درمان اختلال نعوظ در افراد دیابتی

در این مقاله مطالعه می کنید:

اختلال نعوظ، یک مشکل رایج برای مردانی ست که به دیابت مبتلا هستند، اما اجتناب ناپذیر نیست و درمان دارد. استراتژی های پیشگیرانه، گزینه های درمانی و موارد زیادی دیگری وجود دارد که میتوان برای درمان اختلال نعوط در افراد دیابتی در نظر بگیرید.

ارتباط دیابت و اختلال نعوظ

به عدم توانایی در ایجاد یا حفظ نعوظ کافی برای برقراری رابطه جنسی، اختلال نعوظ می گویند. در مردانی که دیابت دارند، به ویژه در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲، اختلال نعوظ امری معمول است. این امر می تواند ناشی از آسیب دیدگی اعصاب و عروق خونی، به دلیل کنترل ضعیف و طولانی مدت قند خون باشد.

اختلال نعوظ، همچنین می تواند با سایر موارد شایع در مردان دیابتی، مانند فشار خون بالا و بیماری های قلبی، مرتبط باشد. اختلال نعوظ ممکن است در مردان دیابتی زودتر از مردان فاقد این بیماری رخ دهد. این مشکل حتی ممکن است در نهایت سبب تشخیص دیابت گردد.

ابتلا به اختلال نعوظ، می تواند یک چالش واقعی باشد. و باعث ناامیدی و دلسردی شما و همسرتان گردد. برای بهبود این مشکل تلاش کرده – و زندگی جنسی خود را دوباره به مسیر درست برسانید.

درمان اختلال نعوظ در افراد دیابتی

بسیاری از مردان، تمایلی به صحبت در مورد اختلال نعوظ، با پزشک خود ندارند. اما اجازه ندهید که شرمندگی، مانع کمک به شما گردد. یک مکالمه کوچک می تواند تفاوت زیادی ایجاد کند. آنچه باید انجام دهید از این قرار است:

1_ کمک گرفتن از پزشک متخصص

پزشک دلایل اساسی اختلال نعوظ را در نظر می گیرد و می تواند اطلاعاتی در مورد دارو و سایر درمان های موجود به شما ارائه دهد. تا گزینه های درمانی خود را پیدا کنید. درمورد مدیریت بهتر دیابت از پزشک خود بپرسید. بهبود سطح قند خون می تواند به جلوگیری از آسیب عصب و رگ های خونی، که خود منجر به اختلال در نعوظ می شود، کمک نماید. همچنین این کار سبب می شود تا در کل احساس بهتری داشته باشید و کیفیت زندگی تان افزایش یابد.

در مورد سایر مشکلات سلامتی سوال کنید. معمولاً سایر عوارض مزمن در مردان دیابتی، می تواند باعث اختلال نعوظ یا بدتر شدن آن شود. داروهای خود را بررسی کنید. از پزشک خود بپرسید که آیا بدتر شدن اختلال نعوظ می تواند از عوارض داروهای مصرفیتان، مانند داروهایی که برای درمان افسردگی یا فشار خون بالا استفاده می شود، باشد یا خیر. تغییر داروهای مصرفی نیز ممکن است کمک کننده باشد.

درمان اختلال نعوظ در مردان دیابتی

2_ از روانشناس کمک بگیرید

مشاوره بگیرید. اضطراب و استرس می تواند اختلال نعوظ را بدتر کند. اختلال نعوظ، همچنین می تواند بر روابط شما با شریک جنسی تان تأثیر منفی داشته باشد. یک روانشناس، مشاور یا متخصص بهداشت روان می تواند به شما و همسرتان در یافتن راه کارهایی برای مقابله با اضطراب کمک کند.

3_ درمان اختلال نعوظ در افراد دیابتی با دارو

از پزشک خود بپرسید که کدامیک از این موارد می تواند انتخاب خوبی برای شما باشد. داروهای خوراکی مانند داروهای موثر بر اختلال نعوظ شامل:

⇐ سیلدنافیل (ویاگرا)

⇐ تادالافیل (سیالیس، Adcirca)

⇐ واردنافیل (لویترا، استاکسین)

⇐ آوانافیل (استندرا)

این قرص ها می توانند به راحتی جریان خون آلت تناسلی را بالاتر برده و سبب ایجاد نعوظ شوند. با پزشک خود درمورد مناسب بودن این داروها برای شما، مشورت کنید.

اگر مصرف قرص گزینه مناسبی برای شما نیست، ممکن است پزشک، استفاده از شیاف کوچکی را که قبل از رابطه جنسی در نوک آلت تناسلی قرار داده می شود، توصیه نماید. نوع دیگر داروها، آنهایی هستند که در قاعده یا کنار آلت تناسلی تزریق می شوند. مانند داروهای خوراکی، این داروها جریان خون را افزایش می دهند و از این طریق به ایجاد و حفظ نعوظ کمک می نمایند.

4_ وکیوم اختلال نعوظ و دیابت

این دستگاه که پمپ آلت تناسلی مردانه یا پمپ خلا نیز نامیده می شود، یک لوله توخالی ست که روی آلت تناسلی قرار می گیرد. با استفاده از پمپ، خون به آلت تناسلی کشیده می شود تا نعوظ ایجاد گردد. نواری که در قاعده آلت تناسلی قرار می گیرد، پس از برداشتن لوله نعوظ را حفظ می کند. کار کردن با این دستگاه ِدستی یا باتری دار، ساده است و خطر کمی دارد.

درمان زود انزالی در افراد دیابتی

اگر دستگاه وکیوم گزینه مناسبی برای شما باشد، ممکن است پزشک یک مدل خاص از آن را برایتان توصیه یا تجویز کند. به این ترتیب می توانید مطمئن باشید که دستگاه، متناسب با نیازهای شما و توسط یک تولید کننده معتبر ساخته شده است.

5_ کاشت آلت تناسلی

در مواردی که داروها یا پمپ آلت تناسلی موثر واقع نشوند، کاشت آلت تناسلی به روش جراحی، ممکن است یک گزینه دیگر باشد. کاشت آلت تناسلی نیمه سخت (Semirigid ) یا متورم شونده (inflatable) یک گزینه ایمن و موثر برای بسیاری از مردان مبتلا به اختلال نعوظ است.

6_ انتخاب سبک زندگی مناسب

تفاوتی که چند تغییر ساده می تواند ایجاد کند را دست کم نگیرید. این روش ها را برای بهبود اختلال نعوظ و سلامت کلی خود امتحان کنید:

🔔سیگار نکشید:

استفاده از دخانیات، از جمله سیگار، رگ های خونی را باریک می کند، که می تواند منجر به اختلال نعوظ یا بدتر شدن آن گردد. سیگار کشیدن همچنین می تواند سطح ماده شیمیایی نیتریک اکساید، که سبب افزایش جریان خون در آلت تناسلی می گردد، را کاهش دهد.
🔔وزن خود را کم کنید:

اضافه وزن می تواند باعث ایجاد یا بدتر شدن اختلال نعوظ شود.

🔔ورزش

فعالیت بدنی را در برنامه روزمره خود بگنجانید. ورزش کردن، از طرق مختلفی از جمله کاهش استرس، کمک به کاهش وزن و افزایش جریان خون، به بهبود شرایط زمینه ای دخیل در اختلال نعوظ، کمک می نماید.

🔔کنترل مصرف الکل

مصرف الکل را محدود یا قطع کنید. مصرف زیاد الکل می تواند به ایجاد اختلال نعوظ کمک نماید. اگر می خواهید الکل بنوشید، این کار را با اعتدال انجام دهید. برای بزرگسالان سالم، این میزان برابر مصرف حداکثر یک نوشیدنی در روز، برای مردان بالاتر از ۶۵ سال و تا دو نوشیدنی در روز، برای مردان ۶۵ سال و کمتر می باشد.

دکتر محمد جباری متخصص اورولوژی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (469 امتیاز)

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

  • برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 2روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

   برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۵ بهمن ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 183 مشاهده پرسش
    دونه هایی که تو عکس ها هست چیه چند سالی هست اینطوریه. البته قطر دونه ها چیزی حدود 1mm هست.البته وقتی شرتم روش کشیده میشه یکم درد داره.کلا پوست قسمت نوک آلتم ونواحی ختنه گاه حساس شده.لطفا راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۵ بهمن ۹۵( 7 سال پیش)
      سلام
      این ها ضایعاتی شبیه به اسکین تگ هست و مشکل ندارد
  • تصویر کاربر فردين یکشنبه ۲ اسفند ۹۴( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 186 مشاهده پرسش
    بإسلام بنده از مشهد هستم ميخواستم بدونم شما دكتري را ميشناسيد كه ليزا زيگل تناسلي انجام دهد اگر شماره از دكتر در مشهد داريد ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲ اسفند ۹۴( 8 سال پیش)
      سلام
      نه متاسفانه نمی شناسم
  • تصویر کاربر شهاب دوشنبه ۱۱ آبان ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید اقای دکتر
    اقای دکتر من چندوقته متوجه شدم که بیضه ی سمت چپم به بالا میاد نمیدونم چرا فکرمو بدجور درگیر خودش کرده 18 سال دارم وزنم 65 کیلو و اندازه ی بیضه های من 5 سانتی متر است در ضمن در بعضی وقت ها که بیضه های من جمع میشه بیضه ی سمت چپ بالا تر میاد وقتی که اویزانه طبیعیه ایا باید به دکتر مراجعه کنم؟؟ لطفا راهنماایم کنید اقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۱ آبان ۹۴( 9 سال پیش)
      سلام
      اگر ایجاد درد نمی کند و در بیشتر اوقات پائین هست نیازی به مراجعه ندارید
  • تصویر کاربر نیما یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 195 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما.
    اقای دکتر من برای تهیه کرم ایمیکویمود به چندین دارو خانه مراجعه کردم اما هیچ کدام ان را نداشتند.
    لطفا اگر شما از ادرس دارو خانه هایی که این کرم را دارند اطلاع دارید معرفی کنید.با تشکر فراوان.سینا ازمشهد.(اگر در تهران هم باشه مشکلی نیست)
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 9 سال پیش)
      سلام
      داروخانه 13 آبان تهران داره بنام کرم آلدرا 5%
  • تصویر کاربر حميد یکشنبه ۱۴ دی ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 224 مشاهده پرسش
    جناب اقای دکتر.باسلام و عرض ادب.حدود یک ماه پیش چند زگیل روی الت و پوست بیضه ام که (قابل رویت) بودند رو الکتروکوتر کردم و تا حالا هم در اون مناطق عود نکردن. وقتی فهمیدم که ویروس اچ پی وی زیر پوست نهان میمونه، به شدت وسواس پیدا کردم و مدام خودم رو وارسی میکنم که مبادا چیزی باشه و من بخاطر درست تشخیص ندادن دیر درمانشون کنم و به جاهای دیگه بدن و مهمتر به همسر آیندم منتقل بشه.سوال:
    1- آيا "ضايعات احتمالي پنهان" ميتوانند ويروس رو منتقل كنند؟ يا بايد حتما سردرآورده باشن تا ناقل ويروس باشن؟ چطور ميتونم زگیلهای بسیار ریزی که ممکنه تازه سردربيارن و میتونن ویروس رو منتقل کنن رو از سایر برآمدگیهای سطح پوست مثل جوش معمولی یا محل رویش مو تمییز بدم؟آيا با ماليدن ماده يا تركيبي ميشه اونها را تمييز داد مثلا تغيير رنگ بدهند يا چيزي مشابه! چون زمانی که در ابتدا زگیلهام میخواستن ناگهانی رشد کنن، برخی به شکل اولیه يك جوش بودن يا مو داشتن و و برخی هر دو.
    2- آیا با واکسن گارداسیل میتونم همسر آیندم رو کامل در برابر این ویروس ایمن کنم؟ برا خودم دیگه فایده ای داره؟اگر بله از کجا تهیش کنم و حدودا قیمتش چقدره؟من اصفهان زندگی میکنم
    3- برای اینکه بتونم سیستم ایمنی پوست دستگاه تناسلی رو در برابر بروز مجدد و یا عود زگیل بالا ببرم آیا علاوه بر خشک و پاک نگهداشتن اون ناحیه، پماد موضعی، قرص یا دارویی هست که بتونم استفاده کنم؟
    4- تا چه مدت بعد از اینکه زگیلها دیگه عود نکنن و زگیل جدیدی هم در نیاد میشه گفت تا حد زیادی درمان قطعی شدم؟ آيا در اون موقع نتيجه مطلوب از آزمايش PCR ميتونه قابل اعتماد و اميدبخش باشه؟
    ارادتمند شما. حميد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۴ دی ۹۳( 9 سال پیش)
      سلام
      1- آيا "ضايعات احتمالي پنهان" ميتوانند ويروس رو منتقل كنند؟ ..............بله
      يا بايد حتما سردرآورده باشن تا ناقل ويروس باشن؟...............خیر
      چطور ميتونم زگیلهای بسیار ریزی که ممکنه تازه سردربيارن و میتونن ویروس رو منتقل کنن رو از سایر برآمدگیهای سطح پوست مثل جوش معمولی یا محل رویش مو تمییز بدم؟.................با معاینه توسط پزشک و استفاده از اسید استیک 5%
      2- آیا با واکسن گارداسیل میتونم همسر آیندم رو کامل در برابر این ویروس ایمن کنم؟ .............تا میزان 90 الی 95% بله
      برا خودم دیگه فایده ای داره؟....................نه زیاد
      3- برای اینکه بتونم سیستم ایمنی پوست دستگاه تناسلی رو در برابر بروز مجدد و یا عود زگیل بالا ببرم آیا علاوه بر خشک و پاک نگهداشتن اون ناحیه، پماد موضعی، قرص یا دارویی هست که بتونم استفاده کنم؟................خیر
      4- تا چه مدت بعد از اینکه زگیلها دیگه عود نکنن و زگیل جدیدی هم در نیاد میشه گفت تا حد زیادی درمان قطعی شدم؟ آيا در اون موقع نتيجه مطلوب از آزمايش PCR ميتونه قابل اعتماد و اميدبخش باشه؟
درحال دریافت اطلاعات

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی

پرسش از دکتر