده انسان بصورت مسالمت آمیزی زندگی می کنند ایجاد می شود. عفونت ممکن است زمانی شروع شود که باکتری ها از طریق ادرار به داخل پروستات نشت می کنند.در اینگوه موارد از آنتی بیوتیک برای درمان آن استفاده می شود. گاهی اوقات به دلیل پنهان شدن باکتری ها در پروستات، امکان حذف باکتری توسط آنتی بیوتیک وجود نخواهد داشت، در اینگونه موارد التهاب پروستات ممکن است عود کند یا اینکه برای درمان با مشکل روبورو شویم. این حالت پروستاتیت باکتریایی مزمن نامیده می شود.

عفونت باکتریایی تنها علت پروستاتیت نیست. علل دیگر می تواند شامل:

# اختلال سیستم ایمنی بدن
# اختلال سیستم عصبی
# صدمه به پروستات

با این حال، در بسیاری از موارد التهاب پروستات ، علت آن هرگز شناخته نمی شود.

عوارض التهاب پروستات

عوارض پروستاتیت می تواند شامل موارد زیر باشد:

•    ورود عفونت باکتریایی به داخل خون (باکتریمی)
•    عفونت اپیدیدیم (التهاب لوله مارپیچ متصل به پشت بیضه یا اپیدیدیمیت)
•    بروز حفره پر از چرک در پروستات (آبسه پروستات)
•    اختلالات مایع منی و ناباروری (این حالت می تواند با التهاب مزمن پروستات رخ می دهد)
•    بالا رفتن میزان آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA)

پروستاتیت، سرطان و سطح PSA

التهاب پروستات می تواند باعث بالا رفتن میزان آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) شود، PSA پروتئینی است که توسط پروستات تولید می شود. تست PSA به طور کلی برای غربالگری پیش از درمان سرطان پروستات استفاده می شود. سلولهای سرطانی PSA بیشتری نسبت به سلولهای غیر سرطانی تولید می کنند، بطوریکه بالاتر بودن سطح نرمال PSA در خون ممکن است نشان دهنده سرطان پروستات باشد. با این حال، بیماری های دیگری بجز سرطان پروستات، از جمله پروستاتیت، همچنین می توانند سطح PSA را افزایش دهند.
هیچ مدرک مستقیمی که نشان دهد پروستاتیت می تواند به سرطان پروستات منجر شود وجود ندارد.

آزمایشات و تشخیص التهاب پروستات

تشخیص التهاب پروستات شامل رد بیماری های دیگری است که ممکن است باعث بروز علائم شما شده باشد و همچنین تعیین اینکه شما به چه نوعی از پروستاتیت مبتلا شده اید می باشد. دکتر شما در مورد سابقه پزشکی شما و علائم بیماری خواهد پرسید. او همچنین یک معاینه فیزیکی، که به احتمال زیاد شامل یک معاینه پروستات از طریق مقعد با انگشت (DRE) می باشدانجام خواهد داد.

تست های تشخیصی اولیه ممکن است شامل موارد زیر باشد:

چه چیزی موجب خون مردگی در بیضه ها می شود؟

 

۱- آزمایش کشت خون

دکتر شما ممکن است این آزمایش را زمانی سفارش دهد که نشانه هایی از عفونت در خون شما وجود داشته باشد.

۲- آزمایش ادرار

دکتر شما ممکن است به دلیل وجود علائم عفونت آزمایش نمونه ادرار درخواست کند. در برخی موارد، دکتر ممکن است یک سری از نمونه ادرار قبل، در طول و بعد از ماساژ پروستات از شما را درخواست کند.

۳- تست یورودینامیک (نوار مثانه)

دکتر شما ممکن است یک بار یا بیشتر از این تست نوار مثانه استفاده کند. این تست برای بررسی اینکه چگونه شما می توانید به خوبی مثانه خود را تخلیه کنید سفارش داده می شود. این تست می تواند به دکتر شما در درک میزان تاثیر پروستاتیت بر روی توانایی شما در ادرار کردن کمک می کند.

انواع التهاب پروستات

بر اساس نشانه های شما و نتایج آزمون، دکتر شما ممکن است نتیجه بگیرد که به یکی از انواع التهاب پروستات به شزح زیر مبتلا شده اید:

الف- پروستاتیت باکتریایی حاد

این نوع پروستاتیت معمولا با انواع باکترهای شایع ایجاد می شود. عموما علائم به طور ناگهانی شروع شده و باعث علائم شبیه سرماخوردگی، مانند تب، لرز، تهوع و استفراغ می شود.

ب- پروستاتیت باکتریایی مزمن

پروستاتیت باکتریایی مزمن زمانی رخ می دهد که باکتری ها توسط آنتی بیوتیک ها حذف نمی شوند و منجر به عود عفونت و یا عفونت های مقاوم به درمان می شود. در فواصل بین حملات پروستاتیت باکتریایی مزمن، ممکن است شما هیچ علامتی نداشته باشند و یا اینکه علائم جزئی داشته باشید.

پ- پروستاتیت مزمن غیر باکتریایی

که سندرم درد مزمن لگن نیز نامیده می شود، این نوع پروستاتیت توسط باکتری ایجاد نمی شود نیست. غالبا علت دقیق آن را نمی توان مشخص کرد. بیشتر موارد پروستاتیت ها در این دسته قرار می گیرند یعنی اینکه علت آن عفونت های باکتریال نیستند. در برخی از مردان، علائم در مورد طول زمان ثابت باقی می ماند. برای عده ای دیگر، علائم در طول زمان شدت و ضعف می یابد و میزان علائم بیشتر و کمتر می شود.

ت- پروستاتیت التهابی بدون علامت

این نوع التهاب پروستات باعث بروز علائم نمی شود و معمولا فقط بصورت اتفاقی و زمانی که شما برای شرایط دیگری آزمایش داده اید تشخیص داده می شود. در این حالت نیازی به درمان نیست.

درمان التهاب پروستات

التهاب پروستات

درمان پروستاتیت به علت زمینه ای آن بستگی دارد. این درمان ها می تواند شامل موارد زیر باشد:

– آنتی بیوتیک ها

این رایج ترین درمانی است که برای پروستاتیت تجویزمی شود. انتخاب دارو توسط دکتر شما بر اساس نوع باکتری است که ممکن است باعث عفونت شده باشد. اگر علایم شما شدید باشد، ممکن است به آنتی بیوتیک داخل وریدی (IV) نیاز داشته باشید. به احتمال زیاد شما به آنتی بیوتیک های خوراکی برای چهار تا شش هفته نیاز خواهید داشت اما ممکن است درمان طولانی تری برای پروستاتیت مزمن و یا عود کننده نیاز باشد.

– داروهای بلوک کننده آلفا

این داروها به شل شدن گردن مثانه و رشته های عضلانی پروستات را به مثانه متصل کرده است کمک می کند. این درمان ممکن است علائم بیمار، مانند ادرار کردن دردناک را کاهش دهد.

– عوامل ضد التهاب

داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) ممکن است شما را راحت تر کند.

– ماساژ پروستات

این روش که توسط پزشک انجام می شود شبیه معاینه پروستات از طریق مقعد و توسط انگشت است. و ممکن است باعث تسکین علائم شود، اما پزشکان در مورد میزان تاثیر این روش اختلاف نظر دارند.

– سایر درمان های پروستاتیت

درمان های بالقوه دیگری برای التهاب پروستات در حال مطالعه است. این درمان ها شامل درمان حرارتی با یک دستگاه مایکروویو و مواد دارویی بر اساس عصاره گیاهان خاص می باشد.

شیوه زندگی در پروستاتیت

تغییر در شیوه زندگی زیر و درمان های خانگی ممکن است برخی از علائم التهاب پروستات را کاهش دهد:

# نشستن در تشت یا وان آب گرم
# محدود کردن و یا پرهیز از الکل، کافئین و غذاهای تند یا اسیدی
# از نشستن طولانی مدت اجتناب شود و یا سعی کنید بر روی بالش یا کوسن باد شده نشسته تا فشار کمی بر روی پروستات شما وارد شود.
# از دوچرخه سواری پرهیز کنید، و یا شورت پد دار بپوشید و دوچرخه خود را برای از کم کردن فشار بر روی پروستات تنظیم کنید.

درمان التهاب پروستات با طب سوزنی

درمان های جایگزین که امیدهایی برای کاهش علائم پروستاتیت نشان می دهد شامل موارد زیر است:

طب سوزنی – این نوع درمان پروستات شامل وارد کردن سوزن بسیار نازک از طریق پوست به اعماق مختلف و در نقاط خاصی از بدن می باشد. چند مطالعات کوچک نشان داده است که طب سوزنی ممکن است به کاهش علائم پروستاتیت کمک کند.

بیماری های مردانه بیضه

 

درمان التهاب پروستات با بیوفیدبک

در این روش به شما آموزش داده می شود تا با استفاده از افکار خود بر روی بدن تان کنترل داشته باشید. متخصص بیو فیدبک با استفاده از سیگنال های دریافتی از تجهیزات نظارتی به شما یاد می دهد تا برعملکردها و پاسخ های خاص بدن از جمله شل کردن عضلات خود کنترل داشته باشید. برخی مطالعات کوچک نشان می دهند که این فرایند برای مدیریت درد ناشی از التهاب پروستات مفید می باشد.

درمان گیاهی التهاب پروستات

هیچ شواهدی وجود دارد که گیاهان و مکمل های گیاهی باعث بهبود پروستاتیت شود، اگر چه بسیاری از مردان از این داروها استفاده می کنند. برخی از درمان های گیاهی برای پروستاتیت شامل چمن چاودار (cernilton)، کوئرستین (یک ماده شیمیایی موجود در چای سبز، پیاز و دیگر گیاهان) و عصاره گیاه نخل باد بزنی اره (saw palmetto). مکمل های پروستات ترکیبی از مواد معدنی و ویتامین ها، به خصوص روی، سلنیوم، و ویتامین E و D می باشد. بسته به فرمول، برخی از مکمل ها مضر باشد، بنابراین قبل از استفاده از آنها با دکتر خود صحبت کنید.


📜👨‍⚕️ شاید دوست داشته باشید بخوانید: پروستات چیست


تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.9/5 - (310 امتیاز)
  • تصویر کاربر مشا پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 666 مشاهده پرسش
    با سلام
    حدود 14 ماه پبش جهت افزایش زمان فعالیت جنسی به دکتر ارولوژیستی مراجعه نمودم و به مصرف قرص های پارکسیتینا بلوفارما تجویز شدم.
    پس از مدت دو ماه به علت درد شدید در ناحیه معده از ادامه مصرف قرص ها دست کشیدم و از ان به بعد با هر گونه فعالیت فیزیکی دچار درد در pelvic floor،ناحیه شکم، بیضه ها و ران چپ شده ، به بسیاری از غذا ها واکنش نشان داده و انزال دردناک دارم. درد پس از انزال و ورزش هایی از قبیل دوچرخه سواری به اوج خود میرسد.
    لطفا بفرمایید که علت بیماری بنده چیست و چگونه می توان آنرا درمان کرد؟
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      منظورتان از  pelvic floor دقیقا کجاست؟!

    2. تصویر کاربر مشا پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)
      جناب دکتر با عرض احترام

      منظور از ناحیه مشخص شده با خط ابی در عکس میباشد که حدفاصل بین بیضه ها و مقعد قرار دارد (احتمالا در فارسی با "کف لگن" معادل میشود).
      ضمنا کلیه ازمایشات صورت گرفته تاکنون از سلامت روده ها گزارش داده و موردی از عفونت در خون و ادرار مشاهده نگردید.

      با سپاس
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام

      علل متعددی میتونه داشته باشه از علل عصبی تا گوارشی و تا مشکلات ادراری-تناسلی
      با توجه به نرمال بودن بررسی هایی که فرمودید به نظرم ریشه عصبی-روانی دارد چون ارگان های متعددی رو تحت تاثیر خود قرار داده لذا یک روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب بهتر میتونه به شما کمک کند.

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام. اینجانب دچار مشکل درد و تیر کشی در ناحیه سمت چپ زیر شکم هستم که گاهی نیز به قسمت پشتی (ناحیه های پایین کمر) میزند. تشخیص شما در مراجعه حضوری خدمت شما، عفونت ادراری و مثانه و التهاب پروستات بود. البته در معاینه بالینی بیضه ها سالم بودند. جواب ازمایش و سونوگرافی را خدمت شما ارسال میکنم. داروهای تجویزی شما سلکوکسیب 100 (هر 12 ساعت) و سیپروفلوکساسین 500 (هر 12 ساعت) بود. طی یک هفته ای که این داروها را مصرف میکنم بهترم از قبل هستم اما باز درد دارم؛ بویژه در هنگام راه رفتن. آیا این داروها را ادامه دهم؟ لطفا نظر نهایی تان را با توجه به ازمایش و سونوگرافی بفرمایید. بسیار متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام

      با توجه به گزارش سونو شما مبتلا به فتق هستید و علت درد هم‌همین فتق هست بهتره داروها را تا انتها احتیاطا ادامه دهید و اگر درد ازار دهنده هست از شکم بند کشی حین زیاد راه رفتن و زیاد ایستادن یافعالیت های سنگین استفاده کنید بطوریکه محل کشاله ران را بپوشاند

  • تصویر کاربر سوها شنبه ۶ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 624 مشاهده پرسش
    سلام آقاى دكتر
    در مورد پدرم سوال داشتم. پدرم تقريبا سه ماه ميشه كه عمل سنگ مثانه داشتند بعد از اون هم چون پروستاتشون نياز به جراحى نداشت دكترشان قرص فينوپرست تجويز كردن بعد از عمل يبوست دارن يعنى قرص سيلاكس اينا خوردن ولى فايده نداشت. يبوست دارن و طورى كه همورييد هم اذيت ميكنم. ميخواستم بدونم چرا اينجورى شده؟! چون قبلا نداشت يبوست الان چند روزه شكمشون كار نكرده. ميخواستم بدونم از عوارض دارو پروستات كه ميخورن هست؟! البته امنيك هم مصرف ميكنن
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۶ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام

      برای اطمینان من مجدد بررسی کردم فینوپرست چنین عارضه ای ندارد ولی باز می توانید موقتا قطع کنید ببینید یبوست از بین می رود یا خیر

  • تصویر کاربر کیوان شنبه ۶ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام آقای دکتر
    پدر بنده 64 سال سن دارند، تصویر نتایج سونوگرافی پروستات، کلیه ها و آزمایش پروستات را ارسال نمودم
    با توجه به ارقام بالای کراتنین، اوره و بزرگی پروستات و... لطفا نظرتان را در مورد اینکه آیا مشکلی در کلیه های ایشان وجود دارد و یا پروستات نیاز به عمل دارد اعلام فرمایید.
    ایشان بمدت 9 سال بعلت فشار خون قرص لوزار 25، امیلوپرس 5 و یک قرص ژله ای پروستاباریچ مصرف میکند، در ضمن مشکل تکرر ادرار هم دارند.
    با آرزوی سلامتی برای شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۶ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      کلیه ها مقداری کم کار شده اند ولی با توجه به نتیجه سونو ارتباطی با بزرگی پروستات ندارد و برای پروستات اگر علائم ادراری ازار دهنده دارند  فقط دارو کافی است و برای کلیه توصیه می کنم با متخصص نفرولوژیست مشورت کنید

  • تصویر کاربر کیا شنبه ۶ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام
    اوایل بهمن ماه من عمل فیستول مقعد انجام دادم. قبل عمل در ناحیه بین مقعد و بیضه احساس تورم و سوزش داشتم. بعد از عمل این علایم رفع شدن. اما الان بعد از ۳ ماه که از عملم گذشته مجددا همان علایم سوزش و درد رو دارم. این علایم به التهاب پروستات مربوط میشن یا فیستول مقعد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۶ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام

      با توجه به اینکه بعد از عمل رفع شده به نظر میاد به فیستول مرتبط باشد

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عقیل یکشنبه ۳۱ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 910 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عزیز حدود 5 ماه پیش مداوم خود ارضایی و سکس میکردم‌دو بار حین نزدیکی و خود ارضایی درد خاصی هنگام انزال در شکمم‌ ایجاد شد که بعد اون دیگه رفع نشد به پزشک مراجعه کردم که تشخیص التهاب پروستات رو دادن یه دوره افلوکساسیین‌ بهم دادن اثر نکرد بعد تاوانکس و باکلوفن‌ دادن اثر نکرد و بعد یک دوره افلوفلوکساسین‌ به همراه ترازوسین خوردم باز اثر نکرد به پزشک مراجعه گفت کلونوسکوپی کن ببین مشکل روده نداری که کلونوسکوپی و آندوسکوپی کردم مشکل خاصی نبود دوباره داروی اریترومایسین به علاوه داکسی سایکلین‌ تجویز کردند که بعد مصرف دچار بدن درد و کف پا درد هستم .که دکتر ها میگن ربطی نداره به مصرف این دارو ها باز به دکتر دیگه مراجعه کردم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳۱ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
      سلام
      با متخصص مغز و اعصاب هم مشورت کنید و نیز متخصص درد
    2. تصویر کاربر عقیل یکشنبه ۳۱ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
      آقای دکتر مدارک بنده رو هم مطالعه فرمودید ؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳۱ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
      مدارکی ارسال نشده
    4. تصویر کاربر عقیل یکشنبه ۳۱ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
      ممنون از اینکه با صبر و حوصله جواب سوالهای ما بیمار های از همه جا درمانده رو میدید .
      آقای دکتر سوالی با این کد رهگیری ارسال کردم‌ که مدارک با این سوال ارسال شدند .
      u14bn6159776
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳۱ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
      پراکندگی باشه نمیتونم پاسخ بدهم
    6. تصویر کاربر عقیل یکشنبه ۳۱ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
      با اجازه تون دوباره ارسال میکنم شرمنده میکنید ما رو
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳۱ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
      🌷
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    باسلام من 37سال دارم مدت3سال مشکل درد و گرفتگی زیر شکم دارم درد هنگام ادرار سوزش دارم ادرار بصورت دوشاخه میاد فشار ادرار کم شده اوایل بیماری موقع خارج شدن منی درد داشتم رفتم دکتر سونو انجام دادم مثانه پر ۴00 سی سی خالی 2سی سی اندازه پروستات 25 آزمایش ادرار سالم دکتر گفتند پروستاتیت داری بعد آنتی بیوتیک تجویز کرد یک مدت جواب میداد وبهتر شدم ولی باز هم همونجوری شدم دیگه آنتی بیوتیک جواب نمیده در ضمن مشکل افسردگی هم الان چند سال دارم لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      این ها میتونه علائم افسردگی و داروهای افسردگی هم باشد لذا نیاز به بررسی بیشتری دارید

  • تصویر کاربر فرزین شنبه ۳۰ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    سلام بنده ۴۶ سالمه
    چند وقته احساس میکنم مبشینم زیر ناحیه لگنم منطقه پروستات درد میکنه هیچگونه علائم سوزش تکرر ادرار اختلال در انزال ندارم فقط به اندازه یه بند انگشت بالای معقد به سمت بیضه ها احساس درد میکنم لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳۰ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۳۱ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 266 مشاهده پرسش
    با سلام . 29 ساله هستم.
    تا به حال 2 3 بار پس از حالت نعوظ بدون انزال یا پس از انزال در ادرار صبحگاهی روز بعد پس از ادرار یک قطره خون آبه مشاهده کردم و به شدت نگرانم . در آزمایشات هم چیزی مشاهده نشده .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳۰ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      این علائم بیشتر به نفع التهاب یا عفونت پروستات یا گردن مثانه هست و نیاز به بررسی بیشتر از جمله سونو و سیستوسکپی دارد

    2. تصویر کاربر محمد شنبه ۳۰ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
      آقای دکتر جای نگرانی هست ؟
      من الان واقعا شرایط سونو و ... رو ندارم اگر تعویق بندازم این کارارو چه اتفاقی میفته ؟
      به شدت نگرانم کرده
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳۱ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 284 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ببخشید سوال قبلی بنده رو جواب ندادید ایا پروستاتیت مزمن در سن 50 سالگی درمان دارویی دارد با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
      بله
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی