جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر اقبال یکشنبه ۲۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 267 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و درود خدمت دکتر عزیز
    آقای من عمل انحراف آلت انجام دادم وطبق عکس مورد نظر رو جای بخیه رو آلتم یه تکه نخ سفید رنگ باقی ماده که فکر نکنم نخ بخیه بیرونی باشد آخه نخه بیرونی بخیه زرد رنگ بود و گره داشت که خودشون به مرور بعد از جذب افتادن...
    آقای الان من این رو چکارش کنم به همین حالت ولش کنم مشکلی پیش نمیاد و عادیه؟؟؟
    یا نمیدونم بکشمش یا هر راه حلی که شما دکتر عزیز بهم پیشنهاد میکنید؟؟؟
    در ضمن من تاریخ عملم 95/6/25 بوده
    لطفا کمک وراهنماییم کنید باسپاس فراوان از شما دکتر مهربان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      از پزشک معالج خودتان سوال کنید
  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۲۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 282 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد و ممنون از پاسخگویی شما
    آقای دکتر من 28 سالمه و اندازه آلت من در حالت نعوذ 12 سانتیمتر هست و قطرش هم کمه میخواستم بدونم آیا نیاز به جراحی هست یا نه و یا در صورت جراحی چقدر به طول و قطر آن افزوده میشود
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      نیازی نیست
  • تصویر کاربر مجید یکشنبه ۲۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    سلام ، هزینه عمل زیبایی آلت پرده دار چقدر است ؟ و اینکه آیا بیمه تکمیلی این نوع عمل رو پوشش میدهد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      حدود ۲ تا ۲ و نیم اطلاعی از بیمه تکیمیلی ندارم
  • تصویر کاربر داوود یکشنبه ۲۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 255 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر حدودا سه ماه پیش التم در حالت سفت شدن با درد همراه بود ،رفته .رفته درد بیشتر شد تا یک روزدیدم التم بطرف بالا کج شده ،به پزشک مراجعه کردم ایشان پیشنهاد سنگ شکن را دادند ،البته تمامموارد را توضیح دادند و گفتند در مواردی با استفاده از این تکنیک مشکل بر طرف شده البته قرص پوتابا و پنتافیل و ویتامین ایی هم تجویز کرده، با توجه به اینکه در هیچ مقاله ای به این روش اشاره نشده میخواستم نظر شمارا در این رابطه بدانم ممنون میشم پاسخ بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      استفاه از امواج ماورای صوت هم یکی از روش های درمانی است
  • تصویر کاربر میرزایی یکشنبه ۲۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 261 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر من مدتی پیش تسخیص مولوسکوم داده شد در ران پا و ناحیه تناسلی و با نیتروژن مایع سوزانده شدن شوهرم مبتلا نشده ولی چندتا ضایعه صاف کوچک دیدم ب دکتر مراجعه کردیم گفتن چیزی نیست
    ولی من میترسم زگیل تناسلی گرفته باشم شوهرم و خودم هیچ نشانه ای نداریم تست پاپ تسمیر دادم اونم هیچی رو نشون نداد متخصص پوست جوش های ناحیه تناسلیم رو فولیکولیت تشخیص میده ک هی میان و نیرن
    من وسواس گرفتم و میشه بگید من چکار کنم و با این ترس چطور برخورد کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم.
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 565 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲ تیر ۵ تعداد بازدید: 938 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط