جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر عبدالحمید پنجشنبه ۱۲ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام. بنده حدود 4ماه است که کلیه سمت راستم رو تخلیه کردم . قبل و بعد از عمل دچار زود انزالی و شلی آلت تناسلی هستم لطفا راهنمایی بفرمایید.اگر هم دارویی هست ممنون میشم تجویز کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      با سلام و تبریک سال نو
      اطلاعاتتان برای تجویز دارو خیلی کم هست لذا بهتره حضوری با مراجعه به ارولوژیست بررسی و سپس دارو استفاده کنید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۳ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    با سلام و تبریک سال نو.
    بنده 39 ساله و متأهل هستم.دچار زود انزالی شدیدم بطوریکه به هیچ عنوان قادر به نزدیکی بدون استفاده از اسپری نیستم.
    در آغاز بلوغ خاطرم هست که اینجور نبودم و حداقل 7،8 دقیقه طول میکشید که ارضا بشم ولی از اونجایی که تا زمان ازدواج مبتلا به خودارضایی بودم (حدود 14 سال) فکر میکنم دلیل زودانزالی من هم همینه.
    با توجه به اینکه طبق تجربه متوجه شدم که حساسیت اعصاب ناحیه زیر حشفه آلت تناسلیم خیلی خیلی زیاد بوده و همین هم منجر به ارضای سریع میشه میخوام بدونم به نظر شما آیا میشه با روش جراحی پلاستیک، یک لایه پوست به این ناحیه از آلت (زیر حشفه) اضافه کرد که تحریک پذیری اعصاب این قسمت کاهش پیداکنه؟آیا در این حالت شکل ظاهری این ناحیه خیلی زشت میشه یا خیر؟
    یا اینکه از طرق مختلف مثلاً طب سوزنی ، قدرت گیرندگی اعصاب این ناحیه رو ضعیف کرد تا این باعث درمان نسبی زودانزالی بشه؟
    پیشاپیش از پاسخ شماممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۳ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      اضاافه کردن پوست به این ناحیه امکان پذیر هست اما اولا معلوم نیست با اینکار مشکل زودانزالی حل شود و دوم اینکه بدریخت می شود
  • تصویر کاربر جعفر یکشنبه ۸ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    پسر37ساله ام. التهاب پروستات داشتم. کمی بهترم اما مشکل زودانزالی هنوز دارم.آیا با هم ارتباط دارند؟
    چندبار جلوی آمدن منی را در خواب گرفته بودم. آیا از این می شود؟
    آزمایشات هورمونی هم سالم بودند.سوزش ندارم. درحین راه رفتن احساس ادرار در سرآلت دارم.
    ممنون می شوم راهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۸ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      با سلام و تبریک سال نو و آرزوی سلامتی
      برخی معتقدند که التهاب پروستات با زودانزالی می تواند مرتبط باشد ولی همه این موضوع را قبول ندارند
  • تصویر کاربر رسول یکشنبه ۸ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 311 مشاهده پرسش
    با سلام و تبریک سال خدمت شما دکتر عزیز امیدوارم سال خوبی داشته باشین...اقای دکتر من زود اتزالی خیلی زود دارم میشه منو راهنمایی کنید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۸ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      با سلام و تبریک سال نو و آرزوی سلامتی
      توصیه می کنم به لینک زیر مراجعه کنید
      https://drjabbari.com/%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B2%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%B2%D8%A7%D9%84%DB%8C/
  • تصویر کاربر علی شنبه ۷ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 618 مشاهده پرسش
    با سلام من وقتی خودارضایی میکنم حدودا 5 دقیقه طول میکشه تا ارضا شم،ولی وقتی التم رو لای چیزی برای خودارضایی میذارم حدودا 10 تا یه ربع طول میکشه تا ارضا شم،این مدت کافیه یا من زودارضام؟
    چون خیلی ساله خودارضایی میکنم میدونم چجوری با دست بکشم و برای همین زود ارضا میشم وقتی با دست خودارضای میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۷ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      خیر زودارضا نیستید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۷ خرداد ۵ تعداد بازدید: 935 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط