اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان قطعی زود انزالی شدید با داروی زود انزالی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در مردانی که زود انزالی باعث مشکلات اندکی شده است، درمان زود انزالی محدود به مشاوره روانی – جنسی و آموزش می باشد. قبل از شروع درمان بایستی در مورد انتظارات بیمار صحبت کرد. علاوه بر این، در صورت وجود اختلال در نعوظ و احتمال وجود التهاب و عفونت پروستات، درمان آن ها قبل از شروع درمان زود انزالی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

تکنیک های رفتاری

علائم زگیل تناسلی در مردان

تکنیک های رفتاری برای کسانی پیشنهاد می شود که تمایلی به استفاده از دارو ندارند. این روش درمان زود انزالی برای افرادی که از ابتدا زودانزال بوده اند به عنوان خط اول درمان توصیه نمی شود. این روش درمانی زمان بر ، و نیازمند حمایت شریک جنسی بوده و انجام آن سخت می باشد. ضمن اینکه نتایج دراز مدت آن در درمان زود انزالی نامشخص است.

  • برنامه start-stop، که در آن شریک جنسی تحریک آلت را تا زمانی که مرد احساس کند به انزال نزدیک شده است شروع می کند. در این زمان بایستی تحریک متوقف شود و صبر کرد تا احساس شروع انزال برطرف شود و سپس مجددا تحریک شروع شود.
  • تکنیک squeeze، که در آن شریک جنسی، کلاهک آلت را درست قبل از شروع انزال فشار می دهد تا مرد احساس انزال را از دست بدهد.

هر کدام از این روش ها در سه سیکل پی در پی و قبل از رسیدن به ارگاسم تکرار می شود. روش دیگر در افراد جوان تر که توان این کار را دارند انجام دو دفعه رابطه طی یک جلسه فعالیت جنسی می باشد. بدنبال رابطه و انزال بار اول، حساسیت آلت کم شده و باعث تاخیر در انزال در مرتبه دوم رابطه می شود.

در روش دیگر به مرد آموزش داده می شود تا علائم افزایش برانگیختگی جنسی خود را شناسایی کند و یاد بگیرد تا چطور سطح برانگیختگی و تحریکات جنسی خود را زیر سطحی قرار دهد که باعث بروز انزال می شود. عوامل روانی که می تواند منجر به زود انزالی شود نیز بایستی مشخص و درمان شوند. این عوامل اساسا با اضطراب ارتباط دارند، اما می تواند به دلیل عوامل دخیل در رابطه زناشویی نیز باشد.

درمان قطعی زود انزالی شدید

اگر بشود ریشه و علت زودانزالی را مشخص کرد احتمال درمان و برطرف کردن زودانزالی بصورت دائمی و قطعی وجود دارد خیلی اوقات علت آن کم توانی جنسی و عدم نعوظ کامل و بعضا به مشکلات موجود در روابط فی مابین زن و مرد مربوط هست و گاه بدلیل استرس و هیجانات شدید جنسی است. این موارد بایستی با مشاورات روانشناسی و درمان های مربوطه برطرف شود در غیر اینصورت داروها می توانند به کنترل و مدیریت زودانزالی کمک کنند. در این موارد درمان قطعی نبوده و موردی و بصورت کنترلی است.

قرص و دارو برای درمان زود انزالی مردان

قویترین راه درمان زود انزالی چیست؟ بهترین قرص درمان زود انزالی چه نام دارد؟ در اینجا به معرفی چند قرص درمان زود انزالی و نعوظ در مردان می پردازیم:

داپوکستین 30 و 60 (Dapoxetine)

داپوکستین هیدروکلراید یک داروی کوتاه اثر است که برای درمان زود انزالی بر حسب مورد استفاده می شود. بعد از 1.3 ساعت به اوج غلظت خونی رسیده و نیمه عمر کوتاهی در بدن دارد بطوری که 95% آن بعد از 24 ساعت از بدن دفع می شود. این دارو برای درمان زود انزالی بر حسب نیاز در کشورهای اروپایی و دیگر کشورها بجز آمریکا استفاده می شود.

این دارو بصورت قرص های داپوکستین 30 و 60 میلی گرمی تولید شده و 1 تا 2 ساعت قبل از شروع فعالیت جنسی استفاده می شود و در کنترل انزال، کاهش اضطراب و افزایش رضایت تاثیر بسزایی دارد.

عوارض دارو وابسته به میزان مصرف بوده و شامل تهوع، اسهال، سردرد و سرگیجه می باشد. مصرف همزمان این دارو با داروهایی که برای ناتوانی جنسی بکار می رود مثل سیلدنافیل یا تادالافیل غالبا مشکلی ایجاد نمی کند با اینحال بایستی با احتیاط مصرف شود بویژه در افرادی که فشار خون پائین دارند.

قرص کلومیپرامین برای زود انزالی و SSRIs

مرکزی که دستور انزال را صادر می کند در طناب نخاعی قرر دارد که خود تحت کنترل عوامل مغزی و محیطی می باشد. ماده ای به نام سروتونین مسئول کنترل انزال است. داروهای ضد افسردگی SSRIs که برای درمان اختلالات خلقی استفاده می شوند با افزایش سطح سروتونین باعث کنترل و درمان زود انزالی می گردند. این داروها شامل سیتالوپرام، فلوکستین، فلوواکسامین، پاروکستین و سرترالین هستند. همه این داروها مکانیسم مشابهی دارند. پاروکستین از فلوکستین، کلومیپرامین و سرترالین برتر می باشد. سرترالین از فلوکستین برتر است درحالی که اثربخشی کلومیپرامین تفاوت قابل توجهی با فلوکستین و سرترالین ندارد.

اثرات درمانی و تاخیر در انزال چند روز بعد از شروع مصرف دارو رخ می دهد، بطوری که این تاثیر 1 تا 2 هفته بعد از شروع درمان مشهودتر است. اگر چه اثربخشی دارو برای چندین سال حفظ می شود، ولی کاهش پاسخ به دارو در مصرف طولانی مدت آن ممکن است بعد از 6 تا 12 ماه رخ دهد. عوارض شایع آن شامل احساس خستگی، خمیازه، تهوع، استفراغ، خشکی دهان، اسهال و تعریق می باشد.

این عوارض خفیف بوده و بتدریج بعد از 2 تا 3 هفته برطرف خواهد شد. کاهش میل جنسی، عدم رسیدن به ارگاسم و اوج لذت جنسی، عدم انزال و ناتوانی جنسی نیز در مصرف با این داروها گزارش شده است. به بیماران توصیه می شود از قطع ناگهانی یا کاهش سریع دوز روزانه دارو پرهیز کنند تا دچار علائم ترک دارو نشوند. برخی مطالعات اثربخشی نسبی پاروکستین بصورت استفاده ی موردی و برحسب نیاز 3 تا 5 ساعت قبل از فعالیت جنسی را نیز ذکر می کنند.

ترامادول 200 برای درمان زود انزالی

ترامادول مسکنی است که جزو داروهای مخدر محسوب می شود. بعد از تجویز خوراکی به راحتی در بدن جذب شده و نیمه عمر دفع آن از بدن 5 تا 7 ساعت است. عوارضی که در مصرف آن به عنوان مسکن و با دوزهای بال ذکر شده شامل یبوست، آرامش بخشی و خشکی دهان است. ترامادول یک مخدر ضعیف است. لذا خطر اعتیاد به آن می تواند دل نگرانی هایی را بوجود آورد.

قرص پاروکستین 20 برای زود انزالی

پاروکستین که با نام‌های تجاری مختلفی از جمله پاکسیل (Paxil) شناخته می‌شود، یک داروی تخصصی است که در درجه اول برای درمان اختلالات روانی مانند افسردگی، اضطراب، اختلال وسواس فکری-عملی (OCD) و اختلال پانیک تأیید شده است. پاروکستین متعلق به دسته‌ای از داروها به نام مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) است.

درمان زود انزالی با پاروکستین یک نمونه از استفاده غیرمجاز (Off-Label Use) است. به این معنی که اگرچه این دارو توسط سازمان‌های غذا و داروی جهانی (مانند FDA) به طور خاص برای زود انزالی تأیید نشده است، اما به دلیل یک عارضه جانبی شناخته‌ شده یعنی تأخیر در انزال، توسط پزشکان در سراسر جهان به طور گسترده برای مدیریت این اختلال جنسی تجویز می‌شود.

دوز مصرفی (پاروکستین ۲۰):

قرص پاروکستین ۲۰ میلی‌گرم یکی از دوزهای استاندارد موجود در بازار است، اما معمولاً پزشکان برای درمان زود انزالی دو شیوه تجویز را در نظر می‌گیرند:

  1. مصرف روزانه (Daily Dosing):

    • اغلب با دوز پایین‌تر مثلاً ۱۰ میلی‌گرم در روز شروع می‌شود و در صورت نیاز و تحمل بیمار، به ۲۰ میلی‌گرم افزایش می‌یابد.

    • این روش ثبات بیشتری در سطح دارو ایجاد می‌کند و به عنوان یک درمان بلندمدت برای بهبود کلی کنترل انزال به کار می‌رود.

    • زمان تأثیرگذاری کامل در این روش معمولاً ۴ تا ۶ هفته است.

  2. مصرف بر حسب نیاز (As Needed Dosing):

    •  ▪️ممکن است پزشک دوز ۲۰ میلی‌گرم (یا حتی بالاتر) را تجویز کند تا ۴ تا ۶ ساعت قبل از فعالیت جنسی مصرف شود.

    •  ▪️پاروکستین نیمه‌ عمر نسبتاً طولانی دارد، بنابراین مصرف آن چند ساعت قبل از رابطه می‌تواند مؤثر باشد.

تأکید مهم: دوز و روش مصرف پاروکستین باید فقط و فقط توسط پزشک متخصص (اورولوژیست یا سکس‌تراپیست) تعیین شود، زیرا این دارو دارای عوارض جانبی و تداخلات دارویی مهمی است.

مزایا و معایب قرص سیالیس

قرص ازیپم برای زود انزالی

ازیپم (Ocipam) نام تجاری داروی سیتالوپرام (Citalopram) است. سیتالوپرام نیز مانند پاروکستین، در دسته داروهای مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) قرار می‌گیرد.

مکانیسم اثر ازیپم (سیتالوپرام) در انزال:

همانطور که در مورد پاروکستین توضیح داده شد، سیتالوپرام با افزایش غلظت سروتونین در مغز عمل می‌کند. این افزایش سروتونین باعث تعدیل حساسیت جنسی و کاهش سرعت انتقال پیام‌های عصبی مرتبط با انزال می‌شود و در نتیجه، زمان لازم برای رسیدن به ارگاسم را طولانی‌تر می‌کند.

مقایسه ازیپم (سیتالوپرام) با پاروکستین در زود انزالی:

همه SSRIها دارای پتانسیل تأخیر در انزال هستند، اما میزان و شدت این اثر در آن‌ها متفاوت است:

ویژگیپاروکستین (Paxil)سیتالوپرام (ازیپم)
قدرت تأخیربالاترین پتانسیل برای تأخیر در انزال در میان SSRIهای رایجپتانسیل متوسط تا بالا
نیمه‌عمرنسبتاً طولانی (خطر سندروم قطع مصرف بالاتر)متوسط
عوارض شایعخواب‌آلودگی، افزایش وزن، عوارض جنسی بارزترمعمولاً عوارض جانبی کمتری نسبت به پاروکستین دارد
کاربرد درمانیافسردگی، اضطراب، پانیک، OCDافسردگی، اضطراب

روش و نحوه مصرف ازیپم (سیتالوپرام) برای زود انزالی:

ازیپم نیز مانند پاروکستین می‌تواند به دو شکل زیر برای درمان زود انزالی تجویز شود:

  1. مصرف روزانه (Daily): شروع با دوزهای پایین (معمولاً ۱۰ تا ۲۰ میلی‌گرم) به صورت روزانه. این روش ثبات بیشتری ایجاد کرده و عوارض جانبی کمتری در مقایسه با مصرف مقطعی دارد.

  2. مصرف بر حسب نیاز (On Demand): مصرف دوز مشخصی از دارو، معمولاً ۴ تا ۶ ساعت قبل از فعالیت جنسی. اگرچه این روش برای سیتالوپرام نیز به کار می‌رود، اما به دلیل نیاز به زمان برای جذب و تأثیرگذاری، برای همه افراد مؤثر نیست.

توصیه نهایی: اگر زود انزالی زندگی زناشویی شما را تحت تأثیر قرار داده است، مراجعه به متخصصین سلامت جنسی، سکس‌تراپیست یا اورولوژیست ضروری است تا بهترین دارو (پاروکستین، سیتالوپرام، یا داپوکستین) یا روش درمانی مناسب با وضعیت جسمی و روانی شما تعیین شود.

آمپول برای درمان زود انزالی

درمان های دارویی زودانزالی بصورت قرص یا داروهای موضعی بصرت اسپری، ژل و یا کرم می باشد و آمپولی برای درمان زودانزالی وجود ندارد.

بی حس کننده های موضعی

استفاده از بی حس کننده های موضعی برای تاخیر در انزال قدیمی ترین شکل دارویی درمان زود انزالی است. بی حس کننده ها با کاهش حساسیت کلاهک آلت باعث تاخیر در انزال بدون بروزعوارض ناخواسته بر روی حس انزال می شود.

کرم های لیدوکائین- پریلوکائین: که بصورت کرم های 5% و با نام تجاری زایلاپی در بازار ایران وجود دارند 20 تا 30 دقیقه قبل از شروع فعالیت جنسی تجویز می شود. برای جلوگیری از عدم انتقال کرم به دیواره ی واژن شریک جنسی یا باید از کاندوم استفاده کرد یا قبل از شروع رابطه آلت را شست. تنها منع مصرف کرم داشتن حساسیت و آلرژی به مواد تشکیل دهنده کرم می باشد.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (1361 امتیاز)
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۹ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر من هر سال ازمایش برای چکاپ خودم میدم میخاستم ببینم نظرتون درباره این ازمایش چیه
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۹ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام
      منفی هست یعنی خوبه

  • تصویر کاربر سامیار سه شنبه ۹ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر پسرم الان یکسالشه و در15روزگی ختنه سنتی انجام دادیم ک متاسفانه برحسب گفته های متخصص اطفال ک معاینش کرد چسبندگی داره و گوشتش روهنگام ختنه زیاد برداشتن..چ توصیه ای میکنید ک بامشکل مواجه نشه و چ زمانی باید اقدام کنیم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۹ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

  • تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من برج ۴ سال ۹۸ عمل جراحی تنگی مجرا با پیوند مخاط دهان انجام دادم اما متاسفانه از اواخر بهمن ماه احساس کردم داره کم کم برمیگرده و بعد هم خوردم به این کرونا و نشد برای سبیتوسکوپی برم و فعلا دکترم گفته صبر تا اوضاع بهتر بشه با اینکه به من گفته بودن ۹۰ درصد شانس بهبود هست واقعا خیلی تلخ عمل به اون سنگینی شکست بخوره و اقای دکتر آیا دیگه امیدی به بهبود من هست واقعا خیلی دارم عذاب میکشم ۱۲ سال گرفتار این بیماریم و آخرین امیدم جراحی باز بود
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۹ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام
      نمیشه کلی پاسخ داد گاهی تنگی برطرف شده وفقط یه رینگ تنگی است که با دیلاتاسین برطرف می شود

    2. تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      با سلام مجدد خدمت جنابعالی شما هم مواردی داشتید به این سرعت عود کنه و با دیلاتاسیون خوب بشه
      یه سئوال دیگه ببخشید شما هم اتاق عمل تعطیل کردید تا تکلیف کرونا معلوم بشه ممکن این ویروس تا سال دیگه هم در گیر باشیم؟
    3. تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام مجدد آقای دکتر شما مواردی داشتید که به این سرعت عود کنه و با دیلاتاسیون خوب بشه
      ببخشید شما هم اتاق عمل تعطیل کردید تا تکلیف این ویروس معلوم بشه ممکن تا سال دیگه طول بکشه؟
    4. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام
      آقای دکتر شما مواردی داشتید که به این سرعت عود کنه و با دیلاتاسیون خوب بشه......................به این سرعت خیر ولی در گرافت مخاط بدلیل اینکه امکان جمع شدن مخاط هست احتمال عود دارد ولی درصدش بالا نیست و بعضا با دیلاتاسیون خوب می شوند و بعضا نیاز به جراحی مجدد بپیدا می کنند البته غالبا تنگی عود کرده در کل خیلی خفیف تر از تنگی اولیه بوده است
      ببخشید شما هم اتاق عمل تعطیل کردید تا تکلیف این ویروس معلوم بشه ممکن تا سال دیگه طول بکشه؟....................خیر من عمل هارو شروع کرده ام

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر.
    من طبق شماره عکس یک که قبلا هم براتون ارسال کردم و شما فرمودید زگیل تناسلی هست ومن گفتم که حدود شش سال هست دارم و رشد و تکثیری نداشته و خانومم هم اصلا زگیل نداره،اقدام به حذف زائده ها توسط دکتر پوست کردم.وحدود سه ماهه هیچ رشد یا تکثیری نداشته.
    1.جدیدا به زیر بیضه ام توجه کردم و متوجه این زائده ها که دورشون خط کشیدم شدم و نگرانم که نکنه اینها هم زگیل باشه،خانمم میگه اینا رو از اول داشتی.
    2.روی ختنه گاهم که دورش خط کشیدم یه چیز نرمی زیر دست میاد ولی اصلا شبیه زگیل نیست و انگار جای بخیه است.
    3 یه عکسم که از کشاله رانم گذاشتم.
    درضمن هم پاور فیت وایمینس میخورم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۹ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      اینا زگیل نیستند

    2. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۹ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      .۱آقای دکتر بهتر نیست برای اطمینان با لیزر از بین ببرمشون.
      چون قبلا که نمیدونستم زگیل دارم و با اصلاح تیغ زگیل سرایت میکنه ،تیغ به زگیل برخورد میکرد و باعث خون ریزی میشد و با همون تیغ اون قسمت هایی که تو عکس علامت زدم رو اصلاح میکردم.
      ۲.ببخشید اون زگیل بزرگ رو که عکسش رو خدمتتون ارسال کردم دکتر برای نمونه گیری کلا با تیغ جراحی برش داشت و به آزمایشگاه فرستاد بعد خوب شدن جای بخیه همش خارش داشت و انکار شبیه جوش شده بود. من فشارش دادم و ازش خون و مایع روشن شبیه اب روشن کلی ازش اومد و دیگه ورمش خوابید و مشکلی ندارم الان به غیر از اینکه بعضی وقت ها کمی خارش داره.این علتش چی بوده و مشکلی برام پیش نمیاره..‌به خاطر کرونا نتونستم پیش دکتر خودم برم.ممنونم از لطفتون
    3. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۹ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      .۱آقای دکتر بهتر نیست برای اطمینان با لیزر از بین ببرمشون.
      چون قبلا که نمیدونستم زگیل دارم و با اصلاح تیغ زگیل سرایت میکنه ،تیغ به زگیل برخورد میکرد و باعث خون ریزی میشد و با همون تیغ اون قسمت هایی که تو عکس علامت زدم رو اصلاح میکردم.
      ۲.ببخشید اون زگیل بزرگ رو که عکسش رو خدمتتون ارسال کردم دکتر برای نمونه گیری کلا با تیغ جراحی برش داشت و به آزمایشگاه فرستاد بعد خوب شدن جای بخیه همش خارش داشت و انکار شبیه جوش شده بود. من فشارش دادم و ازش خون و مایع روشن شبیه اب روشن کلی ازش اومد و دیگه ورمش خوابید و مشکلی ندارم الان به غیر از اینکه بعضی وقت ها کمی خارش داره.این علتش چی بوده و مشکلی برام پیش نمیاره..‌به خاطر کرونا نتونستم پیش دکتر خودم برم.ممنونم از لطفتون
    4. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۹ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      خیر نیازی به لیزر نیست

      اون هم احتمالا عفونتی خفیفی بوده که برطرف شده

    5. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام آقای دکتر لطف میکنید این دو تا سوال بنده رو هم جواب بدید.
      ۱.به خاطر شیر دادن خانوم به بچه فرمودید که پاور فیت استفاده نکنند و روزی یک عدد ایمینس مصرف کنند.با توجه به کم یاب بودن امکانش هست یک روز در میان مصرف کنند یا روزی یک عدد پاور فیت و روز بعد ایمینس ،با توجه به اینکه تست ایشان نوع ۶ مثبت شده.ضمنا الان بچه ۷ ماه هست.
      ۲.از زگیل خودم که دکتر نمونه گرفت اول از آن آزمایش گرفتند که در برگه نوشته بود پولیپ است وزگیل نیست،که بعد از مشورت شما فرمودید تست hpv هم گرفته شود با توجه به اینکه در شهر قزوین امکانش نبود نمونه بنده را به تهران فرستادند،به نظر شما نتیجه تست به خاطر طی شدن پروسه یک ماهه تا تست hpv از نمونه بنده گرفته شود میتواند در نتیجه تست اشتباه ایجاد کند.اگر بله تا چه اندازه
      با تشکر بی پایان
    6. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام
      1) ایمیونس یک روز در میان بخورند

      2) خیر

    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر امیری سه شنبه ۹ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 1234 مشاهده پرسش
    سلام.37سالمه و4ساله ازدواج کردم.تا1سال پیش،زمان انزالم طبیعی بود وبه زودانزالی ثانویه دچارم..باتوضیحات شما میخوام با تکنیکهای رفتاری مشکلم را حل کنم امااین روش نیازبه تکرارو تمرین طولانی دارد لذا تا بدست آوردن نتیجه مناسب،نیازدارم مقطعی از دارو استفاده کنم که بنظرم داپوکستین30بهترین گزینه است ونیاز به مصرف روزانه و مداومش نیست.اما مشکل اساسیم اینه که برای کنترل فشارخون و کولیت عصبی روده شبی یک عدد نورتریپتیلین10میخورم.لطفا راهنمایی کنید
    -نورتریپتیلین با داروهای زود انزالی تداخل شدیدی دارد،پس با این شرایط چطور درمان بشم؟
    -در کل نورتریپتیلین و داروهای زود انزالی باعث کاهش باروری مرد میشه؟
    -کرم ها و اسپری های تاخیری با داروها تداخلی دارد؟وباعث کاهش باروری مرد میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۹ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      میشه روزایی که داپوکستین می خورید نورتریپتلین را قطع کنید

      داروهای زودانزالی اگر دائمی و روزانه استفاده شوند تاثیر رو باروری دارد ولی نورتریپتلین خیر

      -کرم ها و اسپری های تاخیری با داروها تداخلی دارد؟وباعث کاهش باروری مرد میشه؟............................خیر

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر saman سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ممنون از سایت مفیدتون
    من حدودا یکی د سالی هست مشکل زود انزالی پیدا کردم اینکه میگم پیدا کردم چون اینطور نبودم ( 1 دقیقه )
    میخواستم بپرسم بهترین قرصی که پیشنهاد می کنید چیه؟
    به اضافه اینکه من قبلا قدرت چندین بار نزدیکی و ارضا شدن داشتم ولی بعد این مدت بعد از اولین ارضا شدن دیگه میلی ندارم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    من 26 سالمه
    اسم دارو یا قرص حتما ذکر کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      میخواستم بپرسم بهترین قرصی که پیشنهاد می کنید چیه؟ ...............قرص سرترالین یا پاروکستین
      به اضافه اینکه من قبلا قدرت چندین بار نزدیکی و ارضا شدن داشتم ولی بعد این مدت بعد از اولین ارضا شدن دیگه میلی ندارم ..........اینحات ها هم به سن و حالات روانی فرد بستگی دارد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    موقع نعوظ قسمت سرآلت کمی به پائین خم میشود وهیچ دردی ندارد این موضوع حدود دو ماه است مشاهده شده است خواهشمند است راهنمائی فرمائید سن52
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      احتمال دارد به بیماری پیرونی مبتلا شده باشید بهتره توسط ارولوژیست معاینه شوید
  • تصویر کاربر امید چهارشنبه ۶ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر جباری
    از اونجای میدونم خیلی خوب و سریع جواب میدین میخواستم از تون چند تا سوال بپرسم
    اول اینکه من مشکل زود انزالی دارم با روش تقویت ماهیچه pc میتونم کنترلش کنم یا ن
    دوم اینکه آیا از قرص های MAGNA RX و rokomax xxl استفاده کنم چطور مشکلم رفع میشه
    سوم اینکه آیا روشی هست ک بتونم بدون مصرف دارم ازش استفاده کنم
    ممنوم میشم هرچه زودتر جواب منو بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۶ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      با تقویت ماهیچه های مذکور بهتر می شود ولی کاملا درمان نمی شود
      قرص های مذکور تجاری بوده و توصیه نمی شوند
      نه روشی نیست
  • تصویر کاربر حمیدرضا جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    خیلی وقت بود میخواستم برم پیش یه پزشک اما نمیشد..
    اینجا راحت تر میشه سوال پرسید
    قرص پاروکستین ضرر و عوارض نداره؟؟؟
    راه حل بهتر و سریعتری برای زودانزالی وجود داره؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاروکستین بدون عارضه هم نیست. راه حل بهتر و سریع تر استفاده از بی حس کننده های موضعی است
  • تصویر کاربر الف جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 523 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر از پاسخ قبلی
    میخواستم بدونم برای سفت شدن آلت چه دارویی باید استفاده کنم؟
    بعضی مواقع در حین سکس آلتم سفتی خودشو از دست میده و شل و کوچیک میشه. چه دارویی باید مصرف کنم که این حالت ایجاد نشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      قرص تادالافیل 10 میلی البته به شرط آنکه بیماری قلبی نداشته باشید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط