اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر knight جمعه ۱ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    با سلام می خواستم بدانم طول وقطر الت مرد به چه چیزی بستگی داردو طول الت در سن ۱۵سالگی چه قدر باید باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      سایز آلت وابسته به ژنتیک و ارث است و در فرد 15 ساله بستگی به مرحله بلوغ دارد
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    سلام دکتر .از برج 3 امسال به دلیل نامشخص آلتم به سمت چپ نزدیک ختنه گاه حدود 30درجه انحنا پیدا کرد .تا کنون هم به همون حالت مونده .خواهش میکنم کمکم کنید مجردم و30سال سن .میخواستم ازدواج کنم اما این مسله زندگیم رو تحت شعاع قرار داد که نمیتونم ازدواج کنم .لطفا راهنماییم کنید .با درصدش کاری ندارم که چقد انحراف داره میخوام جراحی کنم تا صاف بشه .لطفا هزینه جراحی رو بهم بگید.خواهش میکنم کمکم کنید(با دفترچه بیمه هم میشه؟)
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      با دفترچه بیمه در بیمارستان های دولتی هزینه ی خیلی کمی احتمالا کمتر از 500 هزار تومان خواهد داشت
  • تصویر کاربر ک پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    با سلام
    من 25 سال دارم و آلتم کمی به چپ و بالا انحراف دارد
    میخاستم حدود هزینه عمل رو بدونم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر میزان انحنا کم است نیازی به عمل نیست
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر و تشکر از جواب سوال های قبلی
    دکتر
    من تازه ازدواج کردم و تا قبل از این هیچ رابطه جنسی نداشتم
    تا الان دو یا سه بار اقدا م به انجام رابطه جنسی با همسرم کردم اما موفق نشدم
    چون الت من به طور کامل بلند نمیشه یعنی به اصطلاح شق کامل نمیشه و به این دلیل نمیتونم عمل دخول رو انجام بدم .
    مسله بعد ارضا شدن زود من هست من موقع معاشقه با همسرم ارضا میشم و به این دلیل باید مدتی صبر کنم تا دوباره بتونم کارم رو تموم کنم
    و
    سوال اخر
    خوراکی های که واسه بالا بردن میل جنسی و قوای جنسی هست رو بهم معرفی کنید .
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      در مورد خوارکی ها از متخصص طب سنتی مشاوره بگیرید
  • تصویر کاربر عبادی جمعه ۱ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 263 مشاهده پرسش
    باسلام خسته نباشید و خداقوت
    از اینکه در این سایت به سوالات ما پاسخ میدید ممنونم.
    من جوان 20 و چند سا له ای هستم که دچار انحنای آلت تناسلی به سمت چپ هستم و نمی دونم که آیا این مقدار از انحنا می تونه در آینده مشکل ساز باشه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      عکس بفرستید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 552 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 528 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۵ تعداد بازدید: 924 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط