جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر Omid پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    سلام بعد از ادرار که میکنم چند قطره ای ترشح دارم بعدش تا یکم وقت و بعد دیگه خوب میشه.. ادرارم هم ازمایشش عادی نوع ادرار کردن هم عادی نرمال هست..!!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر ali پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 211 مشاهده پرسش
    سلام دکتر پسری هستم ۲۷ ساله تازگی متوجه دانه های سفید رنگ ریزی در الت تناسلی شدم البته نه دردی دارم و نه خارش کمکم کنید چی هستن اینا
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام عکس بطور صحیح بارگذاری و ارسال نشده است

  • تصویر کاربر فاطمه پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    سلام . چند وقت پیش لکه های سفید رنگی در ناحیه تناسلیم مشاهده کردم . زمانی کحه پزشک مراجعه کردم من را در بیمارستان بستری کردند و گفتند این بیماری هرپس تناسلی است . با گذشتچندین ماه من هیچ ضایعه ایی را دیگر مشاهده نکردم . آیا ممکن است تشخیص اشتباه باشد؟؟ آیا آزمایشی وجود دارد که من انجام بدم و مطمن باشم که آیا هرپس بوده یا نه ؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 338 مشاهده پرسش
    سلام جناب جباری.بنده پونزده سالمه.یه پزشک بهم گفته تزریق امپول سوما به الت تناسلی تاقبل بیست سالگی کم یا زیاد افزایش سایز خواهد داشت.نظرشمادر اینمورد چیه.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      تاثیری ندارد شاید عوارض هم داشه باشد

  • تصویر کاربر saeid جمعه ۲۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من کلاس اول بودم عمل هیپوسپادیاس کردم بعد الان کلاهک آلت تناسلی به سمت پایین هس . میدونم که خوده عملش اینطوریه که به سمت پایین باید جوش بخوره ولی میخوام بدونم میشه کجی رو درست کرد ؟
    حتما باید در حالت بیهوش جراحی کرد یا جوره دیگه هم میشه ؟ و ااینکه عوارض داره ؟
    یه سوال دیگه هم هس .آلت تناسلی من پرده داره هم بالا و هم زیر آلت . اخه معمولا آلت های پرده دار زیر آلت هس . آیا دلیلش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      بدون معاینه و ددین عکس آلت در حالت نعوظ نمیشه در این موارد نظری داد

    2. تصویر کاربر saeid پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      برای هیپوسپادیاس هم باید معاینه بشه . اخه عملشو دیدم که خوده کلاهک آلت رو به سمت پایین جوش میدن . برای اون عمل جراحی ای نداریم که الت راست بشه و از حالت کجی دربیاد؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    4. تصویر کاربر saeid جمعه ۲۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنونم اقای دکتر . پس عکس بگیرم براتون ارسال کنم ؟
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      بله
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۹ خرداد ۵ تعداد بازدید: 937 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط