جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر میثم جمعه ۲۲ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من موقع سکس با همسرم حدود 10 دقه سکس می تونم انجام بدم بعدش دیگه خودتون بهتر میدونین ابم میاد چیکار کنم که طول رابطه سکسیمون بیشتر بشه سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۲ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      از بی حس کننده های موضعی استفده کنید
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۰ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 274 مشاهده پرسش
    من 55 سالمه. چون ئاز جوانی زودانزال بودم ازدواج نکردم چون ترسیدم به این خاطر با همسرم مشکل داشته باشیم. زود انزالی من به خاطر خود ارضایی در زمان نوجوانی و جوانی من میباشد. حتی به خاطر این مشکل رو به مواد مخدر آوردم. اما آن نیز نه تنها اثر خوبی نداشت بلکه مشکلاتم را اضافه کرد. لطفا و به خاطر خدا برای اینکه فقط یک دفعه از نزدیکی کردن با یک زن لذت ببرم بفرمایید از کدام دارو استفاده کنم چون روش های دیگر موثر نبوده. چون هنوز دخول کاملا انجاتم نشده انزال میکنم. ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۰ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10% یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
  • تصویر کاربر مصطفوی شنبه ۲۳ مرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    سلام
    ضمن تشکر از پاسخگویی شما عرض کنم من بارها برای دیر انزالی بصورت ترکیبی از قرص و اسپری استفاده کردم ولی جواب درستی نگرفتم آیا میشه دلیل جسمی خاصی وجود داشته باشه ؟
    البته ممنون میشوم یه تجویز ترکیبی با نحوه و مدت استفاده بدید تا تست کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۳ مرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      در موارد نادری مثل پرکاری تیروئید می تواند علت جسمی داشته باشد. از اینکه جواب درستی از روش ترکیبی نگرفتی نیاز به مشاوره ی حضوری در مورد نحوه رابطه ی جنسی و انتظار شما و همسرتان و ........... دارد
  • تصویر کاربر a.m سه شنبه ۱۵ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    با سلام
    میخواستم دوز روزانه و طرز شروع مصرف فلوکستین رو برای جلوگیری از انزال زودرس بدونم.
    همینطور اینکه توصیه میشه 1 ساعت قبل سکس 2تا فلوکستین و 2تا کلومیپرامین مصرف کنید.میخواستم بدونم درسته این شیوه مصرف؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۵ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام
      میخواستم دوز روزانه و طرز شروع مصرف فلوکستین رو برای جلوگیری از انزال زودرس بدونم.............................روزانه یک عدد و در صورت عدم تاثیر حداکثر 2 عدد
      همینطور اینکه توصیه میشه 1 ساعت قبل سکس 2تا فلوکستین و 2تا کلومیپرامین مصرف کنید.میخواستم بدونم درسته این شیوه مصرف؟....................................خیر درست نیست
  • تصویر کاربر مصطفوی سه شنبه ۱۵ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    سلام
    ضمن تشکر ازروش پاسخگویی و دردسترس بودنتون ، من متاسفانه مشکلی که دارم اینه که خیلی زود در رابطه جنسی ارضا میشوم و از تمامی روشهای موجود مثل اسپری ،قرص و... استفاده کردم اما اصلا جواب درستی بهم نمیده و حتی با استفاده از اسپری و .... هم بیش از یک دقیقه دوام نمیارم .
    ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید واگر لازمه برای ویزیت حضوری اقدام کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۵ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      البته نحوه ی استفاده از داروها و نحوه ی سکس و میزان توقع افراد هم مهم هست توصیه می کنم که ترکیبی استفاده کنید یعنی هم کرم بیحس زایلا پی و قرص آسنترا
      البته ترامادول هم میشه استفاده کرد ولی خطر اعتیاد در دراز مدت وجود دارد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۷ خرداد ۵ تعداد بازدید: 935 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط