جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

عمل واریکوسل چیست؟

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۹ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 153 مشاهده پرسش
    با سلام
    میگم پوست الت تناسلی من و همچنین کلاهکش ملتهب شده و کمی برجسته شده میخواستم بدونم مشکلش چیه؟ چجوری رفع میشه؟ به ایدز ربطی داره یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۹ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر
    از قبل از عید نوروز یک لکه سفید رنگ نسبتا بزرگ بر روی بدنه آلت من افتاده است جوری که انگار رنگش رفته است و به رنگ صورتی کم رنگ مایل به سفید میباشد این لکه و البته هیچ گونه خارشی هم ندارد.
    در قسمت پایین بیضه هایم هم دو لکه خیلی کوچکتر افتاده اند که البته بیضه هایم شبها خارش داشتند و من متوجه این لکه ها نبودم تا اخیرا لکه های بیضه هایم را هم مشاهده کردم و در ضمن لکه روی آلتم حدود یک ماه است که هیچ تغییری نکرده است و من ابتدا فکر میکردم مساله خاصی نیست و پوستش افتاده و پوست جدید میخواد در بیاد.
    توضیح تکمیلی این که در تاریخ 15 بهمن ماه 97 عمل آندوسکوپی انجام دادم و به این دلیل موهای آلت تناسلی و بیضه و مقعدم را با استفاده از کرم موبر از بین بردم.
    جناب دکتر چه باید بکنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      زیر آلت به نظر ویتیلیگو میاد ولی زیر بیضه التهاب پوستی هست که با پماد هیدروکورتیزون خوب میشه ولی برای ویتیلیگو باید بری منخصص پوست 

  • تصویر کاربر Armin چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 218 مشاهده پرسش
    سلام من آلت م حدودا 12.5هستش وفکر میکنم که از اندازه طبیعی کمتره چون کوچک به نظر میاد میخواستم بدونم درست فکر میکنم یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر امید چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 169 مشاهده پرسش
    سلام .۷ ماه پیش متوجه چند جوش ریز قرمز دور کلاهک آلتم شدم بعد از مدتی سر آنها سفید شدو چند جوش قرمز روی کلاهک پیدا شدو پیشروی کرد بشکلی که نصف کلاهک قهوهای شد به دکتر مراجعه کردم کرم داد شبها ۱بار و روز ها هم ۱ بار میزدم ماه بعد رفتم دکتر کپسول ۳۰ عدد داد برای ایمنی بدنم.الان ۲۰ روزه که بعضی وقتها دور کلاهک آلتم میخاره وچند روز پیش نزدیکی داشتم بصورت خشک دخول کردم که در نتیجه بشدت دور کلاهک قرمز و متورم شدو زیر کلاهک بصورت خطی پاره شدو خون آمده‌.پوست کلاهک احساس میکنم نازک شده مخصوصا دور ختنه گاه.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر بابک پنجشنبه ۲۹ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 194 مشاهده پرسش
    سلام آقایه دکتر من 18سالمه سوال داشم رویه آلتم رنگش عوض شده بغلش لکه مشکی مانند خیلی کمرنگ زده بعد زیر پوستم ی چیزی مثل غده مانند خیلی کوچیک دراومده دیدم ک گوگل زده بود ک شاید سرطان آلت تناسلی باشه منم فکرم درگیر شده میخاسم ببینم جایه نگرانی هست یا ن
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر بابک چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      عکسشو بفرستم آقایه دکتر؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)

      بله

    4. تصویر کاربر بابک چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      بفرما
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۹ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۴ تیر ۵ تعداد بازدید: 943 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط