اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان قطعی زود انزالی شدید با داروی زود انزالی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در مردانی که زود انزالی باعث مشکلات اندکی شده است، درمان زود انزالی محدود به مشاوره روانی – جنسی و آموزش می باشد. قبل از شروع درمان بایستی در مورد انتظارات بیمار صحبت کرد. علاوه بر این، در صورت وجود اختلال در نعوظ و احتمال وجود التهاب و عفونت پروستات، درمان آن ها قبل از شروع درمان زود انزالی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

تکنیک های رفتاری

علائم زگیل تناسلی در مردان

تکنیک های رفتاری برای کسانی پیشنهاد می شود که تمایلی به استفاده از دارو ندارند. این روش درمان زود انزالی برای افرادی که از ابتدا زودانزال بوده اند به عنوان خط اول درمان توصیه نمی شود. این روش درمانی زمان بر ، و نیازمند حمایت شریک جنسی بوده و انجام آن سخت می باشد. ضمن اینکه نتایج دراز مدت آن در درمان زود انزالی نامشخص است.

  • برنامه start-stop، که در آن شریک جنسی تحریک آلت را تا زمانی که مرد احساس کند به انزال نزدیک شده است شروع می کند. در این زمان بایستی تحریک متوقف شود و صبر کرد تا احساس شروع انزال برطرف شود و سپس مجددا تحریک شروع شود.
  • تکنیک squeeze، که در آن شریک جنسی، کلاهک آلت را درست قبل از شروع انزال فشار می دهد تا مرد احساس انزال را از دست بدهد.

هر کدام از این روش ها در سه سیکل پی در پی و قبل از رسیدن به ارگاسم تکرار می شود. روش دیگر در افراد جوان تر که توان این کار را دارند انجام دو دفعه رابطه طی یک جلسه فعالیت جنسی می باشد. بدنبال رابطه و انزال بار اول، حساسیت آلت کم شده و باعث تاخیر در انزال در مرتبه دوم رابطه می شود.

در روش دیگر به مرد آموزش داده می شود تا علائم افزایش برانگیختگی جنسی خود را شناسایی کند و یاد بگیرد تا چطور سطح برانگیختگی و تحریکات جنسی خود را زیر سطحی قرار دهد که باعث بروز انزال می شود. عوامل روانی که می تواند منجر به زود انزالی شود نیز بایستی مشخص و درمان شوند. این عوامل اساسا با اضطراب ارتباط دارند، اما می تواند به دلیل عوامل دخیل در رابطه زناشویی نیز باشد.

درمان قطعی زود انزالی شدید

اگر بشود ریشه و علت زودانزالی را مشخص کرد احتمال درمان و برطرف کردن زودانزالی بصورت دائمی و قطعی وجود دارد خیلی اوقات علت آن کم توانی جنسی و عدم نعوظ کامل و بعضا به مشکلات موجود در روابط فی مابین زن و مرد مربوط هست و گاه بدلیل استرس و هیجانات شدید جنسی است. این موارد بایستی با مشاورات روانشناسی و درمان های مربوطه برطرف شود در غیر اینصورت داروها می توانند به کنترل و مدیریت زودانزالی کمک کنند. در این موارد درمان قطعی نبوده و موردی و بصورت کنترلی است.

قرص و دارو برای درمان زود انزالی مردان

قویترین راه درمان زود انزالی چیست؟ بهترین قرص درمان زود انزالی چه نام دارد؟ در اینجا به معرفی چند قرص درمان زود انزالی و نعوظ در مردان می پردازیم:

داپوکستین ۳۰ و ۶۰ (Dapoxetine)

داپوکستین هیدروکلراید یک داروی کوتاه اثر است که برای درمان زود انزالی بر حسب مورد استفاده می شود. بعد از ۱.۳ ساعت به اوج غلظت خونی رسیده و نیمه عمر کوتاهی در بدن دارد بطوری که ۹۵% آن بعد از ۲۴ ساعت از بدن دفع می شود. این دارو برای درمان زود انزالی بر حسب نیاز در کشورهای اروپایی و دیگر کشورها بجز آمریکا استفاده می شود.

این دارو بصورت قرص های داپوکستین ۳۰ و ۶۰ میلی گرمی تولید شده و ۱ تا ۲ ساعت قبل از شروع فعالیت جنسی استفاده می شود و در کنترل انزال، کاهش اضطراب و افزایش رضایت تاثیر بسزایی دارد.

عوارض دارو وابسته به میزان مصرف بوده و شامل تهوع، اسهال، سردرد و سرگیجه می باشد. مصرف همزمان این دارو با داروهایی که برای ناتوانی جنسی بکار می رود مثل سیلدنافیل یا تادالافیل غالبا مشکلی ایجاد نمی کند با اینحال بایستی با احتیاط مصرف شود بویژه در افرادی که فشار خون پائین دارند.

قرص کلومیپرامین برای زود انزالی و SSRIs

مرکزی که دستور انزال را صادر می کند در طناب نخاعی قرر دارد که خود تحت کنترل عوامل مغزی و محیطی می باشد. ماده ای به نام سروتونین مسئول کنترل انزال است. داروهای ضد افسردگی SSRIs که برای درمان اختلالات خلقی استفاده می شوند با افزایش سطح سروتونین باعث کنترل و درمان زود انزالی می گردند. این داروها شامل سیتالوپرام، فلوکستین، فلوواکسامین، پاروکستین و سرترالین هستند. همه این داروها مکانیسم مشابهی دارند. پاروکستین از فلوکستین، کلومیپرامین و سرترالین برتر می باشد. سرترالین از فلوکستین برتر است درحالی که اثربخشی کلومیپرامین تفاوت قابل توجهی با فلوکستین و سرترالین ندارد.

اثرات درمانی و تاخیر در انزال چند روز بعد از شروع مصرف دارو رخ می دهد، بطوری که این تاثیر ۱ تا ۲ هفته بعد از شروع درمان مشهودتر است. اگر چه اثربخشی دارو برای چندین سال حفظ می شود، ولی کاهش پاسخ به دارو در مصرف طولانی مدت آن ممکن است بعد از ۶ تا ۱۲ ماه رخ دهد. عوارض شایع آن شامل احساس خستگی، خمیازه، تهوع، استفراغ، خشکی دهان، اسهال و تعریق می باشد.

این عوارض خفیف بوده و بتدریج بعد از ۲ تا ۳ هفته برطرف خواهد شد. کاهش میل جنسی، عدم رسیدن به ارگاسم و اوج لذت جنسی، عدم انزال و ناتوانی جنسی نیز در مصرف با این داروها گزارش شده است. به بیماران توصیه می شود از قطع ناگهانی یا کاهش سریع دوز روزانه دارو پرهیز کنند تا دچار علائم ترک دارو نشوند. برخی مطالعات اثربخشی نسبی پاروکستین بصورت استفاده ی موردی و برحسب نیاز ۳ تا ۵ ساعت قبل از فعالیت جنسی را نیز ذکر می کنند.

ترامادول ۲۰۰ برای درمان زود انزالی

ترامادول مسکنی است که جزو داروهای مخدر محسوب می شود. بعد از تجویز خوراکی به راحتی در بدن جذب شده و نیمه عمر دفع آن از بدن ۵ تا ۷ ساعت است. عوارضی که در مصرف آن به عنوان مسکن و با دوزهای بال ذکر شده شامل یبوست، آرامش بخشی و خشکی دهان است. ترامادول یک مخدر ضعیف است. لذا خطر اعتیاد به آن می تواند دل نگرانی هایی را بوجود آورد.

قرص پاروکستین ۲۰ برای زود انزالی

پاروکستین که با نام‌های تجاری مختلفی از جمله پاکسیل (Paxil) شناخته می‌شود، یک داروی تخصصی است که در درجه اول برای درمان اختلالات روانی مانند افسردگی، اضطراب، اختلال وسواس فکری-عملی (OCD) و اختلال پانیک تأیید شده است. پاروکستین متعلق به دسته‌ای از داروها به نام مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) است.

درمان زود انزالی با پاروکستین یک نمونه از استفاده غیرمجاز (Off-Label Use) است. به این معنی که اگرچه این دارو توسط سازمان‌های غذا و داروی جهانی (مانند FDA) به طور خاص برای زود انزالی تأیید نشده است، اما به دلیل یک عارضه جانبی شناخته‌ شده یعنی تأخیر در انزال، توسط پزشکان در سراسر جهان به طور گسترده برای مدیریت این اختلال جنسی تجویز می‌شود.

دوز مصرفی (پاروکستین ۲۰):

قرص پاروکستین ۲۰ میلی‌گرم یکی از دوزهای استاندارد موجود در بازار است، اما معمولاً پزشکان برای درمان زود انزالی دو شیوه تجویز را در نظر می‌گیرند:

  1. مصرف روزانه (Daily Dosing):

    • اغلب با دوز پایین‌تر مثلاً ۱۰ میلی‌گرم در روز شروع می‌شود و در صورت نیاز و تحمل بیمار، به ۲۰ میلی‌گرم افزایش می‌یابد.

    • این روش ثبات بیشتری در سطح دارو ایجاد می‌کند و به عنوان یک درمان بلندمدت برای بهبود کلی کنترل انزال به کار می‌رود.

    • زمان تأثیرگذاری کامل در این روش معمولاً ۴ تا ۶ هفته است.

  2. مصرف بر حسب نیاز (As Needed Dosing):

    •  ▪️ممکن است پزشک دوز ۲۰ میلی‌گرم (یا حتی بالاتر) را تجویز کند تا ۴ تا ۶ ساعت قبل از فعالیت جنسی مصرف شود.

    •  ▪️پاروکستین نیمه‌ عمر نسبتاً طولانی دارد، بنابراین مصرف آن چند ساعت قبل از رابطه می‌تواند مؤثر باشد.

تأکید مهم: دوز و روش مصرف پاروکستین باید فقط و فقط توسط پزشک متخصص (اورولوژیست یا سکس‌تراپیست) تعیین شود، زیرا این دارو دارای عوارض جانبی و تداخلات دارویی مهمی است.

مزایا و معایب قرص سیالیس

قرص ازیپم برای زود انزالی

ازیپم (Ocipam) نام تجاری داروی سیتالوپرام (Citalopram) است. سیتالوپرام نیز مانند پاروکستین، در دسته داروهای مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) قرار می‌گیرد.

مکانیسم اثر ازیپم (سیتالوپرام) در انزال:

همانطور که در مورد پاروکستین توضیح داده شد، سیتالوپرام با افزایش غلظت سروتونین در مغز عمل می‌کند. این افزایش سروتونین باعث تعدیل حساسیت جنسی و کاهش سرعت انتقال پیام‌های عصبی مرتبط با انزال می‌شود و در نتیجه، زمان لازم برای رسیدن به ارگاسم را طولانی‌تر می‌کند.

مقایسه ازیپم (سیتالوپرام) با پاروکستین در زود انزالی:

همه SSRIها دارای پتانسیل تأخیر در انزال هستند، اما میزان و شدت این اثر در آن‌ها متفاوت است:

ویژگیپاروکستین (Paxil)سیتالوپرام (ازیپم)
قدرت تأخیربالاترین پتانسیل برای تأخیر در انزال در میان SSRIهای رایجپتانسیل متوسط تا بالا
نیمه‌عمرنسبتاً طولانی (خطر سندروم قطع مصرف بالاتر)متوسط
عوارض شایعخواب‌آلودگی، افزایش وزن، عوارض جنسی بارزترمعمولاً عوارض جانبی کمتری نسبت به پاروکستین دارد
کاربرد درمانیافسردگی، اضطراب، پانیک، OCDافسردگی، اضطراب

روش و نحوه مصرف ازیپم (سیتالوپرام) برای زود انزالی:

ازیپم نیز مانند پاروکستین می‌تواند به دو شکل زیر برای درمان زود انزالی تجویز شود:

  1. مصرف روزانه (Daily): شروع با دوزهای پایین (معمولاً ۱۰ تا ۲۰ میلی‌گرم) به صورت روزانه. این روش ثبات بیشتری ایجاد کرده و عوارض جانبی کمتری در مقایسه با مصرف مقطعی دارد.

  2. مصرف بر حسب نیاز (On Demand): مصرف دوز مشخصی از دارو، معمولاً ۴ تا ۶ ساعت قبل از فعالیت جنسی. اگرچه این روش برای سیتالوپرام نیز به کار می‌رود، اما به دلیل نیاز به زمان برای جذب و تأثیرگذاری، برای همه افراد مؤثر نیست.

توصیه نهایی: اگر زود انزالی زندگی زناشویی شما را تحت تأثیر قرار داده است، مراجعه به متخصصین سلامت جنسی، سکس‌تراپیست یا اورولوژیست ضروری است تا بهترین دارو (پاروکستین، سیتالوپرام، یا داپوکستین) یا روش درمانی مناسب با وضعیت جسمی و روانی شما تعیین شود.

آمپول برای درمان زود انزالی

درمان های دارویی زودانزالی بصورت قرص یا داروهای موضعی بصرت اسپری، ژل و یا کرم می باشد و آمپولی برای درمان زودانزالی وجود ندارد.

بی حس کننده های موضعی

استفاده از بی حس کننده های موضعی برای تاخیر در انزال قدیمی ترین شکل دارویی درمان زود انزالی است. بی حس کننده ها با کاهش حساسیت کلاهک آلت باعث تاخیر در انزال بدون بروزعوارض ناخواسته بر روی حس انزال می شود.

کرم های لیدوکائین- پریلوکائین: که بصورت کرم های ۵% و با نام تجاری زایلاپی در بازار ایران وجود دارند ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از شروع فعالیت جنسی تجویز می شود. برای جلوگیری از عدم انتقال کرم به دیواره ی واژن شریک جنسی یا باید از کاندوم استفاده کرد یا قبل از شروع رابطه آلت را شست. تنها منع مصرف کرم داشتن حساسیت و آلرژی به مواد تشکیل دهنده کرم می باشد.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (1347 امتیاز)
  • تصویر کاربر داود جمعه ۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر بنده از کجا بفهمیم که به التهاب پروستات دچار شده ایم با وجد سالم بودن تمام آزمایشات سیستوسکوپی نوار عصب مثانه،عکس رنگی و سونوگرافی و حجم پروستات ۲۰ سن بنده ۳۰ و در خواب مشکل ندارم و کمی هم ببخشید احساس درد در آلت تناسلیم میکنم ممنون از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      روش مطمدئنی برای تشخیص التهاب پروستات وجود ندارد گاه آزمایش 4 glass کمک کننده هست

  • تصویر کاربر جاسم پنجشنبه ۲ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 341 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر. شبها هر دو ساعت یکبار دستشویی شدید دارم تکرر ادرار و سوزش ادرار و دوشاخه بودن ادرار دارم بیشتر مواقع مثانه درد دارم ولی دردش آنچنان نیست ک اذیت کنه آزمایش ک دادم دکتر گفت التهاب پروستات داری .عصبی ک میشم تکرر ادرارم بیشتر میشه.چکار کنم ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ مهر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      البته اطلاعات تان برای ارزیابی خیلی ناقص هست ولی می توانید سرترالین روزی یک عدد، ترازوسین 2 میلی شبی کی عدد، محدودیت مصرف مایعات از 8 شب به بعد داشته باشدی تا بتدریج بهتر شوید

    2. تصویر کاربر جاسم چهارشنبه ۱ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنون بابت پاسخ تون .از شهرستان بخوام بیام خدمتتون ی روزه کارم راه می افته اگه بخوام نوبت بگیرم ۳۷ سالمه چند بار دکتر رفتم کرمانشاه بیسول و تامسور برام تجویز کرد.
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر عرفان شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 1024 مشاهده پرسش
    خسته نباشید بنده 2 ماه پیش بعد از مصرف مترونیدازول برای عفونت‌ دندان به تکرر ادرار و بعد از چند هفته به درد آلت مبتلا شدم. به متخصص ارولوژی مراجعه کردم، ابتدا برایم سونوگرافی کلیه و مثانه پر، سپس دو آزمایش خون و همچنین آزمایش ادرار نوشتند. چیزی غیر عادی وجود نداشت. بعد از اتمام قرص‌های فنازومکس درد تسکین پیدا کرده‌است ولی مقدار جزئی‌ای تکرر ادرار باقی مانده‌است. همچنین متوجه شدم رنگ اسپرمم زرد شده‌است که البته برای مدت طولانی میباشد. بنده قبلا هر دو روز یک بار خودارضایی میکردم ولی بعد از شروع بیماری کمتر شده است. در هنگام انزال درد خاصی ندارم. میخواستم بدانم مشکل جدی‌است یا خیر.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      با توجه به توضیحاتی که دادید مشکل جدی ندارید

  • تصویر کاربر حمید شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 331 مشاهده پرسش
    باسلام - ازسال 92 تست psa را هرشش ماه میدم . 54 سال دارم . از 6 تا 10 رسیده . سال 97 هم 10 بود امسال هم . هیچ مشکل بالینی مانند سوزش و تکرر و... ندارم . فقط در هوای سرد احساس خفیف درد درناحیه حدود 5 سانت زیرناف دارم ولی درهوای گرم این احساس را هم ندارم. نمیخوام بیوپسی غیرضروری هم انجام بدم .
    علت بالا بودن پی اس ا چی میتونه باشه . وایا حتما باید بیوپسی بکنم. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      اگر نمی خواهید بیوپسی کنید میتونید MRI مولتی پارامتریک کنید و اگر مورد مشکوکی در آن مشاهده شد سپس بایستی بیوپسی کنید

  • تصویر کاربر سينا جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر من حدود 4 سال پيش براي اولين بار به علت تكرر ادرار و احساس كاذب مثانه پر به شما مراجعه كردم و شما گفتيد به علت ورم پروستات هست و براي بنده قرص پرازوسين 1 تجويز كرديد و بنده بعد از مصرف طولاني اين قرص بهبودي به دست نياوردم و مجبور شدم از سونوگرافي استفاده كنم و در سونوگرافي مشكلي از قبيل بزرگي پروستات و مثانه و كليه مشاهده نشد و باز به دكترهاي مختلف مراجعه كردم و تا به امروز از قرص هاي تولتورين،اكسي بوتينين،سولفناسين سوكسينات،تاوانكس استفاده كردم ولي بهبودي پيدا نكردم ميخواستم مجدادا نظر شما را در مورد مشكلم سوال كنم،با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم جدول ادرای درست کنید که در طی ۲۴ ساعت باشد شامل سه ستون
      ستون ساعت
      ستون حجم ادرار در هر نوبت
      حجم مایعات مصرفی در هر نوبت
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      و بعدش تست یورودینامیک انجام دهید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بنفشه پنجشنبه ۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    سلام.حدود 2 هفته قبل ازمایش پاپ اسمیر دادم.37 سالمه.2 ساله ازدواج کردم.هیچ رابطه ای به جز همسرم با کسی نداشتم.همسرم سه سال قبل یه مواردی دوی الت تناسلیش بوده که کرایو کرده.و ازمایش اچ پی وی pcr منفی بوده واسشون.من ازمایش پاپ اسمیرم منفی.ولی اچ پی وی که همون دو هفته قبل دادم اپروز اومد جوابش تیپ 16 مثبت و 18 منفی بوده.خیلی ناراحتپ.زندگیم داره میپاشه از هم.چیکار کنم؟سرطان میگیرم؟ اقای دکتر من خجالت میکشم بگم این موضوع رو به کسی. دارم دیوونه میشم.چیکار کنم؟امکانش هست کلا از بدنم دفع شه. من خیلی استرس هم بهم وارد میشه. چیکار کنم؟ واکسن تاثیر داره؟لطفا راهنماییم کنید.اینقد نگرانم که فردا باز میرم ازمایش بدم‌.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر بنفشه چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      آقای دکتر من خانم ۳۷ ساله که اچ پی وی ۱۶ تو ازمایشم نشون داده.سه چهار با لیزر موهای زاید رو در ناحیه بی کی نی انجام دادم. بعد از ازمایش دیگه نرفتم.امکان داره که از دستگاه های لیزر گرفته باشم؟ اگه نه میتونم لیزر موهای زاید رو در تاحیه تناسلی ادامه بدم؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
    4. تصویر کاربر بنفشه پنجشنبه ۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      هنوز کلپوسکوپی نکردم.چند تا لکه قهوه ای در قسمت بیرونی هست .واسه همین نگرانم.نمیدونم قسمت داخلی درگیر شده یا نه.چون پاپسمیرم منفی بوده
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر فرشاد سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    داروی قطعی زود انزالی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر بهنام سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 211 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر اينها بنظرتون زگيل اند؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۳۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    سلام جوان 27ساله هستم 3سال ازدواج کردم و مشکل زود انزالی دارم یه مدت از قرص تخیری کاندم و اسپره استفاده میکردم اما استفاده از این ها خستم کرده خواهشن اگر درمان قطعی یا عملی چیزی هست راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۳۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      جراحی و درمان قطعی ندارد

  • تصویر کاربر هلسا دوشنبه ۳۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 232 مشاهده پرسش
    سلام من لب کسی رو زگیل تناسلی داشت ‌ خوردم ازین طریق زگیل میگیرم ؟؟؟متوجه نشدم که تو دهانش داشته یا نداشته ...حالا استرس دارم نکنه لبشون رو خوردم و بوسیدم به من منتقل بشه.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۳۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

021-91301782

نوبت دهی اینترنتی