به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید
مريم شنبه ۱۴ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1242 مشاهده پرسش
ضمن عرض سلام خدمت شما اقاي دكتر.درابطه با مشكل اقام كه دفع بروتيين داره بيوپسي انجام داده ممبرانوس نفرباتي تشخيص دادن،تحت نظردكترسامي مقام بندرعباس هستش،ايشون دوماه كورتون دادن ،دفع بروتيين از 647 به 240 رسيده،دكتر بعداز ديدن ازمايش علاوه بركورتون 75 كه ميخورد،سل سپت هم تجويز كردن،سوال بنده اينه كه با وجود كاهش بروتيين جرا قرصي جديد اونم 500 cellceptاضافه كردن؟؟؟؟؟علاوه بر اين قرصها_قرص فشار ،چربي،رانيتيدين وكلسيم هم چندماهه مصرف ميكنه،از عوارض قرص جديد ميترسم،ايا تاثيري دارد،جرا انقد قوي تجويز كردن؟؟دكترسامي مقام ،فوق تخصص مجاري ادراري هستن درشهربندرعباس،ايا دكتر خوبي هستن؟؟؟ايا اعتماد كنيم به قرصي ك دادن،خيلي ممنون ميشم بهم باسخ بدين سوالاتم رو،تشكر-
دکتر محمد جباری
شنبه ۱۴ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
سلام
کار من اظهار نظر در مورد دیگر صلاحیت دیگر همکاران نیست. هر طور صلاح می دانید اقدام کنید و در مورد بیماری تان با متخصص نفرولوژی هم مشورت کنید.
-
- با درود و احترام
من 43 سالم . خواستم بدونم براي معاينات ادواري پروستاتاز كي بايد اقدام كنم ؟ 2- بكيار به دكتر عمومي جهت زود انزالي مراجعه كردم و ايشان دارو تجوسز كردن كه افاقه اي نداشت و من از كاندوم تاخيري استفاده مي كنم . و همينطور آلت بنده در حالت خواب در بيشتر مواقع فقط در حد يك كلاهك قابل رويت است و اين باعث به هم ريختي بنده شده است آيا طبيعي است . در حالت نعوظ طول آن به11 ميرسد و قطر كمي دارد ايا بايد به شما مراجعه كنم . درماني واقعي وجود دارد . با سپاس-
دکتر محمد جباری
شنبه ۱۴ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
سلام
زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود اسپری لیدوکائین 10درصد یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
برای چک پروستات از ۴۵ سالگی اقدام کنید.
برای سایز آلت و کوچک به نظر رسیدنش در حالت خواب کاری نمی توان کرد.
-
- سلام آقای دکتر
13ساله ازدواج کردم 5_6 ساله دچار زود انزالی شدم طوری اگه چند روز نزدیکی نداشته باشم وبعد بخوام نزدیکی کنم ضمن اینکه درچندثانیه تمام میشه هیچ کیفیتی هم نداره واگر برای بار دوم اقدام کنم مشکل نعوظ پیش میاد واگر نیمه نعوظ اتفاق بیفته ودخول انجام دهم کیفیت نسبتا خوب است
دوم اینکه نعوظم کامل کامل نمیشه یعنی پر ،پر نمیشه دردوران مجردی انقد سفت میشد که دیگر تو پوست اش جانمیشد
متشکرم از شما آقای دکتر-
دکتر محمد جباری
شنبه ۱۴ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
سلام
زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود اسپری لیدوکائین 10درصد یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
-
- باسلام آیا هرکسی ارتباط جنسی نداشته باشه میتونه زگیل تناسلی بگیره…..چون بنده زگیل روی دستم داشتم پاک شده……اما ارتباط جنسی نداشتم …..آیا خود ب خود میشه ناحیه تناسلی زگیل در بیاد ارتباط جنسی هم نداشته باشی
-
دکتر محمد جباری
شنبه ۱۴ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
سلام
آیا هرکسی ارتباط جنسی نداشته باشه میتونه زگیل تناسلی بگیره؟ چون بنده زگیل روی دستم داشتم پاک شده، اما ارتباط جنسی نداشتم، آیا خود ب خود میشه ناحیه تناسلی زگیل در بیاد ارتباط جنسی هم نداشته باشی؟…………………………….. زگیل تناسلی یک بیماری جنسی است که از طریق سکس منتقل می شود ولی در موارد نادری استفاده از تیغ آلوده، حوله حمام یا لیف آلوده احتمال انتقالش هست.
-
- سلام آقای دکتر همسرم بعد از گذشت نه سال وازکتومی اقدام به بازکردن نمودن،الان بعد از گذشت یک سال هشت میلیون اسپرم با حرکت 27درصد دارن،در ضمن من 38سال وهمسرم 44سالشونه خیلی نگرانم که هنوز نتیجه نگرفتیم آیا امیدی هست برای بارداری؟
-
دکتر محمد جباری
جمعه ۱۳ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
سلام
به روش طبیعی بعیده بهتره IVF کنید
-
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

