درمان قطعی زود انزالی شدید با داروی زود انزالی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در مردانی که زود انزالی باعث مشکلات اندکی شده است، درمان زود انزالی محدود به مشاوره روانی – جنسی و آموزش می باشد. قبل از شروع درمان بایستی در مورد انتظارات بیمار صحبت کرد. علاوه بر این، در صورت وجود اختلال در نعوظ و احتمال وجود التهاب و عفونت پروستات، درمان آن ها قبل از شروع درمان زود انزالی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

تکنیک های رفتاری

علائم زگیل تناسلی در مردان

تکنیک های رفتاری برای کسانی پیشنهاد می شود که تمایلی به استفاده از دارو ندارند. این روش درمان زود انزالی برای افرادی که از ابتدا زودانزال بوده اند به عنوان خط اول درمان توصیه نمی شود. این روش درمانی زمان بر ، و نیازمند حمایت شریک جنسی بوده و انجام آن سخت می باشد. ضمن اینکه نتایج دراز مدت آن در درمان زود انزالی نامشخص است.

  • برنامه start-stop، که در آن شریک جنسی تحریک آلت را تا زمانی که مرد احساس کند به انزال نزدیک شده است شروع می کند. در این زمان بایستی تحریک متوقف شود و صبر کرد تا احساس شروع انزال برطرف شود و سپس مجددا تحریک شروع شود.
  • تکنیک squeeze، که در آن شریک جنسی، کلاهک آلت را درست قبل از شروع انزال فشار می دهد تا مرد احساس انزال را از دست بدهد.

هر کدام از این روش ها در سه سیکل پی در پی و قبل از رسیدن به ارگاسم تکرار می شود. روش دیگر در افراد جوان تر که توان این کار را دارند انجام دو دفعه رابطه طی یک جلسه فعالیت جنسی می باشد. بدنبال رابطه و انزال بار اول، حساسیت آلت کم شده و باعث تاخیر در انزال در مرتبه دوم رابطه می شود.

در روش دیگر به مرد آموزش داده می شود تا علائم افزایش برانگیختگی جنسی خود را شناسایی کند و یاد بگیرد تا چطور سطح برانگیختگی و تحریکات جنسی خود را زیر سطحی قرار دهد که باعث بروز انزال می شود. عوامل روانی که می تواند منجر به زود انزالی شود نیز بایستی مشخص و درمان شوند. این عوامل اساسا با اضطراب ارتباط دارند، اما می تواند به دلیل عوامل دخیل در رابطه زناشویی نیز باشد.

درمان قطعی زود انزالی شدید

اگر بشود ریشه و علت زودانزالی را مشخص کرد احتمال درمان و برطرف کردن زودانزالی بصورت دائمی و قطعی وجود دارد خیلی اوقات علت آن کم توانی جنسی و عدم نعوظ کامل و بعضا به مشکلات موجود در روابط فی مابین زن و مرد مربوط هست و گاه بدلیل استرس و هیجانات شدید جنسی است. این موارد بایستی با مشاورات روانشناسی و درمان های مربوطه برطرف شود در غیر اینصورت داروها می توانند به کنترل و مدیریت زودانزالی کمک کنند. در این موارد درمان قطعی نبوده و موردی و بصورت کنترلی است.

قرص و دارو برای درمان زود انزالی مردان

قویترین راه درمان زود انزالی چیست؟ بهترین قرص درمان زود انزالی چه نام دارد؟ در اینجا به معرفی چند قرص درمان زود انزالی و نعوظ در مردان می پردازیم:

داپوکستین 30 و 60 (Dapoxetine)

داپوکستین هیدروکلراید یک داروی کوتاه اثر است که برای درمان زود انزالی بر حسب مورد استفاده می شود. بعد از 1.3 ساعت به اوج غلظت خونی رسیده و نیمه عمر کوتاهی در بدن دارد بطوری که 95% آن بعد از 24 ساعت از بدن دفع می شود. این دارو برای درمان زود انزالی بر حسب نیاز در کشورهای اروپایی و دیگر کشورها بجز آمریکا استفاده می شود.

این دارو بصورت قرص های داپوکستین 30 و 60 میلی گرمی تولید شده و 1 تا 2 ساعت قبل از شروع فعالیت جنسی استفاده می شود و در کنترل انزال، کاهش اضطراب و افزایش رضایت تاثیر بسزایی دارد.

عوارض دارو وابسته به میزان مصرف بوده و شامل تهوع، اسهال، سردرد و سرگیجه می باشد. مصرف همزمان این دارو با داروهایی که برای ناتوانی جنسی بکار می رود مثل سیلدنافیل یا تادالافیل غالبا مشکلی ایجاد نمی کند با اینحال بایستی با احتیاط مصرف شود بویژه در افرادی که فشار خون پائین دارند.

قرص کلومیپرامین برای زود انزالی و SSRIs

مرکزی که دستور انزال را صادر می کند در طناب نخاعی قرر دارد که خود تحت کنترل عوامل مغزی و محیطی می باشد. ماده ای به نام سروتونین مسئول کنترل انزال است. داروهای ضد افسردگی SSRIs که برای درمان اختلالات خلقی استفاده می شوند با افزایش سطح سروتونین باعث کنترل و درمان زود انزالی می گردند. این داروها شامل سیتالوپرام، فلوکستین، فلوواکسامین، پاروکستین و سرترالین هستند. همه این داروها مکانیسم مشابهی دارند. پاروکستین از فلوکستین، کلومیپرامین و سرترالین برتر می باشد. سرترالین از فلوکستین برتر است درحالی که اثربخشی کلومیپرامین تفاوت قابل توجهی با فلوکستین و سرترالین ندارد.

اثرات درمانی و تاخیر در انزال چند روز بعد از شروع مصرف دارو رخ می دهد، بطوری که این تاثیر 1 تا 2 هفته بعد از شروع درمان مشهودتر است. اگر چه اثربخشی دارو برای چندین سال حفظ می شود، ولی کاهش پاسخ به دارو در مصرف طولانی مدت آن ممکن است بعد از 6 تا 12 ماه رخ دهد. عوارض شایع آن شامل احساس خستگی، خمیازه، تهوع، استفراغ، خشکی دهان، اسهال و تعریق می باشد.

این عوارض خفیف بوده و بتدریج بعد از 2 تا 3 هفته برطرف خواهد شد. کاهش میل جنسی، عدم رسیدن به ارگاسم و اوج لذت جنسی، عدم انزال و ناتوانی جنسی نیز در مصرف با این داروها گزارش شده است. به بیماران توصیه می شود از قطع ناگهانی یا کاهش سریع دوز روزانه دارو پرهیز کنند تا دچار علائم ترک دارو نشوند. برخی مطالعات اثربخشی نسبی پاروکستین بصورت استفاده ی موردی و برحسب نیاز 3 تا 5 ساعت قبل از فعالیت جنسی را نیز ذکر می کنند.

ترامادول 200 برای درمان زود انزالی

ترامادول مسکنی است که جزو داروهای مخدر محسوب می شود. بعد از تجویز خوراکی به راحتی در بدن جذب شده و نیمه عمر دفع آن از بدن 5 تا 7 ساعت است. عوارضی که در مصرف آن به عنوان مسکن و با دوزهای بال ذکر شده شامل یبوست، آرامش بخشی و خشکی دهان است. ترامادول یک مخدر ضعیف است. لذا خطر اعتیاد به آن می تواند دل نگرانی هایی را بوجود آورد.

قرص پاروکستین 20 برای زود انزالی

پاروکستین که با نام‌های تجاری مختلفی از جمله پاکسیل (Paxil) شناخته می‌شود، یک داروی تخصصی است که در درجه اول برای درمان اختلالات روانی مانند افسردگی، اضطراب، اختلال وسواس فکری-عملی (OCD) و اختلال پانیک تأیید شده است. پاروکستین متعلق به دسته‌ای از داروها به نام مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) است.

درمان زود انزالی با پاروکستین یک نمونه از استفاده غیرمجاز (Off-Label Use) است. به این معنی که اگرچه این دارو توسط سازمان‌های غذا و داروی جهانی (مانند FDA) به طور خاص برای زود انزالی تأیید نشده است، اما به دلیل یک عارضه جانبی شناخته‌ شده یعنی تأخیر در انزال، توسط پزشکان در سراسر جهان به طور گسترده برای مدیریت این اختلال جنسی تجویز می‌شود.

دوز مصرفی (پاروکستین ۲۰):

قرص پاروکستین ۲۰ میلی‌گرم یکی از دوزهای استاندارد موجود در بازار است، اما معمولاً پزشکان برای درمان زود انزالی دو شیوه تجویز را در نظر می‌گیرند:

  1. مصرف روزانه (Daily Dosing):

    • اغلب با دوز پایین‌تر مثلاً ۱۰ میلی‌گرم در روز شروع می‌شود و در صورت نیاز و تحمل بیمار، به ۲۰ میلی‌گرم افزایش می‌یابد.

    • این روش ثبات بیشتری در سطح دارو ایجاد می‌کند و به عنوان یک درمان بلندمدت برای بهبود کلی کنترل انزال به کار می‌رود.

    • زمان تأثیرگذاری کامل در این روش معمولاً ۴ تا ۶ هفته است.

  2. مصرف بر حسب نیاز (As Needed Dosing):

    •  ▪️ممکن است پزشک دوز ۲۰ میلی‌گرم (یا حتی بالاتر) را تجویز کند تا ۴ تا ۶ ساعت قبل از فعالیت جنسی مصرف شود.

    •  ▪️پاروکستین نیمه‌ عمر نسبتاً طولانی دارد، بنابراین مصرف آن چند ساعت قبل از رابطه می‌تواند مؤثر باشد.

تأکید مهم: دوز و روش مصرف پاروکستین باید فقط و فقط توسط پزشک متخصص (اورولوژیست یا سکس‌تراپیست) تعیین شود، زیرا این دارو دارای عوارض جانبی و تداخلات دارویی مهمی است.

مزایا و معایب قرص سیالیس

قرص ازیپم برای زود انزالی

ازیپم (Ocipam) نام تجاری داروی سیتالوپرام (Citalopram) است. سیتالوپرام نیز مانند پاروکستین، در دسته داروهای مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) قرار می‌گیرد.

مکانیسم اثر ازیپم (سیتالوپرام) در انزال:

همانطور که در مورد پاروکستین توضیح داده شد، سیتالوپرام با افزایش غلظت سروتونین در مغز عمل می‌کند. این افزایش سروتونین باعث تعدیل حساسیت جنسی و کاهش سرعت انتقال پیام‌های عصبی مرتبط با انزال می‌شود و در نتیجه، زمان لازم برای رسیدن به ارگاسم را طولانی‌تر می‌کند.

مقایسه ازیپم (سیتالوپرام) با پاروکستین در زود انزالی:

همه SSRIها دارای پتانسیل تأخیر در انزال هستند، اما میزان و شدت این اثر در آن‌ها متفاوت است:

ویژگیپاروکستین (Paxil)سیتالوپرام (ازیپم)
قدرت تأخیربالاترین پتانسیل برای تأخیر در انزال در میان SSRIهای رایجپتانسیل متوسط تا بالا
نیمه‌عمرنسبتاً طولانی (خطر سندروم قطع مصرف بالاتر)متوسط
عوارض شایعخواب‌آلودگی، افزایش وزن، عوارض جنسی بارزترمعمولاً عوارض جانبی کمتری نسبت به پاروکستین دارد
کاربرد درمانیافسردگی، اضطراب، پانیک، OCDافسردگی، اضطراب

روش و نحوه مصرف ازیپم (سیتالوپرام) برای زود انزالی:

ازیپم نیز مانند پاروکستین می‌تواند به دو شکل زیر برای درمان زود انزالی تجویز شود:

  1. مصرف روزانه (Daily): شروع با دوزهای پایین (معمولاً ۱۰ تا ۲۰ میلی‌گرم) به صورت روزانه. این روش ثبات بیشتری ایجاد کرده و عوارض جانبی کمتری در مقایسه با مصرف مقطعی دارد.

  2. مصرف بر حسب نیاز (On Demand): مصرف دوز مشخصی از دارو، معمولاً ۴ تا ۶ ساعت قبل از فعالیت جنسی. اگرچه این روش برای سیتالوپرام نیز به کار می‌رود، اما به دلیل نیاز به زمان برای جذب و تأثیرگذاری، برای همه افراد مؤثر نیست.

توصیه نهایی: اگر زود انزالی زندگی زناشویی شما را تحت تأثیر قرار داده است، مراجعه به متخصصین سلامت جنسی، سکس‌تراپیست یا اورولوژیست ضروری است تا بهترین دارو (پاروکستین، سیتالوپرام، یا داپوکستین) یا روش درمانی مناسب با وضعیت جسمی و روانی شما تعیین شود.

آمپول برای درمان زود انزالی

درمان های دارویی زودانزالی بصورت قرص یا داروهای موضعی بصرت اسپری، ژل و یا کرم می باشد و آمپولی برای درمان زودانزالی وجود ندارد.

بی حس کننده های موضعی

استفاده از بی حس کننده های موضعی برای تاخیر در انزال قدیمی ترین شکل دارویی درمان زود انزالی است. بی حس کننده ها با کاهش حساسیت کلاهک آلت باعث تاخیر در انزال بدون بروزعوارض ناخواسته بر روی حس انزال می شود.

کرم های لیدوکائین- پریلوکائین: که بصورت کرم های 5% و با نام تجاری زایلاپی در بازار ایران وجود دارند 20 تا 30 دقیقه قبل از شروع فعالیت جنسی تجویز می شود. برای جلوگیری از عدم انتقال کرم به دیواره ی واژن شریک جنسی یا باید از کاندوم استفاده کرد یا قبل از شروع رابطه آلت را شست. تنها منع مصرف کرم داشتن حساسیت و آلرژی به مواد تشکیل دهنده کرم می باشد.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (1361 امتیاز)
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید من 30 سالمه و استرس دارم شب ادراری دارم ناشی از خوابهای جنسی این چند ماه هست که بجای ادرار ابم میاد بعدا این سه هفته هست که یک شب دیر به دستشویی رفتم بعدا رفتم بخوابم احساس تشنجات در ناحیه کمرم در ناحیه کلیه چپم احساس کردم صبح که بیدار شدم ناحیه کلیه چپم پف کرده و انگار چیزی توش قر قر میکنه نمیدونم ابه یا باد شب ادراری دیگه ندارم و ادرارم نسبت به قبل کم شده و زرد غلیظ هستش رفتم دکتر ازمایش خون و ادرار دادم میگن که خوبه سنوگرافی دادم میگن شن داری الان یک هفته هست که زیر چشمام ورم کرده و خیلی وسواسی شدم اروم و قرار ندارم ایا بیماری کلیه دارم یا خیر ایا دوباره به دکتر مراجعه کنم یا خیر؟لطفا بیشتر راهنمایی فرمایید متشکر میشم .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بهتره به ارولوژیست مراجعه و تمام آزمایش های مربوطه و سونو را همراه داشته باشید
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید.مادرخانمم درکلیه چپ سنگ 18mmدارد همکار محترمتان پودرسیترات پتاسیم تجویز کرده برای اینکه سنگ اب شود ایاچنین چیزی ممکنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر جنس سنگ اسید اوریکی خالص باشد با سیترات پتاسیم از بین می رو د ولی اگر جنس سنگ چیز دیگری باشد تاثیری نخواهد داشت
  • تصویر کاربر الهام یکشنبه ۲۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    سلام و با تشکر خدمت دکتر محترم
    دختری 23 ساله و مجرد هستم که در تاریخ 25/5/93 بخاطر تنگی حالب کلیه، تحت پیپوپلاستی کلیه سمت چپ قرار گرفتم و یک ماه بعد پس از عکس برداری سوند داخلی را خارج کردن. و در تاریخ 10/9/93 یک سونو و DTPA SCAN انجام. و با توجه به اینکه همچنان درد سمت چپ را دارم. لذا خواهشمند است نظر خود را در مورد میزان و موفقیت عمل بیان کنید.و اینکه آیا نیاز به عمل دوباره هست یا نه؟؟؟؟
    -------------------------
    نتیجه ی سونو بعد از عمل :
    کلیه ها حجم و اکوی پارانشیم طبیعی دارند
    سنگ دیده نشد
    کلیه راست هیدرونفروز ندارد
    هیدرونفروز خفیف تا متوسط سیستم کلیه چپ به ویژه لگنچه رویت شد ( قطر AP لگنچه 25mm)
    مثانه و Uvj طبیعی است. سنگ و توده در مثانه مشاهده نشد
    حجم مثانه پر 400 cc می باشد.Pvr ادرار دیده نشد.
    --------------------------------

    نتیجه ی. DTPA SCAN بعد از عمل

    Diuretic Renal scintigraphy with 99m Tc -Ec

    procedure::::::::::::::

    after Iv injection of 180 MBq Tc-99m Ec, the study was obtained on angiorgraphic, paranchymal
    And excretory phases on posterior projection. Diuretic was injected at 15th min of study.then computerized renogram was drawn.

    DESCRIPTION:::::::::::::::::::
    RIGHT kidney shows proper perfusion, initial cortical uptake and radiatoracer washout.

    LEFT kidney shows proper perfusion,initial cortical uptake. MILD dilated P.C system shows complete radiotracer washout after lasix injection.

    The renogram,s analysis conclusion with the visual findings.


    INTERPRETATION:::::::::::
    Proper perfusion and function of right kidney without mechanical obstruction

    Proper perfusionand function of mild hydronephrotic left kidney without. Evidence of mechanical obstruction.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بر اساس گزارش اسکن عمل کاملا موفقیت آمیز بوده است
  • تصویر کاربر سعیده شنبه ۱۵ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید اقای دکتر خواهرم29سالشه تقریبا9ماه پیش میخواست اقدام به حاملگی کنه که رفت برا1چکاب ساده،بش گفتن گلبولای سفیدت کمه،ازش نمونه برداری مغز استخوان کردن گفتن مشکلی نیس هردفعه که ازمایش میرفت گلبولاش کم میشد تا اینکه رژیم غذاییش رو تغییر داد گلبولاش بیشتر شد اما باز کمتر از حد طبیعی دکتر بش گف همینکارو ادامه بده دی ماه هم بیا اگه اینجور بود نیاز نیس دیگه بیای،چن هفته قبل باز خواست اقدام به حاملگی کنه رفت دکتر براش ازمایش نوشت تو ادرارش پروتئین دیده شده،دکتر بش قرص سفیکسم داده گفته بعد3هفته بیا دوباره بفرستمت ازمایش،اقای دکتر وجود پروتئین از چی میتونه باشه،تو اینترنت خوندم نوشته بود نارسایی کلیه!!ممکنه مشکل کم بودن گلبولای سفید و این قضیه بهم ربط داشته باشن؟خواهرم مشکل جدی داره؟ممنون میشم کمکم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      با نفرولوژیست مشورت نمایید
  • تصویر کاربر مجتبی شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    با عرض سلام . آقای دکتر سوالم در مورد پسرم که الان 20 ماهشه می باشد . از سه ماهگی متوجه شدیم که پسرم از طرف کلیه چپ رفلاکس ادارار با درجه 5 دارد . بعد از یک سال دوباره عکس رنگی گرفتیم که متاسفانه هیچ تغییری نکرده بود . و پزشک معالجش هم گفت فعلا بدلیل سن کمش نمیشه عمل کنم و فقط انتی بیوتیک ( شربت کوتریکسول) براش تجویز کرد . لطفا راهناییم کنید کی باید برای عملش اقدام کنم و همین دارویی که میخوره خوبه یا باید عوضش کنم . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      همین دارو برای پیشگیری از عفونت کافی است ولی بهتره با متخصص ارولوژی اطفال هم مشورت کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر saman سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 501 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ممنون از سایت مفیدتون
    من حدودا یکی د سالی هست مشکل زود انزالی پیدا کردم اینکه میگم پیدا کردم چون اینطور نبودم ( 1 دقیقه )
    میخواستم بپرسم بهترین قرصی که پیشنهاد می کنید چیه؟
    به اضافه اینکه من قبلا قدرت چندین بار نزدیکی و ارضا شدن داشتم ولی بعد این مدت بعد از اولین ارضا شدن دیگه میلی ندارم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    من 26 سالمه
    اسم دارو یا قرص حتما ذکر کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      میخواستم بپرسم بهترین قرصی که پیشنهاد می کنید چیه؟ ...............قرص سرترالین یا پاروکستین
      به اضافه اینکه من قبلا قدرت چندین بار نزدیکی و ارضا شدن داشتم ولی بعد این مدت بعد از اولین ارضا شدن دیگه میلی ندارم ..........اینحات ها هم به سن و حالات روانی فرد بستگی دارد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    موقع نعوظ قسمت سرآلت کمی به پائین خم میشود وهیچ دردی ندارد این موضوع حدود دو ماه است مشاهده شده است خواهشمند است راهنمائی فرمائید سن52
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      احتمال دارد به بیماری پیرونی مبتلا شده باشید بهتره توسط ارولوژیست معاینه شوید
  • تصویر کاربر امید چهارشنبه ۶ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر جباری
    از اونجای میدونم خیلی خوب و سریع جواب میدین میخواستم از تون چند تا سوال بپرسم
    اول اینکه من مشکل زود انزالی دارم با روش تقویت ماهیچه pc میتونم کنترلش کنم یا ن
    دوم اینکه آیا از قرص های MAGNA RX و rokomax xxl استفاده کنم چطور مشکلم رفع میشه
    سوم اینکه آیا روشی هست ک بتونم بدون مصرف دارم ازش استفاده کنم
    ممنوم میشم هرچه زودتر جواب منو بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۶ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      با تقویت ماهیچه های مذکور بهتر می شود ولی کاملا درمان نمی شود
      قرص های مذکور تجاری بوده و توصیه نمی شوند
      نه روشی نیست
  • تصویر کاربر حمیدرضا جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 533 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    خیلی وقت بود میخواستم برم پیش یه پزشک اما نمیشد..
    اینجا راحت تر میشه سوال پرسید
    قرص پاروکستین ضرر و عوارض نداره؟؟؟
    راه حل بهتر و سریعتری برای زودانزالی وجود داره؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاروکستین بدون عارضه هم نیست. راه حل بهتر و سریع تر استفاده از بی حس کننده های موضعی است
  • تصویر کاربر الف جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر از پاسخ قبلی
    میخواستم بدونم برای سفت شدن آلت چه دارویی باید استفاده کنم؟
    بعضی مواقع در حین سکس آلتم سفتی خودشو از دست میده و شل و کوچیک میشه. چه دارویی باید مصرف کنم که این حالت ایجاد نشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      قرص تادالافیل 10 میلی البته به شرط آنکه بیماری قلبی نداشته باشید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط