آنچه جوان تر ها بایستی در مورد ورم و التهاب پروستات بدانند

در این مقاله مطالعه می کنید:

التهاب پروستات یا پروستاتیت عبارت است از تورم غده پروستات، غده ای به اندازه گردو که درست در زیر مثانه و اطراف مجرای ادراری در مردان قرار دارد. غده پروستات مایعی (مایع منی) تولید می کند که در تغذیه و انتقال اسپرم نقش دارد. پروستاتیت منجر به درد در کشاله ران، ادرار دردناک، مشکل در ادرار کردن و سایر علائم می شود. پروستاتیت حاد باکتریایی، اغلب توسط سویه های رایج باکتری ایجاد می شود. عفونت پروستات می تواند زمانی شروع شود که باکتری های موجود در ادرار، به پروستات شما نشت کنند.

تعریف التهاب پروستات

پروستاتیت یا التهاب پروستات اغلب باعث ادرار کردن دردناک و یا مشکل می شود. سایر علائم التهاب پروستات شامل درد در کشاله ران، ناحیه لگن یا اندام تناسلی و گاهی اوقات علائم شبه آنفولانزا ایجاد می کند. پروستاتیت در هر سنی می تواند رخ دهد ولی در مردان زیر ۵۰ سال شایع تر است. پروستاتیت توسط عوامل متعددی ایجاد می شود. اگر پروستاتیت ناشی از عفونت باکتریایی باشد، معمولا می توان آن را با آنتی بیوتیک درمان کرد. با این حال، گاهی اوقات پروستاتیت توسط یک عفونت باکتریایی ایجاد نشده است و یا علت دقیق آن هرگز شناخته نمی شود.

بسته به علت بوجود آورنده آن، علائم پروستاتیت ممکن است به تدریج یا به طور ناگهانی بروز کند. علائم ممکن است به خودی خود و یا با درمان مناسب به سرعت بهتر شوند. در برخی از انواع پروستاتیت، علائم برای ماه ها باقی می ماند یا اینکه مجددا عود می کند که در این حالت به آن پروستاتیت مزمن می گویند.

بزرگی خوش خیم پروستات

پروستاتیت عصبی یا سایکوتیک

عوامل عصبی و روانی نقش مهمی در بروز یا بدتر شدن درد های مزمن لگنی و پروستاتیت دارند. برخی محققین این مشکل را در گروه اختلالات روان تنی یا سایکوسوماتیک در نظر گرفته اند. در یک مطالعه ی بزرگ نشان داده شد که افسردگی و اختلالات پانیک در مردان با دردهای مزمن لگنی شایعتر است. مطالعات جدید نشان می دهند که پروستاتیت با بیماری های عصبی و روانی مثل افسردگی، استرس، اضطراب ارتباط دارد.

همچنین افرادی که از حمایت اجتماعی ضعیفی برخوردار هستند و نیز افرادی که اصولا تجربیات دردناک خود را با بزرگنمایی و بصورت تشدید یافته تر از معمول بیان می کنند یا احساس می کنند که کسی نیست تا در مورد دردشان آن ها را کمک کند و تصور می کنند که هیچگاه قرار نیست بهتر شوند، این افراد نیز بیشتر پروستاتیت و درهای مزمن لگنی را تجربه می کنند.

علائم التهاب پروستات

علائم پروستاتیت بسته به علت آن ممکن است شامل یک یا تعدادی از موارد زیر باشد:

✔️ درد یا حس سوزش هنگام دفع ادرار (سوزش ادرار)

✔️ مشکل در ادرار کردن، مانند قطره قطره ادرار کردن یا تاخیر در شروع ادرار

✔️ تکرر ادرار، به خصوص در شب (شب ادراری)

✔️ نیاز فوری به ادرار کردن

✔️ درد در شکم، کشاله ران و یا کمر

✔️ درد در ناحیه بین کیسه بیضه و مقعد (کف لگن)

✔️ ناراحتی و درد در آلت تناسلی و یا بیضه ها

✔️ ارگاسم یا انزال دردناک

✔️ علائم آنفولانزا مانند (که در پروستاتیت ناشی از عفونت باکتریایی)

اگر شما تجربه درد لگن، ادرار کردن سخت یا دردناک، یا ارگاسم و انزال دردناک دارید، حتما به دکتر خود مراجعه کنید. بعضی از انواع التهاب پروستات اگر درمان نشوند، می تواند منجر بدتر شدن عفونت یا دیگر مشکلات سلامتی شود. التهاب پروستات نباید با بزرگی پروستات اشتباه گرفته شود.

علل بوجود آورنده پروستاتیت

درمان سوزش ادرار بعد از جراحی پروستات

پروستاتیت باکتریایی حاد اغلب به وسیله گونه های رایجی از باکتری ها بویژه باکتری هایی که در روده انسان بصورت مسالمت آمیزی زندگی می کنند ایجاد می شود. عفونت ممکن است زمانی شروع شود که باکتری ها از طریق ادرار به داخل پروستات نشت می کنند.در اینگوه موارد از آنتی بیوتیک برای درمان آن استفاده می شود. گاهی اوقات به دلیل پنهان شدن باکتری ها در پروستات، امکان حذف باکتری توسط آنتی بیوتیک وجود نخواهد داشت، در اینگونه موارد التهاب پروستات ممکن است عود کند یا اینکه برای درمان با مشکل روبورو شویم. این حالت پروستاتیت باکتریایی مزمن نامیده می شود.

عفونت باکتریایی تنها علت پروستاتیت نیست. علل دیگر می تواند شامل:

# اختلال سیستم ایمنی بدن
# اختلال سیستم عصبی
# صدمه به پروستات

با این حال، در بسیاری از موارد التهاب پروستات ، علت آن هرگز شناخته نمی شود.

عوارض التهاب پروستات

عوارض پروستاتیت می تواند شامل موارد زیر باشد:

•    ورود عفونت باکتریایی به داخل خون (باکتریمی)
•    عفونت اپیدیدیم (التهاب لوله مارپیچ متصل به پشت بیضه یا اپیدیدیمیت)
•    بروز حفره پر از چرک در پروستات (آبسه پروستات)
•    اختلالات مایع منی و ناباروری (این حالت می تواند با التهاب مزمن پروستات رخ می دهد)
•    بالا رفتن میزان آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA)

پروستاتیت، سرطان و سطح PSA

التهاب پروستات می تواند باعث بالا رفتن میزان آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) شود، PSA پروتئینی است که توسط پروستات تولید می شود. تست PSA به طور کلی برای غربالگری پیش از درمان سرطان پروستات استفاده می شود. سلولهای سرطانی PSA بیشتری نسبت به سلولهای غیر سرطانی تولید می کنند، بطوریکه بالاتر بودن سطح نرمال PSA در خون ممکن است نشان دهنده سرطان پروستات باشد. با این حال، بیماری های دیگری بجز سرطان پروستات، از جمله پروستاتیت، همچنین می توانند سطح PSA را افزایش دهند.
هیچ مدرک مستقیمی که نشان دهد پروستاتیت می تواند به سرطان پروستات منجر شود وجود ندارد.

آزمایشات و تشخیص التهاب پروستات

تشخیص التهاب پروستات شامل رد بیماری های دیگری است که ممکن است باعث بروز علائم شما شده باشد و همچنین تعیین اینکه شما به چه نوعی از پروستاتیت مبتلا شده اید می باشد. دکتر شما در مورد سابقه پزشکی شما و علائم بیماری خواهد پرسید. او همچنین یک معاینه فیزیکی، که به احتمال زیاد شامل یک معاینه پروستات از طریق مقعد با انگشت (DRE) می باشدانجام خواهد داد.

تست های تشخیصی اولیه ممکن است شامل موارد زیر باشد:

چه چیزی موجب خون مردگی در بیضه ها می شود؟

 

۱- آزمایش کشت خون

دکتر شما ممکن است این آزمایش را زمانی سفارش دهد که نشانه هایی از عفونت در خون شما وجود داشته باشد.

۲- آزمایش ادرار

دکتر شما ممکن است به دلیل وجود علائم عفونت آزمایش نمونه ادرار درخواست کند. در برخی موارد، دکتر ممکن است یک سری از نمونه ادرار قبل، در طول و بعد از ماساژ پروستات از شما را درخواست کند.

۳- تست یورودینامیک (نوار مثانه)

دکتر شما ممکن است یک بار یا بیشتر از این تست نوار مثانه استفاده کند. این تست برای بررسی اینکه چگونه شما می توانید به خوبی مثانه خود را تخلیه کنید سفارش داده می شود. این تست می تواند به دکتر شما در درک میزان تاثیر پروستاتیت بر روی توانایی شما در ادرار کردن کمک می کند.

انواع التهاب پروستات

بر اساس نشانه های شما و نتایج آزمون، دکتر شما ممکن است نتیجه بگیرد که به یکی از انواع التهاب پروستات به شزح زیر مبتلا شده اید:

الف- پروستاتیت باکتریایی حاد

این نوع پروستاتیت معمولا با انواع باکترهای شایع ایجاد می شود. عموما علائم به طور ناگهانی شروع شده و باعث علائم شبیه سرماخوردگی، مانند تب، لرز، تهوع و استفراغ می شود.

ب- پروستاتیت باکتریایی مزمن

پروستاتیت باکتریایی مزمن زمانی رخ می دهد که باکتری ها توسط آنتی بیوتیک ها حذف نمی شوند و منجر به عود عفونت و یا عفونت های مقاوم به درمان می شود. در فواصل بین حملات پروستاتیت باکتریایی مزمن، ممکن است شما هیچ علامتی نداشته باشند و یا اینکه علائم جزئی داشته باشید.

پ- پروستاتیت مزمن غیر باکتریایی

که سندرم درد مزمن لگن نیز نامیده می شود، این نوع پروستاتیت توسط باکتری ایجاد نمی شود نیست. غالبا علت دقیق آن را نمی توان مشخص کرد. بیشتر موارد پروستاتیت ها در این دسته قرار می گیرند یعنی اینکه علت آن عفونت های باکتریال نیستند. در برخی از مردان، علائم در مورد طول زمان ثابت باقی می ماند. برای عده ای دیگر، علائم در طول زمان شدت و ضعف می یابد و میزان علائم بیشتر و کمتر می شود.

ت- پروستاتیت التهابی بدون علامت

این نوع التهاب پروستات باعث بروز علائم نمی شود و معمولا فقط بصورت اتفاقی و زمانی که شما برای شرایط دیگری آزمایش داده اید تشخیص داده می شود. در این حالت نیازی به درمان نیست.

درمان التهاب پروستات

التهاب پروستات

درمان پروستاتیت به علت زمینه ای آن بستگی دارد. این درمان ها می تواند شامل موارد زیر باشد:

– آنتی بیوتیک ها

این رایج ترین درمانی است که برای پروستاتیت تجویزمی شود. انتخاب دارو توسط دکتر شما بر اساس نوع باکتری است که ممکن است باعث عفونت شده باشد. اگر علایم شما شدید باشد، ممکن است به آنتی بیوتیک داخل وریدی (IV) نیاز داشته باشید. به احتمال زیاد شما به آنتی بیوتیک های خوراکی برای چهار تا شش هفته نیاز خواهید داشت اما ممکن است درمان طولانی تری برای پروستاتیت مزمن و یا عود کننده نیاز باشد.

– داروهای بلوک کننده آلفا

این داروها به شل شدن گردن مثانه و رشته های عضلانی پروستات را به مثانه متصل کرده است کمک می کند. این درمان ممکن است علائم بیمار، مانند ادرار کردن دردناک را کاهش دهد.

– عوامل ضد التهاب

داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) ممکن است شما را راحت تر کند.

– ماساژ پروستات

این روش که توسط پزشک انجام می شود شبیه معاینه پروستات از طریق مقعد و توسط انگشت است. و ممکن است باعث تسکین علائم شود، اما پزشکان در مورد میزان تاثیر این روش اختلاف نظر دارند.

– سایر درمان های پروستاتیت

درمان های بالقوه دیگری برای التهاب پروستات در حال مطالعه است. این درمان ها شامل درمان حرارتی با یک دستگاه مایکروویو و مواد دارویی بر اساس عصاره گیاهان خاص می باشد.

شیوه زندگی در پروستاتیت

تغییر در شیوه زندگی زیر و درمان های خانگی ممکن است برخی از علائم التهاب پروستات را کاهش دهد:

# نشستن در تشت یا وان آب گرم
# محدود کردن و یا پرهیز از الکل، کافئین و غذاهای تند یا اسیدی
# از نشستن طولانی مدت اجتناب شود و یا سعی کنید بر روی بالش یا کوسن باد شده نشسته تا فشار کمی بر روی پروستات شما وارد شود.
# از دوچرخه سواری پرهیز کنید، و یا شورت پد دار بپوشید و دوچرخه خود را برای از کم کردن فشار بر روی پروستات تنظیم کنید.

درمان التهاب پروستات با طب سوزنی

درمان های جایگزین که امیدهایی برای کاهش علائم پروستاتیت نشان می دهد شامل موارد زیر است:

طب سوزنی – این نوع درمان پروستات شامل وارد کردن سوزن بسیار نازک از طریق پوست به اعماق مختلف و در نقاط خاصی از بدن می باشد. چند مطالعات کوچک نشان داده است که طب سوزنی ممکن است به کاهش علائم پروستاتیت کمک کند.

بیماری های مردانه بیضه

 

درمان التهاب پروستات با بیوفیدبک

در این روش به شما آموزش داده می شود تا با استفاده از افکار خود بر روی بدن تان کنترل داشته باشید. متخصص بیو فیدبک با استفاده از سیگنال های دریافتی از تجهیزات نظارتی به شما یاد می دهد تا برعملکردها و پاسخ های خاص بدن از جمله شل کردن عضلات خود کنترل داشته باشید. برخی مطالعات کوچک نشان می دهند که این فرایند برای مدیریت درد ناشی از التهاب پروستات مفید می باشد.

درمان گیاهی التهاب پروستات

هیچ شواهدی وجود دارد که گیاهان و مکمل های گیاهی باعث بهبود پروستاتیت شود، اگر چه بسیاری از مردان از این داروها استفاده می کنند. برخی از درمان های گیاهی برای پروستاتیت شامل چمن چاودار (cernilton)، کوئرستین (یک ماده شیمیایی موجود در چای سبز، پیاز و دیگر گیاهان) و عصاره گیاه نخل باد بزنی اره (saw palmetto). مکمل های پروستات ترکیبی از مواد معدنی و ویتامین ها، به خصوص روی، سلنیوم، و ویتامین E و D می باشد. بسته به فرمول، برخی از مکمل ها مضر باشد، بنابراین قبل از استفاده از آنها با دکتر خود صحبت کنید.


📜👨‍⚕️ شاید دوست داشته باشید بخوانید: پروستات چیست


تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.9/5 - (310 امتیاز)
  • تصویر کاربر علي سه شنبه ۳۰ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    سلام
    من خيلي ساله خود ارضايي ميكنم
    و رابطه جنسي زياد دارم
    ولي اصلا لذت نميبرم و دوست وسط رابطه خود ارضايي كنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ مهر ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام 

      این یک عادت جنسی ناسالم هست و برای درمانش باید به سکسولوژیست مراجعه کنید

  • تصویر کاربر H جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر .
    من به مدت ۱۰سال خود ارضایی میکردم و دچار زود انزالی شدم الان ۱ماه هست که دیگه خودارضایی نمیکنم مخواستم ببینم که زود انزالیم درست میشه .
    آیا با جراحی میشه زود انزالی رو درمان کرد.
    باتشکر از زحمات شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      تبریک بابت ترک خودارضایی ولی بایستی عرض کنم که زودانزالی ارتباطی با خودارصایی ندارد و با جراحی هم بر طرف نمی شود. زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر شما برای ترک خود ارضایی گفتین که قرص اسنترا مصرف کنم الان حدود 7 عدد از این قرص ها در مدت 10 روز مصرف کردم و تا دیشب خوب ولی دیشب از خواب بیدار شدم و احساس کردم که ضربان قلبم نا منظم هست صبح بهتر شد ولی از صبح احساس خیلی ناخوش ایندی دارم میخواستم بدونم که این از عوارض دارو هست و اینکه به مرور بر طرف می‌شود؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      بعید میدونم با قرص مرتبط باشد بهتره ادامه دهید

  • تصویر کاربر مهران جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من پسری 27 ساله هستم چند روزه بعد خود ارضایی رنگ مایع منی زرد رنگ شده حتی پررنگ و حالت خلط گلو مانند شده به رنگ آجری و موقع انزال کمی سوزش دارم علت چیست نگران شدم ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر مهران جمعه ۳ آبان ۹۸( 5 سال پیش)
      سلام مجدد جوابی نگرفتم فک میکنم مشاهده نکردید
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      بهتره آزمایش منی و کشت منی بدهید

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۲ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید.میخواستم بدونم اگه کسی چند سال خودارضایی داشته باشه و ترک بکنه پنج شیش سال بعدش میتونه بچه دار بشه .؟ممنون میشم اگه جواب بدید خیلی مهمه واسم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۲ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر موری شنبه ۸ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر من حدود یک ساله درد در انتهای آلت و زیر شکم دارم من۴۵ ساله هستم این علائم بیشتر در هر زمان که دراز میکشم چه روز چه شب بیشتر میشه همیشه احساس می‌کنم ادرار دارم تو آزمایش هام هیچ مشگلی نبوده سونو هم خوب بوده اسکن رنگی هم کردم اندازه پورستاتم۲۸ بوده متاسفانه من ایران نیستم حدود ۴ ماه هم انتی بیوتیک خوردم ولی هنوز خوب نشدم لطفا منو راهنمایی کنید اگر امکان هست ایمیل بزنید ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۸ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      به نظرم مشکل شما ربطی به سیستم ادراری ندارد و منشاش را باید در سیستم عصبی کمر جستجو کنید

  • تصویر کاربر رضا شنبه ۸ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 262 مشاهده پرسش
    سلام.بنده 20 روز پیش دچار تکرر ادرار شدید همراه با درد پهلو شدم ک رفتم سونگرافی همه چی خب بود ب جز ضخامت پروستات ک 4.5 بود بعد انتی بیوتیک بهم دکتر داد 4 روز مصرف کردم تکرر خب شد الان ی هفتس ک بعضی موقع ها احساس تکرر دارم گاهی هم میسوزه ادرارمم ابریه وقتی زیاد مایعات میخورم شفاف میشه مثه ابه مقعدمم کمی درد میگیره گه گاهی ولی هر زمان ک مشغول کاریم خوبم هیچ احساسی تکرری ندارم شاید در روز ی بار دو بار
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۸ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      این علائم بیشتر به نفع عفونت پروستات هست و شاید نیاز به درمان طولانی تری داشته باشید

  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۳ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت جناب دكتر گرامي:بنده جواني ٢١ساله هستم كه حدود ١ماه دچار تكرر ادرار شدم و همچنين جريان ضعيف ادرار به طوريكه به راحتي ادرارم تخليه نميشه و قطره قطره مياد و با آب گرم كامل تخليه ميشه به پزشك اورولوژيست مراجعه كردم داروي سفكسيم و آزيترومايسين و وزيكر ٥و زاناكس نوشتن ولي چندان تاثيري نداشت و همچنين سونوگرافي نوشتن كه همه چي نرمال بود هم كليه و هم مثانه و در آزمايش كشت ادرار هم ميكروب رويت نشد جناب دكتر آيا من التهاب پروستات دارم خيلي از اين موضوع هراس دارم
    لطفا راهنمايي كنيد
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۳ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      چون ناگهانی رخ داده احتمالا ناشی از استرس هست تا التهاب پروستات

  • تصویر کاربر ناصر چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 273 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقای دکتر …. خسته نباشید . بنده حدود 48 سال سن دارم و طی دو سه روز ناگهان یک برامدگی پوستی که زیر ان به صورت مایع آب مانند هست و دردی ندارد ایجاد شده … این برامدگی غده مانند در نزدیکی الت تناسلی ایجاد شده ( سمت راست روی مثانه ) … علت ان چیست به نظر شما ؟ هنگامی که به ان هم دست میزنم راحت تکان میخورد و دردی حس نمیشود ولی اندازه ان کمی بزرگ تر شده ... خیلی نگرانم ... احتمال فتخ هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر فرزاد دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید یک هفته هست بین بیضه ها و مقعدم درد میکنه و در دفع مدفوع درد میکنه و خیلی سفت شده و موقع ارضا درد میکنه ومیسوزه نوک الاتم دارو چی مصرف کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی