جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر احمد جمعه ۶ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    سلام.براي افزايش سايز الت تناسلي چه دارويي تجويز ميكنيد؟اگر امكان داره اسم دارو را راهنمايي كنيد كه تهيه كنم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۶ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      هیچ دارویی برای افزایش سایز آلت در بزرگسالان اثر ندارد
  • تصویر کاربر علی جمعه ۶ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    سلام
    اگه در دوران بلوغ ب طور مداوم خودارضایی صورت بگیره و منی خارج بشه آیا روی اندازه آلت تناسلی و رشد آن نیز تاثیر داره یا ن؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۶ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      خیر تاثیر ندارد
  • تصویر کاربر علی جمعه ۶ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 316 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من از قرص ویگرا استفاده کردم برای زود ارضاعیم اما با خوردن یک عدد باز زود ارضاع شدم و در راست کردن طبیعی فرق نداشت ایا مشکلی یا قرص بی تعصیر . و باید معده خالی مصرف کنم یا فرق نداره من نیم ساعت قبل انجام کار مصرف کردم اما باز زود ارضاع میشم و التم خیلی سفت نمیشه . ممنون میشم توضیه بدین چ کنم یا چی مصرف کنم .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۶ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      ویاگرا تایر چندانی بر روی زودانزالی ندارد
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی 6 ساعت قبل از نزدیکی می توان آنرا کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10% یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت (بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). اگر از کاندوم استفاده نمی کنید بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۹ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 244 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما ، لطفآ در مورد کم ضرر ترين داروهای موجود در بازار جهت تغيير سايز آلت راهنمايي بفرماييد.قبلا فرموديد که با تزريق در آمريکا اين عمل صورت می گيرد .باتوجه به کسرت داروهای موجود در بازار و اينکه همه آنها مدعی هستند دارای مجوز از وزارت بهداشت و درمان می باشند و اينکه چقدر به اين داروها می شود اعتماد کرد. با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۹ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      در حال حاضر دارویی که باعث افزایش سایز آلت تناسلی شود در دنیا وجود ندارد
  • تصویر کاربر امیررضا دوشنبه ۹ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 612 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    من 22سالمه. تا تابستون پار سال هیچ هسی نداشتم اصلا شهوتی نمیشدم ولی از پارسال تا به الان هم زیاد شهوتی میشم و هم استمنا میکنم.حتی شده 3بار پشت سر هم خالی شدم ولی آلتم باز به حالت نعوظه مونده.
    لطفا کمکم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۹ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      اجتناب از افکار و اعمال تحریک آمیز و سرگرم کردن خود با کار و مطالعه و تفریح و روی آوردن به عبادت راهی برای ترک خود ارضایی و کنترل شهوت هست البته غریزه جنسی در سن شما امری طبیعی است ولی مهم آنست که به شعله ور شدن آن دامن نزنید. گرچه راه اصولی آن ازدواج هست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 534 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۶ خرداد ۵ تعداد بازدید: 935 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط