درمان قطعی زود انزالی شدید با داروی زود انزالی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در مردانی که زود انزالی باعث مشکلات اندکی شده است، درمان زود انزالی محدود به مشاوره روانی – جنسی و آموزش می باشد. قبل از شروع درمان بایستی در مورد انتظارات بیمار صحبت کرد. علاوه بر این، در صورت وجود اختلال در نعوظ و احتمال وجود التهاب و عفونت پروستات، درمان آن ها قبل از شروع درمان زود انزالی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

تکنیک های رفتاری

علائم زگیل تناسلی در مردان

تکنیک های رفتاری برای کسانی پیشنهاد می شود که تمایلی به استفاده از دارو ندارند. این روش درمان زود انزالی برای افرادی که از ابتدا زودانزال بوده اند به عنوان خط اول درمان توصیه نمی شود. این روش درمانی زمان بر ، و نیازمند حمایت شریک جنسی بوده و انجام آن سخت می باشد. ضمن اینکه نتایج دراز مدت آن در درمان زود انزالی نامشخص است.

  • برنامه start-stop، که در آن شریک جنسی تحریک آلت را تا زمانی که مرد احساس کند به انزال نزدیک شده است شروع می کند. در این زمان بایستی تحریک متوقف شود و صبر کرد تا احساس شروع انزال برطرف شود و سپس مجددا تحریک شروع شود.
  • تکنیک squeeze، که در آن شریک جنسی، کلاهک آلت را درست قبل از شروع انزال فشار می دهد تا مرد احساس انزال را از دست بدهد.

هر کدام از این روش ها در سه سیکل پی در پی و قبل از رسیدن به ارگاسم تکرار می شود. روش دیگر در افراد جوان تر که توان این کار را دارند انجام دو دفعه رابطه طی یک جلسه فعالیت جنسی می باشد. بدنبال رابطه و انزال بار اول، حساسیت آلت کم شده و باعث تاخیر در انزال در مرتبه دوم رابطه می شود.

در روش دیگر به مرد آموزش داده می شود تا علائم افزایش برانگیختگی جنسی خود را شناسایی کند و یاد بگیرد تا چطور سطح برانگیختگی و تحریکات جنسی خود را زیر سطحی قرار دهد که باعث بروز انزال می شود. عوامل روانی که می تواند منجر به زود انزالی شود نیز بایستی مشخص و درمان شوند. این عوامل اساسا با اضطراب ارتباط دارند، اما می تواند به دلیل عوامل دخیل در رابطه زناشویی نیز باشد.

درمان قطعی زودانزالی

اگر بشود ریشه و علت زودانزالی را مشخص کرد احتمال درمان و برطرف کردن زودانزالی بصورت دائمی و قطعی وجود دارد خیلی اوقات علت آن کم توانی جنسی و عدم نعوظ کامل و بعضا به مشکلات موجود در روابط فی مابین زن و مرد مربوط هست و گاه بدلیل استرس و هیجانات شدید جنسی است. این موارد بایستی با مشاورات روانشناسی و درمان های مربوطه برطرف شود در غیر اینصورت داروها می توانند به کنترل و مدیریت زودانزالی کمک کنند. در این موارد درمان قطعی نبوده و موردی و بصورت کنترلی است.

قرص و دارو برای درمان زود انزالی مردان

بهترین دارو برای زود انزالی چه نام دارد؟ در اینجا به معرفی چند قرص درمان زود انزالی و نعوظ در مردان می پردازیم:

داپوکستین ۳۰ و ۶۰ (Dapoxetine)

داپوکستین هیدروکلراید یک داروی کوتاه اثر است که برای درمان زود انزالی بر حسب مورد استفاده می شود. بعد از ۱.۳ ساعت به اوج غلظت خونی رسیده و نیمه عمر کوتاهی در بدن دارد بطوری که ۹۵% آن بعد از ۲۴ ساعت از بدن دفع می شود. این دارو برای درمان زود انزالی بر حسب نیاز در کشورهای اروپایی و دیگر کشورها بجز آمریکا استفاده می شود.

این دارو بصورت قرص های داپوکستین ۳۰ و ۶۰ میلی گرمی تولید شده و ۱ تا ۲ ساعت قبل از شروع فعالیت جنسی استفاده می شود و در کنترل انزال، کاهش اضطراب و افزایش رضایت تاثیر بسزایی دارد.

عوارض دارو وابسته به میزان مصرف بوده و شامل تهوع، اسهال، سردرد و سرگیجه می باشد. مصرف همزمان این دارو با داروهایی که برای ناتوانی جنسی بکار می رود مثل سیلدنافیل یا تادالافیل غالبا مشکلی ایجاد نمی کند با اینحال بایستی با احتیاط مصرف شود بویژه در افرادی که فشار خون پائین دارند.

قرص کلومیپرامین برای زود انزالی و SSRIs

مرکزی که دستور انزال را صادر می کند در طناب نخاعی قرر دارد که خود تحت کنترل عوامل مغزی و محیطی می باشد. ماده ای به نام سروتونین مسئول کنترل انزال است. داروهای ضد افسردگی SSRIs که برای درمان اختلالات خلقی استفاده می شوند با افزایش سطح سروتونین باعث کنترل و درمان زود انزالی می گردند. این داروها شامل سیتالوپرام، فلوکستین، فلوواکسامین، پاروکستین و سرترالین هستند. همه این داروها مکانیسم مشابهی دارند. پاروکستین از فلوکستین، کلومیپرامین و سرترالین برتر می باشد. سرترالین از فلوکستین برتر است درحالی که اثربخشی کلومیپرامین تفاوت قابل توجهی با فلوکستین و سرترالین ندارد.

اثرات درمانی و تاخیر در انزال چند روز بعد از شروع مصرف دارو رخ می دهد، بطوری که این تاثیر ۱ تا ۲ هفته بعد از شروع درمان مشهودتر است. اگر چه اثربخشی دارو برای چندین سال حفظ می شود، ولی کاهش پاسخ به دارو در مصرف طولانی مدت آن ممکن است بعد از ۶ تا ۱۲ ماه رخ دهد. عوارض شایع آن شامل احساس خستگی، خمیازه، تهوع، استفراغ، خشکی دهان، اسهال و تعریق می باشد.

این عوارض خفیف بوده و بتدریج بعد از ۲ تا ۳ هفته برطرف خواهد شد. کاهش میل جنسی، عدم رسیدن به ارگاسم و اوج لذت جنسی، عدم انزال و ناتوانی جنسی نیز در مصرف با این داروها گزارش شده است. به بیماران توصیه می شود از قطع ناگهانی یا کاهش سریع دوز روزانه دارو پرهیز کنند تا دچار علائم ترک دارو نشوند. برخی مطالعات اثربخشی نسبی پاروکستین بصورت استفاده ی موردی و برحسب نیاز ۳ تا ۵ ساعت قبل از فعالیت جنسی را نیز ذکر می کنند.

بی حس کننده های موضعی

استفاده از بی حس کننده های موضعی برای تاخیر در انزال قدیمی ترین شکل دارویی درمان زود انزالی است. بی حس کننده ها با کاهش حساسیت کلاهک آلت باعث تاخیر در انزال بدون بروزعوارض ناخواسته بر روی حس انزال می شود.

کرم های لیدوکائین- پریلوکائین: که بصورت کرم های ۵% و با نام تجاری زایلاپی در بازار ایران وجود دارند ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از شروع فعالیت جنسی تجویز می شود. برای جلوگیری از عدم انتقال کرم به دیواره ی واژن شریک جنسی یا باید از کاندوم استفاده کرد یا قبل از شروع رابطه آلت را شست. تنها منع مصرف کرم داشتن حساسیت و آلرژی به مواد تشکیل دهنده کرم می باشد.

ترامادول ۲۰۰ برای درمان زود انزالی

ترامادول مسکنی است که جزو داروهای مخدر محسوب می شود. بعد از تجویز خوراکی به راحتی در بدن جذب شده و نیمه عمر دفع آن از بدن ۵ تا ۷ ساعت است. عوارضی که در مصرف آن به عنوان مسکن و با دوزهای بال ذکر شده شامل یبوست، آرامش بخشی و خشکی دهان است. ترامادول یک مخدر ضعیف است. لذا خطر اعتیاد به آن می تواند دل نگرانی هایی را بوجود آورد.

آمپول برای درمان زود انزالی

درمان های دارویی زودانزالی بصورت قرص یا داروهای موضعی بصرت اسپری، ژل و یا کرم می باشد و آمپولی برای درمان زودانزالی وجود ندارد.

منبع: گایدلاین ارولوژی اروپا ۲۰۱۵

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (1294 امتیاز)
  • تصویر کاربر سینا شنبه ۲۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما اقای دکتر بنده19 سالمه ساکن شهرستان وقتی که ادرار را تخلیه میکنم هیچ مشکلی ندارم مثل قبل هستم وفشار ان خیلی زیاد است اما در اخر چند قطره می ماند که با فشار خارج نمی شود که باید با دست انجام دهم وبعد از ان احساس ماندن ادرار رادارم به گونه ای که ادرار از مثانه خارج ودر الت قرار دارد این احساس بعضی مواقع بعد از 5دقیقه ازبین میرود ودر بعضی مواقع وجود ندارد وبعد از نیم ساعتی به وجود می ایدوروی کمرم وچند ستون مهره لکه های قهوایی به وجود امد در ابتدا کوچک وروی چند مهره کمر بود وبا گذشت مدتی زیاد شد ودرکمرم در خیلی کمی درارم با تشکر از پاسخ شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      برای تخلیه کامل ادرار بایستی استبرا کنید تا باقیمانده ادرار در مجرا تخلیه شود. اینحالت غالبا بدلیل خودارضایی رخ می دهد. استبراء عملي است كه مردها بعد از بيرون آمدن ادرار انجام مي ‏دهند تا اطمينان پيدا كنند ادرار در مجرا نمانده است بدینصورت که بعد از پایان یافتن ادرار ، سه مرتبه با انگشت ميانه دست چپ از حد فاصل مقعد تا بيخ آلت كشيده و بعد انگشت شست را روي آلت و انگشت سبابه (پهلوي شست) را زير آن گذاشته و سه مرتبه تا ختنه‏ گاه بكشند و پس از آن سه مرتبه سر آلت را فشار دهند. برای لکه های قهوه ای با متخصص پوست مشورت کنید.

  • تصویر کاربر سینا شنبه ۲۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما اقای دکتر بنده 19سالمه از روی نادانی به مدت یکسال دچار خود ارضایی شدم روی کمرم به مرور زمان لکه های قهوای به وجود امد چند روز پیس که متوجه شدم لکه ها زیاد شده وحتی به چند مهره پیش روی کرده لطفا مرا در بر طرف کردن ای مشکل کمک کنید با تشکر از پاسخ شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام
      در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.
  • تصویر کاربر مهرنوش جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    سلام
    همسرم 42 سالشه و مشکل پروستات داره
    توی دفع ادرار مشکل داره و مدت زیادی باید توی دستشویی بمونه
    چند ماهی هست که توی رابطه جنسی هم به مشکل برخورده و دچار اختلال نعوظ شده و نمیتونه رابطه داشته باشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      سونوگرافی و آزمایش ادرار و پروستات داد؟ اگر داده نتایج را در همین بخش بارگذاری و ارسال کنید اگر نداده بایستی ابتدا بررسی های مذکور انجام شود ولی فعلا می تواند قرص ترازوسین 2 میلی شبی یک عدد برای 6 ماه و قرص سیپروفلوکساسین 500 میلی هر 12 ساعت برای 3 هفته اسفاده کند.
      از بابت کم توانی هم نیاز به آزمایش هورمونی دارند ولی فعلا می تواند از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه استفاده کند البته اگر بیماری قلبی ندارد.

  • تصویر کاربر امیر جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 2512 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر گرامی، وقتتون بخیر

    درد در نیمه انتهایی الت دارم ی چیزی شبیه مور مور شدن، تیر کشیدن و سوزش، موقع ادرار این درد از بین میره و هیچ سوزشی ندارم، فشار ادرار شدید کم و زیاد میشه از فاصله 5 سانت تا 40 سانت در طول یه ادرار کم و زیاد میشه، با سایز پروستات 29، سن 36 سال، مثانه و کلیه نرمال و بعد از سیستوسکوپی تشخیص بر عفونت مجرا و پروستات بود و چهار ماه و نیم افلوکساسین 200 روزی یه عدد، تامسولوسین روزی یه عدد و کنفرون تجویز شد ولی مشکل کماکان برقرار هست، لطفا تشخیص و توصیه تان را بفرمایید جناب دکتر گرامی و مهربان. ( لطفا یک صفحه فایل پیوست که شرح مفصل مشکل هست را نیز ملاحظه فرمایید). سپاسگزارم از توجه و وقتی که اختصاص میدید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      من مطالب شما را کامل مطالعه کردم به نظر من مشکل شما عصبی است بخشی به همان کمر بر می گردد و بخشی به شخصیت وسواسی که دارید و بیشتر بایستی در بهبود وضعیت این بخش قدم بردارید

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب و احترام .
    آقای دکتر بنده ۴۰ سالم هست . در اثر فشار بیش ازحد و آسیب ورزشی مدتی است که درد شدید در ناحیه مقعد، آلت مقداری بیضه که حتی راه رفتن معمولی برایم دردناک است .

    - از لحاظ ارتوپدی و معز و اعصاب و سیاتیک و دیسک کمر و ... همه سالم هست .

    - psa=0.2 ولی حجم پروستات قبلا" ۱۳cc ولی اکنون ۱۷ccشده . به لحاظ ادراری نیز هیج مشکلی ندارم . کالرداپلر بیضه هم سالم بوده . فتق هم در سونوگرافی دیده نشده .

    اقای دکتر آیا بنده ورم پروستات گرفتم؟
    آیا مصرف آنتی بیوتیک در روند بهبودی تاثیر گذار هست ؟
    با تشکر و سپاس از عنایات حضرتعالی .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      به نظر من ورم پروستات ندارید و این ها علائم ورم پروستات نیست. ولی اگر آنتی بیوتیک استفاده نکرده اید با توجه به اینکه همه چیز نرمال بوده بهتره یک دوره آنتی بیوتیک و داروی ضد التهاب استفاه کنید.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر معین دوشنبه ۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    من در ناحیه معقدم احساس خارش دارم و مرطوبه.
    از حدود یک ماه پیش شروع شد و با دستمال پاک میکردم.
    اصلا ذهنم به زگیل تناسلی نمیرفت و نگاه نکردم ببینم شرایط معقدم چطوره. الان میخام بدونم زگیل تناسلی دارم؟
    سکس هم داشتم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      زائده ای به نفع زگیل در عکس نمی بینم

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشی خدمت جناب آقای دکتر جباری
    آیا مصرف ۳۰ میلی قرص داپوکستین برای کسی که بیماری کولیت اولسروز در ناحیه رکتوم دارد و قرص مزالازین مصرف میکنه مشکل یا منع مصرفی ندارد
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      از پزشک معالج گوارش تان سوال بفرمائید

  • تصویر کاربر سام جمعه ۴ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 246 مشاهده پرسش
    سلام مصرف سیلدنافیل با سیتالوپرام دوز کم خطرناکه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۴ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      خیر

  • تصویر کاربر وحید سه شنبه ۱ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر یه قرصی میخوام که با قرص سیندنوفیل هم سازی داشته باشه یعنی چه قرصی برای تاخیری بخورم که بعد اون قرص سیندنوفیل را مصرف کردم حالم بعد نشه و فاصله زمانی قرص تاخیری و بعدش سیندنوفیل را هم بگین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 5 سال پیش)
      سلام
      قرص های تاخیری کمی افت فشار میدهند اما چنداندحدی معمولا نیست
      داپوکستین ۲ ساعت و‌سیلد نیم تا یکساعت قبلش
    2. تصویر کاربر وحید یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 5 سال پیش)
      سلام سلید‌ نیم باعث قدرت الت میشه چون وقتی قرص تاخیری مصرف میکنی معمولا الت قدرت بلند شدنش کم میشه کدام قرص را برای تاخیری وکدام برای قدرت الت بعد قرصی که از نظر شما با هم همخونی یا هم سازی داشته باشن که حال فردم خراب نشه به خاطر مصرف
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 5 سال پیش)

      قرص ها عارضه دارند و ممکنه حال تان را خراب کند لذا نمیشه قطعی گفت بقیه قرص ها هم همینطور هستند. سیلدنافیل برای قدرت نعوظ و داپوکستین برای تاخیر هست

    4. تصویر کاربر وحید دوشنبه ۳۰ دی ۹۸( 5 سال پیش)
      باشه آقای دکتر ممنون پس به هیج عنوان خطرمرگ نداره در نهایت حال آدم بد میشه چون آقای دکتریکی از رفیقام مصرف کردبعدایست قلبی کرد مشروب خورده بود دکترها گفتن به دلیل مصرف قرص های جنسی بود باز نمیدونم حالا اگه حال آدم بد شد یا ضربان قلب بالا رفت در این مواقع چی کار باید کرد
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید جمعه ۴ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    سلام ده سال ازدواج کردم واکثر موقع نزدیکی آلتم سفت ولی سریع شل می شه و زود ارضا می شم..چهل ساله هستم آزمایش دادم همه چی سالم هست . یه پسر 8 ساله خم دارم..واریکاسل هم عمل کردم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۴ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.

درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی