جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

عمل واریکوسل چیست؟

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۹ تیر ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    من جوان25 سالم ک یک ساله ازدواج کردم ولی از همون روز اول تا حالا درگیر زودانزالی شدیدم.بطوری ک کمتراز،ده ثانیه ارضا میشم.چندبار رفتم اورولوژیست تست گرفت گفت هیچی نیست.رفتم غدد بعداز آزمایشات گفت هیچی نیست.رفتم پیش دکتر کاملی ی دوره مصرف سیتالاپروم داد.برای سه ماه.باز خوب نشد.دوباره اسنترا50 داد باز همونطور.الان چندوقتیه ک دچار بی اختیاریه ادار شدم.بطوری ک همش مجبورم جلوی خودمو بگیرم ک ادرار ازم بیرون نریزه این اتفاق از چهار پنج ماه پیش ک من دستمو با ی چاقو بریدم و نتونستم ب دکتر مراجعه کنم برای تزریق پنسیلین اینطوری شدت گرفته.میترسم پروستاتم عفونت کرده باشه.چندروز پیش سونو دادم گفت پروستاتت در حد25 هستش و باقی مانده توی مثانه 5 میلی هستش.
    ی موضوع هم هست ک من چندماهیه صبح ک بلندمیشم اروکشن ندارم.این خیلی اذیت کنندس. و از طرفی زود زوداروکشنمو از دست میدم موقع سکس و ارضا میشم.
    چندبار تست قند دادم.کمترین حالت90 و بیشترین102 بود
    من مینور هم هستم.
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۹ تیر ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      بیشتر مشلات شما جنبه ی روانی دارد و توصیه می کنم تحت نظر متخصص اعصاب و روان باشید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۹ تیر ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 248 مشاهده پرسش
    سلام
    من عکس فرستادم اما جوابی ندادید؟
    w07m019608
    اگه عکس نمیرسه ؛ ایمیل کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۹ تیر ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      عکس بطور صحیح بارگذاری و ارسال نشده است
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۹ تیر ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    بنده 4 بار ب دلیل تنگی مجرا ب دکتر مراجعه کردم و عمل شدم و هر بار ب مدت 3 هفته سوند گذاری کردن برام و 3 عمل اخر پژشک تحت نظر میگفتن ک سوند گذاری کنم و من هم بعد از مدتی این کار رو انجام ندادم چون واقعا امکان نداشت و حتی نلاتون 10 هم عبور نمی کرد.
    من بر اثر سوند گذاری غیر اصولی در سال 1382 تنگی گرفتم و تا الان بیماریم 5 عود کرده و میخوام ک گرافت بگیرم و از دست این تنگی نجات پیدا کنم.
    البته من الان یک سال ک متاهلم و ایا بعد از گرافت این عمل ب روابط جنسیم تاثیر منفی خواهد گذاشت یا نه؟
    با تشکر .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۹ تیر ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ دقیق به این سوال نیاز به دیدن عکس رنگی مجرای ادراری و ارزیابی طول ، محل و شدت تنگی دارد ولی در کل گرافت تاثیر جدی بر روی روابط جنسی ندارد
  • تصویر کاربر کیوان چهارشنبه ۹ تیر ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 238 مشاهده پرسش
    سلام.وقتتون بخیر.
    روغن زالو برا افزایش سایز تاثیر داره ؟
    در صورت مصرف عوارض داره ؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۹ تیر ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      تاثیری ندارد
  • تصویر کاربر امیرفتح چهارشنبه ۹ تیر ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من یک کلیه ام در کودکی به علت مشکلی در آورده شده آیا روزه گرفتن برای من ضرر دارد یا نه باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۹ تیر ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر کلیه موجود کاملا سالم باشد و بیماری زمینه ای نداشته باشید مشکلی برای روزه گرفتن ندارید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۵ شهریور ۵ تعداد بازدید: 979 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط