درمان قطعی زود انزالی شدید با داروی زود انزالی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در مردانی که زود انزالی باعث مشکلات اندکی شده است، درمان زود انزالی محدود به مشاوره روانی – جنسی و آموزش می باشد. قبل از شروع درمان بایستی در مورد انتظارات بیمار صحبت کرد. علاوه بر این، در صورت وجود اختلال در نعوظ و احتمال وجود التهاب و عفونت پروستات، درمان آن ها قبل از شروع درمان زود انزالی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

تکنیک های رفتاری

علائم زگیل تناسلی در مردان

تکنیک های رفتاری برای کسانی پیشنهاد می شود که تمایلی به استفاده از دارو ندارند. این روش درمان زود انزالی برای افرادی که از ابتدا زودانزال بوده اند به عنوان خط اول درمان توصیه نمی شود. این روش درمانی زمان بر ، و نیازمند حمایت شریک جنسی بوده و انجام آن سخت می باشد. ضمن اینکه نتایج دراز مدت آن در درمان زود انزالی نامشخص است.

  • برنامه start-stop، که در آن شریک جنسی تحریک آلت را تا زمانی که مرد احساس کند به انزال نزدیک شده است شروع می کند. در این زمان بایستی تحریک متوقف شود و صبر کرد تا احساس شروع انزال برطرف شود و سپس مجددا تحریک شروع شود.
  • تکنیک squeeze، که در آن شریک جنسی، کلاهک آلت را درست قبل از شروع انزال فشار می دهد تا مرد احساس انزال را از دست بدهد.

هر کدام از این روش ها در سه سیکل پی در پی و قبل از رسیدن به ارگاسم تکرار می شود. روش دیگر در افراد جوان تر که توان این کار را دارند انجام دو دفعه رابطه طی یک جلسه فعالیت جنسی می باشد. بدنبال رابطه و انزال بار اول، حساسیت آلت کم شده و باعث تاخیر در انزال در مرتبه دوم رابطه می شود.

در روش دیگر به مرد آموزش داده می شود تا علائم افزایش برانگیختگی جنسی خود را شناسایی کند و یاد بگیرد تا چطور سطح برانگیختگی و تحریکات جنسی خود را زیر سطحی قرار دهد که باعث بروز انزال می شود. عوامل روانی که می تواند منجر به زود انزالی شود نیز بایستی مشخص و درمان شوند. این عوامل اساسا با اضطراب ارتباط دارند، اما می تواند به دلیل عوامل دخیل در رابطه زناشویی نیز باشد.

درمان قطعی زودانزالی

اگر بشود ریشه و علت زودانزالی را مشخص کرد احتمال درمان و برطرف کردن زودانزالی بصورت دائمی و قطعی وجود دارد خیلی اوقات علت آن کم توانی جنسی و عدم نعوظ کامل و بعضا به مشکلات موجود در روابط فی مابین زن و مرد مربوط هست و گاه بدلیل استرس و هیجانات شدید جنسی است. این موارد بایستی با مشاورات روانشناسی و درمان های مربوطه برطرف شود در غیر اینصورت داروها می توانند به کنترل و مدیریت زودانزالی کمک کنند. در این موارد درمان قطعی نبوده و موردی و بصورت کنترلی است.

قرص و دارو برای درمان زود انزالی مردان

بهترین دارو برای زود انزالی چه نام دارد؟ در اینجا به معرفی چند قرص درمان زود انزالی و نعوظ در مردان می پردازیم:

داپوکستین ۳۰ و ۶۰ (Dapoxetine)

داپوکستین هیدروکلراید یک داروی کوتاه اثر است که برای درمان زود انزالی بر حسب مورد استفاده می شود. بعد از ۱.۳ ساعت به اوج غلظت خونی رسیده و نیمه عمر کوتاهی در بدن دارد بطوری که ۹۵% آن بعد از ۲۴ ساعت از بدن دفع می شود. این دارو برای درمان زود انزالی بر حسب نیاز در کشورهای اروپایی و دیگر کشورها بجز آمریکا استفاده می شود.

این دارو بصورت قرص های داپوکستین ۳۰ و ۶۰ میلی گرمی تولید شده و ۱ تا ۲ ساعت قبل از شروع فعالیت جنسی استفاده می شود و در کنترل انزال، کاهش اضطراب و افزایش رضایت تاثیر بسزایی دارد.

عوارض دارو وابسته به میزان مصرف بوده و شامل تهوع، اسهال، سردرد و سرگیجه می باشد. مصرف همزمان این دارو با داروهایی که برای ناتوانی جنسی بکار می رود مثل سیلدنافیل یا تادالافیل غالبا مشکلی ایجاد نمی کند با اینحال بایستی با احتیاط مصرف شود بویژه در افرادی که فشار خون پائین دارند.

قرص کلومیپرامین برای زود انزالی و SSRIs

مرکزی که دستور انزال را صادر می کند در طناب نخاعی قرر دارد که خود تحت کنترل عوامل مغزی و محیطی می باشد. ماده ای به نام سروتونین مسئول کنترل انزال است. داروهای ضد افسردگی SSRIs که برای درمان اختلالات خلقی استفاده می شوند با افزایش سطح سروتونین باعث کنترل و درمان زود انزالی می گردند. این داروها شامل سیتالوپرام، فلوکستین، فلوواکسامین، پاروکستین و سرترالین هستند. همه این داروها مکانیسم مشابهی دارند. پاروکستین از فلوکستین، کلومیپرامین و سرترالین برتر می باشد. سرترالین از فلوکستین برتر است درحالی که اثربخشی کلومیپرامین تفاوت قابل توجهی با فلوکستین و سرترالین ندارد.

اثرات درمانی و تاخیر در انزال چند روز بعد از شروع مصرف دارو رخ می دهد، بطوری که این تاثیر ۱ تا ۲ هفته بعد از شروع درمان مشهودتر است. اگر چه اثربخشی دارو برای چندین سال حفظ می شود، ولی کاهش پاسخ به دارو در مصرف طولانی مدت آن ممکن است بعد از ۶ تا ۱۲ ماه رخ دهد. عوارض شایع آن شامل احساس خستگی، خمیازه، تهوع، استفراغ، خشکی دهان، اسهال و تعریق می باشد.

این عوارض خفیف بوده و بتدریج بعد از ۲ تا ۳ هفته برطرف خواهد شد. کاهش میل جنسی، عدم رسیدن به ارگاسم و اوج لذت جنسی، عدم انزال و ناتوانی جنسی نیز در مصرف با این داروها گزارش شده است. به بیماران توصیه می شود از قطع ناگهانی یا کاهش سریع دوز روزانه دارو پرهیز کنند تا دچار علائم ترک دارو نشوند. برخی مطالعات اثربخشی نسبی پاروکستین بصورت استفاده ی موردی و برحسب نیاز ۳ تا ۵ ساعت قبل از فعالیت جنسی را نیز ذکر می کنند.

بی حس کننده های موضعی

استفاده از بی حس کننده های موضعی برای تاخیر در انزال قدیمی ترین شکل دارویی درمان زود انزالی است. بی حس کننده ها با کاهش حساسیت کلاهک آلت باعث تاخیر در انزال بدون بروزعوارض ناخواسته بر روی حس انزال می شود.

کرم های لیدوکائین- پریلوکائین: که بصورت کرم های ۵% و با نام تجاری زایلاپی در بازار ایران وجود دارند ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از شروع فعالیت جنسی تجویز می شود. برای جلوگیری از عدم انتقال کرم به دیواره ی واژن شریک جنسی یا باید از کاندوم استفاده کرد یا قبل از شروع رابطه آلت را شست. تنها منع مصرف کرم داشتن حساسیت و آلرژی به مواد تشکیل دهنده کرم می باشد.

ترامادول ۲۰۰ برای درمان زود انزالی

ترامادول مسکنی است که جزو داروهای مخدر محسوب می شود. بعد از تجویز خوراکی به راحتی در بدن جذب شده و نیمه عمر دفع آن از بدن ۵ تا ۷ ساعت است. عوارضی که در مصرف آن به عنوان مسکن و با دوزهای بال ذکر شده شامل یبوست، آرامش بخشی و خشکی دهان است. ترامادول یک مخدر ضعیف است. لذا خطر اعتیاد به آن می تواند دل نگرانی هایی را بوجود آورد.

آمپول برای درمان زود انزالی

درمان های دارویی زودانزالی بصورت قرص یا داروهای موضعی بصرت اسپری، ژل و یا کرم می باشد و آمپولی برای درمان زودانزالی وجود ندارد.

منبع: گایدلاین ارولوژی اروپا ۲۰۱۵

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (1294 امتیاز)
  • تصویر کاربر Moudi دوشنبه ۵ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام
    ۱.ایا خود ارضایی در جوانی احتمال سرطان پرستات در بزرگسالی زیاد میکند؟
    ۲.از عوامل سرطان روده hpv گزارش شده.می خواستم بدونم ابن عامل از مقعد وارد بشه احتمال سرطان هست برای روده یا از طریق دهان هم وارد بشه احتمال سرطان روده وجود داره؟
    ۳.در مطالبی خوندم که اسپرین احتمال سرطان روده را کم میکند.ایا در مورد سرطان های روده مرتبط با hpv هم صدق میکند؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۵ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام
      ۱.ایا خود ارضایی در جوانی احتمال سرطان پرستات در بزرگسالی زیاد میکند؟......................خیر
      ۲.از عوامل سرطان روده hpv گزارش شده.می خواستم بدونم ابن عامل از مقعد وارد بشه احتمال سرطان هست برای روده یا از طریق دهان هم وارد بشه احتمال سرطان روده وجود داره؟........................مقعد
      ۳.در مطالبی خوندم که اسپرین احتمال سرطان روده را کم میکند.ایا در مورد سرطان های روده مرتبط با hpv هم صدق میکند؟............................اطلاعی ندارم

  • تصویر کاربر علي شنبه ۳ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر وقت بخير حدود يكسال بين ناحيه مقعد و كيسه بيضه، نزديك بيضه راستم احساس درد ميكنم و قواي جنسيم خيلي كم شده مثلا قبل از اين مدت (يكسال)، حداقل هر هفته يكبار نياز شديدي به تخليه داشتم ولي الان ماه ها بگذره هم هيچ نيازي حس نميكنم. موقع دفع ادرار هم هيچ مشكلي ندارم جز اينكه بيشتر اوقات اخر ادرار دو شاخه مياد واينكه گاهي وقتا ادرارم كامل خالي نميشه وبا منقض كردن چندباره ماهيچه پي سي اين تخليه كامل ميشه. بعد تخليه مني هم گاهي وقتا اون درد كمتر ميشه و گاهي وقتا خيلي بيشتر ميشه. اينم بگم كه قبل اين اتفاق دوبار از ناحيه مقعد بدون كاندوم رابطه داشتم. لطفا راهنماييم كنيد ممنونم
    ٢٨ ساله
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام 
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۳ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اینجانب علی داداش پور به علت بیماری عفونت پروستات به تشخیص شما جهت تکمیل شدن درمان و به دستور شما به آزمایشکاه دانش مراجعه و آزمایش مورد نظر (ماساژ پروستات ) و کشت 3 مرحله ای ادرار را انجام دادم و جواب آزمایش را دریافت نمودم و به تصویر پیوست جواب آزمایش را خدمت شما دکتر ارجمند و مهربان ارسال نمودم .
    خواهشمند است نتیجه را از طریق راه های ارتباطی موجود برایم ارسال نمایید .
    در ضمن مشکل اینجانب تا حدود خیلی زیاد برطرف گردیده شده ولی رضایت 100 درصدی حاصل نشده است .
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      آزمایشات نرمال هستند و موردی از عفونت مشاهده نشده و اگر علائم هم تا حدود زیادی بهتر شده فعلا نیازی به دارو ندارید

  • تصویر کاربر نریمان جمعه ۲ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    سلام
    هشت سال پیش آبسه بیضه راست عمل کردم،سونوگرافی الانم از بیضه ها مورد خاصی نشان نمیده،فقط بیضه راستم کمی بزرگتره،برای بلند مردن اجسام سنگین مشکل دارم و بهم فشار میاد و موقع تحریک جنسی هم بهم فشار میاد،بنظر شما مشکلم التهاب پروستاته ؟درمانش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      به نظر میتونه التهاب بیضه یا فتق یا واریکوسل یا از کمر هست تا پروستات

  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    با سلام.
    ۳۱ سالمه و تقریبا از اوایل امسال با احساس سوزش در قسمت کلیه و بیضه و همچنین احساس عدم تخلیه مثانه پس از ادرار به پزشک مراجعه کردم که با ازمایش تشخیص عفونت داده شد و سنوگرافی مثانه و کلیه هم مشکلی نداشت و حجم باقی مانده در مثانه هم عادی اعلام شد.پس از مصرف داروی تجویزی توسط پزشک مشکل سوزش حل شد ولی بعد از چیزی حدود سه ماه مشکل احساس چکه و نیاز به ادرار مجدد پس از ادرار رو دارم و این مشکل پس از نزدیکی با همسرم شدت بیشتری میگیره و هر بار تا چند روز بعدش خیلی اذیت میکنه.میخواستم بدونم ایا مشکل پروستاته؟هیچ گونه دردی احساس نمیشه و هیچ موردی هم در ادرار مشاهده نمیشه.فقط احساس چکه کردن و نم دار بودن آلت و همچنین احساس نیاز به ادرار مجدد بعد از انجام ادرار رو دارم.
    با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      هم میتونه از پزوستات و هم از مثانه باشد و اگر علائم آزار دهنده هست نیاز به بررسی مجد و درمان دارویی است

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر امین چهارشنبه ۶ آذر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    دکتر خیلی زود انزالی دارم توی که درزمان کم ابش میاد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۶ آذر ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

  • تصویر کاربر نصر سه شنبه ۵ آذر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشيد
    اقاي دكتر من به دو نوع پرخطر مبتلا شدم ليزر كردم و جواب پاپ اسمير منفي و خوب بود. هر چند وقت يكبار بايد پاپ اسنير بدم و ايا كولپوسكوپي نياز هست الان ؟؟؟ ايا از طريق بزاق دهان اين ويروس منتقل ميشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۵ آذر ۹۸( 5 سال پیش)

      با سلام و خسته نباشيد
      اقاي دكتر من به دو نوع پرخطر مبتلا شدم ليزر كردم و جواب پاپ اسمير منفي و خوب بود. هر چند وقت يكبار بايد پاپ اسنير بدم؟.........................سالانه

      و ايا كولپوسكوپي نياز هست الان ؟؟؟..........................اگر نوع 16 و 18 داشتید بله لازمه یا اگر پاپ اسمیر غیر طبیعی باشد

      ايا از طريق بزاق دهان اين ويروس منتقل ميشه؟.........................در سکس دهانی ممکنه ولی روابط معمولی خیر

  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۵ آذر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    سلام موقع نزدیکی موقعی که آلت رگ میزنه. دیگه هسم میره دلیلش چیه ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۵ آذر ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      من که متوجه منظورتان نشدم

  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۴ آذر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 328 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. چند ماهی هست که دور سر آلتم لکه های روشن ایجاد شده. ولی هیچگونه خارش. سوزش یا دردی ندارم. فقط در تماس با دست احساس خشکی میکنم. مدتی همسرم به خاطر مصرف قرصهای کورتنی واژن خشک داشت و در سکس احساس کردم پوستم آسیب دیده. ولی خواستم مطمئن بشم که مشکل خاصی نیست. خواستم نظرتون رو بپرسم. چندتا عکس فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ آذر ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام این ضایعات لیکن پلان هست . لیکن پلان یک بیماری التهابی نسبتاً شایع پوستی است و منشا آن خودایمنی است. یعنی سیستم ایمنی بدن در طی این بیماری علیه بخش‌های طبیعی پوست خود فرد فعال می‌شوند.علت اصلی آن تاکنون ناشناخته باقی‌مانده است. این بیماری مسری نیست، یعنی از شخصی به شخص دیگر انتقال نمی‌یابد ولی استرس می‌تواند این بیماری را بدتر کند. لیکن پلان یک بیماری مزمن است اما در بسیاری از موارد طی دو سال کاملاً از بین می‌رود. در درمان این بیماری معمولاً از پمادهای موضعی کورتونی مثل کرم فلوئوسینولون استفاده می‌شود. هر شب به مدت یک ماه کرم را فقط روی نواحی مبتلا بزنید و اگر کامل برطرف نشد ماه دوم بصورت یک شب درمیان از کرم استفاده کنید. در حد امکان سعی کنید کرم به پوست سالم اطراف ضایعات برخورد نکند.

  • تصویر کاربر ناصر شنبه ۲ آذر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشی خدمت شما
    سوال این است که در رابطه جنسی با طرف مقابل کمتر ۲دقیقه هست وهمچنین تلفنی صحبت کنم حالت منی خارج میشه از الت تناسلی درمانی و داروی وجوددارد برای من یا ن اگه امکان داره راهکارها موجود عرض کنی
    با تشکر و سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر ناصر شنبه ۲۵ آبان ۹۸( 5 سال پیش)
      164943
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲ آذر ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی