جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

عمل واریکوسل چیست؟

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر زینب شنبه ۱۲ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید قبلا تو سوال z77tz8167009از شما راهنمایی گرفتم.ازمایش contest دادم که پاپ اسمیر مشکلی نبود و hpv 84 LR را نشان داد.
    1.حالا باید چیکار کنم.کولنوسکوپی نیازه.
    2.شوهرم کرایو کرده.الان دو ماهه که رابطه نداشتیم.بعد از بهبود جای فریز میتونیم رابطه رو دوباره از سر بگیریم؟
    3.برای اصلاح ناحیه ی تناسلی آیا میشه از دارو نطافت یا یه چیزی به اسم نوره که گفته میشه ی موبری که به درمان زگیل کمک میکنه استفاده کره.
    4.ازونجایی که من هنوز زگیلی ندارم ایا ممکنه تیپ های دیگه رو هم داشته باشم؟
    5.ازونجایی که همسرم ازمایش نداده ایا تیپ زگیل من و اون یکیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۱ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام
      خسته نباشید قبلا تو سوال z77tz8167009از شما راهنمایی گرفتم.ازمایش cotest دادم که پاپ اسمیر مشکلی نبود و hpv 84 LR را نشان داد.
      1.حالا باید چیکار کنم.کولنوسکوپی نیازه............................خیر
      2.شوهرم کرایو کرده.الان دو ماهه که رابطه نداشتیم.بعد از بهبود جای فریز میتونیم رابطه رو دوباره از سر بگیریم؟....................حداقل کاندوم استفاده کنید
      3.برای اصلاح ناحیه ی تناسلی آیا میشه از دارو نطافت یا یه چیزی به اسم نوره که گفته میشه ی موبری که به درمان زگیل کمک میکنه استفاده کره....................فقط از ماشین اصلاح سر با شونه استفاده کنید
      4.ازونجایی که من هنوز زگیلی ندارم ایا ممکنه تیپ های دیگه رو هم داشته باشم؟...........................ممکنه
      5.ازونجایی که همسرم ازمایش نداده ایا تیپ زگیل من و اون یکیه؟.............................معمولا بله

    2. تصویر کاربر زینب جمعه ۱۱ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنون از اینکه وقت گذاشتید.
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۲ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلامت باشید

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسینی چهارشنبه ۹ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    سلام
    لیزر برای رفع موی زاید اطراف آلت تناسلی مرد،باعث تحریک زگیل تناسلی میشه.اصولا خوب هست یا نه انجامش؟ و اینکه خوردن سیر ناشتا همراه یا کمی قبل و بعد از کپسول پاورفیت ضرری برای تاثیر قرص نداره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۹ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام
      لیزر برای رفع موی زاید اطراف آلت تناسلی مرد،باعث تحریک زگیل تناسلی میشه.اصولا خوب هست یا نه انجامش؟......................خوبه

      و اینکه خوردن سیر ناشتا همراه یا کمی قبل و بعد از کپسول پاورفیت ضرری برای تاثیر قرص نداره؟...........................یکساعتی فاصله داشته باشد

  • تصویر کاربر پارسا دوشنبه ۷ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من پسری ۲۴ ساله هستم کاملا خجالتی . که طبق تحقیقاتی که کردم متوجه شدم التم نسبت به سنم کوچیه . و رشد خوبی نداشته که با تحقیقاتم‌فهمیدم که التم‌از دسته الت های پرده دار هستش که خیلی نگرانم کرد ‌ سوالم اینکه بخوام جراحی کنم به طولش اضافه میشه یا نه . میترسم بعداز جراحی طولش تغییری نکنه .و هزینه جراحی چقدره .
    و چقدر طول درمان بعداز جراحی چند روزه .
    تشکر اقا دکتر کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۷ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام برای آشنایی با نحوه ی اندازه گیری سایز آلت و روش جراحی افزایش سایز آلت و همچنین عوارض و میزان اثربخشی آن به لینک زیر مراجعه کنید https://drjabbari.com/1954

  • تصویر کاربر فری دوشنبه ۷ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    میحواستم بدونم این دونه های بافت خود بدن هستن یا ویروس و زگیل؟ اخه من هیچ مشکلی باهاشون ندارم ولی نامزدم ازشون خوشش نمیاد منم گفتم بهش اینا طبیعیه و بین بیست تا پنجاه مردا دارن ولی میگم موقع سکس دهانی خوشم نمیاد با زبونم لمسشون کنم پیش دکتر هم رفتیم گفتن اینو نمیشه کاری کرد طبیعیه و اصلا نیازی نیست کاری بکنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۷ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام
      عکس بطور صحیح بارگذاری و ارسال نشده است

  • تصویر کاربر Ashkan جمعه ۱۱ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    سلام و عرض خسته نباشید
    3 روزی میشه روی زبان من لکه ای ایجاد شده که من رو نگران کرده . میخاستم بدونم تشخیص شما چی هست.البته قبل از خوردن دارو هایی مثل سیتریزین و تاوانکس دیدم که ایجاد شد که نمیدونم ربطی داره یا نه.مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۱ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      با متخصص پوست مشورت کنید

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۰ تیر ۵ تعداد بازدید: 939 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط