درمان قطعی زود انزالی شدید با داروی زود انزالی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در مردانی که زود انزالی باعث مشکلات اندکی شده است، درمان زود انزالی محدود به مشاوره روانی – جنسی و آموزش می باشد. قبل از شروع درمان بایستی در مورد انتظارات بیمار صحبت کرد. علاوه بر این، در صورت وجود اختلال در نعوظ و احتمال وجود التهاب و عفونت پروستات، درمان آن ها قبل از شروع درمان زود انزالی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

تکنیک های رفتاری

علائم زگیل تناسلی در مردان

تکنیک های رفتاری برای کسانی پیشنهاد می شود که تمایلی به استفاده از دارو ندارند. این روش درمان زود انزالی برای افرادی که از ابتدا زودانزال بوده اند به عنوان خط اول درمان توصیه نمی شود. این روش درمانی زمان بر ، و نیازمند حمایت شریک جنسی بوده و انجام آن سخت می باشد. ضمن اینکه نتایج دراز مدت آن در درمان زود انزالی نامشخص است.

  • برنامه start-stop، که در آن شریک جنسی تحریک آلت را تا زمانی که مرد احساس کند به انزال نزدیک شده است شروع می کند. در این زمان بایستی تحریک متوقف شود و صبر کرد تا احساس شروع انزال برطرف شود و سپس مجددا تحریک شروع شود.
  • تکنیک squeeze، که در آن شریک جنسی، کلاهک آلت را درست قبل از شروع انزال فشار می دهد تا مرد احساس انزال را از دست بدهد.

هر کدام از این روش ها در سه سیکل پی در پی و قبل از رسیدن به ارگاسم تکرار می شود. روش دیگر در افراد جوان تر که توان این کار را دارند انجام دو دفعه رابطه طی یک جلسه فعالیت جنسی می باشد. بدنبال رابطه و انزال بار اول، حساسیت آلت کم شده و باعث تاخیر در انزال در مرتبه دوم رابطه می شود.

در روش دیگر به مرد آموزش داده می شود تا علائم افزایش برانگیختگی جنسی خود را شناسایی کند و یاد بگیرد تا چطور سطح برانگیختگی و تحریکات جنسی خود را زیر سطحی قرار دهد که باعث بروز انزال می شود. عوامل روانی که می تواند منجر به زود انزالی شود نیز بایستی مشخص و درمان شوند. این عوامل اساسا با اضطراب ارتباط دارند، اما می تواند به دلیل عوامل دخیل در رابطه زناشویی نیز باشد.

درمان قطعی زودانزالی

اگر بشود ریشه و علت زودانزالی را مشخص کرد احتمال درمان و برطرف کردن زودانزالی بصورت دائمی و قطعی وجود دارد خیلی اوقات علت آن کم توانی جنسی و عدم نعوظ کامل و بعضا به مشکلات موجود در روابط فی مابین زن و مرد مربوط هست و گاه بدلیل استرس و هیجانات شدید جنسی است. این موارد بایستی با مشاورات روانشناسی و درمان های مربوطه برطرف شود در غیر اینصورت داروها می توانند به کنترل و مدیریت زودانزالی کمک کنند. در این موارد درمان قطعی نبوده و موردی و بصورت کنترلی است.

قرص و دارو برای درمان زود انزالی مردان

بهترین دارو برای زود انزالی چه نام دارد؟ در اینجا به معرفی چند قرص درمان زود انزالی و نعوظ در مردان می پردازیم:

داپوکستین ۳۰ و ۶۰ (Dapoxetine)

داپوکستین هیدروکلراید یک داروی کوتاه اثر است که برای درمان زود انزالی بر حسب مورد استفاده می شود. بعد از ۱.۳ ساعت به اوج غلظت خونی رسیده و نیمه عمر کوتاهی در بدن دارد بطوری که ۹۵% آن بعد از ۲۴ ساعت از بدن دفع می شود. این دارو برای درمان زود انزالی بر حسب نیاز در کشورهای اروپایی و دیگر کشورها بجز آمریکا استفاده می شود.

این دارو بصورت قرص های داپوکستین ۳۰ و ۶۰ میلی گرمی تولید شده و ۱ تا ۲ ساعت قبل از شروع فعالیت جنسی استفاده می شود و در کنترل انزال، کاهش اضطراب و افزایش رضایت تاثیر بسزایی دارد.

عوارض دارو وابسته به میزان مصرف بوده و شامل تهوع، اسهال، سردرد و سرگیجه می باشد. مصرف همزمان این دارو با داروهایی که برای ناتوانی جنسی بکار می رود مثل سیلدنافیل یا تادالافیل غالبا مشکلی ایجاد نمی کند با اینحال بایستی با احتیاط مصرف شود بویژه در افرادی که فشار خون پائین دارند.

قرص کلومیپرامین برای زود انزالی و SSRIs

مرکزی که دستور انزال را صادر می کند در طناب نخاعی قرر دارد که خود تحت کنترل عوامل مغزی و محیطی می باشد. ماده ای به نام سروتونین مسئول کنترل انزال است. داروهای ضد افسردگی SSRIs که برای درمان اختلالات خلقی استفاده می شوند با افزایش سطح سروتونین باعث کنترل و درمان زود انزالی می گردند. این داروها شامل سیتالوپرام، فلوکستین، فلوواکسامین، پاروکستین و سرترالین هستند. همه این داروها مکانیسم مشابهی دارند. پاروکستین از فلوکستین، کلومیپرامین و سرترالین برتر می باشد. سرترالین از فلوکستین برتر است درحالی که اثربخشی کلومیپرامین تفاوت قابل توجهی با فلوکستین و سرترالین ندارد.

اثرات درمانی و تاخیر در انزال چند روز بعد از شروع مصرف دارو رخ می دهد، بطوری که این تاثیر ۱ تا ۲ هفته بعد از شروع درمان مشهودتر است. اگر چه اثربخشی دارو برای چندین سال حفظ می شود، ولی کاهش پاسخ به دارو در مصرف طولانی مدت آن ممکن است بعد از ۶ تا ۱۲ ماه رخ دهد. عوارض شایع آن شامل احساس خستگی، خمیازه، تهوع، استفراغ، خشکی دهان، اسهال و تعریق می باشد.

این عوارض خفیف بوده و بتدریج بعد از ۲ تا ۳ هفته برطرف خواهد شد. کاهش میل جنسی، عدم رسیدن به ارگاسم و اوج لذت جنسی، عدم انزال و ناتوانی جنسی نیز در مصرف با این داروها گزارش شده است. به بیماران توصیه می شود از قطع ناگهانی یا کاهش سریع دوز روزانه دارو پرهیز کنند تا دچار علائم ترک دارو نشوند. برخی مطالعات اثربخشی نسبی پاروکستین بصورت استفاده ی موردی و برحسب نیاز ۳ تا ۵ ساعت قبل از فعالیت جنسی را نیز ذکر می کنند.

بی حس کننده های موضعی

استفاده از بی حس کننده های موضعی برای تاخیر در انزال قدیمی ترین شکل دارویی درمان زود انزالی است. بی حس کننده ها با کاهش حساسیت کلاهک آلت باعث تاخیر در انزال بدون بروزعوارض ناخواسته بر روی حس انزال می شود.

کرم های لیدوکائین- پریلوکائین: که بصورت کرم های ۵% و با نام تجاری زایلاپی در بازار ایران وجود دارند ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از شروع فعالیت جنسی تجویز می شود. برای جلوگیری از عدم انتقال کرم به دیواره ی واژن شریک جنسی یا باید از کاندوم استفاده کرد یا قبل از شروع رابطه آلت را شست. تنها منع مصرف کرم داشتن حساسیت و آلرژی به مواد تشکیل دهنده کرم می باشد.

ترامادول ۲۰۰ برای درمان زود انزالی

ترامادول مسکنی است که جزو داروهای مخدر محسوب می شود. بعد از تجویز خوراکی به راحتی در بدن جذب شده و نیمه عمر دفع آن از بدن ۵ تا ۷ ساعت است. عوارضی که در مصرف آن به عنوان مسکن و با دوزهای بال ذکر شده شامل یبوست، آرامش بخشی و خشکی دهان است. ترامادول یک مخدر ضعیف است. لذا خطر اعتیاد به آن می تواند دل نگرانی هایی را بوجود آورد.

آمپول برای درمان زود انزالی

درمان های دارویی زودانزالی بصورت قرص یا داروهای موضعی بصرت اسپری، ژل و یا کرم می باشد و آمپولی برای درمان زودانزالی وجود ندارد.

منبع: گایدلاین ارولوژی اروپا ۲۰۱۵

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (1318 امتیاز)
  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۱۵ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    با سلام من یک سال پیش عمل واریکوسل انجام دادم امروز آز اسپرم دادم نتیجش اینه وضعیتم رو لطفا بگین میتونم بچه دار شم ؟
    sperm count 65
    quick a -
    slow b 43
    none 12
    immotile 45
    normal morphology 20
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۵ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      تقریبا طبیعی است
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر ارولوژی تشخیص وارکوسل درجه 3 را برای من داده . برای بچه دار شدن اقدام کردیم ولی نشد. البته خانمم تنبیلی رحم و تخمدان نیز داره فولیکول کمی میسازه. آیا میتونه علتش واریکوسل هم باشه . البته ازمایش اسپرموگرافم (A+B=35) بوده که یکبار ای یو ای هم کردیم ولی جواب نگرفتیم. آیا از واریکوسله یا تبلی رحم؟
    سوال دیگر اینکه من دایی خانمم جراحی واریکوسل کرده ولی مجدد عود کرده و دوبار عمل کرده ولی متاسفانه بار دوم هم دچار مشکل شده و الان دیگه حاضر نیست جراحی کنه حتی به قیمت نداشتن بچه!! حالا ایا جراحی تضمینی داره که دیگر واریکوسل بر نگردد؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      احتما عود نکردن خیلی زیاد هست مخصوصا به روش میکروسکوپیک اما تضمینی نیست
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.25 سال دارم و حدود 5 سال پیش عمل جراحی واریکوسل را انجتم دادم.اما متاسفانه پس از مدتی شاهد پیدایش یک غده کوچک(تقریبا نصف بیضه) در کنار بیضه چپ شدم.خواهشمندم مرا در این مورد راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۹ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      از بیضه ها سونوگرافی انجام دهید
  • تصویر کاربر saeed یکشنبه ۱۴ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    سلام افای دکتر،من23سالمه،نزدیک2سال میشه ک بیماری وارکسلمو جراحی کردم،خود دکتر بهم گفت بعد 6-7ماه کمکم ورم واریکسلم کاملا خوب میشه،اما هنوزم من دچار ورم بیضه هستم،و ورم وارکسلمو سمت چپ کاملا میشه دید.آیا احتمال اینکه خوب نشده باشه هست،یا دوباره،البته بعد1سال ب دکترم مراجعه کردم،گفت خوب شده،ولی همچنان ورم داره و رنج میبرم،ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۴ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      ظاهر رگ های متورم شده بعد از عمل فرقی نخواهد کرد
    2. تصویر کاربر saeed یکشنبه ۱۴ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      ممنونم از جوابتون،پس ورم بیضه ربطی ب واریکسلم نداره،احتیاج بب مراجعه نیست؟البته بعضی وقتا ورم داره،هر روز نیست
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۴ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      توصیه می کنم احتیاطا توسط پزشک معالج تان معاینه شوید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۵ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،وقت بخیر،بنده متأهل و دارای واریکوسل گرید 2 هستم و 9 ماهی هست که اقدام کردیم برای بچه دار شدن ولی نتیجه ای حاصل نشد، 3 ماه پیش آزمایش semen دادم تعداد کل اسپرم ها 41 میلیون، ولی حرکت اسپرم ها صفر می باشد، به متخصص اورولوژی مراجعه کردم و دارو از جمله آمپول hcg5000 و قرص های امگا3 ،کارنی تین و پنتوکسی تجویز کرده و تا سه ماه باید بخورم. آیا سه ماه دیگه اسپرم ها حرکت پیدا می کنند تا بچه دار شویم؟ چکار کنم تا حرکت اسپرم ها بخصوص اسپرم های پیشرونده حرکت خوبی داشته باشد؟ آیا الان من عقیمم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۴ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اولین قدم تکرار آزمایش تان هست تا از صحت آن اطمینان حاصل شود
    2. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۵ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام آقای دکتر، خیلی ممنون که پاسخ دادید. من 3 بار این آزمایش را تکرار کردم، بار اول حرکت اسپرم ها 10 درصد بود، بار دوم 4 درصد بود و بار سوم 0 درصد بود. در حال حاضر همان داروهایی که گفته بودم را مصرف می کنم. بعد از 3 ماه مجدد این آزمایش را تکرار می کنم. آیا الان من عقیمم؟ آیا سه ماه دیگه اسپرم ها حرکت پیدا می کنند تا بچه دار شویم؟ چکار کنم تا حرکت اسپرم ها بخصوص اسپرم های پیشرونده حرکت خوبی داشته باشد؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر saman سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ممنون از سایت مفیدتون
    من حدودا یکی د سالی هست مشکل زود انزالی پیدا کردم اینکه میگم پیدا کردم چون اینطور نبودم ( 1 دقیقه )
    میخواستم بپرسم بهترین قرصی که پیشنهاد می کنید چیه؟
    به اضافه اینکه من قبلا قدرت چندین بار نزدیکی و ارضا شدن داشتم ولی بعد این مدت بعد از اولین ارضا شدن دیگه میلی ندارم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    من 26 سالمه
    اسم دارو یا قرص حتما ذکر کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      میخواستم بپرسم بهترین قرصی که پیشنهاد می کنید چیه؟ ...............قرص سرترالین یا پاروکستین
      به اضافه اینکه من قبلا قدرت چندین بار نزدیکی و ارضا شدن داشتم ولی بعد این مدت بعد از اولین ارضا شدن دیگه میلی ندارم ..........اینحات ها هم به سن و حالات روانی فرد بستگی دارد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    موقع نعوظ قسمت سرآلت کمی به پائین خم میشود وهیچ دردی ندارد این موضوع حدود دو ماه است مشاهده شده است خواهشمند است راهنمائی فرمائید سن52
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      احتمال دارد به بیماری پیرونی مبتلا شده باشید بهتره توسط ارولوژیست معاینه شوید
  • تصویر کاربر امید چهارشنبه ۶ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر جباری
    از اونجای میدونم خیلی خوب و سریع جواب میدین میخواستم از تون چند تا سوال بپرسم
    اول اینکه من مشکل زود انزالی دارم با روش تقویت ماهیچه pc میتونم کنترلش کنم یا ن
    دوم اینکه آیا از قرص های MAGNA RX و rokomax xxl استفاده کنم چطور مشکلم رفع میشه
    سوم اینکه آیا روشی هست ک بتونم بدون مصرف دارم ازش استفاده کنم
    ممنوم میشم هرچه زودتر جواب منو بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۶ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      با تقویت ماهیچه های مذکور بهتر می شود ولی کاملا درمان نمی شود
      قرص های مذکور تجاری بوده و توصیه نمی شوند
      نه روشی نیست
  • تصویر کاربر حمیدرضا جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    خیلی وقت بود میخواستم برم پیش یه پزشک اما نمیشد..
    اینجا راحت تر میشه سوال پرسید
    قرص پاروکستین ضرر و عوارض نداره؟؟؟
    راه حل بهتر و سریعتری برای زودانزالی وجود داره؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاروکستین بدون عارضه هم نیست. راه حل بهتر و سریع تر استفاده از بی حس کننده های موضعی است
  • تصویر کاربر الف جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر از پاسخ قبلی
    میخواستم بدونم برای سفت شدن آلت چه دارویی باید استفاده کنم؟
    بعضی مواقع در حین سکس آلتم سفتی خودشو از دست میده و شل و کوچیک میشه. چه دارویی باید مصرف کنم که این حالت ایجاد نشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      قرص تادالافیل 10 میلی البته به شرط آنکه بیماری قلبی نداشته باشید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی