درمان قطعی زود انزالی شدید با داروی زود انزالی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در مردانی که زود انزالی باعث مشکلات اندکی شده است، درمان زود انزالی محدود به مشاوره روانی – جنسی و آموزش می باشد. قبل از شروع درمان بایستی در مورد انتظارات بیمار صحبت کرد. علاوه بر این، در صورت وجود اختلال در نعوظ و احتمال وجود التهاب و عفونت پروستات، درمان آن ها قبل از شروع درمان زود انزالی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

تکنیک های رفتاری

علائم زگیل تناسلی در مردان

تکنیک های رفتاری برای کسانی پیشنهاد می شود که تمایلی به استفاده از دارو ندارند. این روش درمان زود انزالی برای افرادی که از ابتدا زودانزال بوده اند به عنوان خط اول درمان توصیه نمی شود. این روش درمانی زمان بر ، و نیازمند حمایت شریک جنسی بوده و انجام آن سخت می باشد. ضمن اینکه نتایج دراز مدت آن در درمان زود انزالی نامشخص است.

  • برنامه start-stop، که در آن شریک جنسی تحریک آلت را تا زمانی که مرد احساس کند به انزال نزدیک شده است شروع می کند. در این زمان بایستی تحریک متوقف شود و صبر کرد تا احساس شروع انزال برطرف شود و سپس مجددا تحریک شروع شود.
  • تکنیک squeeze، که در آن شریک جنسی، کلاهک آلت را درست قبل از شروع انزال فشار می دهد تا مرد احساس انزال را از دست بدهد.

هر کدام از این روش ها در سه سیکل پی در پی و قبل از رسیدن به ارگاسم تکرار می شود. روش دیگر در افراد جوان تر که توان این کار را دارند انجام دو دفعه رابطه طی یک جلسه فعالیت جنسی می باشد. بدنبال رابطه و انزال بار اول، حساسیت آلت کم شده و باعث تاخیر در انزال در مرتبه دوم رابطه می شود.

در روش دیگر به مرد آموزش داده می شود تا علائم افزایش برانگیختگی جنسی خود را شناسایی کند و یاد بگیرد تا چطور سطح برانگیختگی و تحریکات جنسی خود را زیر سطحی قرار دهد که باعث بروز انزال می شود. عوامل روانی که می تواند منجر به زود انزالی شود نیز بایستی مشخص و درمان شوند. این عوامل اساسا با اضطراب ارتباط دارند، اما می تواند به دلیل عوامل دخیل در رابطه زناشویی نیز باشد.

درمان قطعی زودانزالی

اگر بشود ریشه و علت زودانزالی را مشخص کرد احتمال درمان و برطرف کردن زودانزالی بصورت دائمی و قطعی وجود دارد خیلی اوقات علت آن کم توانی جنسی و عدم نعوظ کامل و بعضا به مشکلات موجود در روابط فی مابین زن و مرد مربوط هست و گاه بدلیل استرس و هیجانات شدید جنسی است. این موارد بایستی با مشاورات روانشناسی و درمان های مربوطه برطرف شود در غیر اینصورت داروها می توانند به کنترل و مدیریت زودانزالی کمک کنند. در این موارد درمان قطعی نبوده و موردی و بصورت کنترلی است.

قرص و دارو برای درمان زود انزالی مردان

بهترین دارو برای زود انزالی چه نام دارد؟ در اینجا به معرفی چند قرص درمان زود انزالی و نعوظ در مردان می پردازیم:

داپوکستین ۳۰ و ۶۰ (Dapoxetine)

داپوکستین هیدروکلراید یک داروی کوتاه اثر است که برای درمان زود انزالی بر حسب مورد استفاده می شود. بعد از ۱.۳ ساعت به اوج غلظت خونی رسیده و نیمه عمر کوتاهی در بدن دارد بطوری که ۹۵% آن بعد از ۲۴ ساعت از بدن دفع می شود. این دارو برای درمان زود انزالی بر حسب نیاز در کشورهای اروپایی و دیگر کشورها بجز آمریکا استفاده می شود.

این دارو بصورت قرص های داپوکستین ۳۰ و ۶۰ میلی گرمی تولید شده و ۱ تا ۲ ساعت قبل از شروع فعالیت جنسی استفاده می شود و در کنترل انزال، کاهش اضطراب و افزایش رضایت تاثیر بسزایی دارد.

عوارض دارو وابسته به میزان مصرف بوده و شامل تهوع، اسهال، سردرد و سرگیجه می باشد. مصرف همزمان این دارو با داروهایی که برای ناتوانی جنسی بکار می رود مثل سیلدنافیل یا تادالافیل غالبا مشکلی ایجاد نمی کند با اینحال بایستی با احتیاط مصرف شود بویژه در افرادی که فشار خون پائین دارند.

قرص کلومیپرامین برای زود انزالی و SSRIs

مرکزی که دستور انزال را صادر می کند در طناب نخاعی قرر دارد که خود تحت کنترل عوامل مغزی و محیطی می باشد. ماده ای به نام سروتونین مسئول کنترل انزال است. داروهای ضد افسردگی SSRIs که برای درمان اختلالات خلقی استفاده می شوند با افزایش سطح سروتونین باعث کنترل و درمان زود انزالی می گردند. این داروها شامل سیتالوپرام، فلوکستین، فلوواکسامین، پاروکستین و سرترالین هستند. همه این داروها مکانیسم مشابهی دارند. پاروکستین از فلوکستین، کلومیپرامین و سرترالین برتر می باشد. سرترالین از فلوکستین برتر است درحالی که اثربخشی کلومیپرامین تفاوت قابل توجهی با فلوکستین و سرترالین ندارد.

اثرات درمانی و تاخیر در انزال چند روز بعد از شروع مصرف دارو رخ می دهد، بطوری که این تاثیر ۱ تا ۲ هفته بعد از شروع درمان مشهودتر است. اگر چه اثربخشی دارو برای چندین سال حفظ می شود، ولی کاهش پاسخ به دارو در مصرف طولانی مدت آن ممکن است بعد از ۶ تا ۱۲ ماه رخ دهد. عوارض شایع آن شامل احساس خستگی، خمیازه، تهوع، استفراغ، خشکی دهان، اسهال و تعریق می باشد.

این عوارض خفیف بوده و بتدریج بعد از ۲ تا ۳ هفته برطرف خواهد شد. کاهش میل جنسی، عدم رسیدن به ارگاسم و اوج لذت جنسی، عدم انزال و ناتوانی جنسی نیز در مصرف با این داروها گزارش شده است. به بیماران توصیه می شود از قطع ناگهانی یا کاهش سریع دوز روزانه دارو پرهیز کنند تا دچار علائم ترک دارو نشوند. برخی مطالعات اثربخشی نسبی پاروکستین بصورت استفاده ی موردی و برحسب نیاز ۳ تا ۵ ساعت قبل از فعالیت جنسی را نیز ذکر می کنند.

بی حس کننده های موضعی

استفاده از بی حس کننده های موضعی برای تاخیر در انزال قدیمی ترین شکل دارویی درمان زود انزالی است. بی حس کننده ها با کاهش حساسیت کلاهک آلت باعث تاخیر در انزال بدون بروزعوارض ناخواسته بر روی حس انزال می شود.

کرم های لیدوکائین- پریلوکائین: که بصورت کرم های ۵% و با نام تجاری زایلاپی در بازار ایران وجود دارند ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از شروع فعالیت جنسی تجویز می شود. برای جلوگیری از عدم انتقال کرم به دیواره ی واژن شریک جنسی یا باید از کاندوم استفاده کرد یا قبل از شروع رابطه آلت را شست. تنها منع مصرف کرم داشتن حساسیت و آلرژی به مواد تشکیل دهنده کرم می باشد.

ترامادول ۲۰۰ برای درمان زود انزالی

ترامادول مسکنی است که جزو داروهای مخدر محسوب می شود. بعد از تجویز خوراکی به راحتی در بدن جذب شده و نیمه عمر دفع آن از بدن ۵ تا ۷ ساعت است. عوارضی که در مصرف آن به عنوان مسکن و با دوزهای بال ذکر شده شامل یبوست، آرامش بخشی و خشکی دهان است. ترامادول یک مخدر ضعیف است. لذا خطر اعتیاد به آن می تواند دل نگرانی هایی را بوجود آورد.

آمپول برای درمان زود انزالی

درمان های دارویی زودانزالی بصورت قرص یا داروهای موضعی بصرت اسپری، ژل و یا کرم می باشد و آمپولی برای درمان زودانزالی وجود ندارد.

منبع: گایدلاین ارولوژی اروپا ۲۰۱۵

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (1294 امتیاز)
  • تصویر کاربر مصطفی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکنر
    من 3 ساله ویاگرا و قرص سینافیل مصرف میکنم پیش دکتر سکس لوژی رفتم گفت دیگه مصرف نکنم خودش دارو برام نوشت برای زود انزالی پس از مصرف قبل از یک دقیقه ارضا میشم
    من همیشه از قرص های خارجی استفاده میکنم تا 4 تا 5 ساعت اثر داره
    به نظر من همه قرص های ایرانی تقلبی است واثر و کار آیی نداره چون امتحان کردم میگم
    لطفا قرص شرکت و برند ایرانی رو بگید که موثر باشه واز وقتی که دارو دکتر رو مصرف میکنم قرص خارجی هم دیگه روی من اثر نداره. چیکار کنم راهنمایی کنید قر ص دکتر دایکوسین60 و سینافیل 50 بوده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    ختنه بنده به روش قدیمی و با قیچی انجام شده و بافت سرآلت بسیار حساس هست.برای درمان زود انزالی چه باید کرد.باتشکر🙏🙏
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۲۷ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده دچادر زود انزالی شدید وعدم نعوظ بعد انزاله تقریبا۲۰ثانیه ای هستم.آیا درمانی برای مشکل من وجود داره چن سری هم پیشه پژشک متخصص ویزیت شدم ولی تغییر نه چندانی نداشتم وبعد از این داروها تموم بازم به همون حالته اولیه برگشتم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۷ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

  • تصویر کاربر mhfattahi جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    سلام
    آیا ممکنه زود انزالی دلیل فیزیکی و ارگانیک داشته باشه و آیا در مطب شما امکان درمان وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۷ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید ی سوال داشتم امیدوارم با علم و دانش بالاتون ب جواب برسم
    اقای دکتر ی سوال داشتم اینک مجبورم در بعضی رابطه ها با همسرم از قرص تاخیری استفاده کنم یکی دومدل متفرقه استفاده کردم ولی جالب نبود میخوام ببینم بین کینگدول و داپوکستین کدومشو تایید میکنید شما؟؟؟ یا اگه قرص بهترین مدنظرتونه ممنون میشم بگین؟
    یه زحمت دگ اینکه یه اسپری تاخیری فوق العاده بهم معرفی کنین
    ممنون ازتون❤️
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
    2. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
      اقای دکتر داپوکستین دوز بالاشو مصرف کنم بهتر نیس؟؟ ۳۰شو مصرف کردم خوب بود ولی فکر کنم داپوکستین۶۰ قویتر باشه درسته؟؟
      درباره ی زایلاپی ام ی بار استفاده کردم متاسفانه اصلا سفت نشد😂 نمیدونم کاش طرز استفادشو میذاشتین تووسایت
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
    4. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۷ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
      مرسی از راهنماییتون. اقای دکتر اخرین سوال ک برام مهمه ممنون میشم جواب بدین.
      من همون داپوکستین ۳۰ رو مصرف میکنم ، میشه ب جای زایلاپی همزمان با قرص از اسپری تاخیری استفاده کنم؟؟؟ اگه میشه خواهشا یه برند استانداردو قوی اسپری رو معرفی کنید برام
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۷ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مهسا سه شنبه ۳ مهر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 153 مشاهده پرسش
    سلام.این زگیل هست یا تبخال؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳ مهر ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام
      زگیل هست
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۳ مهر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 206 مشاهده پرسش
    سلام.اقای دکتر.مایع منی من بی اختیار میاد بیرون اکثراوقات.وزمانی هم با دیدن عکس یا صحبت منحرفی خارج مبسه مایع منی.ومن هم مبتلا به دیسک کمرهستم.اگه میسه یک دارویی معرفی کنی‌.که زندگی خیلی بد داره پیس میره و.قتی هم خانم بی حجاب ببینم.مایع منی میاد بیرون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳ مهر ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام
      این ترشحات منی نیستند و خروج آن در شرایطی که فرمودید نشانه سلامت جسمانی شماست و نیازی به دارو نیست
  • تصویر کاربر Hamidreza: حمیدرضا سه شنبه ۳ مهر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 112 مشاهده پرسش
    من 25 ساله هستم . طول آلتم در حالت نعوظ ، ده سانتی متر هست . آیا باید به پزشک مراجعه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳ مهر ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام
      خیر نیازی نیست این سایز نرمال محسوب میشه
  • تصویر کاربر رویا دوشنبه ۲ مهر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 159 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما دکتر فداکار
    میخواستم بپرسم اگر دوز دوم واکسن گاردسیل را زده باشم تا چه درصد ایمنی ایجاد شده و چه موقع میتوانم با فردی که دارای زگیل تناسلی میباشد رابطه برقرار کنم با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲ مهر ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام
      ترجیحا بهتر است هر ۳ دوز را بزنید بعد رابطه داشته باشید. در ضمن واکسن ایمنی ۹۰ درصدی نسبت به ابتلای به زگیل تناسلی ایجاد می کند نه ۱۰۰ درصد
  • تصویر کاربر Q یکشنبه ۱ مهر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 149 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر شما فرمودید قرص پاورفیت در ریشه کن کردن ویروسhpv در نیمی از بیماران موثره میخواستم بدونم اون نیمه ای که فرمودید شامل چه بیمارانی میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱ مهر ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام
      بیمارانی که ضمن مصرف دارو ،بقیه موارد را برای تقویت سیستم دفاعی و پرهیز از انتقال و انتشار بیماری در خود رعایت می کنند.
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی