جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۲۱ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    بنده ۳۳ ساله هستم و ۱۰ سال است که ازدواج کرده ام نزدیک به سه ماه است هنگام نزدیکی در ابتدا نعوظ خوب است اما به تدریج کاهش می یابد و آلت شل می شود .
    مشکل بنده چیست ؟ لطفا راه حل و راهنمایی فرمایید . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      مشکل معمولا خستگی جسمی و فکری و کم شدن اشتیاق به رابطه ی جنسی است که با شاد زیستن و کم کردن دغدغه های زندرگی و کاهش فشار کار و ورزش کردن و غذای سالم و وزن مناسب بتدریج بهتر می شود
    2. تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۲۱ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      با تشکر فراوان
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      موفق باشید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۲۱ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    سلام.پسری هستم 20 ساله.دکتری بم ویتامین e400و wellman تجویز کرده برایه افزایش هورمون تستسترون حالا میخوام بدونم مصرف روزانه ویتامین e 400 مشکل نداره؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      در کوتاه مدت مشکلی نیست و لی در سن شما نیاز به مصرف دائمی آن نیست
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۰ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    با سلام
    اقای دکتر چند وقتی میشه روی التم پاپول بوجود امده و احساس میکنم بیشتر شدن،راه درمانش چیه? میخوام درمان شوم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۰ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      لیزر راه درمانش هست
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۲۰ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشی آقای دکتر
    جوانی 24 ساله هستم اندازه آلتم درحالت نعوظ 10 تا 11 سانت میباشد اما قطر آن کوچک و از بچگی یادمه رشد نکرده
    چه راه حلی برای رفعش پیشنهاد میدهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۰ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگرچه تزریق ژل یا چربی را مطرح می کنند ولی روش مناسبی نیست
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲۰ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    با سلام جناب دکتر من پسری 19 ساله هستم .بیضه های من بزرگ و حالت افتاده دارند طوری که همه میگن خیلی بزرگه .میخواستم ببینم میتونه بیماری باشه یا نه خوش حال باشم .
    یه سوال دیگه هم داشتم این که چن ساله خود ارضایی می کنم تو بچه دار شدنم تاثیر داره .یک روز در میون این کار را انجام میدهم .و چه کنم که این عادت ترک بشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۰ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای بزرگی بیضه ها سونوگرافی انجام دهید
      برای اطلاع از وضعیت باروری تان هم آزمایش اسپرم انجام دهید
      برای ترک خودارضایی هم به روانپزشک مردجعه کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۸ خرداد ۵ تعداد بازدید: 935 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط