جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

عمل واریکوسل چیست؟

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 351 مشاهده پرسش
    سلام من این سوالو 2بار پرسیدم جوابی ندادبن خواهش میکنم جواب بدین 1آیا این کم کاری تیرویید که در آزمایش میفرسم در کوتاهی قد تاثیر میزارد و ویتامین دی یکم کمه تاثیر واره روی رشت قد؟؟؟2آیا ازمایشهام مشکلی داره؟؟؟خواهش میکنم جکاب بدین خیلی نگرانم ممنون؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر ت.الف پنجشنبه ۲۱ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    با سلام فقط میتونم بگم اینهمه توجه و احساس مسئولیت در مقابل همنوع اونهم بدون هیچ هزینه ای در زمانه ما بینظیر هست. امید که این صالحات و باقیات موجب سلامت و رضایت روزافزون شما باشه .
    من ۴۴ ساله هستم و hpvنوع ۵۱، ۵۲، ۵۴،۵۶،۵۸ و همچنین ۶ رو دارم کولپوسکپی انجام دادم که فقط التهاب نشان داده. فقط یک ضایعه ابتدای مدخل داشتم که بعد از کولپوسکپی از بین رفت(دکتر گفتن احتمالا تاثیرموادی که برای کولپو میزنن باشه)
    در حال حاضر به سختی دو بسته ۶۰ تایی قرص ahccاز خارج از کشور بدستم رسیده
    ایا با توجه به اینکه ۱۰۰۰mgهست خوردن یکی در روز کافیه ؟
    1. تصویر کاربر ت.الف شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      ۲. با توجه به سنم ایا بهتره برای پیشگیری اقدام به هیسترکتومی توتال بکنم یا نیازی نیست ؟
      ۳. تزریق واکسن فقط برای جلوگیری از عدم ابتلا به همون ۴ نوع هست یا اینکه بر روی درمان انواعی که مبتلا هستم تاثیری میگذاره ؟
    2. تصویر کاربر ت.الف شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      ۲. با توجه به سنم ایا بهتره برای پیشگیری اقدام به هیسترکتومی توتال بکنم یا نیازی نیست ؟
      ۳. تزریق واکسن فقط برای جلوگیری از عدم ابتلا به همون ۴ نوع هست یا اینکه بر روی درمان انواعی که مبتلا هستم تاثیری میگذاره ؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۱ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر akbar پنجشنبه ۲۱ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 284 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر زیر التم هم سطح پوست مثل خال مانند شده اندازه نخود هستش درمانش چی هست ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۱ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مرتضی پنجشنبه ۲۱ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر چند ماهی هست آلت من راست نمیشه و یا اگر هم بخوام راست بشه حتما باید قرص سیلدنافیلد یا تادالافیل استفاده کنم چون اگر استفاده نکنم حین کار میخوابه و دیگه راست نمیشه باید چکار کنم در ضمن در حالت عادی هم خودم بهش دست میزنم اصلا راست نمیشه ممنون از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۱ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۱ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر بنده هفته پیش سوال پرسیدم حدود13سال دیابت دارم با قند ناشتا180تا220 الان چند ماهیه نعوذ کامل ندارم 42سالمه .فرمودی نصف قرص تادالافیل10میلی گرم روزهای فرد بخورم .اما نفرمودی چه موقع بخورم محبت بفرمایید زمان مصرف قرص را بفرمایید. ممنون ومتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۱ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۵ شهریور ۵ تعداد بازدید: 979 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط