جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان می خوام به پرسم آیا خود ارضایی باعث تکرر ادرار می شود یا خیر؟

    در ضمن من الان چند مدت هست که تکرر ادرار دارم و بعضی وقت ها درد روی بیضه هم دارم
    .لطفا به سوال من پاسخ دهید . باتشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      خیر نمی شود. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر amin سه شنبه ۱۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر . 17 سال دارم و به رشته خلبانی علاقه دارم از این رو برای آموختن این رشته باید به دانشگاه هوایی ورود پیدا کنم . یکی از معاینات پیش از ورود ارولوژی است . و من چند باری خودارضایی داشتم سوال ام این است که آیا با قطع خود ارضایی در مدتی، میتوان در این معاینات موفق شد و به دانشگاه ورود پیدا کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      بله می توان
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۱۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 380 مشاهده پرسش
    سلام
    اینکه در بسیاری از سایت ها نوشته شده است که بیماری سرطان بروستات ارتباط مستقیم با خودارضایی دارددرست است و ایا بزرگ شدن بروستات نیز ارتبا طی با خودارضایی دارد لطفا باسخ دهید .
    خسته نباشید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      هیچکدام ارتباطی با خودارضایی ندارند
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۴ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    با سلام...
    پسری ٢۵ساله هسم که هفت سال است دچار خود ارضایی هسم و الان این کار را ترک کرده ام .حالا دچار درد در ناحیه شکم به صورت دل پیچه و دردی نا منظم هستم .وقتی شهوتی میشوم خیلی دردش شدید تر میشود,.آیا نیاز به ماینه دارم .دچار چه بیماری هستم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۴ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۷ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    سلام.دکتر من 23سالمه تقریبا زیاد خودارضایی دارم .التم در حالت معمول کوچک نبود. ما الان در حالت معمولی کوچک شده به طوری که پوستتش جمع میشه رو هم و پوستش خط افتاده و حالت پوست پیر رو داره.در انتهاش هم جایی که به بدن متصل میشه یه حلقه مانند از زیر پوست وقتی دقت میکنم دیده میشه.در ضمن تستسرونمم بالاست و برای ریزش مو قرص فیناستراید میخورم دو ساله ولی تا حالا مشکلی نداشته.اینم بگم وقتی التم این طوری شد که تو یه روز سه بار خودارضایی کردم.میخاستم بدونم خودش درست میشه یا مشکلی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      به نظر من مشکلی نیست و خودش درست میشه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۸ خرداد ۵ تعداد بازدید: 935 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط