جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر ح.آ پنجشنبه ۱۶ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر جباری
    ممنون از سایت خوب شما.
    من 30 سال دارم. حدود 2 سال ونیم پیش دچار شکستگی آلت و جراحی شدم.
    از حدود 9 ماه قبل دقیقا از جایی که شکستگی رخ داد دچار انحنا در آلت شدم نه به صورت خیلی زیاد ولی در حدی هست که حالت انحنا مشخص هست و از لحاظ اعتماد به نفس خیلی برای من مشکل ایجاد کرده.
    تا حدی که در روابط زناشویی دچار مشکل شدم. افسردگی دارم و خیلی این موضوع من رو آزار میده و تو این یکسال یک روز نیست که از ناراحتی این موضوع راحت باشم.

    به دلیل افسردگی و اینکه ممکن هست مجدد نیاز به جراحی باشد به دکتر قبلی مراجعه نکردم.

    آقای دکتر این موضوع با جراحی مجدد قابل رفع هست ؟ اگر مجدد جراحی کنم امکان بازگشت هست ؟

    میشه من رو راهنمایی کنید ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۶ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      با جراحي قابل. فع مي باشد
  • تصویر کاربر عليرضا سه شنبه ۱۴ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 256 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد من ٢٦ سال سن دارم و در هر با نزديكي به راحتي دچار نعوظ مي شوم ولي مقدار سفتي و زمان نگه داري نعوظم كم مي باشد البته يك بار چند سال پيش به اورولوژ مراجعه كردم با يك چك آپ بدون آزمايش گفتند سالمي ولي به سكس تراپيست مراجعه كنيد ولي ان زمان سوال پرسيدن كه صبح ها نعوظ داري من جواب مثبت دادم ولي من صبح ها به ندرت نعوظ كامل دارم لطفا راهنمايي مي فرماييد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۴ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      تست ريجي اسكن انجام دهيد
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱۴ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    با سلام من 33سالمه کارگرم ده ساله ازدواج کردم روزی ده نخ سیگار میکشم قدم 183 و وزنم 92کیلو الت من 17سانتیمتر هست خوب راست نمیشه تو رابطه جنسی و این منو ازار میده اقای دکتر اما وقتی که به فیلمهای سکسی نگاه میکنم راست میشه با تشکر*
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۴ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      مشكل همان ديدن فيلم هاي سكسي هست كه ذائقه ي شما را تغيير مي دهد
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۱۴ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید..
    اقای دکتر الته من از اونجایی که از شکمم خارج میشه ی انحنایی نسبتا زیادی داره میخاستم بیینم این همون بیماری پیرونیه یا فرق میکنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۴ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم.
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    سلام دکتر. من 16 سال سن دارم و طول التم حدود 13 تا 14 سانتی متر است.خواستم بدونم این اندازه طبیعی است؟
    من مادر زادی التم حدود 45 درجه کج هستش اما نه به حالت یه موز به عبارتی میشه گفت پیچ خورده که مثلا اگر از روبه رو نگاه کنی سوراخش بجای این حالت | به این حالت / دیده میشه من از این نقص بسیار ناراحتم ایا بجز عمل جراحی راه دیگه ای برای بهبودش هست؟
    1. تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      لطفا پاسخ دهید
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۴ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      ١٤ سانت طبيعي است براي مشكل ظاهري الت تان هم فقط با جراحي قابل اصلاح هست
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۴ تیر ۵ تعداد بازدید: 938 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط