سرطان بیضه شایعترین سرطان مردان جوان

در این مقاله مطالعه می کنید:

سرطان بیضه یک سرطان نادر است که معمولا مردان آن را به صورت تصادفی می فهمند یا یک پزشک ممکن است آن را در یک معاینه فیزیکی معمول پیدا کند پس بهتر است با علایم سرطان بیضه آشنا باشید.

سرطان بیضه چیست؟

سرطان بیضه هنگامی اتفاق می افتد که سلولهای غیرطبیعی به صورت غیر قابل کنترلی در بیضه رشد می کنند . این به خوبی قابل درمان است، به ویژه هنگامی که در مراحل ابتدایی بیماری یافت شود.
بیضه ها، دو عضو جنسی مردانه هستند که اسپرم را تولید و ذخیره می کنند. آنها در یک کیسه زیر آلت تناسلی به نام اسکروتوم واقع شده اند و همچنین هورمون تستوسترون را نیز تولید می کنند.
علایم سرطان بیضه
سرطان بیضه نادر است، اما شایعترین سرطان در میان مردان جوان است. اکثر سرطانهای بیضه از سلول های اسپرم ساز شروع می شوند. این سلول ها سلول های زاینده نامیده می شوند. دو نوع اصلی از سرطان های سلول های بنیادی بیضه عبارتند از، سمینومس و غیر سمینومس. سمینومس ها رشد و گسترش آهسته ای دارند و به پرتودرمانی پاسخ می دهند. غیر سمینومس ها رشد و گسترش سریع تری نسبت به سمینومس ها دارند. انواع مختلفی از غیر سمینومس ها وجود دارد.

دلایل ایجاد سرطان بیضه چیست؟

سرطان بیضه

متخصصان علت سرطان بیضه را نمی دانند، اما برخی از مشکلات، مانند بیضه ی نزول نکرده یا سندروم کلاین فلتر ممکن است خطر ابتلا به این سرطان را افزایش دهند. اکثر مردان مبتلا به سرطان بیضه فاکتورهای خطر را ندارند.

پزشکان می دانند سرطان زمانی اتفاق می افتد که سلول های سالم در یک بیضه تغییر کنند. سلول های سالم به گونه ای رشد کرده و تقسیم می شوند که عملکرد طبیعی بدن حفظ شود. اما گاهی اوقات بعضی از سلول ها رشد غیرطبیعی پیدا می کنند و باعث رشد خارج از کنترل می شوند، بطوری که سلول های سرطانی تقسیم سلولی را ادامه می دهند حتی اگر بدن نیازی به سلول های جدید نداشته باشد. تجمع سلول ها باعث تشکیل توده در بیضه می شود.

تقریبا همه سرطان های بیضه در سلول های زایا رخ می دهند، سلول هایی که وظیفه تولید اسپرم های نابالغ در بیضه را به عهده دارند.

علائم سرطان بیضه

شایع ترین علائم سرطان بیضه عبارتند از:
  1. یک توده یا تورم در کیسه بیضه که ممکن است دردناک باشد یا نباشد.
  2. احساس سنگینی در کیسه بیضه
  3. درد مبهم یا احساس فشار در قسمت پایینی شکم یا کشاله ران
  4. بوجود آمدن برجستگی بر روی بیضه یا بزرگ شدن یکی از بیضه ها
  5. درد مبهم در ناحیه شکم و کشاله ران
  6. تجمع ناگهانی مایع در داخل کیسه بیضه
  7. درد یا ناراحتی در یکی از بیضه ها یا در کیسه بیضه
  8. بزرگی یا لمس دردناک سینه ها
  9. کمر درد

سرطان بیضه معمولا یکی از بیضه ها (بیضه راست یا بیضه چپ) را درگیر می کند.

سرطان بیضه چگونه تشخیص داده می شود؟

اکثر مردان ابتلا به سرطان بیضه را به صورت تصادفی می فهمند. یا یک پزشک ممکن است آن را در یک معاینه فیزیکی معمول پیدا کند. از آنجا که مشکلات دیگر می توانند علائمی مانند نشانه های سرطان بیضه را ایجاد کنند، پزشک شما ممکن است برای پیدا کردن مشکل دیگری که ممکن است داشته باشید آزمایش هایی از قبیل: آزمایش خون و تصویربرداری از بیضه ها با سونوگرافی یا CT اسکن را درخواست کند.
اگر این آزمایشات علائم سرطان را نشان دهند، باید بیضه را با عمل جراحی بردارند. جراحی تنها راهی است که می توانید با آن از ابتلا به سرطان و نوع آن اطمینان پیدا کنید. این اطلاعات همچنین در برنامه ریزی هر گونه درمان دیگری که ممکن است نیاز داشته باشد کمک می کند.

درمان سرطان بیضه چگونه است؟

برای برخی از مردان، ممکن است تنها درمان مورد نیاز، برداشتن بیضه با عمل جراحی باشد. تعیین نوع و مرحله سرطان شما به پزشک اطلاع می دهد که به درمان بیشتری نیاز دارید یا نه.
درمان پس از عمل ممکن است شامل نظارت، شیمی درمانی یا پرتودرمانی باشد. شیمی درمانی اغلب برای سرطانی استفاده می شود که به سایر قسمت های بدن گسترش یافته است.

علل درد ناحیه بیضه

عوامل خطر ساز سرطان بیضه

عواملی که ممکن است باعث افزایش خطر سرطان بیضه شوند عبارتند از:

 بیضه نزول نکرده (نهان بیضگی)

در دوران جنینی بیضه ها در داخل شکم تشکیل شده و معمولا قبل از تولد به داخل کیسه بیضه نزول می کنند. در مردانی که بیضه شان هرگز نزول نکرده است نسبت به مردانی که بیضه ها بطور طبیعی نزول یافته باشد خطر بالاتری برای بروز سرطان در بیضه نزول نکرده دارند. حتی اگر بعد از تولد بیضه ها با جراحی پائین آورده شوند این خطر بالا می ماند. با اینحال، خیلی از مردانی که به سرطان بیضه مبتلا می شوند، سابقه ای از نهان بیضگی نمی دهند.

رشد غیر طبیعی بیضه

حالاتی که باعث می شود تا بیضه ها رشد غیر طبیعی داشته باشند، مثل سندروم کلاین فلتر، ممکن است خطر سرطان بیضه افزایش یابد.

 سابقه خانوادگی

اگر یکی از اعضای خانواده به سرطان بیضه مبتلا باشد، خطر سرطان بیضه در دیگر مردان خانواده افزایش می یابد.

 سن

سرطان بیضه نوجوانان و مردان جوان را مبتلا می سازد، بویژه بین سنین ۱۵ تا ۳۵ سال. ولیکن ممکن است در هر سنی رخ دهد.

نژاد

سرطان بیضه در مردان سفیدپوست شایع تر از مردان سیاه پوست است.

آمادگی برای معاینه تومور بیضه توسط پزشک

اگر توده ای یا برجستگی در بیضه لمس کردید حتما به پزشک خود مراجعه کنید. اگر پزشک تان شک کرد که احتمالا سرطان بیضه دارید، ممکن است شما را به متخصص و جراح کلیه و مجاری ادراری-تناسلی (ارولوژیست) ارجاع دهد.

از آنجایی که زمان ملاقات با پزشک کوتاه است، و بخاطر اینکه اغلب خیلی از موضوعات بایستی مطرح شود، لذا ایده ی خوبی است که آمادگی لازم را کسب کنید. لذا سعی کنید تا:

☑️ از شروط و محدودیت های قبل از ویزیت توسط پزشک آگاهی یابید. در زمان گرفتن وقت ملاقات با پزشک، اگر نیاز به انجام کاری قبل از ملاقات می باشد سوال کنید.

☑️ هر علامتی را که تجربه کرده اید بنویسید، شامل هر علامتی که حتی به نظر می رسد به موضوع ملاقات تان با پزشک ارتباطی ندارد.

☑️ اطلاعات شخصی خود را بنویسید، شامل هرگونه استرس یا تغییر جدیدی در زندگی تان.

☑️ فهرستی از داروهایی که مصرف می کنید را تهیه کنید، شامل ویتامین ها و مکمل های غذایی.

☑️ یکی از اعضای خانواده یا دوستان را همراه خود ببرید. گاهی بیان همه مشکلات در ملاقات با پزشک مشکل می باشد. همراه شما می تواند بعضی از مطالبی را که فراموش کرده اید به یادتان بیاورد.

سؤالات درباره بقای سرطان بیضه

زمان ملاقات شما با پزشک محدود است، بطوری که تهیه لیستی از سوالات می تواند باعث شود تا بیشترین بهره را از زمان ببرید. سوالات خود را به ترتیب اولویت از مهم ترین به سمت کم اهمیت ترین لیست کنید. برای سرطان بیضه، بعضی از سوالاتی که بایستی پرسیده شود عبارتند از:

  • آیا من سرطان بیضه دارم؟
  • سرطان بیضه من از چه نوع می باشد؟
  • آیا شما می توانید در مورد گزارش پاتولوژی به من توضیح دهید؟
  • سرطان بیضه ی من در چه مرحله ای است؟
  • آیا به بررسی های تکمیلی نیازی دارم؟
  • چه روش های درمانی برای من وجود دارد؟
  • شانس های درمانی من برای شفای کامل سرطان بیضه من چیست؟
  • عوارض و خطرات هر روش درمانی چیست؟
  • بهترین روش درمانی برای من چیست؟
  • اگر بیمار یکی از دوستان یا اعضای خانواده ات بود چه توصیه ای به او می کردید؟
  • اگر بخواهم از نظر پزشک دیگری هم مطلع شوم، آیا شما می توانید یک متخصص دیگر به من معرفی کنید؟
  • من در مورد توان باروری در آینده نگران هستم. قبل از شروع درمان چه کاری برای احتمال ناباروری خود می توانم انجام دهم؟

علاوه بر سوالاتی که برای پرسش از دکتر تهیه کرده اید، از پرسیدن هر سوالی که در حین ملاقات به ذهن تان می اید پرهیز نکنید.

آیا سرطان بیضه باعث ناباروری می شود؟

در اغلب موارد، برداشتن یک بیضه باعث ایجاد مشکلات جنسی در دراز مدت یا نازایی در شما نمی شود. اما اگر قبل از درمان ، این مشکلات را داشتید، ممکن است جراحی آنها را بدتر کند. درمان های دیگر برای سرطان ممکن است سبب ناباروری شما شود. ممکن است بخواهید درباره ذخیره ی اسپرم در یک بانک اسپرم فکر کنید، اگر سوال یا نگرانی درباره ی مسائل جنسی یا باروری دارید با پزشک خود صحبت کنید.
بعضی از مردان بیضه ی مصنوعی یا پروتز را انتخاب می کنند. یک جراح، بیضه مصنوعی را در اسکروتوم قرار می دهد تا ظاهر طبیعی دستگاه تناسلی را حفظ کند.
تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (34 امتیاز)
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۱۰ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 295 مشاهده پرسش
    دکتر سلام.پریروز سوالی داشتم ولی پاسخ مرتبط نگرفتم .یعنی قطعا من درست نرسوندم.دکتر قبل از معاینه گفت که چیزی نیست و پلاکی نيست دیگه. گفت چون پلاکی نمیبینم برو سونوگرافی. سونو رفتم و همون ساعت جواب رو بردم. بعد دکتر اورولوژی گفت طبق چیزی که با دست معاینه کردم،سونو گرافی هم میگه دیگه پلاک نیست. حالا اینو بگم که ۹ سال پیش پیش دکتر حمید رضا صفری رفتم و سونوگرافی هم نشون میداد و معاینه دکتر هم بلافاصله تشخیص پلاک داد. البته‌ خودمم در حالت غیر نعوظ لمس میکردم. این گفتم که بدونید صد درصد پلاک داشتم. ولی الان نه خودم لمس میکنم، نه اون دکتر اورولوژی و نه سونوگرافی
    حالا ولی یه مقدار انحراف آلت دارم و کمی هم نازک شدن در وسط آلت . چطور درمان کنم. ممنون میشم توضیح درمانی بگید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۰ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح در حالت نعوظ بفرتسید تا بتوانم کمک تان کنم.

  • تصویر کاربر شاهین چهارشنبه ۸ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    زخم های خشک .. احساس لکه روی کلاهک
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۸ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش)

      سلام
      پاسخ دادم. این ضایعات لیکن پلان هست . لیکن پلان یک بیماری التهابی نسبتاً شایع پوستی است و منشا آن خودایمنی است. یعنی سیستم ایمنی بدن در طی این بیماری علیه بخش‌های طبیعی پوست خود فرد فعال می‌شوند.علت اصلی آن تاکنون ناشناخته باقی‌مانده است. این بیماری مسری نیست، یعنی از شخصی به شخص دیگر انتقال نمی‌یابد ولی استرس می‌تواند این بیماری را بدتر کند. لیکن پلان یک بیماری مزمن است اما در بسیاری از موارد طی دو سال کاملاً از بین می‌رود. در درمان این بیماری معمولاً از پمادهای موضعی کورتونی مثل کرم فلوئوسینولون استفاده می‌شود. یک شب در میان به مدت یک ماه کرم را فقط روی نواحی مبتلا بزنید و اگر کامل برطرف نشد بمدت 3 ماه روزهای دوشنبه و پنجشنبه از کرم استفاده کنید. در حد امکان سعی کنید کرم به پوست سالم اطراف ضایعات برخورد نکند. ویتامین آ-د همیشگی و هر روز بویژه بعد از استحمام و از صابون گلیسرین برای شستن تناسلی در حمام استفاده کنید.

  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۴ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید من الان دوماه که روی سر الت و ناحیه ی ختنه گاهم برجستگی هایی ظاهر شده اول یه دونه بود بعد به مرور چهار تا شد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش)

      سلام این ضایعات لیکن پلان هست . لیکن پلان یک بیماری التهابی نسبتاً شایع پوستی است و منشا آن خودایمنی است. یعنی سیستم ایمنی بدن در طی این بیماری علیه بخش‌های طبیعی پوست خود فرد فعال می‌شوند.علت اصلی آن تاکنون ناشناخته باقی‌مانده است. این بیماری مسری نیست، یعنی از شخصی به شخص دیگر انتقال نمی‌یابد ولی استرس می‌تواند این بیماری را بدتر کند. لیکن پلان یک بیماری مزمن است اما در بسیاری از موارد طی دو سال کاملاً از بین می‌رود. در درمان این بیماری معمولاً از پمادهای موضعی کورتونی مثل کرم فلوئوسینولون استفاده می‌شود. یک شب در میان به مدت یک ماه کرم را فقط روی نواحی مبتلا بزنید و اگر کامل برطرف نشد بمدت 3 ماه روزهای دوشنبه و پنجشنبه از کرم استفاده کنید. در حد امکان سعی کنید کرم به پوست سالم اطراف ضایعات برخورد نکند. ویتامین آ-د همیشگی و هر روز بویژه بعد از استحمام و از صابون گلیسرین برای شستن تناسلی در حمام استفاده کنید.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۴ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    دو روز بعد از نزدیکی آلت تناسلی شروع به خارش کرد و بعد کلاهک آن قرمز شده و بعد از کلاهک به رنگ بادمجانی در آمده
    نظرتون چه کار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

  • تصویر کاربر رضا جمعه ۳ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من روی سر التم برا مدگی های ریزی ومود داره مانند زگیل خیلی رو اعصابم هست میخواستم بدونم مشکلم چیه و چطور درمانش کنم و اگر میشه شمارتون رو بدین که اگر لازم هست عکس بفرستم 🙏🙏🙏🙏⚘⚘⚘
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۳ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش)

      سلام
      در صورت صلاحدید در همین جا عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر Nadia یکشنبه ۲۹ بهمن ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 1875 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر محترم ۲۵ روز پیش بعد از یک نزدیکی دو روز بعدمن دچار تکرر و درد مثانه هنگام ادرار و سوزش شدید و ادرارم تا شب رنگ خون شد و لخته های خونی دفع میشد همراه بادرد شدید مثانه و زیر شکم و احساس کشیدگی با درد در مثانه داشتم و احساس پری و فشار در مثانه داشتم رفتم اورژانس انالیز ادرار و ازمایش خون و سونو انجام دادم سونو که گفتن چیزی نشون نداد ازمایش خون طبیعی بود میفرستم واستون فایلشو و ازمایش ادرار رنگ قهوه ای نیترویید مثبت..۵ تا پروتین دفع داشتم ..دوتا مثبت باکتری..کتونوری ۱.۵ مثبت..خون ۲۵۰ مثبت..اربی سی زیاد..وی بی سی ۸تا ۱۰موکوس یکی مثبت به من لووفلوکساسین ۵۰۰ دادن روزی یکی تا ده روز که من از ترسم ۱۴ روز خوردم از روز سوم رنگ ادرارم طبیعی بود و کم کم علا عمم بهتر شد الان گاهی در طول روز مثانم تیرهایی میکشه و موقع دفع خیلی کم گاهی احساس کشیدگی دارم که البته مثانه تحریک پذیر دارم چند ساله ولی الان یک کمی بیشتر دفعات درد از قبل از عفونت و من اب کم میخوردم به خاطر ریفلاکس شدید معده که داشتم الان کمی بیشتر میخورم و بر خلاف گذشته که ادرارم خیلی میتونستم نگهدارم الان نمیتونم نگه دارم و باید حتما برم من چون ایران زندگی نمیکنم و هزینه های درمانی بسیار بالاست و بیمه هم نیستم از شما راهنمایی میخواستم من باید بعد دو هفته که از انتیبیوتیکم بگدره دوباره انالیز ادرار بدم برا احتیاط که کامل پاک شده باشه ..فقط اینجا ویزیت دکترها به پول ما۱۴۰ هزارتومان هستش و برام کمی مشکله خواستم ببینم اگه انالیز کامل ادرار کافیه بدون نسخه پزشک میشه انجام بدم ولی اگر به نظر شما کشت ادرار هم ضروری هستش و باید برم دکتر اورولوژ نسخه بنویسه برای کشت ادرار که این کارو انجام بدم لطفا راهنماییم بفرمایید خیلی متشکرم از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۳ بهمن ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام
      ملاک اصلی کشت ادرار هست و منفی شدن آن ارزشمند هست ولی اگر بدلیل شرایط مالی امکانش نیست همان آزمایش کامل ادرار بدهید.
      اگر مثانه تحریک پذیر دارید می توانید از قرص vesicare 1mg روزانه یک عدد استفاده کنید.
    2. تصویر کاربر Nadia دوشنبه ۲۳ بهمن ۹۶( 6 سال پیش)
      خیلی ممنونم اقای دکتر از محبتتون
    3. تصویر کاربر Nadia شنبه ۲۸ بهمن ۹۶( 6 سال پیش)
      افای دکتر محترم و عزیز سلام عرض میکنم خدمتتون شرمندم که مزاحم وقتتون میشم یک سوالی برام پیش اومده از اخرین رابطه جنسی با همسرم که دچار عفونت شدید و علاعم حاد شدم و انتیبیوتیک استفاده کردم حدود ۲۵ روزه دبگه رابطه جنسی نداشتیم ولی من نگرانیم از اینه که ممکنه من این عفونت از قبلتر داشتم و یکدفعه شدید شده البته قبلش علاعم خاصی نداشتم ولی از این میترسم که قبل تر هم داشتم که شوهرم هم الوده شده باشه البته چیزی ناراحتی ابراز نمیکنه و میدونید که مردا اکثرا از دارو و ازمایش متنفرن و شوهر منم همینطوره ولی من میخواستم بدونم اگه احتمال داره که مرد عفونت ادرار از زن بگیره و علاعمی در بدن مرد نداشته باشه برای سوهرم ازمایش بدم چون هم برای سلامتیش نگرانم هم اینکه من بعد از اینکه کاملا خوب شدنم و ازمایش دادم پاک بودم ممکنه دوباره عفونت بگیرم خواهشم از شما این هستش که چقدر احتمال داره از رابطه جنسی مرد عفونت ادرار از زن بگیره البته اینم بابد بگم من موقع اورگاسم انزال میشم و یک مدت بود این اواخر که مایه انزالم داری یک بویی شده بود البته بوی بدی نبود ولی قبلا همون بو رو هم نداشت حالا بیشتر نگرانم که شوهرم عفونت ادرار از قبل از اینکه شدید بشه در بدنم گرفته باشه ولی علاعمی نداشته باشه، به نظرتون چه کار کنم ازمایش واجبه براش یا نه ؟
    4. تصویر کاربر Nadia شنبه ۲۸ بهمن ۹۶( 6 سال پیش)
      من تو اینترنت سرچ کردم چیزی در مورد انتقال عفونت ادراری از زن به مرد ندیدم به همین خاطر مزاحم وقت شما شدم که راهنماییم کنید شوهرم میتونه از من گرفته باشه چه کار کنم مجبورش کنم ازمایش ادرار بده یا لازم نیست چون ناراحتی خاصی نداره میخواستم بدونم ممکنه از من گرفته باشه ولی بدون علاعم باشه
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۹ بهمن ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام
      انتقال عفونت ادراری از زن به مرد چندان معمول و شایع نیست و اگر همسرتان علائم ادراری بویژه سوزش ادرار ندارند نیازی به آزمایش ادراری نیست.
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر عليرضا شنبه ۲۱ بهمن ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 186 مشاهده پرسش
    باسلام
    مدت شش ماه است كه بنده با درد خفيفي در كشاله ران ، دقيقا مابين دو پا و اطراف مقعد و مثانه مواجه شده ام. اين درد با تحرك و ورزش بويژه فوتبال تحريك شده و شديد تر ميشود كه در اين حالت حتي توان راه رفتن را از بنده ميگيرد.
    به متخصص اورولوژي مراجعه كردم و سونوگرافي كامل انجام دادم ولي مورد خاصي مشاهده نشد. تنها موردي كه عنوان شد پروستات يه مقدار جزئي از اندازه معمول بزرگتر بود.
    به نظر شما مشكل چيست و چكار بايد بكنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۱ بهمن ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام
      با توجه به اینکه سونوگرافی نرمال بوده و از طرفی درد با فعالیت شروع می شود به احتمال زیاد درد منشا عصبی داشته و توصیه می کنم توسط متخصص نورولوژیست (متخصص مغز و اعصاب) بررسی و معاینه شوید و در صورت نیاز MRI از کمر انجام دهید .
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۱۸ بهمن ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 187 مشاهده پرسش
    سلام بردکتر جباری عزیزخسته نباشید،جناب دکتر بنده برای سومین باره که به شماپیام میدم ومشکلمو باشمادرمیان میزارم خواهش میکنم اقای دکتر اصلا شرایط روحی خوبی ندارم .بنده حدود یک سالی هست دچار مشکلات ادراری از جمله عدم جهش ادرار ،کند امدن ادرار البته گاهی اوقات،باریک امدن ادرار هستم ،البته گاهی اوقات شرایطم بهتر میشود .بنده اهل یکی از شهرستان های استان کرمان هستم به دکتر اورولوژی در کرمان مراجعه کردم ایشان برایم عکس رنگی نوشت وبنده عکس را گرفتم ،ودکتر بنده گفتند تنگی داری ولی اشاره نکردن در کدام قسمت،این عکس رابنده برای شنادوبار ارسال کردم بار اول گفتید دراین عکس تنگی ندارید وباردوم گفتید دراین عکس تنگی جدی دیده نمیشود اقای دکتر بالاخره من متوجه نشدم که من اصلاتنگی ندارم یاتنگی من جدی نیست؟امروز به دکتر دیگری مراجع کردم ایشان گفتند در قسمت نزدیک به مثانه عکس واضح نیست ونمی توان تشخیص داد که تنگی وجودارد یاخیر.اقای دکتر میخواستم بدونم به نظرشما این عکس واضح است یا ان قسمت نزدیک به مثانه در عکس درست مشخص نمیشود ؟ضمن اینکه میخواستم نظرشنا رابدانم که من به نظر شماتنگی دارم یانه؟واخرین سوال اقای دکتر یک دکترخوب اورولوژی میشه در یزد به من معرفی کنین چون در کرمان دکتر اورولوژی خوب وجود ندارد اقای دکتر در قسمت اخر سوالم میخواستم بدونم اگر تنگی مجراوجود داشته باشد باید حتما بعد از باز کردن مجرا،ان شخص مرتب باید به خودش سوند بزند ؟به نظرشمامن سیستوسکوپی کنم یاهمین عکس کافیه.ممنون ازشما دکتر عزیز ببخشید مزاحم وقتتون شدم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۸ بهمن ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام
      به نظر من تنگی ندارید و نیازی هم به سیستوسکپی یا عکس مجدد نیست
  • تصویر کاربر س جمعه ۱۳ بهمن ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 159 مشاهده پرسش
    با سلام
    جناب آقای دکتر
    1-در صورت ابتلا خانم به ویروس نوع 18 که منجر به cin1در دهانه رحم شده امکان بررسی وجود این ویروس برای شریک آقا به چه صورت هست و در ایران قابل انجام است؟
    چون با وجود شروع درمان سرطان و از بین بردن ویروس برای خانم با تماس مجدد احتمال ابتلا دوباره وجود دارد.
    2-نمونه گیری برای تشخیص وجودhpv در خانمها برای دهان ، مجاری ادرار و کولون امکان دارد؟
    به چه نوع مراکزی باید مراجعه کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۳ بهمن ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام
      شما می توانید از هر جایی که می خواهید و مشکوک هست نمونه برداری و برای آزمایش HPV PCR ارسال کنید البته این کار اصولا توصیه نمی شود چون چیزی را تغییر نمی دهد و درمانی را عوض نمی کند. شما برای نزدیکی بهتر است از کاندوم استفاده کنید
  • تصویر کاربر سحرمحمودی شنبه ۷ بهمن ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 128 مشاهده پرسش
    پسر6ساله دارم.که هم تنگی مجرای ادراری داردهم سوراخ مجراش یه کم پایین هست وکج ادرارمیکنه.اولین دکترکه پسرم روعمل کردسوراخ مجراش روجابجاکردولی مراقبتهای بعدعمل روبه من نگفتن که بعدعمل هرروزبانوک تب سنج چرب کنم وداخل مجراش بزنم تاچسپندگی به وجودنیاد.تاسه روزبعدعمل ازمجرای جدیدش ادرارمیکردوروزچهارم دیدم که ازمجرای قبلی که پایین هست ادرارمیکنه مراجعه به مطبشون کردم که بامن برخوردبدی داشت که تومراقبت بعدعمل وانجام ندادی وبازبایدبچه عمل بشه.ودیگه بچه من وقبول نکردمنم پسرم پیش یه دکتردیگه بردم که گفت نیازی نیست مجراش جابجابشه وهمون مجرای اصلیش وباعمل سرپایی گشادکرد.الان بعداز6ماه پسرم واسه ادرارش یه کم سوزش ودرد داره وادرارش کامل تخلیه نمیشه .خواهش میکنم اقای دکترراهنمایی کنیدبازهم بایدعمل بشه بخداخیلی هم نگران پسرم هستم.اگربازم عمل کنه خوب میشه اینم عکس بعدعمل دومش.خواهش میکنم من مادروازنگرانی دربیارید.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۷ بهمن ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام
      البته عکسی ارسال نشده است ولی اگر واقعا مجرا ساخته شده تنگ باشد نیاز به بازسازی دارد.
درحال دریافت اطلاعات

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی