جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر موسوی شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    باسلام
    مدتی است که بالای آلات تناسلی و بیضه سمت چپ درد خفیف و مداوم دارم.کشاله ران و زانوی پای چپ نیز دارد دارد.سنوگرافی کلیه و مثانه و پروستات مشکلی ندارد.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 65886 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۱۷ سالمه و دوست پسرم که خانواده هامون از دوستی ما خبر دارم و نشون همدیگه شدیم ۱۹ سالشه چند وقته وقتی بغلم میکنه و لب گرفتن انجام میدیم آلتشو حس میکنم که راست میشه میشه بگین دقیقا چرا اینطور میشه ؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر مریم شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنون آقای دکتر که وقت گذاشتین فقط اینکه حس شهوت بهش دست میده اون زمان که اینطور میشه یانه ؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدرضایی شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    با سلام. سابقه سنگ داشتم دفع کردم. الان ۴ میلی دارم در کالیس تحتانی راست. روزی ۳ هزارتا طناب و۷ لیتر وعرق خارشتر و سنکل روزس بار میخورم بیست روز گذشته نتونستم دفع کنم. سوزش دارم در ادرار ممنون میشم راهنماییم کنید بعد هفته اول ورزش کردم دل پیچه گرفتم و درد در ناحیه شکم بعد دوروز دیگه ناپدید شد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دو سوال داشتم
    ۱-آلت من در چند سالگی رشد میکند و بزرگ میشود؟و آیا وقتی بزرگ میشود یک دفعه بزرگ میشود یا کم کم
    ۲-چرا آلت بعضی از دوستانم بسیار بزرگتر از مال من است؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر رز شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 243 مشاهده پرسش
    با سلا م خدمت دکتر عزیز
    قرص پاورت فیت چند میلی گرم باید استفاده کرد؟من یک هفته هست که کرایو کردم وزگیل مقعدم ازبین نرفت وسوز وزخم دارم در این ناحیه واحساس میکنم زگیل بزرگتر شده .اینجا دسترسی ب لیزر co2نیست اقای دکتر چکار کنم خیلی نگرانم راهنمایی کنید .باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۳۱ خرداد ۵ تعداد بازدید: 937 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط