جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۹ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1587 مشاهده پرسش
    با سلام عرض ادب
    بنده ۳۶ سال دارم متاسفانه زود انزالی دارم و میخواستم ببینم که قرص اکستنز عوارضی برای کبد دارد یا خیر و با این قرص حاالم بهتر میشود
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۹ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      مصرف این قرص را تائید نمی کنم
  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۹ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر من 28 سال سن دارم و وزنم 54 کیلو هستش اندازه آلتم در حالت نعوذ 13 سانته و انزال زودرس شدید دارم به طوری که حتی با نگاه هم ارضا میشم و مورد بعدی اینکه حس میکنم مقدار منی که از من خارج میشه کمه و جهش نداره آیا ممکنه در صورت ازدواج کردن در بچه دار نشدن تاثیر گذار باشه لطفا راهنمایی کنید چو این موضوع بد جور فکرمو مشغول کرده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۹ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۹ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    salam dr aziiz
    man behdad hastam va los angeles zendegi mikonam
    man gay hastam va 8sale ba partneram dar rabetam
    man ye moshkele jedi daram va enke khili zood erza misham va vaghan en mozo ba gozasht zaman bishtar shode
    mikhastam bebenam shoma mitonid behem ghors ya daroye peshnehad bedid ke man betonam besoorat daemi en moshkelamo hal konam
    mamnon misham age javab mano bedid
    mrc
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۹ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10% یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
  • تصویر کاربر ه شنبه ۱۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 304 مشاهده پرسش
    سلام من متاهل هستم وتازگیها بد از نزدیکی که همراه با زودانزالیه درد شدید کمر هم به سراغم میاد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر ali021 سه شنبه ۱۱ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 815 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.
    آقای دکتر التماس میکنن کمکم کنید،خسته شدم که انقدردکتروعطاری وداروخونه و....رفتم ونتیجه نگرفتم.(بنده به دلیل اعتیاد،۶سال هست روی درمان با متادون هستم توزندگیم عالی شده ورفتم درسم روادامه دادموکارپیداکردمو... اما مشکل زود انزالی واقعامن روافسرده خیلی شدیدکرده).هرقرصی هردارویی میخورم انگارآب خوردموهیچ فایده ای نداره.چون متادون قوی هست داروی قویترنیست که جواب بده.((((التماسا،خواهشایه راهکاربه من بگید.ممنووووون).فقط میشودخیلی کوتاه با شماره شماتماس بگیرم ودراین مشکلم سوالاتی بپرسم،واقعادیگه زندگی برام معنایی نداره.

    توروخداکمکم کنییییید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۰ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      اولین قدم قطع مصرف متادون هست.
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10% یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
    2. تصویر کاربر ali021 دوشنبه ۱۰ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام خدمت شما.آقای دکتردعامیکنم همیشه سلامت وموفق ترباشیدکه کمکم کردید.پاروکستین که گفتیدمیتونه بیشترموثرباشه یاسرترالین؟واینکه قرص روروزی یک عددوچه موقع ازروزبه جز۶ساعت قبل از مقاربت بخورم؟اگرخارجی این قرص هاباشدبهتراست؟

      باتشکرازشما
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۱ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      می توانید روزانه هم استفاده کنید حداکثر ۴۰ میلی برای پاروکستین و ۱۰۰ میلی برای سرترالین. هر دو موثرند اگر روزانه استفاده کردید بعد از ۶ ماه بایستی بتدریج و نه ناگهانی میزان دارو را کم کرد و در نهایت قطع کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۷ خرداد ۵ تعداد بازدید: 935 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط