تشخیص تنگی مجرای ادراری با عکس rug

در این مقاله مطالعه می کنید:

تنگی مجرای ادراری یکی از بیماری های مزمنی است که متاسفانه افراد زیادی بدلیل عدم آگاهی از اینکه با جراحی باز می توان آن را برای همیشه درمان کرد، سالیان متمادی از علائم آن رنج می برند. در این مقاله سعی می شود تا ضمن پرداختن به علل ایجاد کننده تنگی مجرا و همچنین علائم آن، به روش های تشخیص  تنگی مجرای ادرار از حمله عکس rug و درمان جراحی باز یا یوروتروپلاستی صحبت شود.

چه عواملی باعث تنگی مجرای ادراری می شوند؟

الف- شایع ترین علت بروز تنگی مجرا اقدامات درمانی یا تشخیصی است که توسط پزشکان و همکارانشان مثل پرستاران، بهیاران، تکنسین های اطاقا عمل و … انجام می شود مثل سوند گذاری، تراشیدن تومورهای مثانه یا پروستات از طریق مجرای ادراری و امثال آن.

ب- یکی دیگر از علل تنگی مجرا، ضرباتی است که مستقیم یا غیر مستقیم به مجرای ادراری وارد می شود مثل:

⛔ لگد خوردن به آلت یا زیر بیضه ها (لای پا) در حین نزاع یا ورزش های رزمی یا شوخی های نابجا

⛔ برخورد لای پا با لبه ی جدول یا حین پریدن از روی مانع

⛔ برخورد ضربه ی محکم زین دوچرخه یا اسب به لای پا

⛔ شکستن بخش قدامی لگن حین تصادف با وسایل نقلیه یا سقوط از ارتفاع یا ماندن زیر آوار

⛔ عفونت مجرای ادراری درمان نشده در اثر روابط جنسی محافظت نشده و پر خطر

⛔ علل مادرزادی که البته این علت ناشایع می باشد

⛔ علل ناشناخته

تشخیص تنگی مجرای ادرار

مهم ترین نکته، شک بالینی قوی دکتر اورولوژی به وجود تنگی مجرای ادراری است. وقتی پزشک به تنگی مجرای ادرار شک می کند، ممکن است یک یا همه ی موارد زیر را برای شما درخواست کند:

۱- عکس رنگی مجرا یا RUG یا Retrograde Urethrography

 این روش برای تشخیص تنگی های بخش قدامی مجرای ادراری درخواست می شود. در این شیوه ی عکس گرفتن سوند را ۱ تا ۲ سانت وارد مجرای ادراری کرده و سپس ماده رنگی را بداخل مجرا تزریق می کنند و حین تزریق، عکس گرفته می شود.

عکس رنگی مجرا یا RUG

Retrograde Urethrography

۲- عکس رنگی مثانه در حال ادرار کردن یا VCUG یا Voiding CystoUrethrography

این روش برای تشخیص تنگی های بخش خلفی مجرای ادراری و همچنین آسیب های مثانه انجام می شود. در این نوع عکس، پس از اینکه مثانه را با ماده ی رنگی پر می کنند؛ بیمار شروع به ادرار کردن کرده و حین ادرار کردن، عکس گرفته می شود.

عکس رنگی مثانه در حال ادرار کردن یا VCUG

۳- سیستوسکپی

 این روش تشخیصی اگر چه در مطب و با بیحسی موضعی هم قابل انجام هست، ولی معمولا در بیمارستان و تحت بیهوشی خفیف با وسیله ای بنام سیستوسکوپ که مجهز به لنز برای مشاهده مجرای ادراری و پروستات و مثانه می باشد، انجام می شود.

چگونه تنگی مجرا درمان می شود؟

✅ روش جراحی بسته

مزیت روش بسته، کوتاه بودن مدت بیهوشی و بستری و همچنین کوتاه بودن زمان سوند داشتن بیمار است؛ ولی بزرگ ترین ایراد روش بسته، عود تنگی بعد از مدتی کوتاه می باشد؛ بطوریکه بین ۷۰ تا ۹۰ درصد احتمال عود تنگی وجود دارد. لذا برخی از متخصصین ارولوژی برای جلوگیری از عود تنگی به بیمار توصیه می کنند تا هر چند روز به خودشان سوند بزنند تا مجرا مجددا تنگ و بسته نشود. در روش بسته بعد از باز کردن مجرا، بیمار به مدت ۵ تا ۷ روز سوند خواهد داشت. روش بسته به دو شیوه انجام می شود:

۱- دیلاتاسیون یا اتساع سازی مجرای ادراری

 در این روش تنگی را به وسیله سوندهای فلزی از شماره های کوچک تا بزرگ، بتدریج متسع و باز می کنیم.

۲- اینترنال یورتروتومی

 در این روش تنگی مجرا به وسیله ی تیغه مخصوص و البته زیر دید مستقیم، برش داده می شود.

✅ روش جراحی باز یا یورتروپلاستی

 این شیوه جراحی نیاز به تبحر و مهارت زیاد دارد و اصولا بایستی توسط جراحان اورولوژیست که در زمینه ترمیمی فوق تخصص دارند، صورت پذیرد تا بهترین نتیجه و کم ترین عوارض را به همراه داشته باشد. مهم ترین مزیت این روش آنست که احتمال عود تنگی بسیار کم و در دستان فوق تخصص اورولوژی ترمیمی بین ۲ تا ۱۰ درصد می باشد. در این روش، بیمار می بایستی سه هفته سوند داشته باشد و بعد از سه هفته عکس رنگی مجرا از کنار سوند گرفته می شود و اگر محل پیوند بخوبی جوش خورده باشد، سوند خارج می شود.

جراحی باز یا یورتروپلاستی

متاسفانه خیلی از بیماران و حتی برخی از متخصصین اورولوژی که اشراف و تسلط کافی به این شیوه ی جراحی که نوعی جراحی سخت و فوق تخصصی است ندارند، این دسته از بیماران را به بهانه وجود عوارض زیاد مثل بی اختیاری ادراری و ناتوانی جنسی از انجام جراحی باز منع کرده و به نوعی می ترسانند؛ درصورتیکه این حرف نادرست بوده و این عوارض در جراحی باز رخ نمی دهد. روش جراحی باز به دو شیوه انجام می شود:

✅  یورتروپلاستی انتها به انتها (End To End Urethroplasty)

در این روش که برای درمان تنگی هایی با طول نسبتا کوتاه به کار می رود، محل تنگی را برداشته و دو انتهای سالم مجرا را به هم پیوند می زنند.

✅ یورتروپلاستی با پیوند مخاط دهان (داخل گونه) (Buccal Mucosal Graft Urethroplasty)

در این روش که برای درمان تنگی های با طول بلند بکار می رود، محل تنگی را در طول مجرا برش داده و متناسب با اندازه طول تنگی از مخاط داخل دهان برداشته و به محل تنگ شده مجرا اضافه کرده و به این نحو تنگی را متسع و باز می کنند. در روش یورتروپلاستی با پیوند مخاط دهان، مشکل جدی برای دهان پیش نمی آید و از آنجایی که محل برش از داخل دهان هست، جای آن پنهان مانده و با بخیه جذبی ترمیم می شود.

افرادی که دچار تنگی مجرای ادراری می شوند با چه علائم و نشانه هایی مواجه هستند؟

قبل از هر چیز بایستی بدانید که علائم تنگی مجرای ادراری مختص تنگی مجرا نبوده و در برخی بیماری ها و موارد دیگر مثل بزرگی خوش خیم پروستات، التهاب پروستات یا پروستاتیت، مثانه ی عصبی یا تنبلی مثانه، اسپاسم عضلات خروجی مثانه و در برخی افراد وسواسی نیز دیده می شود. لذا وجود عوامل ایجاد کننده ی تنگی و همچنین شک بالینی پزشک کلید حرکت به سمت تشخیص تنگی می باشد. این علائم شامل:

– کاهش فشار ادرار

– باریک شدن جریان ادرار

– سوزش ادرار

– افزایش دفعات ادرار کردن (تکرر ادرار)

– عدم تخلیه کامل ادرار

– طولانی شدن زمان ادرار کردن و سر دستشویی نشستن

– فوریت در ادرار کردن

تکرر ادرار

– قطع و وصل شدن ادرار

– قطره ای آمدن بخش انتهایی ادرار

– زور زدن حین ادرار کردن

– معطل شدن برای شروع جریان ادرار

– همراه شدن خون با ادرار

– بیدار شدن در شب برای ادرار کردن (شب ادراری)

– درد حین ادرار کردن

🛑 بیشتر بخوانید: علت خون در ادرار

عوارض تنگی مجرای ادراری

⚠ احتباس ادراری یا به اصطلاح شاش بند شدن

⚠ عفونت های ادراری عود کننده

⚠   عفونت بیضه و پروستات

⚠ نازایی بدلیل عدم خروج مناسب و کامل منی

⚠ نارسایی کلیه

⚠ آسیب عضلات مثانه

⚠ بی اختیاری ادراری

عکس مجرای ادرار مرد
عکس مجرای ادرار بانوان
تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.7/5 - (75 امتیاز)
  • تصویر کاربر زهرا چهارشنبه ۷ خرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 650 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پدرم حدود سه سال پیش رادیکال پروستات انجام دادن که هنوز سرطان پیش روی نکرده و فقط غده پروستات درگیر بود الان یک سال ماهی یه امپول برای جلوگیری از عود میزد بعد سه ماهی یک بار الان psa 0/9 شده مجدد دتر گفته دیروز امپول بزنه و چهر ماه دیگه بیاد سوالم اینه الان این عدد به نظر شما بالا نیست؟ شما چه نظری دارید/ ممنون از شما.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۷ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      سلام

      منظورتان از بالا بودن این عدد دقیقا چیست؟

  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 642 مشاهده پرسش
    سلام
    من 30 سالمه حدودا 4سال ازدواج کردیم یک سال بعد از ازدواج میل جنسی ام کم شد دکتر رفتم گفت التهاب پروستات داری و آنتی بیوتیک و داروی دیگر از جمله یک آمپول تسترون دادند و تادالافیل من استفاده کردم برای 6 ماه منتها بهبودی نیافتم بعد یکسال دکتر دیگر رفتم آزمایش پروستات دادم مشکل در ازمایش نبود ولی سونوگرافی پروستات من رو با حجم 50 نشون میداد من هنوز سوزش ادرار کمی دارم ولی مشکل تکرر ادرار یا شب اداری ندارم و میل جنسی ام ضعیف شده برخلاف سابق و دچار خستگی جنسی ام و برای اطمینان از رابطه جنسی همچنان تادالافیل مصرف می کنم و کمی هم زود انزالی دارم و هنوز بچه ندارم و بابت این قضیه هم نگرانم لطفاً کمکم کنید در ضمن مشکل معده دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۶ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      سلام

      بی میلی جنسی در سن شما بیشتر جنبه روانی دارد لذا توصیه می کنم ابتدا آزمایش هورمونی دهید و اگر‌نرمال بود به دکتر علی شیخ الاسلامی مراجعه کنید

  • تصویر کاربر جواد چهارشنبه ۷ خرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 523 مشاهده پرسش
    یه درد شدیدی تو قسمت لگنش هست که میگن بعد از عملش پخش شده که تو دو قسمت لگنش دیده شده امپول ماهانه میزنا گفتن باید شیمی درمانی بشه پرتو درمانی شده قبلا پدر من پروستات بدخیم داشت یک سال پیش مجبور به عملش در بیمارستان لبافی تهران شدیم بعد عمل دکتری که عملش کرد گفت باید دکتر متخصص بیماریهای سرطانی ببینه که نیاز که پرتو درمانی داره یا نه ما اومدیم پیش یه دکتر دیگه گفت باید انجام بشه پرتو درمانی تو 32 جلسه انجام شد بعد تا قبلش خوب بود کامل راه میرفت بعد اون درد شدیدی تو لگنش بود که به سختی راه میرفت همه میگفتن عوارض پرتو درمانیه تا ماه گذشته رفتیم پیش همون دکتر متخصص سرطانی که گفت تو لگنش پخش شده دو جا دیده میشه باید شیمی درمانی بشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      سلام

      شما یه متنی را نصفه و نیمه فرستادید من چیزی ازش سر در نیاوردم

    2. تصویر کاربر جواد دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام خسته نباشید عرض کنم خدمت شما پدر من پارسال عمل پروستات کرد بیمارستان لبافی بعد عمل 30جلسه پرتودرمانی شد بعد از پرتو درمانی به دلیل درد شدیدی در قسمت لگنش داره نمیتونه خوب راه بره اویل فکر کردیم عوارض پرتوه بعد دوباره از لگنش عکس برداری شد گفتن تو لگنش پخش شده دو قسمت لگنش دیده شده دکتر اینجا گفته شیمی درمانی نشه با امپول ماهانه کنترلش کنیم ولی درد شدیدی داره که اصلا خواب نداره کل روز ناله میکنه از درد کمک کنید راه چیه ممنونم
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      سلام
      بایستی دید PSA چند هست و نتیجه سی تی و یا ام آر آی چی هست و در کل اگر به آمپول ماهانه پاسخ دهد نیازی به شیمی درمانی نیست

    4. تصویر کاربر جواد سه شنبه ۶ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)
      اقای دکتر مشکل الان دردشه یعنی با این امپول ماهانه دردش کم میشه به ندرت ?من میتونم مدارک برای شما ارسال کنم?
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۷ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      برای درد ضمن تزریق داروی ماهانه احتمال دارد نیاز به کورتون تراپی و بعضا مخدر باشه

      برای درد بهتره با متخصص درد هم مشورت کنید بهتر می توانند راهنمایی تان کنند همان لبافی نژاد کلینیک درد دارد

    6. تصویر کاربر جواد سه شنبه ۶ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)
      ممنونم اقای دکتر لطف کردین
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۷ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      سلامت   باشید

       

    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر سامان یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 34سالمه و نزدیک2سال هستش که درد در ناحیه الت بهمراه سوزش دارم حتی موقع رابطه سوزش دارم و زود ارضاع میشم و اینکه در ناحیه زیر شکم و پشتم درد دارم الان جدیدا مشکل نعوذ هم پیدا کردم
    کارمند هستم و نشستنم زیاده استرس هم دارم بابت این مشکلات لطفا ر اهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      سلام
      از بابت درد و سوزش آلت بهتره که سونوگرافی از کلیه و مثانه و پروستات انجام دهید. و نیز آزمیاش کشت و کامل ادرار. مشکلات تان ممکنه بخاطر التهاب پروستات باشد یا ناشی از مشکلات کمر که زیاد نشستن هم آن را تشدید می کند لذا نرمش های کششی کمر هر 1 ساعت و نیم در اداره می تواند شرایط تان را بهتر کند.
      زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

    2. تصویر کاربر سامان یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)
      ممنون بابت توضیحاتتون ولی ببخشید در مورد نعوظ راهنمایی نکردید
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      سکس خوب و نعوظ خوب ماحصل زندگی سالم هست یعنی ورزش ، وزن مناسب، رژیم سالم،ارتباط خوب با همسر و شاد بودن و استراحت کافی و ......
      در نهایت می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یکساعت قبل از نزدیکی استفاده کنید. 

    4. تصویر کاربر سامان یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)
      سپاس فراوان بابت وقتی که گزاشتید
      انشالا مطالبی که گفتید انجام میدم و بعد چند وقت دوباره وضعیت جسمانی رو واستون توضیح میدم انشالا که بتونم دقیق انجام بدم
      باتشکر
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      انشاالله

      موفق باشید

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سامان شنبه ۳ خرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    سلام من 25سالمه چند ماهی بود درد کشاله ران داشتم رفتم دکتر داخلی برام سنوگرافی نوشت بعد معلوم شد تورم پرستات دارم روی 29ccبود قبلا خود انزالی داشتم و مانه بیون امدن مایه منی می شدم می خواستم بدونم مشکلم درمان می شه؟
    خیلی نگرانم .چه داروی باید بخورم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      سلام

      نگران نباشید بهتر دارویی استفاده نکنید با گذشت زمان بتدریج برطرف می شود در موادر نادری نیاز به مصرف آنتی بیوتیک و داروی ضد التهاب هست

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shakiba سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    سلام.38 سالمه.منو کامل میشناسید.نمیدونم از کی اینجوری شدم اما لااقل 1.5 ساله اینجوریم.ادرارم دوشاخه میشه مخصوصا ابتدا و انتهاش که فشار کمه.بعد از ادرار هم احساس میکنم تخلیه کامل نمیشم.و دوباره میرم دستشویی.موقع خواب هم دوبار یا سه بار میرم و بعد میخوابم.معمولا صبح که بیدار میشم زیر ناف و کل سمت راست و چپ شکمم یکم درد میکنه و انگار ادرار دارم و میرم دستشویی کم ادرار میکنم و بعدش دوباره میرم و معمولا بیشتر ادرار میکنم.1.5 سال پیش آزمایش عفونت و پروستات(خون) منفی شد.سونو هم 35 میل مانده نشان داد.تو رو خدا بگو یه چی بخورم خوب شم.این حس ماندن ادرار خیلی بده.تا از دستشویی در میای بازم دستشویی داری و میری دوباره میشینی در حد چند قطره میاد.موقع ادرار هم فشار و حجم ادرار زیاد نیست.خیلی دوست دارم.ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      قرص ترازوسین 2 شب ها  و بکلوفن 10 صبح و شب بخورید

    2. تصویر کاربر shakiba سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)
      چشم.ممنونم.خدا حفظت کنه که وقت میزاری.ایشالله خودتو خانوادت همیشه سلامت باشید.چه مدت مصرف کنم؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)

      6 ماه

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Ali جمعه ۲۰ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر پسرم دوساله است و ادرارش انحراف به چپ دارد. میخواستم بدونم با دارو حل میشه یا نیاز به جراحی دارد؟ و اگر نیاز به جراحی دارد در این سن امکان انجام عمل هست یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۰ اردیبهشت ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۳۰ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر خسته نباشين ممنون بابت كمك هاي فراوان شما
    من امروز شكمم كار كرد و رفتم به سرويس بهداشتي البته فقط يكم بهم فشار اومد و از كنار سوند كمي خون امد ايا جاي نگراني داره يا طبيعي هستش
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۳۰ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      طبیعی است و جای نگرانی نیست ولی همانطور که خدمت تان گفتم نباید شکم تان سفت کار کند. سالاد و روغن زیتون و آلوی خیس کرده و سبزیجات و ..... استفاده کنید

  • تصویر کاربر مجید سه شنبه ۲۰ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.
    بنده سال ۸۹ عمل تنگی مجاری خلفی را به روش باز یورتوپلاستی انجام داده و قسمت مسدود شده را خارج و دو سر مجرا را پیوند زدند.
    سال ۹۳ مجداد دچار تنگی شده و با سیستوسکوپ محل را با تیغ باز و کالیبره نمودند.
    سال ۹۴ بچه دار شدم.
    اکنون ماهی یکبار خودم سوند گذاری را در منزل انجام میدهم.
    مدتی است که احساس میکنم فشار ادرارم کم شده و مهمتر اینکه منی(اسپرم) از آلتم خارج نمیشود و همراه ادرار دفع میگردد.
    خواهشمند است بنده را راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۰ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      عکس رنگی از مجرا بگیرید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۶ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 266 مشاهده پرسش
    با سلام.آقای دکتر ی سری دونه زیر آلتم هم.میخواستم بدونم چی هستن.همینطور یک ضایعه ک نمیدونم چیه زیر آلتم هس ک نمیدونم گوشت اضافس یا زگیله.ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۶ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم.
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی