جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

عمل واریکوسل یکی از شایع‌ترین جراحی‌ها در مردان است که در صورت نیاز به درمان و بهبود ناباروری و تسکین درد کیسه بیضه، انجام می‌شود.

عمل واریکوسل چیست؟

عمل واریکوسل یا جراحی واریکوسل شایع ترین عملی است که برای درمان ناباروری مردان انجام می شود. در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است.

واریکوسل در ۱۵ درصد مردان بطور عام، ۳۵ درصد مردان با ناباروری اولیه (مردانی که در طی زندگی نتوانسته اند بچه دار شوند) و ۷۵ تا ۸۱ درصد مردانی که ناباروری ثانویه  دارند( مردانی که نمی توانند برای بار دوم به بعد بچه دار شوند) دیده می شود. مطالعات حیوانی و انسانی نشان داد ه اند که در افرادی که واریکوسل دارند عملکرد بیضه با گذشت زمان بدتر می شود.

جراحی و ترمیم واریکوسل از آسیب بیشتر به عملکرد بیضه در آینده جلوگیری می کند و در درصد قابل توجهی از مردان باعث بهبود تولید اسپرم در بیضه و همچنین افزایش کارکرد سلول های تولید کننده ی هورمون مردانه یعنی تستوسترون می شود.

نقش متخصصین ارولوژی برای پیشگیری از ناباروری و یا کمبود هورمون های مردانه در آینده آنجا اهمیت پیدا می کند که بتوانند با استفاده از بهترین روش جراحی عوارض و احتمال عود را به حداقل برساند.

در جدول زیر معایب و مزایای روش های مختلف جراحی واریکوسل با هم مقایسه شده اند.

عمل واریکوسل

همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود در روش جراحی میکروسکوپیک نه تنها آسیبی به سرخرگ بیضه نمی رسد بلکه میزان عود واریکوسل نسبت به دیگر روش های جراحی بسیار کمتر بوده و در حد نیم تا یک درصد است در صورتی که در مثلا روش لاپاروسکوژیک ۳ تا ۱۵ درصد می باشد. همچنین دیگر عوارض عمل مثل بروز هیدروسل در روش میکروسکوپیک رخ نمی دهد. به عبارتی می توان گفت که جراحی واریکوسل به روش میکروسکوپیک بهترین نتایج و کمترین عوارض را بدنبال خواهد داشت.

جراحی میکروسکوپیک

جراحی میکروسکوپیک

واریکوسل گرید ۱ و ناباروری

سوال: واریکوسل گرید 1 با توضیحات زیر نیاز به جراحی دارد؟

با سلام خدمت جناب دکتر جباری. با توجه به سقطی که من 1 ماه پبش داشتم امروز همسرم سونوگرافی انجام دادند که در جواب نوشته قطر عروق وریدی در سمت چپ با مانور والسالوا 2/5 تا 3 میلیمتر است که کمی برجسته است دلالت بر واریکوسل خفیف گرید 1 در سمت چپ دارد. در ضمن آزمایش اسپرم نرمال و خوب بود و در معاینه هم هیچ چیز مشاهده نشد و همه چیز خوب بود با توجه به آزمایش و معاینه خوب , گرید 1 واریکوسل احتیاج به عمل دارد؟

ما میتوانیم با داشتن واریکوسل گرید 1 بدون عمل اقدام به بارداری کنیم؟مشکلی پیش نمی آید؟؟
بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که میگذارین

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

 دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (56 امتیاز)
  • تصویر کاربر جواد جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید#میخواستم راجبه تتیجه آزمایش کمکم کنید چون من و همسرم قصد بچه دار شدن داریم!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      آزمایشی ارسال نشده است
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 263 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر میخاستم بدونم که آیا آبی که قبل از منی (در معاشقه با همسر )بیاید می تواند زوجه را باردار کند؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      غالبا خیر ولی بهتر احتیاط کرد
  • تصویر کاربر Ali یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    در رابطه مقعدی ایا اگر شخص بیماری سیفلیس نداشته باشد باز احتمال انتقال دارد؟
    یعنی باکتری این بیماری به خودی هود در مقعد وجود دارد یا خیر؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      خیر وجود مدارد و این بیماری منتقل نمی شود
  • تصویر کاربر سیاوش یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    ممنون آقای دکتر ازوقتیکه برام میذارین من 43 سالمه 21 سالگی ازدواج کرده ام من7ساله تریاک مصرف میکنم وحدود2ساله شیره تریاک مصرف میکنم حدود یک ساله خیلی به نزدیکی با همسرم بی میل شده ام شاید دو ماه یکبار با همسرم همبستر نمیشم علتش رو برام بنویسید اگه پیشنهاد دکتر دادین به کدام تخصص مراجعه کنم بهتره خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      شیره تریاک را کار بگذارید. ورزش کنید غذاهای سالم بخورید و شاد زندرگی کنید. همه این ها باعث می شود تا فعالیت جنسی خوبی داشته باشید
  • تصویر کاربر زحل یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید، همسر من 45 ساله هستند سه ساله ازدواج کردیم ولی ایشان تمایلی به برقراری رابطه جنسی ندارند و هنوز من باکره هستم و ایشان از رابطه اولیه ترس دارند البته الت ایشان توانایی بزرگ شدن را دارد ولی دچار زود انزالی هستند ایا مشکل همسر من درمان دارد ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام
      با توجه به اینکه آلت شان بزرگ می شود به نظر می رسد ایشان مشکل شان جنبه ی روانی دارد و نیاز به روانشناس دارند
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 565 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.واری کوسل گرید 1دارم بعضی وقتا زیربیضه هام درد میکنه وهمینطور سمت چب بیضه بعضی وقتا هم سمت راس وقتی زیاد سربا میمونم.ازمایش اسبرم هم گرفتم.RAPID PROGESSHVE3.5-COUNT.MILL/ML85.589-TOTALPROGESSIVE36.8تو رو بخدا قسم جواب بدید بدطوری فکرمو مشغول کرده برای ناباروری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما
    دکتر اگر آزمایش اسپرم نرمال باشد ولی واریکوسل بیضه چپ باعث کاهش مختصر حجم بیضه شده باشد آیا شخص مورد نظر باید حتما عمل شود ؟
    اگر واریکوسل در زمان نوجوانی به وجود آمده باشد و حجم بیضه کاهش یافته باشد آیا بعد از بلوغ هم کوچک شدن بیضه ادامه پیدا میکند ؟
    ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاسخ هر دو سوال خیر می باشد
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل درجه 3 دارم میخوام عمل کنم لطفا هزینه ی این عمل را بهم بگین تا بدونم میتونم جورکنم یانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام برای هزینه بایستی حضوری مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۳۱ خرداد ۵ تعداد بازدید: 938 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر بخاطر این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدین.آقای دکتر خواستم ببینم زالو درمانی تاثیری در بهبودی واریکوسل داره ؟و اگه تاثیر داره در واریس بیضه در کدام قسمت باید زالو قرار داده بشه؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      در علم جدید پزشکی اعتقادی به زالودرمانی در درمان واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط