جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر نام سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 267 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    سوالی مطرح کرده بودم ولی قبل پاسخگوییتون وضعیتش رو بسته قرار دادم
    ممکنه ب سوالم پاسخ داده بشه؟
    کد رهگیریش n76s821026
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      مجدد سوال را ارسال کنید
  • تصویر کاربر حسام سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 329 مشاهده پرسش
    جوش های روی بیضه مشکل ایجاد میکنه 2 ساله نرفتن
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم.
  • تصویر کاربر سامان سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 263 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید من 15 سال ین دارم و التم در حالت نعوظ به 7 سانت میرسه میخواستم بدونم این اندازه مناسب هستش ؟ دوم اینکه من هر هفته یک بار خود ارضایی میکنم ایا این موضوع بعد میتونه روی رابطه جنسی اختلال ایجاد کنه لطفا پاسخ سوالمو بدین ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      من 15 سال ین دارم و التم در حالت نعوظ به 7 سانت میرسه میخواستم بدونم این اندازه مناسب هستش ؟................................بستگی به شرایط بلوغ تان دارد بهتر است
      دوم اینکه من هر هفته یک بار خود ارضایی میکنم ایا این موضوع بعد میتونه روی رابطه جنسی اختلال ایجاد کنه.........................بله ضمن اینکه خودارضایی گناه کبیره هست
  • تصویر کاربر آرمان سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    سلام
    واسه عمل انحراف آلت تناسلی .
    ک از بی حسی نخاعی استفاده میشه
    آمپول به کمر زده میشه یا آلت تناسلی. ؟
    و مدت بی حسی چقدر است؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      آمپول به کمر زده میشه یا آلت تناسلی. ؟ ......................به کمر
      و مدت بی حسی چقدر است؟.............................به نوع دارو و میزانش بستگی داره و قابل تنشیم هست
  • تصویر کاربر مهرداد یکشنبه ۱۸ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    سلام خدمت دکترعزیزخسته نباشید.2سوال داشتم ازخدمتتون .اول اینکه میخاستم طول آلتم 2تا5سانت بیشتربشه وراهنماییم کنیدکه دستگاه اکستندرساده اقایان خوبه استفاده کنم.سوال دومم اینه که برای درمان زودانزالی بهترین راه روشماچی پیشنهادمیدید.دارهای گیاهی که خودتون میشناسیدیاراهی دیگه.خیلی ممنون ازسایتتون که راهت میتونیم سوالات روباشمادرمیون بزاریم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10% یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      اکستندرها تاثیر جندانی ندارند
    3. تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام خدمت دکتر.من 27سالم هس.و هنوزمجردم ومیخام ایشالاتا یه مدت دیگه نامزدی کنم.میخاستم بدونم این پاروکستین 20میلی و سرترالین 50میلی که فرمودیدروزانه مصرف بشه.ازدوران مجردی هم میتونم استفاده کنم وضررنداره؟وسوال دومم اینه که کپسول پاورگل رو شماپیشنهادمیدیدکه استفاده کنم برای درمان زودانزالی یا تاییدنمیکنید؟ممنون ازسایتتون
    4. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۷ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      از دوران مجردی توصیه نمی کنم داروها را هم حتما قبلش با پزشک تان چک کنید. شناختی از پاورگل ندارم
    5. تصویر کاربر مهرداد شنبه ۱۷ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام به دکترعزیز.27سالم هس.مجرد وتاحالاارتباط نداشتم.وکلا به بهداشتم خیلی خیلی اهمیت میدم همیشه.ولی دوماه هس زیرآلتم دوتا جوش ریز خیلی کوچولو زده.دقیقا نزدیک به جایی که ادرارخارج میشه.اصلا نه خارش داره نه درد.وخیلی هم مشخص نیس.میخاستم بدونم چجورخوب میشه ونمیدونم دلیلش چی بوده بااینکه تمیزهستم.ممکنه بخاطراین باشه که وقتی درخواب کسی جنب بشه وتاصب بمونه وحالت اسیدی داره.تاثیربزاره.ممکن تاثیراون باشه.نمیدونم دونه هس یاجوش.ولی خیلی کوچولو وسرسفیدهس.شکلش به جوش میخوره.ولی خودم میگم اگه جوش هس چراازبین نرفته.ممنون میشم کمکم کنید.
    6. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۸ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم.
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 565 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲ تیر ۵ تعداد بازدید: 938 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط