آنچه جوان تر ها بایستی در مورد ورم و التهاب پروستات بدانند

در این مقاله مطالعه می کنید:

التهاب پروستات یا پروستاتیت عبارت است از تورم غده پروستات، غده ای به اندازه گردو که درست در زیر مثانه و اطراف مجرای ادراری در مردان قرار دارد. غده پروستات مایعی (مایع منی) تولید می کند که در تغذیه و انتقال اسپرم نقش دارد. پروستاتیت منجر به درد در کشاله ران، ادرار دردناک، مشکل در ادرار کردن و سایر علائم می شود. پروستاتیت حاد باکتریایی، اغلب توسط سویه های رایج باکتری ایجاد می شود. عفونت پروستات می تواند زمانی شروع شود که باکتری های موجود در ادرار، به پروستات شما نشت کنند.

تعریف التهاب پروستات

پروستاتیت یا التهاب پروستات اغلب باعث ادرار کردن دردناک و یا مشکل می شود. سایر علائم التهاب پروستات شامل درد در کشاله ران، ناحیه لگن یا اندام تناسلی و گاهی اوقات علائم شبه آنفولانزا ایجاد می کند. پروستاتیت در هر سنی می تواند رخ دهد ولی در مردان زیر ۵۰ سال شایع تر است. پروستاتیت توسط عوامل متعددی ایجاد می شود. اگر پروستاتیت ناشی از عفونت باکتریایی باشد، معمولا می توان آن را با آنتی بیوتیک درمان کرد. با این حال، گاهی اوقات پروستاتیت توسط یک عفونت باکتریایی ایجاد نشده است و یا علت دقیق آن هرگز شناخته نمی شود.

بسته به علت بوجود آورنده آن، علائم پروستاتیت ممکن است به تدریج یا به طور ناگهانی بروز کند. علائم ممکن است به خودی خود و یا با درمان مناسب به سرعت بهتر شوند. در برخی از انواع پروستاتیت، علائم برای ماه ها باقی می ماند یا اینکه مجددا عود می کند که در این حالت به آن پروستاتیت مزمن می گویند.

بزرگی خوش خیم پروستات

پروستاتیت عصبی یا سایکوتیک

عوامل عصبی و روانی نقش مهمی در بروز یا بدتر شدن درد های مزمن لگنی و پروستاتیت دارند. برخی محققین این مشکل را در گروه اختلالات روان تنی یا سایکوسوماتیک در نظر گرفته اند. در یک مطالعه ی بزرگ نشان داده شد که افسردگی و اختلالات پانیک در مردان با دردهای مزمن لگنی شایعتر است. مطالعات جدید نشان می دهند که پروستاتیت با بیماری های عصبی و روانی مثل افسردگی، استرس، اضطراب ارتباط دارد.

همچنین افرادی که از حمایت اجتماعی ضعیفی برخوردار هستند و نیز افرادی که اصولا تجربیات دردناک خود را با بزرگنمایی و بصورت تشدید یافته تر از معمول بیان می کنند یا احساس می کنند که کسی نیست تا در مورد دردشان آن ها را کمک کند و تصور می کنند که هیچگاه قرار نیست بهتر شوند، این افراد نیز بیشتر پروستاتیت و درهای مزمن لگنی را تجربه می کنند.

علائم التهاب پروستات

علائم پروستاتیت بسته به علت آن ممکن است شامل یک یا تعدادی از موارد زیر باشد:

✔️ درد یا حس سوزش هنگام دفع ادرار (سوزش ادرار)

✔️ مشکل در ادرار کردن، مانند قطره قطره ادرار کردن یا تاخیر در شروع ادرار

✔️ تکرر ادرار، به خصوص در شب (شب ادراری)

✔️ نیاز فوری به ادرار کردن

✔️ درد در شکم، کشاله ران و یا کمر

✔️ درد در ناحیه بین کیسه بیضه و مقعد (کف لگن)

✔️ ناراحتی و درد در آلت تناسلی و یا بیضه ها

✔️ ارگاسم یا انزال دردناک

✔️ علائم آنفولانزا مانند (که در پروستاتیت ناشی از عفونت باکتریایی)

اگر شما تجربه درد لگن، ادرار کردن سخت یا دردناک، یا ارگاسم و انزال دردناک دارید، حتما به دکتر خود مراجعه کنید. بعضی از انواع التهاب پروستات اگر درمان نشوند، می تواند منجر بدتر شدن عفونت یا دیگر مشکلات سلامتی شود. التهاب پروستات نباید با بزرگی پروستات اشتباه گرفته شود.

علل بوجود آورنده پروستاتیت

درمان سوزش ادرار بعد از جراحی پروستات

پروستاتیت باکتریایی حاد اغلب به وسیله گونه های رایجی از باکتری ها بویژه باکتری هایی که در روده انسان بصورت مسالمت آمیزی زندگی می کنند ایجاد می شود. عفونت ممکن است زمانی شروع شود که باکتری ها از طریق ادرار به داخل پروستات نشت می کنند.در اینگوه موارد از آنتی بیوتیک برای درمان آن استفاده می شود. گاهی اوقات به دلیل پنهان شدن باکتری ها در پروستات، امکان حذف باکتری توسط آنتی بیوتیک وجود نخواهد داشت، در اینگونه موارد التهاب پروستات ممکن است عود کند یا اینکه برای درمان با مشکل روبورو شویم. این حالت پروستاتیت باکتریایی مزمن نامیده می شود.

عفونت باکتریایی تنها علت پروستاتیت نیست. علل دیگر می تواند شامل:

# اختلال سیستم ایمنی بدن
# اختلال سیستم عصبی
# صدمه به پروستات

با این حال، در بسیاری از موارد التهاب پروستات ، علت آن هرگز شناخته نمی شود.

عوارض التهاب پروستات

عوارض پروستاتیت می تواند شامل موارد زیر باشد:

•    ورود عفونت باکتریایی به داخل خون (باکتریمی)
•    عفونت اپیدیدیم (التهاب لوله مارپیچ متصل به پشت بیضه یا اپیدیدیمیت)
•    بروز حفره پر از چرک در پروستات (آبسه پروستات)
•    اختلالات مایع منی و ناباروری (این حالت می تواند با التهاب مزمن پروستات رخ می دهد)
•    بالا رفتن میزان آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA)

پروستاتیت، سرطان و سطح PSA

التهاب پروستات می تواند باعث بالا رفتن میزان آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) شود، PSA پروتئینی است که توسط پروستات تولید می شود. تست PSA به طور کلی برای غربالگری پیش از درمان سرطان پروستات استفاده می شود. سلولهای سرطانی PSA بیشتری نسبت به سلولهای غیر سرطانی تولید می کنند، بطوریکه بالاتر بودن سطح نرمال PSA در خون ممکن است نشان دهنده سرطان پروستات باشد. با این حال، بیماری های دیگری بجز سرطان پروستات، از جمله پروستاتیت، همچنین می توانند سطح PSA را افزایش دهند.
هیچ مدرک مستقیمی که نشان دهد پروستاتیت می تواند به سرطان پروستات منجر شود وجود ندارد.

آزمایشات و تشخیص التهاب پروستات

تشخیص التهاب پروستات شامل رد بیماری های دیگری است که ممکن است باعث بروز علائم شما شده باشد و همچنین تعیین اینکه شما به چه نوعی از پروستاتیت مبتلا شده اید می باشد. دکتر شما در مورد سابقه پزشکی شما و علائم بیماری خواهد پرسید. او همچنین یک معاینه فیزیکی، که به احتمال زیاد شامل یک معاینه پروستات از طریق مقعد با انگشت (DRE) می باشدانجام خواهد داد.

تست های تشخیصی اولیه ممکن است شامل موارد زیر باشد:

چه چیزی موجب خون مردگی در بیضه ها می شود؟

 

۱- آزمایش کشت خون

دکتر شما ممکن است این آزمایش را زمانی سفارش دهد که نشانه هایی از عفونت در خون شما وجود داشته باشد.

۲- آزمایش ادرار

دکتر شما ممکن است به دلیل وجود علائم عفونت آزمایش نمونه ادرار درخواست کند. در برخی موارد، دکتر ممکن است یک سری از نمونه ادرار قبل، در طول و بعد از ماساژ پروستات از شما را درخواست کند.

۳- تست یورودینامیک (نوار مثانه)

دکتر شما ممکن است یک بار یا بیشتر از این تست نوار مثانه استفاده کند. این تست برای بررسی اینکه چگونه شما می توانید به خوبی مثانه خود را تخلیه کنید سفارش داده می شود. این تست می تواند به دکتر شما در درک میزان تاثیر پروستاتیت بر روی توانایی شما در ادرار کردن کمک می کند.

انواع التهاب پروستات

بر اساس نشانه های شما و نتایج آزمون، دکتر شما ممکن است نتیجه بگیرد که به یکی از انواع التهاب پروستات به شزح زیر مبتلا شده اید:

الف- پروستاتیت باکتریایی حاد

این نوع پروستاتیت معمولا با انواع باکترهای شایع ایجاد می شود. عموما علائم به طور ناگهانی شروع شده و باعث علائم شبیه سرماخوردگی، مانند تب، لرز، تهوع و استفراغ می شود.

ب- پروستاتیت باکتریایی مزمن

پروستاتیت باکتریایی مزمن زمانی رخ می دهد که باکتری ها توسط آنتی بیوتیک ها حذف نمی شوند و منجر به عود عفونت و یا عفونت های مقاوم به درمان می شود. در فواصل بین حملات پروستاتیت باکتریایی مزمن، ممکن است شما هیچ علامتی نداشته باشند و یا اینکه علائم جزئی داشته باشید.

پ- پروستاتیت مزمن غیر باکتریایی

که سندرم درد مزمن لگن نیز نامیده می شود، این نوع پروستاتیت توسط باکتری ایجاد نمی شود نیست. غالبا علت دقیق آن را نمی توان مشخص کرد. بیشتر موارد پروستاتیت ها در این دسته قرار می گیرند یعنی اینکه علت آن عفونت های باکتریال نیستند. در برخی از مردان، علائم در مورد طول زمان ثابت باقی می ماند. برای عده ای دیگر، علائم در طول زمان شدت و ضعف می یابد و میزان علائم بیشتر و کمتر می شود.

ت- پروستاتیت التهابی بدون علامت

این نوع التهاب پروستات باعث بروز علائم نمی شود و معمولا فقط بصورت اتفاقی و زمانی که شما برای شرایط دیگری آزمایش داده اید تشخیص داده می شود. در این حالت نیازی به درمان نیست.

درمان التهاب پروستات

التهاب پروستات

درمان پروستاتیت به علت زمینه ای آن بستگی دارد. این درمان ها می تواند شامل موارد زیر باشد:

– آنتی بیوتیک ها

این رایج ترین درمانی است که برای پروستاتیت تجویزمی شود. انتخاب دارو توسط دکتر شما بر اساس نوع باکتری است که ممکن است باعث عفونت شده باشد. اگر علایم شما شدید باشد، ممکن است به آنتی بیوتیک داخل وریدی (IV) نیاز داشته باشید. به احتمال زیاد شما به آنتی بیوتیک های خوراکی برای چهار تا شش هفته نیاز خواهید داشت اما ممکن است درمان طولانی تری برای پروستاتیت مزمن و یا عود کننده نیاز باشد.

– داروهای بلوک کننده آلفا

این داروها به شل شدن گردن مثانه و رشته های عضلانی پروستات را به مثانه متصل کرده است کمک می کند. این درمان ممکن است علائم بیمار، مانند ادرار کردن دردناک را کاهش دهد.

– عوامل ضد التهاب

داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) ممکن است شما را راحت تر کند.

– ماساژ پروستات

این روش که توسط پزشک انجام می شود شبیه معاینه پروستات از طریق مقعد و توسط انگشت است. و ممکن است باعث تسکین علائم شود، اما پزشکان در مورد میزان تاثیر این روش اختلاف نظر دارند.

– سایر درمان های پروستاتیت

درمان های بالقوه دیگری برای التهاب پروستات در حال مطالعه است. این درمان ها شامل درمان حرارتی با یک دستگاه مایکروویو و مواد دارویی بر اساس عصاره گیاهان خاص می باشد.

شیوه زندگی در پروستاتیت

تغییر در شیوه زندگی زیر و درمان های خانگی ممکن است برخی از علائم التهاب پروستات را کاهش دهد:

# نشستن در تشت یا وان آب گرم
# محدود کردن و یا پرهیز از الکل، کافئین و غذاهای تند یا اسیدی
# از نشستن طولانی مدت اجتناب شود و یا سعی کنید بر روی بالش یا کوسن باد شده نشسته تا فشار کمی بر روی پروستات شما وارد شود.
# از دوچرخه سواری پرهیز کنید، و یا شورت پد دار بپوشید و دوچرخه خود را برای از کم کردن فشار بر روی پروستات تنظیم کنید.

درمان التهاب پروستات با طب سوزنی

درمان های جایگزین که امیدهایی برای کاهش علائم پروستاتیت نشان می دهد شامل موارد زیر است:

طب سوزنی – این نوع درمان پروستات شامل وارد کردن سوزن بسیار نازک از طریق پوست به اعماق مختلف و در نقاط خاصی از بدن می باشد. چند مطالعات کوچک نشان داده است که طب سوزنی ممکن است به کاهش علائم پروستاتیت کمک کند.

بیماری های مردانه بیضه

 

درمان التهاب پروستات با بیوفیدبک

در این روش به شما آموزش داده می شود تا با استفاده از افکار خود بر روی بدن تان کنترل داشته باشید. متخصص بیو فیدبک با استفاده از سیگنال های دریافتی از تجهیزات نظارتی به شما یاد می دهد تا برعملکردها و پاسخ های خاص بدن از جمله شل کردن عضلات خود کنترل داشته باشید. برخی مطالعات کوچک نشان می دهند که این فرایند برای مدیریت درد ناشی از التهاب پروستات مفید می باشد.

درمان گیاهی التهاب پروستات

هیچ شواهدی وجود دارد که گیاهان و مکمل های گیاهی باعث بهبود پروستاتیت شود، اگر چه بسیاری از مردان از این داروها استفاده می کنند. برخی از درمان های گیاهی برای پروستاتیت شامل چمن چاودار (cernilton)، کوئرستین (یک ماده شیمیایی موجود در چای سبز، پیاز و دیگر گیاهان) و عصاره گیاه نخل باد بزنی اره (saw palmetto). مکمل های پروستات ترکیبی از مواد معدنی و ویتامین ها، به خصوص روی، سلنیوم، و ویتامین E و D می باشد. بسته به فرمول، برخی از مکمل ها مضر باشد، بنابراین قبل از استفاده از آنها با دکتر خود صحبت کنید.


📜👨‍⚕️ شاید دوست داشته باشید بخوانید: پروستات چیست


تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.9/5 - (310 امتیاز)
  • تصویر کاربر میلاد جمعه ۶ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر ۱۹ سالمه و نزدیک ۱.۵سال پیش عمل واریکوسل گرید ۳ به روش میکروسرجری انجام دادم بعد از یکسال دکترم فرستاد برای آزمایش و همه چیز نرمال بود ولی رگ های متورم داخل کیسه بیضه هم چنان هستند و گاهی اوقات درد هم دارم.
    راستش خودارضایی زیاد انجام میدم می خواستم بدونم که امکان عود وجود داره چون رگ های بیضه گاهی اوقات خیلی متورم میشن
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۶ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      رگ های متورم بعد از عمل از بین نمی رود چون در عل فقط رگ ها بسته میشه و برداشته نمی شود

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۶ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 248 مشاهده پرسش
    سلام
    پسری هستم با 23سال سن و مجرد هستم.
    حدود 7سال است که خودارضایی داشتم و الان نزدیک به یک سال است که ترک کردم و دیگر انجام نداده ام .
    اکنون طپش قلب گرفته ام و استرس زیاد که باعث مختل شدن حرف زدن و لرزش اندام میشود و حافظه و ضعف بینایی هم به وجود آمده است و پرخاشگر و عصبانی شده ام .
    از شما درخواست دارم تا کمک کنید این عارضه ها از بین برود و راه حل به من بگویید , و بگویید باید حضوری به چه دکتری مراجعه کنم ??

    آیا با این مشکلاتی که ذکر شد در ازدواج بنده مشکل به وجود می آید? آیا میتوانم ازدواج کنم ???

    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۶ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم به روانپزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر بنی چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 1013 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز. آقای دکتر میخواستم بدونم آیا قرص یوریناسین در عادت ماهانه تاخیری ایجاد می‌کند. آیا تاثیری بر عادت ماهانه دارد. من بعد از مصرف قرص و ترک آن به صورت یهویی تقریبا 4روز از احساس تکرر ادرار میکنم. آیا درمان آن چیست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      یوریناسین تاثیری در عادت ماهیانه ندارد. یوریناسین برای کنترل تکرر ادرار معمولا تجویز می شود و بدیهی است با ترک آن تکرر ادرار بروز خواهد کرد.

  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما
    پسری هستم با 23سال سن و مجرد .
    حدود 7سال خودارضایی داشتم (گاهی اوقات چندبار در روز و گاهی چندبار در هفته). الان نزدیک به یک سال هست که با یک تصمیم , به ترک خودارضایی دست زدم و آن را دیگر انجام ندادم .

    ولی مدتی است که پرخاشگر و عصبی شدم و حافظه ام هم ضعیف شده و لرزش اندام گرفتم که خیلی اذیت میشم و در مواجه با جمع یا یه نفر تپش قلب و استرس عجیبی میگیرم که حتی درست نمیتوانم حرف بزنم .

    از شما میخواهم کمک کنید تا مشکلاتم مثل لرزش اندام و بقیه برطرف شود و بگویید برای مراجعه ی حضوری باید پیش چه دکتری باید بروم ??

    آیا با وجود این مشکلات خودارضایی من
    میتوانم ازدواج کنم ???

    ممنون از شما دکتر عزیز
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      بایستی با روانپزشک در این خصوص مشورت کنید

  • تصویر کاربر Poya جمعه ۶ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دوسالهکه خودارضای میکنم و15 سالمه حدود4 ماهه که زیر بیضهی چپم یه سری چیز مثل رگ پیدا شده که نرم هستن وفقط درحمام آنها را میبینم اینا چی هستن؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۶ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      شاید واریکوسل باشند بهتره که معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر 09151092790 پنجشنبه ۲۲ تیر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 246 مشاهده پرسش
    نزدیکی جنسی زمانی که هر دو زوج عفونت دارند؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۲ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام
      از کاندوم استفاده کنید
  • تصویر کاربر محمود جمعه ۹ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 220 مشاهده پرسش
    ببخشيد من اعتياد داشتم و روزي يك تا دوبار خودارضايي مي كردم سكس نداشتم اصلا ... الان كمي بيضه و الت تناسلي بنده درد مي گيرد البته درد كم است و بعضي اوقات ميباشد لطفا مرا راهنمايي كنيد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      بعید می دونم مشکل خاصی باشید البته خودارضایی زیاد این مشکلات را هم بدنبال خواهد داشت ولی مشکل جدی و نگران کننده ای نیست و با ترک خودارضایی بتدریج بهتر می شود
  • تصویر کاربر حامد یکشنبه ۱۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    با سلام.بنده 34 ساله هستم چند وقتی است که پس از اتمام ادرار و بلند شدن چند قطره ادرار بطور غیر ارادی از مثانه خارج میشه ولی هیچ دردی هنگام تخلیه ادرار احساس نمیکنم و هنگام خارج شدن ، اردار خیلی کم مارپیچ است و هیچ کدام از علایم دیگر بیماری پروستات را بجز تکرر ندارم . به دکتر مراجعه کردم و آزمایش ادرار دادم که نتیجه R.B.C/hpf = 3_4 داشت سپس سونوگرافی کلیه و مثانه و پروستات انجام دادم که نتیجه آن عبارتست از LK=111mm و pk=111mm ضخامت متوسط پارانشیم کلیه ها 14mm بود و مثانه ضخامت جداری طبیعی دارد و فاقد سنگ است و پرستات هم با ابعاد 38×38×30 mm و حجم 23cc پارانشیم طبیعی است . و PVR=50CC است. دکتر تشخیص بزرگی پرستات دادن و یکماه سیپروفلاکساسین و 40 روز قرص پروستان مصرف نمودم.ولی نتیجه ای حاصل نشد و هنوز تکرر ادرار دارم.جناب آقای دکتر الان باید چه کاری انجام بدهم ؟در پایان اگر پزشک حاذقی در اصفهان می شناسین معرفی نمایید. با تشکر از راهنماییتان .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      امکانش هست بمدت 24 ساعت ادرار خود را از نظر دفعات و میزان حجم دفع ادرار در جدولی چارت کنید؟
      ضمن اینکه کسی را در اصفهان نمی شناسم
    2. تصویر کاربر حامد شنبه ۱۰ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام و تشکر فراوان . دستور شما رو انجام دادم و نتیجه آن اجمالا عبارتست از اینکه از صبح جمعه ساعت 6 تا صبح شنبه ساعت 6 هشت مرتبه تخلیه ادرار داشتم به میزان 900 سی سی یعنی سه شیشه نوشابه کوچیک. اما تفضیل آن عبارتست از
      1.ساعت 6 صبح یک لیوان یکبار مصرف +یک چهارم لیوان
      2.ساعت 7/15 یک چهارم لیوان یکبار مصرف نایلونی
      3.ساعت 12/15 یک لیوان
      4.ساعت 16/10 یک لیوان
      5.ساعت 19/05 نصف لیوان
      6.ساعت 21/25 کمتر از نصف لیوان
      7.ساعت 23/30 نصف لیوان
      8.ساعت 5/40 صبح یک لیوان
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      از نظر علمی تا ۸ بار در تعریف تکرر ادرار قرار نمی گیرد ضمن اینکه شما در مواردی ادرار تان را خیلی خوب نگهداشته اید و ظاهرا مشکلی هم نبوده مثل ۵ ساعت بین صبح تا ظهر یا ۶ ساعت شب تا صبح .
      لذا به نظر من شما بیمار محسوب نمی شوید و مشکلی ندارید.
      بابت خروج چند قطره بعد ازاتمام ادرار هم توصیه می کنم استبراء کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حمیدرضا دوشنبه ۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 224 مشاهده پرسش
    با توجه به نتیجه آزمایش پایین با 45 سال سن آیا نگرانی برای من وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      خیر جای نگرانی ندارد
  • تصویر کاربر Ali جمعه ۱۹ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1080 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر من پسری 28 ساله و مجرد هستم و هیچگونه رابطه جنسی هم نداشتم ولی خود ارضایی داشته ام مشکلی که دارم ادرارم هنگام شروع 2 شاخه می شود و هنگامی که منی از خارج میشود وقتی در خواب ملتهم می شوم سر آلتم یه احساس خاصی دارم یک بار سنوگرافی پروستات هم انجام دادم اندازه پروستاتم 22 بود مشکل از تنگی مجرا یا روستات هست ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۸ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      بعيد مي دانم اا پروستات باشد بهتر است از نظر مجرا بررسي شويد
    2. تصویر کاربر Ali پنجشنبه ۱۸ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      آقای دکتر برای برسی مجرا چه اقدامی باید انجام دهم

      باید عکس از مجرا بردارم ؟
      نیاز به عمل هست یا با دارو رفع میشه؟

      ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۸ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      ابتدا معاينه شويد اگر مشكل تان جدي نيست نياز به بررسي بيشتري نيست ولي اگر مشكل جدي است عكس رنگي از مجرا بگيريد
    4. تصویر کاربر Ali جمعه ۱۹ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام
      ببخشید اینکه وقتی ازم منی دفع میشه تا یک روز یک حالت عجیبی سر التم دارم بعضی وقت ها مثل سوزش و بعضی وقت ها یه حس عجیبی هست این هم برای تنگی مجرا میشه یعنی به دلیل اینکه مجراتنگ شده هنگامی که منی بیرون می آید روی پروستات فشار می آید ؟

      صبح ها بعد از خواب ادرارم باریکتر میشه این هم میشه به خاطر تنگی مجزا هست ممنون

      یه مدتی بود دوچرخه سواری میکردم و صندلی دوچرخه زیاد مناسب نبود میشه یکی از دلایل تنگی همین باشه
      چون من اصلا رابطه جنسی نداشتم که دچار عفونت شده باشم

      ممنون
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۹ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      به نظرم بجاي اينكه احتمالا را مطرح كنيد بهتره معاينه و در صورت نياز بررسي شويد. موضوع ادرار صبحگاهي تان ارتباطي به موضوع تنگي ندارد
    6. تصویر کاربر Ali جمعه ۱۹ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      آقای دکتر من یزد هستم شما همکاری در یزد می شناسید معرفی کنید

      برای عکس از مجرا باید نیاز به بیهوشی هست؟

      ممنون از شما
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۹ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      به اقاي دكتر صمد زارع در يزد مراجعه كنيد
      عكس رنگي نيازي به بيهوشي ندارد ضمن اينكه شايد اصلا نيازي به عكس نشود.
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی