به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر پدرام دوشنبه ۴ خرداد ۹۴( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۳۴۱ مشاهده پرسش
    درود
    جناب آقای دکتر جباری عزیز و گرانقدر برای ارائه پیشنهاد جالبی پیرامون همکاری خدمتتان تماس گرفتم ولی به دلیل برخورد بد منشی ِ مردِ شما از ارائه آن به شما صرف نظر کردم. با آرزوی پیروزی و بهروزی شما.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ خرداد ۹۴( ۱ دهه پیش)
      سلام
      من پوزش می طلبم. در صورت تمایل می توانید از طریق همین بخش پیشنهاد خود را مطرح کنید.
    2. تصویر کاربر پدرام دوشنبه ۴ خرداد ۹۴( ۱ دهه پیش)
      درود

      برخوردِ بدِ منشی را از این جهت عرض کردم که در برندینگِ یک پزشک برخوردِ مناسب منشی در جلب اعتماد و آرامش بیمار تاثیر مثبت دارد. با این حال از پاسخ شما متشکرم.
      بسیاری از همکاران شما من جمله دکتر کیانی و دکتر کرمی از مشتری های ده ساله بودند و سال های سال رتبه اول گوگل برای کلماتی مثل واریکوسل و … به ایشان تعلق داشت. در حال حاضر هم برای کلماتی مثل اورولوژیست اطفال برخی مشتریان ما مثل دکتر ارشدی و محبوبی رتبه اول را دارند. ما در مجموع با بیش از ۳۰۰ پزشک در زمینه طراحی سایت و یا برندی سازیشان کار می کنیم.
      من برای تخصص اورولوژی به دلایل مختلف شما را انتخاب کردم که بعدا عرض خواهم کرد و مایل هستم در زمینه برند سازی اینترنتی شما جوری سرمایه گذاری کنم و مطب شما را اشباع کنیم و در سود(درآمد منهای هزینه ها) حاصل از آن شراکت داشته باشیم. در گوگل اگر عبارت طراحی سایت پزشکان را جستجو کنید اولین وب سایت متعلق به پدروسافت می باشد که نمونه کار های ما رو می توانید ببینید ولی به طور خلاصه چند نمونه را اینجا می نویسم.
      www.queenderma.com
      www.dr-vaghardoost.com
      www.drsafaee.com
      www.rezaeemed.com
      www.peris.ir
      منتظر تماس شما خواهم بود.
    3. نمایش سایر ۱ پاسخ
  • تصویر کاربر abl یکشنبه ۳ خرداد ۹۴( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۳۴ مشاهده پرسش
    با سلام
    من ۸ ساله که ازدواج کردم.اندازه الت من استاندارد می باشد ولی همسرم احساس نارضایتی دارد که به دلیل کم بودن قطر التم ،احساس ارضا شدن نمی کند. در ضمن انزال زود رس دارم.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ خرداد ۹۴( ۱ دهه پیش)
      سلام
      ایشان می تواند توسط متخصص زنان معاینه و در صورت نیاز واژینوپلاستی شود
  • تصویر کاربر سروش یکشنبه ۳ خرداد ۹۴( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۱۸ مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    در سوال قبلی درخصوص انحنای آلت تناسلی فرمودید به اورولوژیست مراجعه کنم: سوال ۱- اورولوژیست حاذق معرفی کنید. ۲- آیا جنابعالی در این زمینه فعالیت دارید؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ خرداد ۹۴( ۱ دهه پیش)
      سلام
      بله من این جراحی را انجام می دهم
  • تصویر کاربر مرتضی یکشنبه ۳ خرداد ۹۴( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۷۶ مشاهده پرسش
    کشیدن قلیان ک بر کیفیت اسپرم تاثیر میگزارد ب خاطر بعداز عمل واریکوسل است یا کلا تاثیر بدی میگزارد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ خرداد ۹۴( ۱ دهه پیش)
      سلام
      کلا تاثیر بدی دارد
  • تصویر کاربر م یکشنبه ۳ خرداد ۹۴( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۳۱۰ مشاهده پرسش
    سلام
    من هرپس تناسلی دارم
    که هر از گاهی عود میکنه و مندارو میخورم ولی خیلی وقتا که تبخال رو نمیبینم هم، کیسه بیضه ام میخاره که بعضی وقتا شدت خارشش زیاده. میخواستم بدونم به هرپس مربوطه یا میتونه علت دیگه ای مثل قارچ داشته باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ خرداد ۹۴( ۱ دهه پیش)
      سلام
      ارتباطی به هرپس ندارد و می تواند قارچ یا اگزما و حساسیت پوستی باشد
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید