اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر ابراهیم جمعه ۱۲ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 231 مشاهده پرسش
    من دچار سوزش وخارش وادرار خونی شدم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۲ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر ناشاد جمعه ۱۲ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 267 مشاهده پرسش
    NASHAS A...H:
    سلام کوچک بودن بیضه نقشی در باروری دارد وکمتراز چه اندازه ای مشکل باروری ایحاد میکند .وروش اندازه گیری بیضه رو بفرمایید .باتشکر از شما دکتر عزیز
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۲ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر بنی جمعه ۱۲ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 222 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ببخشید آقای دکتر آخه به ما گفتن دو مرحله دیگه نیاز به عمل داره من کلا ذهنم درگیر شده آخه به غیراز مجرا سازی دیگه چه عملی باید بشه که میگن دو عمل دیگه نیاز داره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۲ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر بنی جمعه ۱۲ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر من پسرم سه سال ونیمه هست که دچار هیپوسپادیاس هست وکجی آلت هم داره که جدیدا جراحی شده و کجی آلت رو درست کردن اما سوراخ از اون جایی که قبلا بوده خیلی پایین تر رفته میخواستم ببینم با این حساب به چند عمل دیگه نیاز داره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۲ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۱۱ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    سلام
    اقای دکتر من 34 سالمه چند سال وقتی دستشویی میرم ادرار میکنم به محض اینکه از دستشوییم میام بیرون احساس میکنم دستشویی چند قطره مونده و باید زور بزنم تا 5 6 قطره بیاد بیرون درصوتی که فکر نکنم مثانه با 5 6 قطره ادرار پربشه. کلی دکتر متخصص و فوق تخصص رفتم کلی ازمایش و سونوگرافی عکس برداری و کشت ادرار و عکس از مثانه کلیه هالب و پروستات و بیصه همه سالم بودند . فقط نمیدونم چرا مثل بقیه مردم وقتی دستشویی تمام میشه بلند لباسشون بالا میکشند میشه میرن دنبال کار و زندگیشون من اونجوری نیستم . آرزو دارم.
    اون موردی هم که فرمودین وسواس است دکتر رفتیم قرصی داده خوب نشدم.
    اقای دکتر چند قطره اخر ادرار باید زور بزنم تا کامل تخلیه بشود و و چند قطره اخر ادرار از نوک التم میچسبد و لی جدا نمیشه احساس تخلیه کامل را داشته باشم. چاره چیست ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۱ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 528 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 523 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲ خرداد ۵ تعداد بازدید: 925 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط