جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر اسماعیل یکشنبه ۲۶ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نیاشید
    اینجانب اقایی 31 ساله هستم مشکلی که دارم ترشحات قبل از انزالم خیلی زیاد هست در صورتی که هیچ گونه تحریک جنسی نیز در کار نیست یا حتی اگه بصورت عادی با نامزدم قدم بزنم یا حتی صحبت کنم این مایع شروع به ترشح کردن میکند در صورتی که هیچ گونه تحریک جنسی در کار نیست .آیا اینجانب مشکل خاصی دارم و باید به پزشک مراجعه کنم یا با مصرف دارو این مشکل حل میشود از شما کمل تشکر و قدردانی را دارم .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۶ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      اینحالت طبیعی است و نیازی به درمان ندارد
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۲۶ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    با سلام - احتراما جواب ازمایش سمن خدمت شما ارسال میکنک خواهشمند است بفرمایید با این شرایط میتونم بچه دار بشم یا خیر؟ با تشکر از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۶ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      بله می توانید بچه دار شوید
  • تصویر کاربر rayan.s یکشنبه ۲۶ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 266 مشاهده پرسش
    ببخشید میخواستم بدونم برای درمان تراجنسی ها و مشاوره و گرفتن مجوز و عمل باید به چه نوع پزشکی مراجعه کنم.کاملا گیج شدم یکی میگه روانشناس یا روانپزشک...یکی میگه دکتر مغز و اعصاب و یکی هم میگه دکتر اورولوژی...اگه امکانش هست راهنمایی کنید.
    بیشتر مرحله مشاوره مد نظرمه چون پزشکی که عمل میکنه فرق داره با کسی که مجوز میده.
    کلا برا بچه های ال چی بی تی و تراجنسی میخوام بدونم پیش چه کسی مراجعه کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۶ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      قدم اول مرجعه به روانپزشک و طی دوره های مشاوره ای می باشد ارولوژی قدم آخر برای جراحی و بعد از اخذ مجوز می باشد
  • تصویر کاربر رزگار شنبه ۲۵ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    با سلام
    من مدت دو ساله که هرازچند گاهی مثلا هر پنج ماه یک بار دچاربه درد شدیدی در ناحیه پایینی شکم در سمت راست بدنم و همچنین درد خفیف و احساس بی حسی در بیﺽه سمت راست دچار میشم، در ﺽمن درد بسیار موقتی وتقریبا هر بار ده دقیقه طول میکشه.
    در ﺽمن احساس سوزش در مسیر ادرار هم دارم.
    تمام علایم ها رو عرﺽ کردم خاستم بدونم واقعا بیماریم جدیه ک ب پزشک مراجعه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      گرچه به نظر نمیاد موضوع جدی باشد با اینحال ترجیحا توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر رزگار شنبه ۲۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      خیلی ممنون آقای دکتر.
      انشا... همیشه پاینده باشید.
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلامت باشید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر افشین شنبه ۲۵ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 274 مشاهده پرسش
    درطول یکماه من سومین بار است که ادرارخونی دارم همراه بالخته وبادرد وسوزش که ادرارخونی فقط چندساعت دریکروز داشتم وبعدازآن فقط تکررادرارباسوزش داشتم که آخرین بار چهارروز پیش بودکه هنوزهم کمی سوزش دارم وسن من 43سال است آقای دکتر اگر برایتان مقدوراست علت آنرا به من بگویید ضمنا دوبارقبلی بادم کردن پونه بهترشدم ضمنا من آب زیادمصرف نمیکنم الان انتی بیوتیک مصرف کرده ام وکمی بهتر شدم ولی میخواهم هیچوقت این قضایا تکرارنشود چکارکنم ازشما صمیمانه سپاسگذارم ضمنا بنده از کلاردشت هستم وسوال پرسیدم ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      از علل احتمالی و شایع مشکل شما عفونت و سنگ سیستم ادراری است البته علل نادرتر دیگری هم می توانند مطرح باشند لذا توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک مراجعه کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۷ خرداد ۵ تعداد بازدید: 935 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط