بهترین درمان بیماری لیکن اسکلروزیس

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیماری لیکن اسکلروزیس یک ضایعه ی التهابی پوست می باشد. بیشترین زمان وقوع بیماری لیکن اسکلروزیس در مردان بین سنین 30 تا 60 سال است. بیماری لیکن اسکلروزیس، در هر دو جنس می تواند بروز کند، اگرچه احتمال درگیری پوست ناحیه تناسلی در زنان بیشتر است. در زنان در دو پیک سنی قبل از بلوغ و بعد از یائسگی بیشتر دیده می شود. از علل احتمالی بروز بیماری لیکن اسکلروزیس عبارتنست از: عفونت، استعداد ژنتیکی، استرس اکسیداتیو و بیماری های خودایمنی.

تظاهر بالینی بیماری بصورت لکه های سفیدرنگ پوستی است که کلاهک آلت و پوست ناحیه ختنه را گرفتار می سازد. و بتدریج باعث تنگی مجرای ادراری می شود . بیماری لیکن اسکلروزیس در عکس رنگی مجرای ادراری بصورت تنگی مجرا به شکل اره ی دندانه دار دیده می شود.

 

تنگی مجرا

بیماری لیکن اسکلروزیس

در مورد ارتباط بیماری لیکن اسکلروزیس با بدخیمی های پوستی ناحیه تناسلی اتفاق نظر وجود ندارد. اگرچه این ارتباط در زنان بیشتر مشاهده شده است (حدود 3 تا 6 درصد) ولی درمردان این ارتباط بیشتر زیر سوال است.

درمان طبی

شامل استفاده از استروئیدها های موضعی یا تاکرولیموس موضعی (داروی کاهنده ی سیستم ایمنی) برای 6 تا 8 هفته همراه با مصرف آنتی بیوتیک ها می باشد. اگر در طی درمان علائم پوستی و مشکل ادراری بیمار رو به بهبود برود درمان را ادامه می دهیم.

درمان جراحی

شامل ختنه کردن ( در افرادی که ختنه نشده اند)، متسع کردن مرتب مجرای ادراری، برش سوراخ مجرای ادراری، و در موارد شدید ترمیم و باز سازی مجرای ادراری با استفاده از پیوند بافت مخاط دهان است.

جراحی تنگی مجرای ادراری

تنگی مجرای ادرار

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (26 امتیاز)
  • تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۱۳ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    سلام ...بیمه تکمیلی بنده با بیمارستان انصاری قرار داد داره شنیدم که اگه دکتر معالجت بیمه تکمیلی قبول نکنه بیمارستان هم قبول نمیکنه آیا شما هزینه های عملو کلا به بیمارستان سپردید و اگه بیمارستانتون با بیمه ای قرار داد داشته باشه مشکلی ندارید شما؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام 
      واریکوسل را من با بیمه عمل نمی کنم . در صورت تمایل بعد از ترخیص می توانید صورتحساب از بیمارستان بگیرید و به بیمه تکمیلی تان بدهید.

  • تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۲۳ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    سلام خدمت دکتر ...بنده عمل واریکوسل گرید 3 سمت چپ به روش معمولی انجام دادم اما بعداز یک سال بدون اینکه ورزش کنم یا کار سنگینی انجام بدم عود کرد و دوباره گرید 3 هست ..جواب تمام فاکتورهای آزمایش اسپرمم خعلی خوبه ولی موقع ورزش یا فعالیت به حدی احساس سنگینی در بیضه میکنم که تمام جوانیمو خراب کرده میخوام بیام تهران و پیش خودتون به روش میکرو عمل کنم با توجه به اینکه آزمایش اسپرمم خعلی خوبه اما خعلی اذیتم میکنه اگه بیام تهران عملم میکنید؟ اکه عمل کنم بعدش بدنسازی کنم چند درصد امکان عود داره ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      در جراحی واریکوسل هیچگاه 100 در 100 رگها بسته نمیشه لذا ممکنه بعد از عمل دوم هم باز حین ورزش احساس سنگینی را داشته باشید.

    2. تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر بعد عمل خعلی بهتر میشه من اون یه سالی که هنوز عود نکرده بود زندگیم عادی شده بود ولی الان کلا فعالیت مخصوصا بدنسازی میکنم به حدی رگها متورم میشه که حس میکنم به شدت داره به بیضم فشار میاره...من هیچ لذتی تو دنیا از بدنسازی برام بیشتر نیست و چون تو اینترنت خعلی تعریفتونو شنیدم اینجام دیدم که بدون هیچ چشم داشتی وقت میزارین و سوالای مزدمو جواب میدین فقط و فقط میخام پیش شما عمل کنم به نظرتون عمل کنم راحتر میتونم برم بدنسازی؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۳ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      پاسخ همانی است که در بالا عرض کردم

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مری یکشنبه ۱۳ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    سلام اقایه دکتر من خیلی وقته تبخال تناسبی میزنم پیش دکترم رفتم چنتا قرس زرد رنگ کپسول داده اما بازم خوب نشدم الان بازم هر از چنگاهی می زنم مخصوصا دوران قاعدگی یا یه روز قبلش الان می خوام باردار شم ایا مشکلی نداره؟به بچم اسیبی نرسونه؟توی جوش شیرین سرکه میگن بشینیم بهتر میشه عفونت ها ایا درسته؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام
      اقایه دکتر من خیلی وقته تبخال تناسبی میزنم پیش دکترم رفتم چنتا قرس زرد رنگ کپسول داده اما بازم خوب نشدم الان بازم هر از چنگاهی می زنم مخصوصا دوران قاعدگی یا یه روز قبلش الان می خوام باردار شم ایا مشکلی نداره؟.........................تبخال تناسلی مشکلی برای بارداری ندارد فقط زایمان بهتره سزارین باشه

      به بچم اسیبی نرسونه؟.............اگر سزارین بشوید آسیبی نمی رسونه

      توی جوش شیرین سرکه میگن بشینیم بهتر میشه عفونت ها ایا درسته؟....................عفونت های واژینال بله ولی روی تبخال تاثیری ندارد

  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۳ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    سلام دکتر..من بیضه ی چپم بالاتر از راست قرار میگیره رو به شکم...مشکلم چیه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      مشکل جدی نیست یا طنابش کوتاه تره یا اینکه اسپاسم عضلات طناب بیضه باعث چنین حالتی میشه

  • تصویر کاربر سارا چهارشنبه ۹ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    سلام
    همسرم به تشخیص دکتر واریکوسل گرید 3 سمت چپ و گرید 1 سمت راست دارن
    و ازمایش به این صورت هست
    Semen volume 1
    Semen pH 8
    Vitality 94
    Sperm count 133.9
    Progressive (A+B) 57.1
    Motile(A+B+C) 88
    Round cell 2.9
    Germ cell 0
    WBC 2
    RBC 0
    Normal Morphology 75
    با این خصوصیات ایا همسرم نیاز به عمل واریکوسل دارن
    من 29 و همسرم 30 ساله و تقریبا 3 سال در اقدامیم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۹ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      اگر در معاینه هم گرید سمت چپ 3 هیت بهتر است آزمایش DFI بدهند و براساس آن تصمیم گرفته شود که نیاز به عمل هست یا خیر البته به شرطی که شما سالم باشید

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۶ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خیلی وقت هست که بنده کجی در آلت تناسلی خود حس میکنم به این شکل که از از انتها به سمت چپ کج هست و هم خود آلت در حالت نعوذ انحنا به سمت چپ دارد. خواستم بررسی بفرمائید که آیا مشکل کجی آلت تناسلی است یا مشکل چیز دیگری هست و اگر مبتلا به کجی هستم مقدار آن نیاز به عمل دارد و یا خیر.
    در ضمن بنده حدودا دو یا سه سال پیش با آلت خود در حالت نعوذ قلنج انجام دادم و در حین آن یک صدای تق شنیدم ولی نه احساس درد شدیدی داشتم و نه آلتم دچار کبودی و سیاهی و یا تورم شده بود و صرفا یک صدای تق که آن زمان فکر میکردم ناشی از قلنج هست شنیدم خواستم بررسی کنید که ممکن است به این دلیل باشد یا خیر.
    عکس ضمیمه شده
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۶ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      درکل مشکل جدی ندارید و نیازی به درمان نیست
    2. تصویر کاربر علی دوشنبه ۶ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      میشه بفرمایید این انحراف به چه علتی هست؟
      شکستگی همواره با درد و کبودی همراه هست یا خیر؟
      ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۶ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      علت را نمی توان مشخص کرد
      شکستگی همواره با درد و کبودی همراه هست یا خیر؟..........................بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رسول شنبه ۴ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 338 مشاهده پرسش
    سلام.من29سالمه.مجردم.مادرزادی ایکی ازبیضه هام بالارفتودیگرهیچ نشونی دیده نشدازبیضه پنهان شده.دوسال پیش عمل واریکوسل ازچپ شدم و هنوزم دردش حس میشه تورگش.چندروزپیش که بازسوزش ادراری گرفتم که درپایان ادرار بازهم دو سه قطره خون و گاها لخته خون هم میاید توسونوگرافی گفتن که دو سه وریدتوتورازدراطراف بیضه به قطرسه میلیمتردیده شده.هم اکنون تعداد اسپرمم از20 شده 13..فایل موردنیازم براتون گذاشتم..اکنون نیز بامصرف دوا دکتربازهم سوزش و خون و لخته دارم.لذا خواهش میکنم راهنمایی کنین.تشکرفراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      به نظر من بهتره ازمایش ادرار وسونوگرافی از کلیه ها و مثانه و پروستات انجام دهید
  • تصویر کاربر نیما دوشنبه ۶ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    ایا راه چاره ای برای دراز شدن وکلفت شدن وجود دارد.از کوچیکی التم خیلی رنجر میبرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۶ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      اندازه آلت تناسلی تابع ژنتیک و ارث می باشد و کمتر تحت تاثیر عوامل محیطی می باشد . موضوعی که می تواند در روابط جنسی تاثیر بگذارد سایز آلت در حالت نعوظ می باشد اگر چه برخی از مردان تمایل دارند که حتی در حالت شل نیز آلت تناسلی بزرگی داشته باشند اما به دلیل جمع شدن آلت یا زیاد بودن چربی زیر شکم (ناحیه شرمگاهی) آلت کوچک به نظر می رسد اگر چه در واقع اینطور نبوده و این دسته از افراد بیشتر آلت پنهان دارند. اندازه گیری طول آلت در حالت کشیده شده با دست یا در حالت نعوظ و از محل اتصال آلت به استخوان شرمگاهی لگن (به نام سمفیز پوبیس) و در حالی که چربی را به عقب می رانید تا سر آلت تناسلی می باشد. محیط آلت در حالت نعوظ و از قسمت میانی آن اندازه گیری می شود.
      حداقل اندازه طول آلت در حالت کشیده 9 سانتیمتر گزارش شده است و حداقل محیط آلت در حالت نعوظ 8 سانتیمتر می باشد. البته این اعداد تقریبی بوده و بدیهی است در جوامع و نژادهای گوناگون می تواند متغیر باشد.
      وقتی صحبت از افزایش سایز آلت می شود سه روش کلی به ذهن می رسد:
      1. داروها اعم از قرص، کپسول، کرم ها و انواع آمپول ها که در شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی و هر از چندگاهی با اسامی جدید و بسته بندی های اغوا کننده تبلیغ می شود و بر تاثیر پذیری صد در صدی آن تاکید می کنند. بایستی گفت تا کنون هیچ دارویی که قادر باشد سایز آلت را افزایش دهند شناخته نشده و در مراکز علمی و آکادمیک و به دور از تبلیغات تجاری هنوز دارویی ساخته نشده تا بتواند باعث افزایش سایز آلت تناسلی بوسیله دارو شود.
      2. روش های کششی مثل استفاده از اکستندرها و کشنده هایی مثل لارجرباکس، استفاده از وکیوم و استفاده از تمرینات پنیمور. در مورد تاثیر روش های کششی و میزان این تاثیر و ماندگاری آن اختلاف نظر وجود دارد بعضی مقلات بر اثر بخشی آن و برخی بر بی اثر بودنش گزارشاتی ارائه داده اند اما به نظر می رسد که این روش ها اگر هم موثر باشند در نهایت رضایت فرد را فراهم نمی کند ضمن اینکه استفاده افراطی و نادرست از این روش ها می تواند مضر و آسیب رسان به بافت های اسفنجی آلت و عروق و اعصاب آن باشد.
      3. روش های جراحی. هنوز روش استانداردی که مورد قبول و پذیرش همه جراحان باشد وجود ندارد و علت آن عوارض زیاد جراحی و اثربخشی کم آن است. در حال حاضر شایع ترین و کم عارضه ترین روش برای افزایش طول آلت تناسلی قطع لیگمان ساسپنسوری است. در این روش حدود 2 سانت به سایز آلت افزوده می شود و عوارض آن شامل احتمال آسیب به عروق و اعصاب آلت و در نتیجه اختلال در سفتی و نعوظ و همچنین بد شکل شدن محل جراحی در بالای آلت می باشد. برای افزایش قطر آلت هم از تزریق چربی یا آلوگرافت استفاده می شود که به دلیل عوارض زیاد تقریبا مترود شده و کمتر جراحی حاضر است خطرات آنرا بپذیرد و عوارض آن بقدری است که خیلی اوقات منجر به جراحی مجدد وتخلیه مواد کاشته شده در اطراف آلت می شود.
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۷ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اینجانب مدتی است که همیشه احساس می کنم که باید دستشویی برم (احساس ادرار) و وقتی می رم در حد چند قطره ادرار می کنم و این مورد بنده رو خیلی اذیت می کند لطفا راهنمایی فرمائید که چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۷ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      نیاز به بررسی های متعدد واحتمالا نوار مثانه دارید
  • تصویر کاربر احمدرضاناشناس شنبه ۴ مهر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 351 مشاهده پرسش
    سلام پسری هستم 15ساله ک یه سری مشکلات دارم تقریبا دو ساله1.چکه کردن ادرار بعد از دستشویی و کامل تخلیه نشدن ادرار به طوری که نیم ساعت بعد من رو دستشویی میگیره2.وقتی دقایق اول ادرارم رو به طور عادی انجام میدم و شیر اب رو باز میکنم برای شستن ادرارم چون حساس میشه خارج میشه و وقتی که به مقعدم فشار میارم هم ادرارم میزنه بیرون3.مدفوعم رو خوب نمیتونم دفع کنم و اغلب رنگ سیاهی و چسبناکی است و گاهی اوقات هم سوزش دارم4.وقتی هندونه میخورم من رو هر پنج دقیقه دستشویی میگیره و در دستشویی هم بعد از سی ثانیه ادرار معمولی یکم فشار بیارم ادرارم میاد ولی نمیتونم برای همیشه دفعش کنم.حالا من چه نوع بیماری دارم چون ازمایش سونوگرافی عکس رنگی و همچنین بخش نخاعی من با توجه به عکس ام ار ای که گرفتم سالم بوده شما میگین من چه نوع بیماری دارم خیلی ممنون میشم پاسخ بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      نوار مثانه هم انجام داده اید؟
    2. تصویر کاربر احمدرضاناشناس شنبه ۲۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      خیر
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      توصیه می کنم نوار مثانه ( تست یورودینامیک ) انجام دهید تا بهتر بتوان در خصوص مشکل تان اظهار نظر کرد
    4. تصویر کاربر احمدرضاناشناس یکشنبه ۲۲ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      اقای دکتر ایا جواب این تست یورو دینامیک در چک اپ کامل قابل مشاهده هست تا چک اپ کامل بگیرم؟
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ مهر ۹۴( 1 دهه پیش)
      به ارولوژیست شهرتان مراجعه کنید برایتان توضیح خواهد داد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط