علائم و علل سرطان مثانه

در این مقاله مطالعه می کنید:

علائم سرطان مثانه چیست؟ آیا التهاب مثانه خطرناک است؟ مثانه عضوی است بادکنکی شکل که در ناحیه لگن قرار گرفته و ادرار را در خود ذخیره می کند و سرطان مثانه سرطانی است که در مثانه شروع به رشد می کند. سرطان مثانه بیشتر اوقات از سلول هایی که سطح داخلی مثانه را پوشانده اند شروع می شود. سرطان مثانه بطور بارز افراد مسن تر را مبتلا می کند اگرچه در هر سنی می تواند رخ دهد. بخش اعظم سرطان های مثانه در مراحل اولیه تشخیص داده می شوند یعنی زمانی که سرطانه مثانه تا حد قابل توجهی قابل درمان است.

با اینحال، حتی سرطان مثانه در مراحل اولیه نیز احتمال دارد عود کند. به همین دلیل، بیماران با سرطان مثانه اغلب بایستی بعد از درمان از نظر احتمال عود سرطان مثانه با تست هایی تحت نظر باشند.

تکرر ادرار

علائم سرطان مثانه

علائم سرطان مثانه در زنان و مردان شامل موارد زیر می باشد:

  • وجود خون در ادرار (هماچوری) – ادرار ممکن است قرمز روشن یا قهوه ای رنگ باشند. گاهی ادرار ظاهری نرمال دارد، اما ممکن است خون را در آزمایش میکروسکوپیک ادرار تشخیص دهند.
  • تکرر ادرار
  • ادرار کردن دردناک
  • درد کمر
  • درد لگن

چه زمانی به دکتر مراجعه کنید؟

اگر هر علامت و نشانه ای مانند وجود خون در ادرار باعث نگرانی شما شد، حتما زمان ملاقاتی را با پزشک خود ترتیب دهید.

علل سرطان مثانه

علت سرطان مثانه همیشه روشن نیست. از علل زمینه ای سرطان مثانه می توان به سیگار کشیدن، عفونت انگلی، قرار گرفتن در معرض اشعه و مواد شیمیایی اشاره کرد. وقتی که سلول های مثانه بصورت غیر طبیعی شروع به رشد کنند سرطان مثانه بروز می کند. بجای رشد و تقسیم سلولی در یک نظم مشخص، در سلول ها جهشی رخ داده که باعث رشد خارج از کنترل و فنا ناپذیر سلول ها می شود.

انواع سرطان مثانه

انواع مختلفی از سول های مثانه می توانند سرطانی شوند. نوع سرطان مثانه براساس نوع سلولی که در مثانه سرطانی می شود تعیین می گردد. نوع سرطان مثانه تعیین می کند که چه نوع درمانی بهترین گزینه درمانی برای آن می باشد.

انواع سرطان مثانه

انواع سرطان مثانه شامل:

# سرطان (کارسینوما) سلول ترانزیشنال

 سرطان سلول ترانزیشنال در سلول هایی که سطح داخلی مثانه را می پوشانند رخ می دهد. وقتی مثانه پر است سلول های ترانزیشنال منبسط شده و زمانی که مثانه خالی است منقبض می شوند.همین نوع سلول ها سطح داخلی حالب ها و پیشابراه را نیز پوشاند ه اند، و تومورها در این نواحی نیز می توانند ایجاد شوند. سرطان سلول های ترانزیشنال شایع ترین نوع سرطان مثانه می باشد.

# سرطان (کارسینوما) سلول سنگفرشی

 سلول های سنگفرشی در واکنش به عفونت و التهاب در مثانه ایجاد می شوند. با گذشت زمان، آن ها ممکن است سرطانی شوند. سرطان سلول های سنگفرشی مثانه در اکثر ممناطق دنیا نادر است. اما در بخشی از جهان که نوع خاصی از عفونت انگلی (به نام عفونت شیستومیازیس) یک علت شایع عفونت های مثانه است، سرطان سلول های سنگفرشی شایع تر است.

# آدنوکارسینوما

 آدنوکارسینوما از سلول ها سازنده غدد ترشح کننده موکوس در مثانه منشا می گیرند. آدنوکارسینومای مثانه نیز نادر است. بعضی از سرطان های مثانه شامل بیش از یک نوع سلول می باشند.

عوامل خطر

عواملی که می تواند خطر سرطان مثانه را در شما افزایش دهند شامل:

# سیگار کشیدن

 کشیدن سیگار، سیگار برگ، پیپ و قلیان ممکن است خطر سرطان مثانه را با تولید مواد شیمیایی و تجمع آن در ادرار افزایش دهد. وقتی شما سیگار می کشید مواد شیمیایی در دود سیگار در بدن تغییراتی ایجاد کرده و بخشی از آن در ادرار دفع می شود. این مواد شیمیایی مضر ممکن است باعث آسیب سلول های پوششی مثانه شده، که می تواند خطر بروز سرطان را در شما افزایش دهد.

# افزایش سن

 خطر سرطان مثانه با افزایش سن در شما افزایش می یابد. سرطان مثانه در هر سنی می تواند رخ دهد، اما ندرتا در افراد جوان تر از ۴۰ سال بروز می کند.

# سفید پوست بودن

 خطر بروز سرطان مثانه در سفیدپوستان بیشتر از دیگر نژادها می باشد.

# جنس مذکر

 احتمال بروز سرطان مثانه در مردان بیشتر از زنان است.

بیماری های مردانه بیضه

# قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی

 کلیه نقش کلیدی در تصفیه مواد شیمیایی مضر از جریان خون شما و انتقال آن به مثانه بازی می کند. به همین خاطر، تصور می شود بعضی مواد شیمیایی خاص ممکن است باعث افزایش خطر سرطان مثانه شوند. مواد شیمیای که خطر سرطان مثانه را افزایش مس دهند شامل آرسنیک و مواد شیمیایی به کار رفته در تولید رنگ، لاستیک، چرم، پارچه ها و محصولات رنگی می باشند.

# سابقه درمان سرطان

 درمان با داروی ضد سرطان سیکلوفسفامید باعث افزایش خطر سرطان مثانه در شما می شود. افرادی که تحت درمان رادیوتراپی (پرتو درمانی) در ناحیه لگن برای سرطان قبلی خود قرار می گیرند در معرض خطر بیشتری برای بروز سرطان مثانه هستند.

# مصرف یک داروی خاص دیابت

افرادی که داروی دیابت pioglitazone (Actos) برای بیشتر از یکسال قرار می گیرند خطر بیشتری برای سرطان مثانه دارند. دیگر داروهای دیابت حاوی pioglitazone شامل ترکیب pioglitazone و متفورمین با نام تجاری (Actoplus Met) و ترکیب pioglitazone و glimepiride با نام تجاری (Duetact) می باشند.

# التهاب مزمن مثانه

 عفونت ها یا التهابات (سیستیت) مزمن یا مکرر مثانه، مانند آن چیزی که ممکن است در استفاده طولانی مدت از سوند ادراری رخ دهد، ممکن است خطر سرطان سلول های سنگفرشی مثانه را افزایش دهد.. در بعضی از مناطق جهان، سرطان سلول سنگفرشی با التهاب مزمن مثانه ناشی از عفونت انگلی شیستوزومیازیس ارتباط دارد.

# سابقه شخصی یا خانوادگی سرطان

 اگر شما قبلا سرطان مثانه داشته اید، احتمال بیشتری دارد تا مجدد مبتلا شوید. اگر یک یا بیشتر از خویشاوندان بی واسطه شما سابقه سرطان مثانه دارند، خطر بروز بیماری در شما افزایش می یابد، اگرچه پخش شدن سرطان مثانه در خانواده ها نادر است. سابقه خانوادگی سرطان غیر پولیپوز کولورکتال (نوعی سرطان روده بزرگ)، که سندروم لینچ Lynch syndrome نیز نامیده می شود، می تواند خطر سرطان سیستم ادراری را علاوه بر روده بزرگ، رحم، تخمدان ها و دیگر اعضای بدن در شما افزایش دهد.

آیا التهاب مثانه خطرناک است؟

در اکثر موارد التهاب، ناشی از یک عفونت باکتریایی است که به آن عفونت دستگاه ادراری (UTI) می گویند. عفونت مثانه می‌تواند دردناک و آزار دهنده باشد و اگر عفونت به کلیه‌ ها سرایت کند، می‌تواند به یک مشکل جدی سلامت تبدیل شود.

عوارض سرطان مثانه

۱) سرطان مثانه اغلب عود می کند. به همین دلیل، افراد با سرطان مثانه اغلب بایستی سال ها بعد از درمان موفقیت آمیز نیز تحت پیگیری باشند. نوع آزمایشات و دفعات آن به نوع سرطان مثانه شما و نوع درمان بستگی دارد.

۲) از پزشک خود بخواهید که طرح و جدول پیگیری شما را برای تان ترسیم کند. عموما پزشک توصیه می کند داخل پیشابراه و مثانه شما هر سه تا شش ماه برای چند سال اول بعد از درمان توسط دستگاه مخصوصی دیده شود (سیستوسکوپی). بعد از آن ممکن است هر سال یک بار سیستوسکپی شوید. پزشک ممکن است آزمایشات دیگری در فواصل مختلف به شما توصیه کند.

۳) بیماران با سرطان های پیشرونده ممکن است آزمایشات را با فواصل کم تری انجام دهند. و در آن هایی که سرطان پیشروی کمتری دارد ممکن است فواصل بین آزمایشات طولانی تر باشد.

درمان تبخال تناسلی

آمادگی برای ملاقات با پزشک

اگر علائم و نشانه هایی داشتید که شما را نگران کرده، حتما به پزشک خانوادگی خود مراجعه کنید. پزشک معالج شما ممکن است آزمایشات و اقداماتی را برای بررسی علت علائم و نشانه های شما درخواست کند. اگر پزشک خانوادگی تان شک کرد که شما مبتلا به سرطان مثانه هستید، شما را به ارولوژیست ارجاع خواهد داد. گاهی اوقات هم نیاز به مراجعه به بعضی متخصص های دیگر مثل اونکولوژیست هست.

از آنجائی که وقت ویزیت شما با پزشک محدود است، و از آنجائی که مطالبی زیادی در این ملاقات بایستی مطرح شود، لذا آمادگی قبلی برای این ملاقات ایده ی خوبی است. در اینجا بعضی اطلاعات که به آمادگی شما کمک می کند و آن چیزی که می بایستی از پزشک تان انتظار داشته باشید ارائه می شود.

آنچه شما می توانید انجام دهید:

✔️ هر علامتی را که تجربه کرده اید یادداشت کنید، حتی علائمی که به نظر می رسد به انگیزه مراجعه شما برای مراجعه به پزشک ارتباط ندارد.

✔️ اطلاعات کلیدی شخصی خود را یادداشت کنید، شامل استرس های شدید و تغییرات اخیر در زندگی.

✔️ فهرستی از داروهایی که مصرف می کنید را تهیه کنید، از جمله فهرستی از ویتامین ها و مکمل هایی که مصرف می کنید.

✔️ یکی از اعضای خانواده یا دوستان را همراه خود ببرید، گاهی اوقات به یاد آوردن همه اطلاعات در زمان ملاقات مشکل می باشد. فردی که همراه شما هست ممکن است بعضی مطالبی را که شما فراموش کرده اید به یاد شما بیاورد.

✔️ سوالاتی را که می خواهید از پزشک بپرسید یادداشت کنید.

زمان ملاقات شما با پزشک محدود است لذا تهیه فهرستی از سوالات می تواند به شما در استفاده بهینه از زمان کمک کند. سوالات را براساس میزان اهمیت اولویت بندی کنید.

بعضی از سوالات اساسی در مورد سرطان مثانه شامل موارد زیر است:

  • آیا من سرطان مثانه دارم؟
  • سرطان من در چه مرحله ای است؟
  • آیا من نیاز به آزمایشات بیشتری دارم؟
  • چه روش های درمانی برای من وجود دارد؟
  • آیا درمان ها می توانند سرطان مثانه من را بطور کامل بهبود بخشند؟
  • خطرات بالقوه هر روش درمانی چیست؟
  • به نظر شما بهترین روش درمانی برای من چیست؟
  • آیا من به ملاقات با متخصص دیگری هم نیاز دارم؟
  • برنامه درمانی من در آینده چگونه خواهد بود؟
  • هزینه های درمانی من به چه میزان است و آیا تحت پوشش بیمه هست؟

علاوه بر سوالاتی که برای پرسش از پزشک آماده کرده اید، از بیان هر سوال دیگری که در طول ملاقات به ذهنتان می رسد تردید نکنید.

از پزشک خود چه انتظاری داشته باشید؟

پزشک احتمالا سوالاتی از شما خواهد پرسید. آمادگی برای پاسخ به سوالات این فرصت را در اختیار شما خواهد گذاشت تا نقطه نظرات جدیدی را مطرح کنید. سوالاتی که از شما پرسیده خواهد شد:

  • علائم شما از چه زمانی شروع شده است؟
  • علائم دائمی است یا گاهی بروز می کند؟
  • شدت علائم شما چقدر است؟
  • چه چیزهایی علائم شما را بهبود می بخشد؟
  • چه چیزهایی علائم شما را بدتر می کند؟

در ادامه با تشخیص و درمان سرطان مثانه آشنا شوید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.6/5 - (70 امتیاز)
  • تصویر کاربر ج پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1015 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر جباری و عرض خسته نباشید اینکه بتونیم سایز آلت رو زیاد کنیم در حد 2 سانت بصورت دایم امکان دارد؟روش مورد پیشنهادی؟ قرصهای گیاهی که تبلیغ میشود چقدر مفید است و عوارض جانبی آنها در صورت وجود؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      هیچ دارویی روی افزایش سایز آلت تاثیر ندارد ضمن اینکه راه مطلوب و رضایت بخش و قطعی و همچنین بدون عارضه ای برای افزایش سایز آلت وجود ندارد روش های کششی مثل وکیوم و روش های جراحی وجود دارند اما هر کدام معایب و بعضا عوارضی دارند و در نهایت رضایت فرد را جلب نمی کنند. لذا این روش ها برا ی افرادی که سایز نرمالی دارند توصیه نمی شود
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 625 مشاهده پرسش
    با سلام من الان 19 سالمه و اندازه الت تناسلی من در حالت شل 4 و در حالت نعوظ 9 سانتی متر میشه و این از حالت نرمال کمتره و من میخوام اگه بشه درمان کنم تا حداقل به 12 سانتی متر برسد و من تا حالا پیش 2 دکتر غدد رفتم و انها میگن مشکلی نداره و در حد رفع حاجت مناسه حالا اگه ممکنه منو راهنمایی کنید اگه احتیاجی به معاینه هست من حضوری بیام و ترجیحا میخوام عمل نشه وبا قرص و کرم ویا دستگاه های مرتبط درمان کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      هیچ دارویی روی افزایش سایز آلت تاثیر ندارد ضمن اینکه راه مطلوب و رضایت بخش و قطعی و همچنین بدون عارضه ای برای افزایش سایز آلت وجود ندارد روش های کششی مثل وکیوم و روش های جراحی وجود دارند اما هر کدام معایب و بعضا عوارضی دارند و در نهایت رضایت فرد را جلب نمی کنند. لذا این روش ها برا ی افرادی که سایز نرمالی دارند توصیه نمی شود
  • تصویر کاربر صادقی سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 553 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید خانمی هستم 23 ساله و متاهل . من همیشه ،بهخصوص موقع نشستن احساس خارج شدن ادرار می کنم ولی دقیقا نمیدونم ادراره یا عرق و یا چیز دیگه و اکثر اوقات احساس گرمی در ناحیه خروج ادرار می کنم <لطفا منو راهنمایی منید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      به مدت دو روز هر 12 ساعت یک عدد قرص فنازوپیریدین بخورید اگر مایعی که احساس می کنید از شما خارج می شود نارنجی بود ادرار هست در غیر اینصورت چیز دیگری است . اگر ادرار بود بایستی ورزش کگل KEGEL انجام دهید تا عضلات کف لگن تقویت شده و بتدریج بهتر شوید
  • تصویر کاربر اسماعيل جمعه ۲ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 733 مشاهده پرسش
    با سلام جناب آقاي دكتر آقاي دكتر من فردي 32 ساله هستم كه دچار انزال زودرس هستم تا كنون به سه تا دكتر در اين مورد مراجعه كردم . 1- دكتر اول(جراح كليه و مجاري اداري) ابتدا پس از معاينه (از معقد) به اينجانب گفت مشكل براي پورستات مي باشد كه پس از مصرف دارو دوباره مراجعه نمودم و قرص پراپرانول و فلكوستين به من داد اما جواب نگرفتم 2- دكتر دوم (ارولوژيست)هم مجدداً گفت براي پورستات مي باشد يك آ«پول شبيه پنسيلين بود داخل وكيوم برايم نوشت گفت عفونت پورستات درمان شود كه پس از طريق آمپول تكرر ادرارم خوب شد و برام قرص آسنترا و كلوميپرامين 25 نوشت كه قرص (كلوميپرامين )يبوست فوق العاده شديدي (در حد بوندس ليگا)برايم بوجود آورد جواب داد اما به خاطر يبوست شديد غلط كردم ديگه كلوميپرامين مصرف كنم. 3- دكتر سوم (دكتر محمد فلاح) هر روز تو روزنامه آگهي مي دهد (ناتواني جنسي و جراحي هاي اتدام تناسلي 22774332 شماره تلفنشه ) كه تقريبا 5 ماه است پيش اون مي روم پس از معاينه به من گفت شما پيري آلت داريد و براي من يك دستگاه ويگرا پلاس برقي به همراه يك پماد داد كه اين دستگاه و پماد باعث شد آلتم سفت شود و تقريبا هم يك برابر كلفت تر شده و گفت هفته اي دوبار سكس داشته باش قرص هايي كه براي من تجويز كرد : قرص آفردويت و ويتامين اي و سرتالين و پاروكستين تا سه ماه نتيجه نگرفتم براي بار دوم كه رفتم گفت سكست را يك شب در ميان انجام بده و قرص هاي سرتالين و پاروگستين را يك شب از اين و يك شب از اون يكي استفاده كن اما نتيجه نگرفتم براي بار سوم كه به اين دكتر مراجعه نمودم قرص ايمي پيرامين را هم به قرص هاي من اضافه كرد اما من هنوز كه هنوزه سه سوت آبم مي آيد (البته اين را هم بگم كه اين سه دكتر دفعه اولي كه قرص ها را مصرف مي كردم تايم سكسم بالاي 5 دقيقه مي شد اما شب بعد يا شب هاي بعد دوباره تايمم سه سوت مي شد ) دكتر سومي به من گفت كه ايمي پرامين را يكي صبح و يكي شب بخور و قرص هاي پاروكستين و سرتالين را هر شب استفاده كن اما متاسفانه نتيجه نگرفتم كه نگرفتم كه نگرفتم هرچي هم تو اين سايت ها و ... سرچ مي كنم داروهاش همين است و نه چيزي بيشتري كه به سايت شما رسيدم و ديدم انصافا حداقل نسبت به سايت هاي ديگر كامل تر توضيح داده ايد و تصويري هم توضيح داشت گفتم شايد شما بتوانيد مشكل من را حل كنيد حالا اين بيمار عاجزانه از شما در خواست دارد چه خاكي بايد توي سرم بريزيم تا من هم بتوانم تايم سكس چند دقيقه اي داشته باشم . خواهشمندم در اين زمينه من را راهنمايي بفرمائيد. با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      البته سرترالین و پاروکستین جزو داروهای خوب این بیماری محسوب می شود از دیگر روش ها روش ترکیبی استفاده از قرص و اسپری لیدوکائین بصورت ترکیبی می باشد و درمان دیگر استفاده از ترامادول هست
  • تصویر کاربر الف جمعه ۲ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1002 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر من45سالمه مدت 22 ساله ازدواج کرده ام حدود دو سال است که ضعف نعوظ دارم که همیشگی نیست گاهی طبیعی هست گاهی مشکل دارم طول آتتم در حالت نعوظ 14 سانتیمتر ومحیطش 13 سانت می باشد ضمنا از ابتای نوجوانی آلتم هنگام نعوظ مقداری خمیدگی وانحتا دارد مدتهاست نعوظ صبحگاهی ندارم وخیلی به ندرت درخواب محتلم می شوم لطفا راهنمایی وپاسخ بفرمایید. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      به نظر مشکل شما جنبه روانی دارد ولی با اینحال می توانید با مصرف دارو شرایط را بهتر کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۳ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    سلام...ادرارم خوب نمیاد چکه چکه میاد و باید زور بزنم......کامل نمیتونم تخلیه کنم.......
    سونوکرافی دادم باقی مانده ادرار زیاد بود 120 سی سی
    نوار مثانه دادم مشکلمو تایید کرد کاهش قدرت انقباض مثانه.....
    چند وقت پیش ضربه نخاعی دیدم.....
    با توجه به علائم من تشخیص شما چیه؟ با توجه به ضربه نخاعی و علائم ممکنه مثانه عصبی گرفته باشم؟
    نوار مثانرو هم ارسال میکنم لطفا راهمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۳ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      به نظر من ضربه باعث مثانه عصبی شده است

    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۳ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      به نظر من ضربه باعث مثانه عصبی شده است

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    با سلام... 5 روز پیش عمل سنگ شکنی حالب انجام دادم. ولی تا الان خون از ادرار قطع نشده...گاهی اوقاتم کلیم درد متوسط میگیره که با دیکلوفناک رفع میشه..از پزشک معالجم پرسیدم میگه طبیعی هست. به نظر شما واقعا طبیعی هست این حالت..تا چند روز به شلنگی که جا گذاشته داخل حالب عادت میکنم یا اینکه تا آخرین روز برداشتن همینطور میشه شرایطم؟
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      استنت حالب در برخی افراد با سوزش و‌خونریزی همراه هست و هر چه بیشتر استراحت کنید خونریزی کمتر هست

  • تصویر کاربر کمیل سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر
    عمه من دو روز پیش به صورت مشهود خون در ادرارش وجود داشته،در سونوگرافی یک توده مخاطی پولپیوئید۱۴×۱۰ م.م دیده شده،آیا این توده خدای نکرده سرطان هست؟عکس سونوگرافی را ضمیمه خواهم کرد،لطان راهنمایی بفرماید،و مناسبترین در مانش چی هست،با تشکر و سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      اگر لخته خون نباشد احتمالا سرطانی است 

      بایستی سیستوسکوپی شوند و از داخل تراشیده شود

  • تصویر کاربر یزدانی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    سلام دختری 37 ساله هستم ودو روز قیل درد پهلوی چپ داشتم با سونو مشخص شد 2 تا سنگریزه در مثانه به قطر 3.3 میل و یک سنگ 3 میل در کلیه چپ ویک سنگ 3 میل در uvj و در سونو نوشته شده بود دبری مثانه مشاهد میشود وuaتوصیه میگردد و نوشته بود فوکوس 1.1 میل در دو کلیه دیده میشه (فوکوس یعنی چه ؟)
    الان بدون دارو درد ندارم ضمن اینکه مایعات هم فراوان میخورم
    باید چکار کنم برای دفع این سنگها ؟میتون روزه بگیرم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر محدثه پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 5061 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خواهرم طی سونوگرافی مثانه متوجه توده وژتاتیو 5در10 میل شدند. دکتر سیستوسکوپی کردند و اطلاع دادن ک باید با عمل بتراشیمش. برا پس فردا وقت عمل داده. بنظرتون انجام عمل بدون نمونه برداری و ... درسته. ممنون میشم پاسخ رو سریعتر بدید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)
      سلام
      بله اینکار بایستی انجام شود
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی