درمان قطعی زود انزالی شدید با داروی زود انزالی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در مردانی که زود انزالی باعث مشکلات اندکی شده است، درمان زود انزالی محدود به مشاوره روانی – جنسی و آموزش می باشد. قبل از شروع درمان بایستی در مورد انتظارات بیمار صحبت کرد. علاوه بر این، در صورت وجود اختلال در نعوظ و احتمال وجود التهاب و عفونت پروستات، درمان آن ها قبل از شروع درمان زود انزالی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

تکنیک های رفتاری

علائم زگیل تناسلی در مردان

تکنیک های رفتاری برای کسانی پیشنهاد می شود که تمایلی به استفاده از دارو ندارند. این روش درمان زود انزالی برای افرادی که از ابتدا زودانزال بوده اند به عنوان خط اول درمان توصیه نمی شود. این روش درمانی زمان بر ، و نیازمند حمایت شریک جنسی بوده و انجام آن سخت می باشد. ضمن اینکه نتایج دراز مدت آن در درمان زود انزالی نامشخص است.

  • برنامه start-stop، که در آن شریک جنسی تحریک آلت را تا زمانی که مرد احساس کند به انزال نزدیک شده است شروع می کند. در این زمان بایستی تحریک متوقف شود و صبر کرد تا احساس شروع انزال برطرف شود و سپس مجددا تحریک شروع شود.
  • تکنیک squeeze، که در آن شریک جنسی، کلاهک آلت را درست قبل از شروع انزال فشار می دهد تا مرد احساس انزال را از دست بدهد.

هر کدام از این روش ها در سه سیکل پی در پی و قبل از رسیدن به ارگاسم تکرار می شود. روش دیگر در افراد جوان تر که توان این کار را دارند انجام دو دفعه رابطه طی یک جلسه فعالیت جنسی می باشد. بدنبال رابطه و انزال بار اول، حساسیت آلت کم شده و باعث تاخیر در انزال در مرتبه دوم رابطه می شود.

در روش دیگر به مرد آموزش داده می شود تا علائم افزایش برانگیختگی جنسی خود را شناسایی کند و یاد بگیرد تا چطور سطح برانگیختگی و تحریکات جنسی خود را زیر سطحی قرار دهد که باعث بروز انزال می شود. عوامل روانی که می تواند منجر به زود انزالی شود نیز بایستی مشخص و درمان شوند. این عوامل اساسا با اضطراب ارتباط دارند، اما می تواند به دلیل عوامل دخیل در رابطه زناشویی نیز باشد.

درمان قطعی زودانزالی

اگر بشود ریشه و علت زودانزالی را مشخص کرد احتمال درمان و برطرف کردن زودانزالی بصورت دائمی و قطعی وجود دارد خیلی اوقات علت آن کم توانی جنسی و عدم نعوظ کامل و بعضا به مشکلات موجود در روابط فی مابین زن و مرد مربوط هست و گاه بدلیل استرس و هیجانات شدید جنسی است. این موارد بایستی با مشاورات روانشناسی و درمان های مربوطه برطرف شود در غیر اینصورت داروها می توانند به کنترل و مدیریت زودانزالی کمک کنند. در این موارد درمان قطعی نبوده و موردی و بصورت کنترلی است.

قرص و دارو برای درمان زود انزالی مردان

بهترین دارو برای زود انزالی چه نام دارد؟ در اینجا به معرفی چند قرص درمان زود انزالی و نعوظ در مردان می پردازیم:

داپوکستین ۳۰ و ۶۰ (Dapoxetine)

داپوکستین هیدروکلراید یک داروی کوتاه اثر است که برای درمان زود انزالی بر حسب مورد استفاده می شود. بعد از ۱.۳ ساعت به اوج غلظت خونی رسیده و نیمه عمر کوتاهی در بدن دارد بطوری که ۹۵% آن بعد از ۲۴ ساعت از بدن دفع می شود. این دارو برای درمان زود انزالی بر حسب نیاز در کشورهای اروپایی و دیگر کشورها بجز آمریکا استفاده می شود.

این دارو بصورت قرص های داپوکستین ۳۰ و ۶۰ میلی گرمی تولید شده و ۱ تا ۲ ساعت قبل از شروع فعالیت جنسی استفاده می شود و در کنترل انزال، کاهش اضطراب و افزایش رضایت تاثیر بسزایی دارد.

عوارض دارو وابسته به میزان مصرف بوده و شامل تهوع، اسهال، سردرد و سرگیجه می باشد. مصرف همزمان این دارو با داروهایی که برای ناتوانی جنسی بکار می رود مثل سیلدنافیل یا تادالافیل غالبا مشکلی ایجاد نمی کند با اینحال بایستی با احتیاط مصرف شود بویژه در افرادی که فشار خون پائین دارند.

قرص کلومیپرامین برای زود انزالی و SSRIs

مرکزی که دستور انزال را صادر می کند در طناب نخاعی قرر دارد که خود تحت کنترل عوامل مغزی و محیطی می باشد. ماده ای به نام سروتونین مسئول کنترل انزال است. داروهای ضد افسردگی SSRIs که برای درمان اختلالات خلقی استفاده می شوند با افزایش سطح سروتونین باعث کنترل و درمان زود انزالی می گردند. این داروها شامل سیتالوپرام، فلوکستین، فلوواکسامین، پاروکستین و سرترالین هستند. همه این داروها مکانیسم مشابهی دارند. پاروکستین از فلوکستین، کلومیپرامین و سرترالین برتر می باشد. سرترالین از فلوکستین برتر است درحالی که اثربخشی کلومیپرامین تفاوت قابل توجهی با فلوکستین و سرترالین ندارد.

اثرات درمانی و تاخیر در انزال چند روز بعد از شروع مصرف دارو رخ می دهد، بطوری که این تاثیر ۱ تا ۲ هفته بعد از شروع درمان مشهودتر است. اگر چه اثربخشی دارو برای چندین سال حفظ می شود، ولی کاهش پاسخ به دارو در مصرف طولانی مدت آن ممکن است بعد از ۶ تا ۱۲ ماه رخ دهد. عوارض شایع آن شامل احساس خستگی، خمیازه، تهوع، استفراغ، خشکی دهان، اسهال و تعریق می باشد.

این عوارض خفیف بوده و بتدریج بعد از ۲ تا ۳ هفته برطرف خواهد شد. کاهش میل جنسی، عدم رسیدن به ارگاسم و اوج لذت جنسی، عدم انزال و ناتوانی جنسی نیز در مصرف با این داروها گزارش شده است. به بیماران توصیه می شود از قطع ناگهانی یا کاهش سریع دوز روزانه دارو پرهیز کنند تا دچار علائم ترک دارو نشوند. برخی مطالعات اثربخشی نسبی پاروکستین بصورت استفاده ی موردی و برحسب نیاز ۳ تا ۵ ساعت قبل از فعالیت جنسی را نیز ذکر می کنند.

بی حس کننده های موضعی

استفاده از بی حس کننده های موضعی برای تاخیر در انزال قدیمی ترین شکل دارویی درمان زود انزالی است. بی حس کننده ها با کاهش حساسیت کلاهک آلت باعث تاخیر در انزال بدون بروزعوارض ناخواسته بر روی حس انزال می شود.

کرم های لیدوکائین- پریلوکائین: که بصورت کرم های ۵% و با نام تجاری زایلاپی در بازار ایران وجود دارند ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از شروع فعالیت جنسی تجویز می شود. برای جلوگیری از عدم انتقال کرم به دیواره ی واژن شریک جنسی یا باید از کاندوم استفاده کرد یا قبل از شروع رابطه آلت را شست. تنها منع مصرف کرم داشتن حساسیت و آلرژی به مواد تشکیل دهنده کرم می باشد.

ترامادول ۲۰۰ برای درمان زود انزالی

ترامادول مسکنی است که جزو داروهای مخدر محسوب می شود. بعد از تجویز خوراکی به راحتی در بدن جذب شده و نیمه عمر دفع آن از بدن ۵ تا ۷ ساعت است. عوارضی که در مصرف آن به عنوان مسکن و با دوزهای بال ذکر شده شامل یبوست، آرامش بخشی و خشکی دهان است. ترامادول یک مخدر ضعیف است. لذا خطر اعتیاد به آن می تواند دل نگرانی هایی را بوجود آورد.

آمپول برای درمان زود انزالی

درمان های دارویی زودانزالی بصورت قرص یا داروهای موضعی بصرت اسپری، ژل و یا کرم می باشد و آمپولی برای درمان زودانزالی وجود ندارد.

منبع: گایدلاین ارولوژی اروپا ۲۰۱۵

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (1300 امتیاز)
  • تصویر کاربر ساسان دوشنبه ۶ اسفند ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 286 مشاهده پرسش
    سلام در سونوگرافی اندازه پروستات نرمال ولی در سی تی اسکن پروستات هتروژن و دارای کلسیفیکاسیون می باشد ضمنا در ادرار گاها لخته خون و همچنین بعد از انزال سوزش سر آلت وجود دارد همچنین لباس زیر آغشته به ترشحات نارنجی رنگ می باشد سن 43 سال آیا مشکلم حاد است با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ اسفند ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام
      مشکل تان حاد نیست ولی نیاز به درمان دارد
    2. تصویر کاربر ساسان یکشنبه ۵ اسفند ۹۷( 6 سال پیش)
      بسیار ممنون و سپاسگزارم از لطف حضرت عالی
      من شهرستانم و تا تابستان نمی توانم خدمت برسم اینجا تشخیص پروستاتیت مزمن بود و داروهای ذیل برایم تجویز شده است
      داروی گیاهی prosta barij
      tamsuloin hydrochlioride 0.4 mg
      levofloxacin 500mg
      phenazopyridine
      اگر تا تابستان خدمت برسم برای درمانم دیر نمی شه
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۶ اسفند ۹۷( 6 سال پیش)
      خیر
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رامتین یکشنبه ۵ اسفند ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 300 مشاهده پرسش
    سلام
    جوانی 20 ساله هستم که از حدود 2.5 سال پیش به ورم پروستات دچار هستم.
    آن موقع بعد از عدم تشخیص بیماری توسط چند دکتر با مراجعه به دکتر لهراسبی متوجه شدم که بیماری پروستاتیت دارم.

    ایشان پس از معاینه مقعدی گفتند که علت این بیماری نشستن زیاد است و داروهای انتی بیوتیک نوشتند

    در طول این مدت علائم هرگز از بین نرفت اما فروکش کرد.
    حال پس از دو و نیم سال مدتیست درد شدید نبض داری در نوک آلت و در ناحیه لگن علی الخصوص پس از نشستن ایجاد می شود.

    طی مراجعه اخیرم به دکتر ایشان برایم اسوکتینومایسین و سیپروفلوکساسین تجویز کردند و باز هم گفتند مشکلی نیست!

    اما بنده هم از بابت شدت درد و هم از حیث روانی ترجیح دادم سوال در مورد بیماریم را اینجا نیز مطرح کنم.

    آیا درمان صحیح است و ایا خطری (مانند سرطان یا ناباروری) اینده من را تهدید می کند؟
    ایا درمان قطعی برای پروستاتیت وجود دارد؟
    توصیه شما چیست؟

    با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ اسفند ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهر شنبه ۴ اسفند ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 1063 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من ۲۹ سال سن دارم و زمستان ۲ سال گذشته و پس از قرار گرفتن در معرض هوای بسیار سرد بصورت نیمه برهنه و همچنین عادت به گرفتن دوش آب یخ دچار تکرر ادرار و درد خفیف در ناحیه پهلو شدم و شب حدود سه بار برای ادرار کردن بیدار میشدم. انتهای ادرار کردن نیز وقتی بیرون میامدم ادرار چکه چکه میریخت ولی شدت ادرارم کم نشده بود ولی ادرار با تاخیر کوتاه میامد یکی دو بار دوش آب گرم گرفتم بسیاری از علایم اعم از تکرر ادرار برطرف شد و پس از آن تا به امروز مطابق گذشته همان یکبار برای ادرار از خواب بیدار میشوم. دوش آب گرم را جایگزین آب سرد کردم. به مرور در طول این دو سال علایم تغییر میکردند از خارش و سوزش سرآلت تا درد آلت و درد مبهم و ناراحتی در هنگام انزال و درد خفیف و مبهم و احساس گرفتگی در ناحیه لگن و پهلو ها(بویژه در حالت درازکش) و زیر شکم و بین بیضه و مقعد. دو سه بار تیر کشیدن بسیار شدید در ناحیه پروستات که یکبار آن مجبور به نشستن شدم و درد از پروستات تا تمام طول مجرا و آلت بشدت پخش شد. مدتی بعد نیز شدت جریان ادرار کاهش پیدا کرد بطوریکه اگر آب زیاد بخورم و بلافاصله با احساس دفع ادرار کنم راحت ادرار میکنم ولی اگر ادرار در مثانه بماند با شدت کم و زمان طولانی تر دفع میشود. تاخیر ۳-۴ ثانیه ای در شروع ادرار اکثرا وجود دارد مگر اینکه آب کافی بخورم. در طول چند ماه گذشته بعلت مشغله کاری و توجه نکردن آب کم مصرف کردم و علایم از جمله درد خفیف لگن شدت کم ادرار و چکه کردن پس از ادرار بیشتر شد و بعلاوه میل جنسی م نیز به شدت کاهش پیدا کرد و اکنون نعوظ سستی دارم در صورتیکه سال گذشته طبیعی بود. بعنوان سابقه درمانی در بدو این اتفاق به پزشک مراجعه کردم و ایشان آزمایش کشت ادرار و سونوگرافی از مثانه پر و خالی و کلیه و پروستات نوشتند که جواب همگی خوب بود و فقط ۳۰ میلی لیتر رزیدو در مثانه باقی ماند (۲ سال پیش) و دکتر فرمودند که روزی ۲۰ لیوان آب بخورم و ۵۰ روز سیپروفلکساسین و دو سه ماه نیز قرص پروترال را مصرف کنم و اگر مشکل حل نشد عکس rug و vcug از مجرا بگیرم و من داروها و آب را مصرف کردم. آن زمان مشکل کمتر از امروز بود و من نیز بعلت احتیاط جهت داخل نکردن سوند در مجرا برای عکس مراجعه نکردم و با علایم سر کردم. ولی اکنون فشار ادرار کم شده و نگران ضخیم شدن جدار مثانه میباشم. خواهشمند است مرا در جهت بهبود شرایط راهنمایی کنید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ اسفند ۹۷( 6 سال پیش)

      سلام

      به نظر من بهتره عکس rug و vcug  را انجام دهید

  • تصویر کاربر مهدی.خ دوشنبه ۲۹ بهمن ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    آقای دکتر عزیز
    بعد از مشاوره باشما که بخاطر برگشتن علائم سوزش و تکرر بعد از مصرف الکل قرص باکلوفن را تجویز کردید از دیروز درد بیضه راست هم شروع شد و به ناچار مجدد به یکی از همکاران شما مراجعه کردم ...
    تجویز ایشان به همراه باکلوفن قرص تاوانکس 500 به تعداد 30 عدد بود
    در حال حاضر تعجب من از علت تجویز آنتی بیوتیک هست چون هیچ گونه سکس و ترشحات نداشتم و فقط بعد از مصرف الکل دوباره مشکلات عود کرده هست ...
    با توجه به درد بیضه و کشاله راست و سوزش بعد از ادرار آیا بنظر شما امکان عفونت وجود داد؟ و واقعا چگونه بعد از بهبودی پروستاتیت فقط با مصرف الکل این عفونت دوباره شروع شده است!!

    سپاس بیکران بخاطر زمانی که جهت پاسخ میگذارید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۹ بهمن ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر ندارم پنجشنبه ۲ اسفند ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 276 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر خسته نباشید بنده 55سال دارم پروستاتم 48/55/55وحجم76ccو P.S.A 5/27 درحال حاضرروزانه یک عدد کپسول تامسولوسین ویک عدد قرص پروستاتان مصرف می کنم با این وجود P.S.A نوسان زیاد ی دارد ومرتب بالا وپایین میرود سال کذشته تا 9هم رفت ونمونه برداری کردم گفتند مشکلی ندارد لطفا بفرمایید بنده همین درمان را ادامه بدهم ویا داروهارا تعویض یا کم وزیاد کنم تا هم رشد بزرگی متوقف و p.s.A نیز کنترل شود وبهترین زمان مصرف داروها چه موقع است باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲ اسفند ۹۷( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۳ اسفند ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 216 مشاهده پرسش
    Milad Mirzadeh: سلام و خسته نباشید من مشکل زود انزالی دارم و در رابطه جنسی در مدت زمان کمتر از 2 دقیقه ارضاع میشوم، چگونه میتوانم کاملا درمان شوم ، لطفا بهترین روش را ارائه دهید. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10% یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
  • تصویر کاربر یاسر چهارشنبه ۴ اسفند ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 205 مشاهده پرسش
    من دچار زودانزالی هستم و این از کیفیت و لذت نزدیکی من و خانومم کاسته و دچار مشکلات متعددی از جمله نارضایتی از رابطه و...شدیم درمان زود انزالی برای من چیست؟؟؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۴ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10% یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
  • تصویر کاربر آرش دوشنبه ۲۵ بهمن ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر. من چندسالي هست فتق ديسك كمر دارم و همچنين كانال نخاعم هم تنگ هست دچار اختلال نعوذ هستم آيا به موارد ذكر شده بستگي دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۵ بهمن ۹۵( 8 سال پیش)
      سلام
      اختلالات عصبی می توانند در نعوظ موثر باشند
  • تصویر کاربر سپهر دوشنبه ۲۵ بهمن ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 213 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. من متولد 1/7/66هستم و مدت 4 سال هست که ازدواج کردم و یک فرزند نیز دارم .بزرگترین مشکل من که در این چند سال نتونستم حلش کنم زود انزالی من می باشه و در کمتر از یک دقیقه به انزال دست میابم و برای این مشکل همیشه از اسپری ویاگرا و یا کاندوم های تاخیری استفاده کردم و حقیقتا دیگر خسته شدم از این روند و چون در شهر کوچکی کارمند میباشم و همه میشناسنم به این جهت نتونستم پیش دکتر بروم و مشکلم را بازگو کنم . حال از شما جناب دکتر خواهشمندم راه حل دارویی که بصورت دائمی مشکل من رو حل کنه برام تجویز کنید.برای این میگم دارویی چون که میدونم هیچ روش دیگر جوابگو نیست.
    و ضمنا اصلا مشکل نعوذ ندارم و در هفته 3تا4بار نزدیکی دارم و گرم مزاج میباشم و یکسال خواستم بدون اسپری و کاندوم تاخیری با استفاده از روشهای دیگر مثل مکث کردن و فشار اوردن زیر الت مشکلم و... رو حل کنم اما نشد و ضمنا التم خیلی عصبهای ان حساس هستند
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۵ بهمن ۹۵( 8 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10% یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
  • تصویر کاربر محمدعلایی دوشنبه ۲۵ بهمن ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 208 مشاهده پرسش
    مشکلم زود ارضاع میشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۵ بهمن ۹۵( 8 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10% یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی