به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    به سلام خدمت دکتر
    من پسری 20 ساله هستم
    حدود 40 روزه که اولین لکه ها روی آلتم رو دیدم و بهش بی توجه بودم و گفتم خوب میشه
    ولی الان که به خودم اومدم میبینم لکه های رنگی زیاد شده و همراه خارش هم هست از اونجایی که می ترسیدم عفونت یا بدتر باشه تازه پی شو گرفتم
    میخاستم بدونم با توجه به عکسا چیه بیماریم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام این ضایعات لیکن پلان هست . لیکن پلان یک بیماری التهابی نسبتاً شایع پوستی است و منشا آن خودایمنی است. یعنی سیستم ایمنی بدن در طی این بیماری علیه بخش‌های طبیعی پوست خود فرد فعال می‌شوند.علت اصلی آن تاکنون ناشناخته باقی‌مانده است. این بیماری مسری نیست، یعنی از شخصی به شخص دیگر انتقال نمی‌یابد ولی استرس می‌تواند این بیماری را بدتر کند. لیکن پلان یک بیماری مزمن است اما در بسیاری از موارد طی دو سال کاملاً از بین می‌رود. در درمان این بیماری معمولاً از پمادهای موضعی کورتونی مثل کرم فلوئوسینولون استفاده می‌شود. هر شب به مدت یک ماه کرم را فقط روی نواحی مبتلا بزنید و اگر کامل برطرف نشد ماه دوم بصورت یک شب درمیان از کرم استفاده کنید. در حد امکان سعی کنید کرم به پوست سالم اطراف ضایعات برخورد نکند.

  • تصویر کاربر aaaa شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 295 مشاهده پرسش
    باسلام. بنده حدود دو ماه میشه که پس از نعوذ در حین رابطه آلتم شل میشود. در صورتی که من اصلأ همچین مشکلی نداشتم. دکتر رفتم که قرص ویتامین e، اپی مدیوم ۵۰۰ و آرجنینگ مکس فورته و ویتامین ب۱ تجویز کردن. از اونجایی که از وقتی این اتفاق افتاده برام استرس دارم برای ارتباط که شاید دوباره این اتفاق بیفته و نگرانیم چندبرابر بشه. خواستم راهنمایی کنید چیکار کنم. آیا این قرص ها برای درمان بنده کافیه؟ ممنون میشم پاسخ بدید. خسته نباشید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.

  • تصویر کاربر Ali شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    سلام به چه دكتري مراجعه كنيم
    دكتر عمومي ميشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام به چه دكتري مراجعه كنيم 
      دكتر عمومي ميشه؟……………….برای سوزاک به پزشک عمومی هم می توانید مراجعه کنید

  • تصویر کاربر امير شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 238 مشاهده پرسش
    دكتر عزيز فرموديد ١ تا ٢ سانت اضافه مي شه. من چون راه دوره براي معاينه مي خوام بيام. شما نظرتون مثبت هستش؟! در باره جاي بخيه فقط اونطوريكه فرموديد فقط بالا الت هستش. از نظر سفتي هم كه مشكلي ايجاد نمي شه. نظر شما مثبت براي معاينه؟! من فقط نگران سفتي هستم وگر نه ٢ سانت به نظر من خوبه. عكس ها هم كه براتون ارسال كردم. ممنون در ضمن٢٢ سالم هست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      البته من گفتم 1 تا 2 سانت نه 2 سانت. یعنی اینکه شاید 1 سانت اضافه شود. مشکلی برای سفتی پیش نمیاد. 

  • تصویر کاربر بابک جمعه ۱۴ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 267 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر گرامی
    چند وقتیه که دردی در قسمت سر آلت تناسلی احساس می کنم و این درد موقع نزدیکی بیشتر و بیشتر میشه. سر آلت تناسلی (البته لبه های سر آلت) قرمز شده و بعد از نزدیکی، در دو طرف و زیر سر آلت تناسلی زیر پوست به اندازه 1/5 سانتیمتر و به عرض 0/5 سانتیمتر بادکردگی دیده می شود که بعد از نیم تا یک ساعت رفع شده و آثار آن تا فردا کلا از بین می رود ولی قرمزی ودرد همچنان باقی می باشد.
    بسیار متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۴ تیر ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید